تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 81 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 806

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

شما مثل اینکه باز رو خیلی دستکاری کردی!...بهت پیشنهاد میکنم این کارها رو بکنی اگه خدا بخواد مشکلت حل میشه:
    1-اول از همه بازی رو به طور صحیح کلا پاک و دوباره نصب کن...
    2-آپدیتی که توی پست اول گذاشته شده رو دقیقا طبق دستوری که داده اجرا کن...
    3-آخرین کرکی که توی پست اول داده شده رو در پوشه بازی کپی کن...
    4-نرم افزار x360 که توی پست اول داده شده رو توی پشه اصلی بازی بنداز و از طریق اون کلیدهای دسته رو تنظیم و سیو کن....
    5-دسته رو از سیستم جدا کن...
    5-طبق روشی که دوستمون CRIS Joon CR7 توی پست شماره 576 گفتند بازی رو اجرا کن و وقتی رفت توی بازی درست جایی که پرچم انگلیس رو نشون میده دسته رو به pc وصل کن و برو توی بازی.....فقط یادت باشه حتما قبل از ورود به بازی دسته رو از pc جدا کنی وگرنه از بازی میپره بیرون!!!
    البته به روش دستکاری ریجستری هم میشه دسته رو به بازی شناسوند ولی برای کسانی که خیلی توی این کارها وارد نیستد روش بالا بهرین روشه!!
    موفق باشید
    1-دستکاری در کار نیست . اخیرا ویندوز عوض کردم. و اولین باره بازی رو نصب کردم.

2- از نسخه ای استفاده کردم که فایل setup داره و خوشبختانه بازی اجرا میشه (دو تا مشکل داشتم که برطرف شد)
    1- اولش بازی اجرا نمی شد که با نصب c++ 2010 درست شد
    2- از بازی می پرید بیرون که با آپدیت کارت گرافیک ردیف شد

(البته دو مورد مونده که هنوز به اونجا نرسیدم تا تست کنم.
    1- لرزش دوربین دارم یا نه
    2- قسمت کریر مود)

-------------------------------------------------------------------
    مشکل من اینه که دسته رو نمی شناسه که شما و دوستمون در موردش گفتن. حالا این ریجستری چی دستوری هست ؟
    اون قدرها هم مبتدی نیستیم بابا

این دوستمون در مورد فیفا 11 و .... یه چیزی گفتن اما فایلشو نذاشتن تا دانلود کنیم .
    360x تو بازی قرار بدی کلا بازی قاطی میکنه.

البته هنوز پچ ها رو نریختم ولی راحت با 30 فریم اجرا میشه. (مثلا همش هوا برفیه با اینکه تغییرش میدم)

از کرک 4 استفاده کردم.

راستی یه سوال مهم : تو بازی این فلش آبی که هست و مسیر بازیکنا به سمت توپ رو نشون میده ، چطور میشه خاموشش کرد؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

1-دستکاری در کار نیست . اخیرا ویندوز عوض کردم. و اولین باره بازی رو نصب کردم.

2- از نسخه ای استفاده کردم که فایل setup داره و خوشبختانه بازی اجرا میشه (دو تا مشکل داشتم که برطرف شد)
    1- اولش بازی اجرا نمی شد که با نصب c++ 2010 درست شد
    2- از بازی می پرید بیرون که با آپدیت کارت گرافیک ردیف شد

(البته دو مورد مونده که هنوز به اونجا نرسیدم تا تست کنم.
    1- لرزش دوربین دارم یا نه
    2- قسمت کریر مود)

-------------------------------------------------------------------
    مشکل من اینه که دسته رو نمی شناسه که شما و دوستمون در موردش گفتن. حالا این ریجستری چی دستوری هست ؟
    اون قدرها هم مبتدی نیستیم بابا

این دوستمون در مورد فیفا 11 و .... یه چیزی گفتن اما فایلشو نذاشتن تا دانلود کنیم .
    360x تو بازی قرار بدی کلا بازی قاطی میکنه.

البته هنوز پچ ها رو نریختم ولی راحت با 30 فریم اجرا میشه. (مثلا همش هوا برفیه با اینکه تغییرش میدم)

از کرک 4 استفاده کردم.

راستی یه سوال مهم : تو بازی این فلش آبی که هست و مسیر بازیکنا به سمت توپ رو نشون میده ، چطور میشه خاموشش کرد؟
    نرم افزار X360 که اگه درست طبق دسته خودتون تنظیمش کنید درست میشه،فقط همینطور که قبلا گفتم قبل از ورود به بازی باید دسته رو از PC جدا کنید!!
    در مورد ریجستری هم اگه میخواین این کار رو بکنید :
    توی منوی RUN تایپ کنید REGEDIT...
    برید به این آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در زیر پوشه OEM یک پوشه توش هست که وقتی روش کلیک کنی یک KEY در قسمت راست هست به اسم OEMNAME که در حقیقت اسمیه که به اون نام دسته شما به سیستم شناسونده شده...روش راست کلیک و روی MODIFY کلیک کن و VALUE DATA رو به:

کد:
    عوض کن و بعدش OK رو بزن و سیستم رو ریستارت کن...
    حالا برو توی بازی احتمالا دسته باید شناسایی بشه...
    گفتم پروسه_ش یه کم پیچیدست ولی اگه درست عمل کنید احتمالا باید مشکلتون حل بشه....
    Last edited by mehdy.z; 07-12-2013 at 03:00.

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

نرم افزار X360 که اگه درست طبق دسته خودتون تنظیمش کنید درست میشه،فقط همینطور که قبلا گفتم قبل از ورود به بازی باید دسته رو از PC جدا کنید!!
    در مورد ریجستری هم اگه میخواین این کار رو بکنید :
    توی منوی RUN تایپ کنید REGEDIT...
    برید به این آدرس:
    کد:
    در زیر پوشه OEM یک پوشه توش هست که وقتی روش کلیک کنی یک KEY در قسمت راست هست به اسم OEMNAME که در حقیقت اسمیه که به اون نام دسته شما به سیستم شناسونده شده...روش راست کلیک و روی MODIFY کلیک کن و VALUE DATA رو به:

کد:
    عوض کن و بعدش OK رو بزن و سیستم رو ریستارت کن...
    حالا برو توی بازی احتمالا دسته باید شناسایی بشه...
    گفتم پروسه_ش یه کم پیچیدست ولی اگه درست عمل کنید احتمالا باید مشکلتون حل بشه....
    در زمان انجام ریجستری باید دسته به سیستم متصل باشه یا خیر

دستت درد نکنه .جواب این سوالم بدی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

در زمان انجام ریجستری باید دسته به سیستم متصل باشه یا خیر

دستت درد نکنه .جواب این سوالم بدی ممنون میشم

در مورد سوال اولتون باید بگم بله...
    ولی سوال دوم رو من دقیقا نگرفتم چی رو میگید...فکر کنم اگه از تاپیک خود بازی بپرسید بچه ها بهتر بتونند راهنماییتون کنند...چون این دیگه مربوط به خود بازی میشه وربطی به نحوه اجرای اون نداره

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر لینک آپدیت که گذاشتی کار نمیده لطفا اصلاح کن اما لینک کرک ها درسته و ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر لینک آپدیت که گذاشتی کار نمیده لطفا اصلاح کن اما لینک کرک ها درسته و ممنون
    اصلاح شد...
    (سعی کرده بودم از سرورهای ایرانی باشه که سرعت دانلود بچه ها پایین نیاد...این ایرانی ها هم که سرورهاشون صاحاب درست وحسابی نداره،این مشکلات عادیه:دی
    Last edited by mehdy.z; 07-12-2013 at 14:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بنده با لب تاپ hp 4540s نمیتونم این بازی رو راش بندازم.
    وقتی کامل نصب میکنم در حین اجرای بازی ارور میده:
    e0001 یه همچین اروری.جندبارم پاک کردم و دوباره نصبیدم نشد.با یه dvd دیگه نصبش کردم بازم همون خطا
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بنده با لب تاپ hp 4540s نمیتونم این بازی رو راش بندازم.
    وقتی کامل نصب میکنم در حین اجرای بازی ارور میده:
    e0001 یه همچین اروری.جندبارم پاک کردم و دوباره نصبیدم نشد.با یه dvd دیگه نصبش کردم بازم همون خطا
    مشکل چیه؟؟؟؟؟
    میشه یه عکس از ارور بذاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام خدا قوت.جالبه تمام پچها رو نصب کردم نه لیگ قهرمانان-نه تیم ملی-جام یوفا هیچ کدوم از پچ ها که حاوی خیلی از این چیزاست رو بازی فعال نیستن مشکلم از فعال کردن پچ هاست.دوستان اگر اطلاعی دارین محبت کنید بفرمایید که چه کار کنم پچ ها فعال شن و اینکه در در پوشه game پوشه data رو باز کردم دو تا پوشه با نامهای loc و loc-licensed که پوشه loc-licensed رو به loc و نیز پوشه loc اصلی رو به loc-original تغییر نام دادم فقط در بازی تغییرات نوشتاری مثل real madrid cf اگر اشتباه نکنم(cf) اضاف شده چیز دیگه ای اضاف نشده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام خدا قوت.جالبه تمام پچها رو نصب کردم نه لیگ قهرمانان-نه تیم ملی-جام یوفا هیچ کدوم از پچ ها که حاوی خیلی از این چیزاست رو بازی فعال نیستن مشکلم از فعال کردن پچ هاست.دوستان اگر اطلاعی دارین محبت کنید بفرمایید که چه کار کنم پچ ها فعال شن و اینکه در در پوشه game پوشه data رو باز کردم دو تا پوشه با نامهای loc و loc-licensed که پوشه loc-licensed رو به loc و نیز پوشه loc اصلی رو به loc-original تغییر نام دادم فقط در بازی تغییرات نوشتاری مثل real madrid cf اگر اشتباه نکنم(cf) اضاف شده چیز دیگه ای اضاف نشده
    دوستان اگر جواب بدید کمال تشکر رو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •