تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 82 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 815

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts

اگه نباشه جاش خالی می مونه user.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها سیستمم رم کم داره 4 گیگ کمه چیه مگه بالاخره 8 گیگ مجبور شدم بخرم 270 هزار تومان پول دادم فقط میخواهم که بعد به کارت گرافیکم گیر بده و قر بیاد رو gtx 560 که قشنگ اجرا میشه ؟ نمیشه ؟ حافظه گرافیک کم نیاره ؟!
    خلاصه حالمم خوب نیست یه چند روزیه به فنا رفتم دیوانه شدم دیگه فقط میخواهم این گیر به کارت گرافیک بده اون وقته که میرم دم شرکت سازنده و ریش ریش میکنم سازنده ها رو
    سیستم من اینه
    corei5 2500k
    4gb ram
    geforce gtx 560ti
    من به زور اجرا کردم در صورتی که یکی با سیستم شبیه به من میگفت تقریبا راحت اجرا شده
    اگه داری به امید cod های قدیم برای این بازی این قدر تلاش می کنی
    میخوام لهت بگم زیاد زحمت نکش
    کلا دیگه رسما داستانی وجود نداره و به سری شلم شوربا درست کردن
    فقط گرافیک بازی رو بردن بالا ولی نه مثل mw3 که تقریبا خیلی از سیستم ها می تونستن اونو به خاطر کد نویسی خیلی خوبش اجرا کنن
    عملات activision داره رو گروه سنی +11 سال داره کار میکنه چون بزرگتر ها بیخیالش شدن
    من که بازی کردم خداییشی cod 2 رو از همه لحاظ ترجیح میدم به این

2. 2 کاربر از user.1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Barsoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درود
    من این بازی را نصب کردم اما اولین بار پس از 10 دقیقه با ایجاد یک صدای ممتد از بلند گو گیر کرد
    برای بار دوم پس از 3 دقیقه گیر کرد
    حتی وقتی تنظیمات گرافیک را هم پایین آوردم باز هم گیر کرد این دفعه حتی تصویری تو مونیتور هم نداشتم و مجبور شدم دکمه پاور را خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد
    کسی میدونه علت چیه چون سیستم به غیر از مانیتور جدید هست و مشخصات آن بشر زیر میباشد:
    Intel Core i3-4130
    ASUS H87-PRO
    ASUS GTX650TIB-DC2 2GB 192 bit
    Geil CL11-11-11 D3-1600 2*4G
    Monitor : LG W2286L
    مانیتور من تا 1050*1680 ساپورت میکنه ولی تو اندازه و یا کمتر هم اجرا نشد؟

4. این کاربر از Barsoneri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درود
    من این بازی CALL OF DUTY GHOSTS را نصب کردم اما اولین بار پس از 10 دقیقه با ایجاد یک صدای ممتد از بلند گو گیر کرد
    حتی وقتی تنظیمات گرافیک را هم پایین آوردم باز هم گیر کرد این دفعه حتی تصویری تو مونیتور هم نداشتم و مجبور شدم دکمه پاور را خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد
    کسی میدونه علت چیه چون سیستم به غیر از مانیتور جدید هست و مشخصات آن بشر زیر میباشد:
    Intel Core i3-4130
    ASUS H87-PRO
    در ضمن ویندوز من 8.1 و 64 بیتی میباشد
    Last edited by Barsoneri; 29-05-2014 at 13:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه پست اضافه را خذف کرد؟؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیز جالب با اف ار ای پی اس فریم گیری کردم نمیدونم چرا هر چی تنظیمات رو بالا بردم اخرش هم 60 فریم داد بهم با 560 خیلی کم میشد میداد 30 تا و بازی کاملا روون بود!!!!! اونم با فول اچ دی
    بهله رم هام هم رسید خدارو شکر
    ایا نرم افزار باگ دارد ؟ با داستان چیز دیگری است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گرافیک رو اصلا خوشم نیومد اصلا کیفیت نداره خداییش کرایسیس3 واقعا بهتر بود سگش شرف داشت به کل کال اف دیوتی ولی من هنوز هم از هزینه ای که کردم پشیمون نیستم چون برای کال اف نکردم در حقیقت برای این بود که میدونستم کم کم رم کم میارم کال اف اولیش بود برای سیستم های جدید حداقل 4 گیگ میزارن برای بازی حداقل 8
    کارای حرفه ای هم که 16 به بالا

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیستم من اینه
    corei5 2500k
    4gb ram
    geforce gtx 560ti
    من به زور اجرا کردم در صورتی که یکی با سیستم شبیه به من میگفت تقریبا راحت اجرا شده
    اگه داری به امید cod های قدیم برای این بازی این قدر تلاش می کنی
    میخوام لهت بگم زیاد زحمت نکش
    کلا دیگه رسما داستانی وجود نداره و به سری شلم شوربا درست کردن
    فقط گرافیک بازی رو بردن بالا ولی نه مثل mw3 که تقریبا خیلی از سیستم ها می تونستن اونو به خاطر کد نویسی خیلی خوبش اجرا کنن
    عملات activision داره رو گروه سنی +11 سال داره کار میکنه چون بزرگتر ها بیخیالش شدن
    من که بازی کردم خداییشی cod 2 رو از همه لحاظ ترجیح میدم به این
    دمت گرم چه سیستمت شبیه منه منم 2500k دارم با یه مین زد 68 ترکوندمش به 5 گیگا رسوندم ولی پایدار نمیشد تا 4800 یه نموره بیشتر پایدارش کردم ولی خوب بازم ترسیدم سرش اوردمش رو اصلیش خداوکیلی این سی پی یو جون میده برای اورکلاک و ور رفتن
    کارتمم که میخواستم مثل شما 560 تی ای بگیرم ولی اون موقع کم بود خیلی زیاد مجور شدم 560 معمولی بگیرم حدودا 2 سال پیش همین موقع ها بود که خریدم سیستم رو برام 1600-1700 تموم شد همه بهم گفتن تو احمقی که اینقدر هزینه کردی ولی گفتم بعد متوجه میشید تا سال بعد سیستم من با 3 تومان گیر نمیومد و گفتن دمت گرم و الان هم به نظر خودم هنوز هم تو شاخ ها یه جای کوچیکی داره برای خودش

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    من این بازی را نصب کردم اما اولین بار پس از 10 دقیقه با ایجاد یک صدای ممتد از بلند گو گیر کرد
    Intel Core i3-4130
    ASUS H87-PRO
    شما نباشد مشکلی داشته باشی ولی من یه شک دارم اونو شما انجام بده احتمالا درست میشه سیستمت رو از برق جدا کن دستت رو بزن یه زمین یا هر جوری بلدی الکتریسیه ساکن بدنت رو از بین ببر حتی اگر نداره باز هم برای احتیاط انجام بده دکمه پشت پاور رو خاموش کن و در کیس رو باز کن و یه باطری روی مین بورد هست اونو در بیار و یکی دو بار استارت سیستم رو بزن و بعد دوباره باتری رو بزار و در رو ببند و سیستم رو روشن کن فقط تاریخ و ساعت و ... همش یه هم میریزه
    یا این که اگر بلدی برو تو بایوس و دیفالتش کن و برو برای بازی ببین بازی چجوری اجرا میشه درست میشه یا نه
    اگر نشد درایور هاتو اپ دیت کن همشون تو سایت سازنده های سخت افزارت هست و میتونی حتی برای مین بوردت از اینتل هم بگیری و گرافیک هم از انویدیا و دارایور های صدا هم مهمه اون رو هم اپ دیت کن اگر نشد دیگه بلد نیستم دقت کن درایور هات با ویندوزت باید هم خونی داشته باشه مثلا برای ویندوز 32 داریور 64 نگیری یا برعکسش
    احتمالا درست میشه بازی رو هم ریپیر کن که اگر به هردلیلی بد نصب شده درست بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا این بازی لعنتی رو نصب میکنم ولی بعضی از فایلهاش ناقصه مثلا image file 18.pak اینا رو از کجا میشه دانلود کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان من بازی رو نصب کردم . تو مراحل اولیه دقیقا بعد از جایی که کنترل سگه رو دست میگیری یکم بعدش میخواد بره مرحله بعد یهو صفحه سیاه میشه و از بازی خارج میشه مشکل از کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •