سلام دوستان.من مشترک پرمصرفم.16 مگ 1 ماهه شاتل داشتم بین الملل 350 کم اوردم.سرعتش هم خوب نبود حمع کردم.الان چی پیشنهاد میدید؟چه شرکتی؟دنبال حجم بالا به صورت 3 یا شش ماهه هستم
سلام دوستان.من مشترک پرمصرفم.16 مگ 1 ماهه شاتل داشتم بین الملل 350 کم اوردم.سرعتش هم خوب نبود حمع کردم.الان چی پیشنهاد میدید؟چه شرکتی؟دنبال حجم بالا به صورت 3 یا شش ماهه هستم
دوستان الان هیچ شرکتی (غیر از آسیاتک) نیست که طرح مثلا یک ساله و به صرفه ارائه داده باشه؟
الان اسیاتک به نظر من خوبه
400 گیگ سرعت 8 مگ میخرم 53 تومان
دوستان کسی هست که تو مرکز تندگویان سرویس گرفته باشه؟ من از هر شرکتی که پیگیری میکنم یا همون اول میگن تحت پوشش نیست یا چند روز علاف میکنن بعد میگن نمیتونیم سرویس بدیم
خططتون فیبر نوری نشده؟
چون شرکتها نتونن سرویس یدن بخاطر عدم وجود پورت یا هر مشکل دیگه ای همون اول میگن و معطلی نداره . معمولا بخاطر فیبر بودن خط مشترکه که برگشت میخوره و نمیتونن رانژه کنن (به همین خاطر معطل میشه فرد)
اگه فیبر شده مخابرات حتما سرویس میده و اسیاتک هم احتمال زیادی داره بتونه سرویس بده.
نه ظاهرا که فیبر نوری نشده. میگن پورت خالی نداره. سرویسهای بیسیم هم که به صرفه نیستن هیچ کدوم![]()
5سلام است اینترنت نامحدود مخابرات تهران دارم با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه.
الان به شدت محتاج اینترنت نامحدد با سرعت بالاتر هستم مثلاً 1 مگ یا 2 مگ
از کجا و کدام شرکت باید اینترنت نامحود تهیه کنم ؟ مخابرات ، شاتل ، پارس آنلاین ، های وب ، آسیا تک
اگر هم اینترنت نامحدود به کل حذف شده اینترنت حجم بالا باسرعت 2 مگ یا بهتر از کجا میتونم تهیه کنم.
بودجه فعلی من برای اینترنت ماهی 50 هزار تومان است.
لطفا راهنمایی کنید.
با توجه به مواردی که عنوان کردید شرکت فن اوا (سرویس 8 مگ) رو پیشنهاد میکنم.
*ترافیک اولیه 200 گیگ
*سرعت بعد از تموم شدن حجم منصفاه روی 2 مگ بسته خواهتد شد (تبدیل به 2 مگ نامحدود میشه)
*شبانه رایگان بدون محدودیت (2 الی 8 صبح)
*قیمت ماهی 50 هزار
سلام دنبال اینترنتی هستم که ۶ ماهه باشه یا یکساله سرعت ۸ مگ باشه کمترین شرکتی که قیمتش باشه کدوما هستش الان داتک گذاشته ۶ ماهه ۱۱۹ تومن ولی برای مشترکین جدید ۱۰۰۰ گیگ هم حجم بین الملل میده شرکت دیگه ای نمیشناسید ؟ که همین حدودا باشه در ضمن شیرازم ممنون
8 مگ شش ماهه- پارس انلاین 119 تومن، 900 گیگ حجم
8 مگ - شش ماهه- دیده بان نت 166 تومن - 6144 گیگ حجم.
از لحاظ کیفیت اختلاف خیلی زیادی بین داتک و پارس با شرکتی مثل دیده بان هست در نهایت تصمیم گیرنده اصلی خود شمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)