دوستان شما با هیزم شکن مشکلی ندارید ؟؟
کانکت میشه ولی بخاری نداری !!![]()
دوستان شما با هیزم شکن مشکلی ندارید ؟؟
کانکت میشه ولی بخاری نداری !!![]()
اگه بیشتر از اون مقدار مصرف کنی کمش میکنن. تو سرویسهای آرت بهصورت پلهای پایین میاد. البته حساب و کتاب نداره خیلی. یه دفعه دیدی یهو آورد روی همون ۱۶ یا ۸. مثل پارسآنلاین نیست که قانونشو کاربرا بدونن. منطقه به منطقه فرق میکنه ولی وقتی که محدود میکنه اینترنت آدمو کوفت میکنه.
این چند روز کلا اینترنت من پکیده بود. با هیزمشکنم که کلا فنا میشد. هم ویبیان هم صایفـون.
از کف سرعت که پایین تر نمیارن؟!
مثلا ارت ۴ که میخوام بگیرم نوشته ۳۲۰ تا ۲۰۴۰
یعنی سرعت دانلودم از ۲۵۰kb/s شروع میشه و بر حسب مصرفم تا ۴۰ میاد پایین؟دیگه کمتر از این که امکان نداره؟
بعد وقتی دوره تموم شد و رفتیم ماه بعد دوباره سرعت درست میشه؟
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوست خوبم یعنی شاتل تا یه مقدار ترافیک و حجمی رو تضمین می کنه که بتونید استفاده کنید اما بعد از اون میزان استفاده هرلحظه ممکنه محدود شید و سرعت با توجه به دانلود بیشتر لحظه به لحظه کمتر بشه. با توجه به مرکز مخابراتی شما این اعمال محدودیت و یا موندن در محدودیت می تونه متفاوت باشه
سلام
میخوام adsl بخرم، دوستان صبانت و فن اوا و شاتل رو معرفی کردن.
برای وبگردی و تماشای فیلم از یوتیوب میخوام. (فیلمای اموزشی کوتاه)
دانلود خیلی ندارم. شاید در ماه یه برنامه 1 گیگی دانلود کنم.
شاتل چطوره؟ میخوام قطعی و اینا نداشته باشه.
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
چون میری یوتیوب و همش میخوای فیلم ببینی، برو صبانت؛ چون پینگش خیلی خوبه و باعث میشه که تو فیلم دیدنت لگ نزنه...
شاتل پینگش افتضاحه...
در ضمن قیمتای صبانتم خیلی از شاتل بهتره؛ صبانت سرعت 12mb رو میده 23 تومن با 3gb حجم ولی شاتل سرعت 2mb رو با 4gb حجم میده 24 تومن...
محدودیته صبانتم واست مشکلی ایجاد نمیکنه چون تا 2برابر حجمت میتونی دانلود کنی و محدود نشی که تو هم به قول خودت اصن دانلودی نمیکنی...
**در نهایت از من میشنوی برو صبانت**
نه طبق تجربه دوستان آرت3 با 4 تفاوت نداره سرعتش البته بازم بستگی به منطقتون داره ولی کلا اینجوریه فقط فرقشون تو حجماشونه ،سرعتت هم یا پله ای کم میشه یا این که یک جا میارنت رو 8 کیلو بایت اونم ماکزیمم بهت این سرعتو میده!
نه درست نمیشه کلا شاتل محدودیت هاش سختگیرانه است یکهو دیدی یک ماه کلا با وجود تمدید کردن سرعتت محدود شد (این بلا سر خودم اومده)
۱-راستش من خودم سرویس حجمی دارم ولی تا جایی که یادمه بچههای همین تاپیک (چند صفحه عقبتر) نوشته بودن که سرعت آرت۴ هرگز به ۲۰۴۸ که همون ۲مگابایت میشه نمیرسه. حتی فکر میکنم که به ۴۰۰ هم نرسه (دوستانی که آرت ۴ دارن لطفا اصلاح کنند).
۲- در مورد اینکه از حداقل سرعتی که نوشته پایینتر میاد یا نه هم باید بگم بله. وقتی محدود شدید دیگه کف و سقف نداره، زندانیتون میکنه شاتل!!!
۳- لزوما اینجوری نیست. ممکنه توی دورۀ بعد هم محدود بمونید یه چند وقت. بستگی به مرکز مخابراتی و میزان مصرفتون داره. بهترین راه فهمیدنش اینه که از کسانیکه اطراف شما شاتل آرت۴ دارن پرسوجو کنید.
سلام،
شاتل برای روزانه خیلی خوبه. مرگش فقط برای ساعات رایگانه.
با این شرایطی که گفتین ۱ مگ شاتل بگیرید.
البته مسول فروش گفت اولش با ۲مگ شروع میکنی
راستیت من ماهی ۶۰گیگ دانلود و وبگردی دارم
۳۵ تا شبانه و ۲۵تا روزانه
که برام بالای ۶۰تومن درمیاد.این ماه میخوام با همین پول آرت ۴بگیرم ببینم چطوره.
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
درود به همه عزیزان، اینترنت الانم مخابراته و شبانه نداره که میخوام کلا نتم رو قطع کنم،بنظرشما دوستان کدوم شرکت شبانه ش عالیه؟ چون خیلی دانلود میکنم (شبانه 3 یا 4 گیگ برام کافیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)