تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 168 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ای خدا یعنی میشه یه بار دیگه داش علی رو با پیرهن پرسپولیس ببینیم

2. این کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهدی دغاغله مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که امسال پیراهن شماره 8 این تیم را در اختیار دارد، وقتی امروز علی کریمی در تمرین سرخپوشان حاضر شد، در رختکن پیراهن شماره 8 را به علی کریمی داد و به وی گفت:‌ چون شما اینجا هستید من دیگر پیراهن شماره 8 را نمی‌پوشم چون این پیراهن متعلق به شما است.علی کریمی هم در پاسخ به دغاغله گفت:‌ من اینجا نیامدم که بازی کنم و فقط آمدم تا هم با شما تمرین کنم و هم به بازیکنان روحیه بدهم تا بدانید که کنارتان هستم و این پیراهن را تو باید بپوشی.به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی کریمی امروز در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد.
    Last edited by gadogar13; 22-09-2014 at 21:34.

4. 2 کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگر ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص اینکه امروز در محل تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرده و پا به پای دیگران تمرین کرده، اظهار داشت: من پیش از این هم به درخواست حمید استیلی در محل تمرین راه‌آهن حاضر شده بودم و گفته بودم دوست دارم هر چند وقت یک‌بار تمرین سنگینی داشته باشم تا شرایط بدنی خودم را حفظ کنم.وی افزود:‌حمید درخشان در این مدت چندین بار به من پیغام داد که جا دارد از او تشکر کنم و فکر می‌کنم به این شکل می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم. هر کاری از دستم برآید انجام می‌دهم و امروز هم به این دلیل به محل تمرین رفتم تا حالم عوض شود بلکه اینگونه توانسته باشم به پرسپولیس کمک کنم.کاپیتان اسبق تیم پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون بازگشت او به میادین فوتبال مطرح شده، گفت:‌ برای چندین بار اعلام می‌کنم که روی تصمیمی که گرفته‌ام مصر و پایبند هستم و خبری از بازگشتم به میادین فوتبال نیست و نمی‌خواهم به میادین فوتبال بازگردم.به گزارش فارس علی کریمی در ابتدای فصل جدید اعلام کرد که خودش را بازنشسته کرده است.

6. 2 کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

گزارش تصویری حضور علی کریمی در تمرین عصر دوشنبه

محتوای مخفی: گزارش تصویری 

8. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا بگم باعث و بانی دور موندن علی کریمی رو از پرسپسولیس چکار کنه!!! این مردک مغرور همه رو از تیم پرسپولیس فرار داد از جمله علی کریمی.خدا ازش نگذره
    کاش یه جورمیشد علی کریمی دوباره برای پرپسولیس بازی میکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان پرسپولیسی عزیز از اینکه چنین قسمتی توی انجمن ایجاد کردید واقعا ایول دارید
    همیشه باید نام پرسپولیس در همه جا وجود داشته باشه

11. 2 کاربر از oohaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من کلا با کریمی حال نمی‌کنم...
    دست خودم نیست :(

ولی برام قابل تحمل بود....

اما سال &&! که اون بازو بند سفز رو بست کلا متنفر شدم ازش...

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خیلی مسخره اس!
    ماهینی کارت معافیتش رو باطل کردن!
    برای پرسپولیس محرومه،
    اما پاسپورتش رو خواستن برای اردوی تیم ملی!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : با توجه به اتمام مهلت نقل و انتقالات فوتبال قطر، هافبک ملی‌پوش فصل گذشته پرسپولیس به احتمال زیاد به این تیم باز خواهد گشت. مهرداد پولادی که برای مذاکره با تیم‌های قطری عازم این کشور شده بود پس از به پایان رسیدن فرصت نقل و انتقالات بازیکن برای حضور در لیگ ستارگان قطر، به احتمال زیاد برای ادامه فوتبال خود به پرسپولیس بازخواهد گشت.

حسن‌زاده وکیل این بازیکن در این خصوص به خبرنگار ورزشی فارس، گفت: با توجه به مجموعه شرایطی که برای مهرداد پولادی صورت گرفته بازگشت مهرداد به پرسپولیس به عنوان یک گزینه مطرح شده است. اگرچه این گزینه در گذشته هم وجود داشت که با عدم تعامل باشگاه پرسپولیس این موضوع منتفی شده بود اما این بار با توجه به خواست این باشگاه و عملکرد آنها در تحقق این موضوع، مهرداد می‌تواند در ادامه فصل لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران یک بار دیگر به جمع سرخ‌پوشان اضافه شود.

وی در مورد مشکلی که گفته می‌شود برای کارت پایان خدمت این بازیکن به وجود آمده است، گفت:‌ مهرداد از این لحاظ مشکلی ندارد. هرچند که باید برای روند اداری جهت معاینه مجدد به منظور تأیید کارت پایان خدمتش به مراجع ذی‌ربط مراجعه کند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

غلامرضا جباری پرسپولیس - استقلال صنعتی را سوت می زند

پرسپولیس نیوز : کمیته داوران اسامی داوران قضاوت کننده در رقابت‌های لیگ برتر از هفته دهم را اعلام کرد. پنجشنبه 3/7/93-هفته دهم

پرسپولیس-استقلال خوزستان-آزادی-تهران-ساعت 18:30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •