اسکولز: کارت قرمز دی ماریا منچستر یونایتد را احیا کرد
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پل اسکولز هافبک سابق منچستر یونایتد معتقد است اخراج آنخل دی ماریا در بازی با آرسنال، شیاطین سرخ را احیا کرد.
دی ماریا در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس به دلیل کشیدن لباس مایکل الیور داور بازی از زمین اخراج و در ادامه منچستر نتیجه را واگذار کرد، اما بعد از آن منچستر در چهار دیدار متوالی پیروزی های چشمگیری کسب کرد از جمله پیروزی مقابل تاتنهام، لیورپول و منچستر سیتی.
لوئیس فان خال بعد از اخراج دی ماریا او را در ترکیب اصلی قرار نداد و بازیکن سابق منچستر یونایتد اعتقاد دارد نبود او در ترکیب ابتدایی شرایط تیم را به کلی تغییر داده است.
اسکولز در ستونی که در روزنامه اونینگ استاندارد دارد نوشته است: "من در ابتدای فصل یکی از منتقدان باشگاه سابقم بودم که تحت رهبری لوئیس فان خال است، اما حالا باید بگویم اصلا فکر نمی کردم منچستر چنین تغییری بکند، تا حدی که احساس می کنم در بازی روز شنبه شانس خوبی برای پیروز شدن مقابل چلسی داریم."
"وقتی به گذشته بر می گردی و تغییرات کلیدی نگاه می کنی احساس می کنید که اخراج دی ماریا در مقابل آرسنال، به فان خال این اجازه را داده تا تیم جدیدی بسازد."
بازیکنانی امثال اشلی یانگ و مروانه فلاینی در ابتدا فصل قصد جدایی از باشگاه را داشتند، حالا به بازیکنان کلیدی در منچسنر تبدیل شده اند و می توانند به منچستر برای رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا کمک کنند.
اما اسکولز احساس می کند در این روز ها مرد شماره یک منچستر، خوان ماتا است. او یکی از مهم ترین مهره های تیم منچستر در هفته های اخیره بوده است.
وی در هیمن خصوص می گوید: "زمانی که شما به خوان ماتا، مروانه فلاینی و اشلی یانگ نگاه می کنید، در نگاه اول مانند آدم های فلک زده هستند، اما همه آنها تصورات را در تغییر داده اند، نشان دادند که چه تاثیر بزرگی در تیم دارند."
"فلاینی و یانگ در داربی منچستر خوش درخشیدند، اما باید گفت خوان ماتا اعتبارش را بیشتر کرد."
__________________________________________________ _
مورینیو: منچستر با نگرانی مقابل ما بازی می کند
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، ژوزه مورینیو سرمربی چلسی معتقد است منچستر یونایتد با مصدومیت بازیکنان در دیدار روزشنبه مقابل چلسی به مشکل بر می خورد.
منچستر بدون دیلی بلایند، فیل جونز (مصدمیت هر دو مچ پا)، مایکل کریک (ماهیچه ساق پا) و مارکوس روخو (معده) که در دیدار با منچسترسیتی دچار مصدومیت شده اند به استمفورد بریج سفر خواهد کرد.
معنی غیبت این بازیکنان این است که، تایلر بلاکت یا پدی مک نایر به احتمال زیاد زوج کریس اسمالینگ در خط دفاعی منچستر خواهند بود.
مورینیو پیش از دیدار با منچستر در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: "تیم ما شگفت انگیز است. در اعداد، در بازیکنان، در تجربه، تیم ما شگفت انگیز است"
"لوئیس فان خان یک مربی فوق العاده است و بازیکان جوان منچستر پیش از پیش آماده هستند. من به تجزیه و تحلیلی انجام نداده ام و می دانیم که آنها چگونه هستند."
چلسی هشت امتیاز از منچستریونایتد رده سوم پیش است و این دیدار برای تعیین قهرمان لیگ برتر سرنوشت ساز است.
مورینیو اضافه کرد: "ما در برابر یکی از بزرگترین باشگاه های جهان بازی می کنیم، این چیزی است که هر کسی می خواهد. انگیزه بازیکنان بالاست و نگرانی ای وجود ندارد."
![]()