تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 80 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام** چجوري موقع خريد لپتاپ hp450 g1 مشخصاتشو از تو بايوس بفهمم؟ با زدن چه كليدي وارد بايوس ميشه و در كدام قسمت بايوس مشخصات cpu و گرافيك و مقدار رم و هارد رو نوشته ؟ ( لپتاپ بدون نصب ويندوز ميخام بخرم و ميخام مشخصات سيستم رو موقع خريد بدونم)
    سلام
    وقتی لوگو HP اومد سریع دکمه esc رو برن ، خودش اون پایین مینویسه که دکمه esc رو بزنی
    بعدش یه منو میاد که از اونجا خودش نوشته برای هرکاری مثل ورود به بایوس یا بوت کردن چه دکمه ای رو بزنی ، برای اینکه وارد System Information بشی باید اونجا دکمه F1 رو بزنی

2. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام وقتی لوگو HP اومد سریع دکمه esc رو برن ، خودش اون پایین مینویسه که دکمه esc رو بزنی بعدش یه منو میاد که از اونجا خودش نوشته برای هرکاری مثل ورود به بایوس یا بوت کردن چه دکمه ای رو بزنی ، برای اینکه وارد System Information بشی باید اونجا دکمه F1 رو بزنی
    از راهنمايي شما خيلي ممنونم. بعد از زدن دكمه f1 مشخصات cpu كه 4702mq و گرافيك كه 8750 هست و 2 گيگ رم داره يا ظرفيت هارد و رم اصلي رو هم نمايش ميده؟ روي جعبه لپتاپ و زير خود اين لپتاپ هم تمام اين مشخصات بصورت كامل نوشته شده ؟ با تشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

از راهنمايي شما خيلي ممنونم. بعد از زدن دكمه f1 مشخصات cpu كه 4702mq و گرافيك كه 8750 هست و 2 گيگ رم داره يا ظرفيت هارد و رم اصلي رو هم نمايش ميده؟ روي جعبه لپتاپ و زير خود اين لپتاپ هم تمام اين مشخصات بصورت كامل نوشته شده ؟ با تشكر
    خواهش میکنم
    من که دیدم مدل دستگاه و سریال نامبر دستگاه رو میزنه ، مدل cpu رو هم میزنه ، میزان Ram و فکر کنم هارد رو هم مینویسه
    گرافیک رو یادم نمیاد فکر نکنم بنویسه
    روی خود لپ تاپ که نه نمینویسه ( حداقل برای من که برچسبی روی بدنه لپ تاپ در این مورد نداره ) روی جعبه هم آره یه برچسب بزرگ هست که مشخصاتش رو نوشته اما زیاد نمیشه ازش سر در آورد انگاری با کد مخصوص نوشته شده
    بهتر هست که از هرجایی این لپ تاپ رو میخرین اجازه بدین که خودشون براتون ویندوز رو نصب کنن و هموجا تستش کنید
    گرافیک مخصوص این لپ تاپ اونطور که من همه جا دیدم همون 8750 هست با 2 گیگ حافظه

5. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خواهش میکنم من که دیدم مدل دستگاه و سریال نامبر دستگاه رو میزنه ، مدل cpu رو هم میزنه ، میزان Ram و فکر کنم هارد رو هم مینویسه گرافیک رو یادم نمیاد فکر نکنم بنویسه روی خود لپ تاپ که نه نمینویسه ( حداقل برای من که برچسبی روی بدنه لپ تاپ در این مورد نداره ) روی جعبه هم آره یه برچسب بزرگ هست که مشخصاتش رو نوشته اما زیاد نمیشه ازش سر در آورد انگاری با کد مخصوص نوشته شده بهتر هست که از هرجایی این لپ تاپ رو میخرین اجازه بدین که خودشون براتون ویندوز رو نصب کنن و هموجا تستش کنید گرافیک مخصوص این لپ تاپ اونطور که من همه جا دیدم همون 8750 هست با 2 گیگ حافظه
    اميدخان لطفا اگه ميشه عكس از مشخصات روي جعبه و system information بايوس بذاريد يا اگه ميشه مشخصات روي جعبه و بايوس رو بنويسيد . با تشكر
    Last edited by u53r; 30-08-2014 at 12:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

اميدخان لطفا اگه ميشه عكس از مشخصات روي جعبه و system information بايوس بذاريد يا اگه ميشه مشخصات روي جعبه و بايوس رو بنويسيد . با تشكر
    سلام
    متاسفانه جعبه اش دم دستم نیست
    این عکس برای System Information بایوس هست :

8. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    بله درسته... حتی یه جای خالی تو دستگاه هست که میتونی ssd بذاری. نیازی به برداشتن هارد یا درایو نوری نیست

فرستاده شده از GT-S7562ِ من با Tapatalk

10. این کاربر از saeidscorp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من یه دغدغه پیدا کردم...
    هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
    هر جای کرمان همین مساله هس
    یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
    دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده

من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
    درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

من یه دغدغه پیدا کردم...
    هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
    هر جای کرمان همین مساله هس
    یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
    دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده

من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
    درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟
    سلام
    داداش هیچ لپ تاپی آشغال نیست
    اصلا به حرف فروشنده ها توجه نکن
    یه زمانی اچ پی پرفروش ترین لپ تاپ ایران بوده ، به همون نسبت هم خرابیش زیادتر بوده ، ملت هم فکر میکنن که دیگه اچ پی به درد نمیخوره
    اگر بخوای اچ پی و لنوو رو خرابیش رو مقایسه کنی برو تو تاپیک لنوو z510 ببین چند نفر گفتن که لپ تاپشون مشکل داره و یا پس دادن یکی دیگه گرفتن یه سری هاشون هم مشکلات فضایی داشتن .. خوب حالا میتونیم بگیم لنوو آشغاله وبدرد نمیخوره ؟ نه فقط یه این خاطر هست که فروش این لپ تاپ بالا بوده و خوب به طبع خرابیش هم بیشتره ( هرکه بامش بیش برفش بیشتر )

13. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من این لپ تاپ رو خریداری کردم با مشخصات زیر

Core i5 4200M 2.50 Ghz
    Ram: 4
    AMD Radeon HD 8600/8700M
    Hard: 750

این کارت گرافیکش چرا ننوشته 8750؟
    از کجا اسم و مشخصات کامل سخت افزارش رو بفهمم؟

1800 خریدمش با گارانتی ایران رهجو گستر از فروشگاه نمایندگی ایران رهجو گستر رشت یعنی ایران گیت. 2 سال گارانتی داره و یک سال هم بیمه بدنه ایران

چطور هست؟

دمای لپ تاپ رو که عکس گذاشتید از CPU رو چطور باید فهمید؟

راستی این صفحه کلیدش حروف فارسی نداره برچسبی وجود داره که ضایع نباشه و فقط حرف رو مثل همین حروف انگلیسی بچسبونه روش؟

CPU و سایر مشخصاتش چطور هست؟
    مخصوصاً کارت گرافیکش

هارد این سیستم ها از چه نوعی هست؟ از کجا بفهمیم چی هست؟

دوشاخه لپ تاپ ، سه شاخه کارتی هست (اروپایی). یه تبدیل گرفتم از الکتریکی. بعضی ها میگن تبدیل به دوشاخه ایرانگیر یعنی همینی که وصل میشه به سه شاخه کارتی و میکندش دو شاخه یارانی میزنیم به پریز. میگن این باعث میشه نوسانات برق ایجاد بشه و لپ تاپ رو به مرور داغون میکنه. درسته؟ میگن باید کابل اصلی دوشاخه بخری که نیاز به تبدیل نباشه.

ممنون
    Last edited by volvox500; 31-08-2014 at 22:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    داداش هیچ لپ تاپی آشغال نیست
    اصلا به حرف فروشنده ها توجه نکن
    یه زمانی اچ پی پرفروش ترین لپ تاپ ایران بوده ، به همون نسبت هم خرابیش زیادتر بوده ، ملت هم فکر میکنن که دیگه اچ پی به درد نمیخوره
    اگر بخوای اچ پی و لنوو رو خرابیش رو مقایسه کنی برو تو تاپیک لنوو z510 ببین چند نفر گفتن که لپ تاپشون مشکل داره و یا پس دادن یکی دیگه گرفتن یه سری هاشون هم مشکلات فضایی داشتن .. خوب حالا میتونیم بگیم لنوو آشغاله وبدرد نمیخوره ؟ نه فقط یه این خاطر هست که فروش این لپ تاپ بالا بوده و خوب به طبع خرابیش هم بیشتره ( هرکه بامش بیش برفش بیشتر )

آره ها... راست میگی تو اون کلوپ خیلی ها مشکل داشتن
    ولی مثلا با کلوپ 4540s مقایسه اش کنیم چی؟
    اونجا هم همه مینالن ولی این دلیل نمیشه لپ تاپ پرفروشی باشه!
    شوخی کردم دادا منظورتو رو گرفتم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •