تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 103 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دستت درد نکنه
    این ورژن (V 21.15.858 Beta) موتو روبو را دانلود و نصب کردم .
    هرچند هنوز بطور کامل باهاش آشنا نیستم ولی خیلی کامل و خوبه.

ویروس یاب چی پیشنهاد میکنید؟
    اینو (Kaspersky-Mobile-Security-9.10.141.apk ) توی همین انجمن پیدا کردم، اما ظاهرا مشکل داره ونصب نمیشه!

آنتی ویروس LookOut خوبه و Comodo من الان رو S4ام کومودو رو دارم و راضیم اما بنظره من داشتن آنتی ویروس اونچنان مهم نیستش البته بستگی به خوده طرف هم داره.

2. 3 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

آنتی ویروس LookOut خوبه و Comodo من الان رو S4ام کومودو رو دارم و راضیم اما بنظره من داشتن آنتی ویروس اونچنان مهم نیستش البته بستگی به خوده طرف هم داره.

دستت درد نکنه
    Comodo Mobile Security v 2.4.0293087 را دانلود و نصب کردم .
    با امکانتی که براش تعرف شده خیلی جالبه و بقول معروف خیلی هم یوزر فرندلی بنظر میرسه!

من بیشتر مطالب مربوط به نیاز و یا عدم نیاز به آنتی ویروس برای اندروید را خوانده ام.
    اما بعنوان یک مار گزیده ترجیح میدم همیشه از آنتی ویروس استفاده کنم.

شاید اینجا جای مناسبی برای این مطلب نباشه،
    اما نوشتن این تجربه تلخ میتونه توی تصمیم گیری سایر دوستان برای داشتن ویا نداشتن آنتی ویروس برای آندروید مفید واقع بشه، توضیحش کمی طولانیه، اما بصورت خلاصه میگم.

من 2-3 سال پیش اولین گوشی اندرویدی ام را خریدم باضافه یک سی دی پر از نرم افزار های مختلف اندرویدی.
    شروع به نصب نرم افزار های ظاهرا رایگان کردم، طبق معمول بدون خواندن شرایط و مقررات آنها.
    گویا یک از از این برنامه ها شرایط خاصی داشت و بعد از چند روزکه بصورت مجانی بود پولی میشد.
    منهم بیخبر از این موضوع.
    یک روز یکی از دوستان زنگ زرد وگفت فلانی اون اس ام اسی که بزبان انگلیسی فرستادی نتونستم خوب بخونم.
    گفتم کدام اس ام اس را میگی من چیزی نفرستادم، اگه ممکنه اونو فوروارد کن ببینم.
    دیدم که یه اس ام اس بزبان انگلیسی از گوشی من ارسال شده بود که ترجمه اش به این صورت بود:
    " من متقلبی هستم که حاضر نیستم یه اپلیکیشن 5 دلاری را بخرم و از نسخه غیر قانونی آن استفاده میکنم........"
    این مطلب به تعداد زیادی از دوستان که شماره شان توی دفترچه تلفن گوشی موجود بود ارسال شده بود حتی به دوستان خارج از کشور ، دقیقا نمیدونم به چند نفر ، ولی سوای هزینه ای که برای ارسال این مسیج ها هزینه شده بود کلی آبرو ریزی کرده بود.
    نمیدونستم کدام بد افزار داره این کار را میکنه. همان روز آنتی ویروس معمولی را که قبلا نصب کرده بودم فعال کردم.
    روز بعد دیدم چند بار گوشی هنگ کرد، متوجه شدم که هربار این بدافزار میخواد فعال بشه آنتی نیز فعال میشه و گوشی هنگ میکنه. خلاصه بدافزار را با مشکل زیاد شناسایی و پاک کردم و ماجرا تمام شد.

موفق باشید
    Last edited by Sherpa; 19-01-2014 at 13:59.

4. 4 کاربر از Sherpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

موتو روبو کارش چبه؟ یه برنامه برای بک آپ گیری از نوت 3 روت نشده که از دیتای بازی ها هم بتونه بک بگیره معرفی میکنید. تشکر

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Helium

با بیشتر برنامه ها سازگاری داره،

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با اینکه گوشیم راحت به لب تاب وصل میشه اما برنامه هلیوم که باptpوصل باید بشه نمیتونه به لب تاب وصل بشه؟چرا؟مگر برای اتصال باptp(بجایmtp)باید داریور جدید نصب داشت؟در ضمن کیز سامسونگ نصب دارم اما برای بک اپ گیر میکنه؟
    Last edited by esi900; 19-01-2014 at 16:00.

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

moboroboازsoft98دانلود کردم ونصب کردم اما گوشیو رونمی شناسه بها اینکه گوشی الان توی مای کامپیوتر باز شده؟چرا؟refershجواب نداد.ورژن215.855beta

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

moboroboازsoft98دانلود کردم ونصب کردم اما گوشیو رونمی شناسه بها اینکه گوشی الان توی مای کامپیوتر باز شده؟چرا؟refershجواب نداد.ورژن215.855beta
    درایور گوشیهای سامسونگ هم باید نصب کنید تا بشناسه

SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

باسلام
    دوستان
    میخوام نت 3بخرم
    تفاوت قیمت 9000 و9005 که جدود صدتومان است برام مهم نیست
    ایا ازنظر استفاده از دستگاه برای من که خیلی هم حرفه ای نیستم (بین نیمه حرفه ای واماتور هستم)انتخاب 9005 اشکالی ندارد؟ گاهی احساس میکنم که ورژنهای نرم یعنی 9000 عادی تر کار میکنند وکمتر مشکل نرم افزاری واین حرفها دارند.ایا این درست است؟
    ازاکبند بودن دستگاه چطور مطمئن شوم ایا بادید ظاهری قابل تشخیص است .میخواهم ازپایتخت بگیرم 9005 را 1910 میگفت .
    موقع خرید چه تستهایی را انچام دهم تست مربع ستاره .........مفصل است وباید انرا حفظ کنم بنابراین باید اطمینان کنم
    توصیه به کدوم دارید صدتومان اختلافش مهم نیست ایا کار با 9005 کاملا به راحتی 9000هستا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من تقریبا 1 ماهی میشه این گوشی خریدم ولی هنوز نتونست مشکل wifi حل کنم. همه تنظیماتم انجام دادم ولی درست نشد. همش قطع و وصل میشه.
    کسی هست مشکل مشابه داشته باشه؟
    کسی میتونه به داد من برسه

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باسلام
    دوستان
    میخوام نت 3بخرم
    ایا ازنظر استفاده از دستگاه برای من که خیلی هم حرفه ای نیستم (بین نیمه حرفه ای واماتور هستم)انتخاب 9005 اشکالی ندارد؟ گاهی احساس میکنم که ورژنهای نرم یعنی 9000 عادی تر کار میکنند وکمتر مشکل نرم افزاری واین حرفها دارند.ایا این درست است؟
    ازاکبند بودن دستگاه چطور مطمئن شوم ایا بادید ظاهری قابل تشخیص است .میخواهم ازپایتخت بگیرم 9005 را 1910 میگفت .
    موقع خرید چه تستهایی را انچام دهم تست مربع ستاره .........مفصل است وباید انرا حفظ کنم بنابراین باید اطمینان کنم
    توصیه به کدوم دارید صدتومان اختلافش مهم نیست ایا کار با 9005 کاملا به راحتی 9000هستا
    حتما 9005 بخر.مزایا:فیلمبرداری 4k .اینترنت 4G . چیپست snapdragon800

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

13. 2 کاربر از esi900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

باسلام
    دوستان
    میخوام نت 3بخرم
    اگه به این قیمت میخوای بخری پیشنهاد میکنم از سایتایی مثل دیجی کالا و آل دیجیتال خرید کنی حداقل مطمئنی گوشی آک هست و لوازمش عوض نشده... 2 تا 7 روز هم مهلت تست داری، که هیچ مغازه داری بهت مهلت تست نمیده، بده هم تهش میزنه زیرش...

15. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •