گفتم که اصلا فارسی بشو نیس!
تنها یه سری هاشون میتونن عربی تایپ کنن!
گفتم که اصلا فارسی بشو نیس!
تنها یه سری هاشون میتونن عربی تایپ کنن!
مطمئن باش که هیچ کارایی ای به گوشی اضافه نمیکنه!![]()
این کار مثل گرفتن Service Pack برای Windows هس! که با این کار مشکلاتی که روی گوشی وجود داشته و Bug هایی که گزارش داده شده بر طرف میشه!
اصلاً دنبال این نباش که کارایی خاصی به گوشیت اضافه بشه!!!![]()
اگه از من میشنوی دنبالش نرو تا زمانی که گوشیت مشکل حاد نرم افزاری ای پیدا کرد (البته خایی نکرده!) که با Reset کردن درست نشه!
آخرش من اینو پیدا نکردم
Fexplorer
واسه 73 ورزن آخر و کرک شدشو
دوستان منو بکمکید لطفا
ممنونتون پیش پیش
FExplorer v1.16B Beta March S60V3 Unsigned Freeware
محتواي فايل زيپ شده رو ساين كنيد و enjoy البته فعلا ورژن بتاست و در حال كار كردن روي تكميل برنامه هستن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b-z من رو هم دریاب.قدیم قبل از اینکه این offive v4 رو نصب کنم با همون قبلیه می تونستم که فایلهای word,powerpoint & excel رو باز کنم.ولی الان این رو که ریختم چون فایله کرکش کار نمی کنه (نصب نمی شه) نمی تونم چنین کاری رو بکنم.می نویسه که no license و از این جور چیزها.توی قسمت option هم یه unlock code داره.ببین کدی داره که برای اون بزارم ممکنه که اون بتونه درستش کنه.
نرم افزار های موبایل 3250 -N71-N73-N91
تبدیل موبایل به دستگاه بارکد خوان!!!!!!
سلام دوستان عزيز آيا آنتي ويروس kaspersky براي symbian 9.1 وجود نداره؟ اگه داره بزاريد. ممنون
(من تو 3250 خودم بعزي برنامه هارو كه ميريزم هيچ عكسي براي آيكون اونها نشون داده نميشه و يه مربع سفيد فقط ديده ميشه و وقتي بازشون ميكنمم آيكون بالاي تصوير سمت چپ هم همون مربع سفيد رنگ مياد به جاي icon برنامه!!!نمونش همين fxplorerكه در بالا معرفي شده!!! مشكل خاصي هست يا چون 3250 جز گوشيهاي N نوكيا نيست اين مشكلو داره؟؟؟؟؟؟؟
MobiCrac.SmsTalk.v1.10.S60v3.SymbianOS9.1.Cr acked-BiNPDA
خواندن SMS هاي دريافتي .
این مساله بیشتر مربوط میشه به اینکه رزولوشن صفحه 3250 و N91 بین سایر گوشی های این سری از کیفیت پائین تری برخوردار هستند و در نتیجه اندازه ی Icon ها نیز از نظر ابعاد در این گوشی ها کوچکتر هس!
خیلی از نرم افزارهایی که طراحی می شوند آیکونی رو در این ابعاد در نرم فزار در نظر نمی گیرند و هنگام نصب مربعی سفید بجای اونها می آید!
یک علت دیگری هم میتونه داشته باشه که احتمالش خیلی ضعیفه و اونم تم گوشیت هس! اونو تغییر بده، اگه درست نشد که کاریش نمیشه کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)