23 ضربه به سمت دروازه، 2 تا در چارجوب. ما 8 خطا کردیم و اونها 24 خطا.
اکثر تیم ها فهمیدن با دفاع اتوبوسی + خطا کردن نوبتی در وسط زمین یا گوشه ها شانس خوبی برای 0-0 گرفتن از تیم دارن.
23 ضربه به سمت دروازه، 2 تا در چارجوب. ما 8 خطا کردیم و اونها 24 خطا.
اکثر تیم ها فهمیدن با دفاع اتوبوسی + خطا کردن نوبتی در وسط زمین یا گوشه ها شانس خوبی برای 0-0 گرفتن از تیم دارن.
خیلی بد بودیم
اختلاف رسید به 4. لالیگا تقریبا از دست رفته.
از نظر تاکتیکی تیم هیچ چیزی نداشت
این اتوبوسی نبود که ! لامصب پایانه درست کرده بودن تو 18 !!!
من واقعا نمیدونم الآن هیئت مدیره بارسا با این همه خرجی که امسال کردن راضین از وضعیت تیم که انریکه رو هنوز اخراج نکردن ؟!هربازی که بارسا برده بخاطر کارای خارق العاده مسی بوده و بس . آخرین گلی که مسی روش تاثیری نداشته رو یادم نمیاد ! هرچه زودتر انریکه رو اخراج کنن به نفع بارسا هست . هنوز تو 3 تا جام مدعی هستیم . اینا فک کردن که پپ بی تجربه رو آوردن و بارسا رو به یه تیم هیولا مانند تبدیل کرد رو میشه با یه مربی دیگه هم تکرار کرد .
واقعا یه مشت احمق اون بالا بالاها نشستن و دارن تصمیم گیری میکنن . از پارسال درس نگرفتن که بارسا نیاز به یه مربی کارکشته داره نه بی تجربه ! باز خداروشکر پارسال یه تیمو دابل کردیم .
تنها راه برای تغییر وضعیت تیم آوردن یه مربی کاربلد هست که بتونه از msn به بهترین شکل بازی بگیره . نه اینکه آقایان آلوز و آلبا از گوشه ها سانترهای فوق العاده زیبایی میکنن که ازونور از خط طولی میره بیرون !![]()
البته این چیزیه که تیمهای ته جدول فهمیدن. وگرنه تیمهای بهتر میدونن که با پرس از جلو میشه به راحتی از بارسا 3 امتیاز گرفت!
جالبه که الان تو تیم پیکه، متیو و بوسکتس قدبلند هستن. نیمار و سوارز هم اگر باشن خوب میتونن سر بزنن. اما تقریبا هیچ برنامه ای برای کرنرها نداریم. اول فصل تمام کرنرها و ضربه آزادها رو داده بود به راکیتیچ. انصافا هم ارسالهاش خطرناکه. الان اما یکی رو راکیتیچ بلند میزنه. بعدی رو مسی کوتاه. سومی رو ژاوی میزنه.
قبول دارم که بازیکنامون با وجود قد بلند آنچنان سرزن نیستن اما باید تو تمرین ها بهتر بشن.
همین امروز بایرن هم تا دقیقه 57 گل نزده بود، اما رو یک ارسال گل زد و بازی رو 4-0 برد.
اتفاقا همین فصل مواردی که روی شروع مجدد گل زدیم رو بردیم. (پیکه جلوی آپوئل، نیمار جلوی سویا، پیکه جلوی اسپانیول)
آخه مشکل اینجاست که اگر الان انریکه رو اخراج کنن، کی میخواد بشه مربی تیم؟!
کدوم مربی بزرگی الان بیکاره که بارسا بخواد بیارتش.
این اخراج کردن و عوض کردن مربی اگر عادت بشه، تیم رو داغون میکنه. تجربه هم نشون داده مدیریتی که روی دور تعویض سرمربی بیفته، آخرش هم نمیتونه گزینه مناسب رو پیدا کنه و باید خودش تعویض بشه. ضمن اینکه اینطور تغییرات مداوم بازیکن ها رو هم به فکر رفتن میندازه.
فکر میکنم بهترین اتفاق این باشه انریکه حداقل تا پایان فصل بعد هم بمونه و بعد با تغییرات احتمالی در مدیریت، تصمیمات بهتری گرفته بشه.
آقا اول هم گفتم و الان هم میگم که انریکه مربی نیست. حداقل در سطح بارسا نیست.
مربی باید بیم داشته باشه مثل مورینیو و بازیکنا ازش حساب ببرن.
باور کنید هیچ برنامه ای نداره تیمش برای حمله. در زمان پپ اگه تیمها اتوبوسی دفاع میکردن، بازیکنا ی بارسا پشت محوطه جریمه تیم حریف اینقدر پاسکاری میکردن تا دفاع حریف مجبور به اشتباه بشه. ولی الان نه میتونن درست پاسکاری کنن، نه میتونن سانتر خوب بکنن.
باید یه فکری به حال بارسا بشه. با این وضع فکر کنم یه باخت باید مقابل اتلتیکو هم کنار بزاریم برای نیم فصل.
نکته جالب اینه که هم پارسال و هم امسال، تیم پشت سر هم سانتر های هوایی روی جناحین می کنه ولی هیچ کس نیست که ضربه سر بزنه! این سانتر ها دقیقا نشونه بی ایده بودن دفاع های کناری هستن که کار دیگه ای ندارن که انجام بدن. کرنرها همه مساوی صفر هستن، ضربه های شروع مججد فقط وقتی کارساز هستن که پشت محوطه باشه و مسی بزنه. تیم در اوج بی برنامگی است.
نقاط ضعف تیم مشخص هست و همه خرید ها در جهتی است که نقاط ضعف تیم رو تشدید می کنند و اصرار پشت سر هم که این نقاط ضعف وجود ندارن. تیم در میانه میدان کم انرژی و کم تحرک هست، جنگندگی و توپ گیری در زمین حریف وجود نداره، دفاع بی برنامه است، دفاع های کناری عملا وینگرهایی هستند که به اجبار دفاع کناری بازی می کنند، قد تیم کوتاه هست و قدرت فیزیکی تیم پایین و ... / در این سال ها هیچ کدوم از موارد زیر پوشش داده نشده و همه خرید ها در راستای یکسان نگه داشتن تیم بوده.
به جای سوارز، نیمار، راکیتیچ، سونگ، ورمالن و امثالهم، باید بازیکن هایی مثل کمپانی، ویدال، دفاع کناری محکم و قدبلند و فیزیکی و یک مهاجم متوسط/خوب مثل یورنته/گومز باید اضافه می شدن. بازیکن هایی که بتونن یک بعد جدید به تیم اضافه کنند نه more of the same. داریم خرج های نجومی می کنیم روی بازیکن هایی که صرفا اسم دارن و مربی حتی ایده ای نداره قراره چطور ازشون در تیم استفاده بشه، زمانی که مشخصه تیم چه نیازهایی داره و چه نوع بازیکن هایی الان لازمه در تیم باشن. کلا این سناریو خسته کننده شده.
من فکر می کنم لوییز انریکه باید کنار بره (در پایان فصل طبیعتا)، و یک مربی خارج از سیستم فعلی و تیکی تاکا و ... بیاد و تیم رو به کل بازسازی کنه.
بازی با پی اس جی که پرس از جلو رو شروع کرده بودن با وجود ماسکی و پیکه که بازی با پاشون تقریبا عالی هست کاری نتونستن از پیش ببرن . تیم هایی که با نیت بردن بارسا بازی رو شروع میکنن اتومات بازی جذاب میشه . شما الآن اگه بازی رفت و برگشت با پی اس جی رو یادت باشه همش ضد حمله بود . چرا ؟! چون میخواستن بازی رو ببرن . ولی این بازی با ختافه فقط به تعداد انگشت شماری ختافه تونست بیاد تو نیمه زمین بارسا .
پارسال بازی با ختافه تو همین ورزشگاه بود که فک کنم تا دقیقه 30 دوتا گل عقب بود بارسا . مسی و نیمار هم نبودن بخاطر مصدومیت . اون بازی پدرو از دقیقه 35 تا پایان نیمه اول هتریک کرد و بازی رو در نهایت 5 بر دو بردیم . البته نقش الکسیس هم پررنگ بود . این بازی هم وقتی انریکه دید که بازی گره خورده و تمام پاسای مسی و حرکاتش نتیجه نمیده باید تعویضش میکرد . من شخصا منتظر اون بازی ام که مسی فیکس نباشه تا وضعیت تیم معلوم بشه .
مویس کبیر میشه سرمربی !نه حداقل یه مربی صاحب سبک که بتونه تیم رو مدیریت کنه پیدا میشه . خدا این ریشه سرطانو بسوزونه که زد سرمربی به اون باکیفیتی رو ناکار کرد و ازون موقع به بعد یه مربی درست حسابی نتونست بیاره بارسا . لعن بر راسل که اینجوری تیم رو به اف داد و رفت . بنظرتون این لاپورتا برمیگرده ؟!
پارسال هم اگه یادتون باشه خیلی تو روزنامه ها در مورد مهاجم های بعدی بارسا بحث بود و نقطه مشترک هم این بود که بارسا به یکی مثل اتوئو که 9 کلاسیک و یه تمام کننده تمام عیار بود نیاز داره . یکی مثل آگوئرو ، لواندوفسکی ، یورنته و ... . درحالیکه مدیران بارسا رفتن با کسی مثل سوآرز که معتقدم حتی کمتر از الکسیس به سبک بارسا میخوره قراداد بستن . اونم درحالیکه 4 ماه محروم بود . من واقعا از کارای زوبی سر در نمیارم . پارسال این همه از دفاع راست و دفاع وسط ضربه خوردیم ، دوستان رفتن داگلاس (!) و فرمائلن که به تازگی خبر 6 ماه مصدومیتش اومده رو آوردن که فقط بودجه رو بریزن سطل آشغال . راکیتیچ هم اون اولا خیلی خوب بود ولی الآن واقعا افت کرده . واقعا نمیدونم پشت خرید این بازیکنا چه منطقی نشسته !
بازی امشب تو نیمه دوم ژاوی اونقد خسته شده بود که دیگه دنبال توپ نمیرفت . حالا بگذریم از بازی ضعیفی که امروز ارائه داد . ولی مثلا کی رو نیمکت بود که بتونه جاشو بگیره و در واقع تو بازی تأثیرگذار باشه ؟! حتما رافینیا ؟! این لامصب هیچ چیش به داداشش نرفته . چقد خوب بود تیاگو !بنظرم اگه بارسا سسک و الکسیس رو نگه میداشت و به غیر از دروازبان خرید دیگه ای نمیکرد وضعیت تیم بهتر از این بود . الآن هرکدوم ستاره تیم جدیدشونن .
دقیقا!!!ولی به نظرتون کی در دسترسه؟؟ فرگوسن خوبهمن فکر می کنم لوییز انریکه باید کنار بره (در پایان فصل طبیعتا)، و یک مربی خارج از سیستم فعلی و تیکی تاکا بیاد![]()
سلام
به نظر من انریکه مربی خوبی نیست. ولی به قول دوستان الان که دیگه نمیشه عوش کرد. مجبورن تا آخر فصل فرصت بدن. اگه روند کلی رو به بهبود بود طوری که آخر فصل بازی های تیم به حد انتظار برسه فصل بعد هم نگهش دارن.
تیم از لحاظ انگیزشی هم در خیلی از بازیها مشکل داره.
شاید اگه در مقابل ختافه از همون تیم جوان که با هوئسکا بازی کرد استفاده میکرد بهتر نتیجه میگرفت. جدی میگم.
اینکه همه تیما اتوبوس پارک میکنن طبیعیه. وقتی میدونن با این کار میشه جلوی بارسا رو گرفت مشخصه این کارو میکنن. ولی بارسا راهکاری واسه این کار نداره.
----
البته اینو هم باید در نظر گرفت که مشکل اصلی بارسا شاید مربی و بازیکن و ... نباشه. به هر حال اوج بارسا تموم شده فعلا. اینو باید پذیرفت. یکی از مشکلات اصلی بارسا الان رئال هست. که داره وحشتناک همه تیما رو میبره و در اوج خودش هست. داره رکورد های تاریخی رو میشکونه.
Last edited by Farshadd; 14-12-2014 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)