تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 752 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور از طراحی بسته چیه ؟!

به خاطر اینکه باسش کمتره میتونه برای گوش راحت تر باشه و یا ...
    اصلا منظور از این کلمه ی راحتی، راحتی گوشه و یا نرم و راحت بودن !؟! (چی گفتم، ولی دو تاش یکی نیست )

خوب OPEN ها صدای بیشتر و بهتری دارند ولی در عوض صدا به بیرون درز میکنه و به مطمئنا برعکس که دوستمون هم گفتند،
    حالا چرای میگند راحت تر ؟! چون صدا به گوش فشار نمیاره و ... یا ... ؟! (باز رفتیم سر سوال .. منظور از راحتی چیست !؟)
    و همونطور که گفتید Closed ها راحتی اشون نسبت به OPEN ها کمتره ! و باز هم میایم سر سوال منظور از ...

ایا این اهنگ ها واقعا یک ملاکه و یا از روی تجربه است ؟!

من ممکنه هر چیزی گوش بدم ...
    ولی بازم ... راحتی ...

نه، من تو اتاق خودم استفاده میکنم ... فکر نکنم بیرون از خونه و یا اتاقم نیاز باشه ... ولی اگر هم باشه .. یعن واقعا اینقدر نفوذ صدا به محیط و برعکس زیاده ؟!

اصلا بهتره این مسئله ی راحتی و ... رو بفهمم تا بعد در مورد این موضوع صحبت کنیم.

چند سوال :
    این مسئله ی راحتی روی سر ... (فشار به گوش نه ! روی سر ... جاگیری و ...) به وزن این هدفون ها هم بستگی داره .
    ایا اینها وزنشون استاندارد خاصی داره ؟!

استحکام این هدفون ها چطوریه ؟! مثلا مدل Aurvana کمی نازک به نظر میرسه ... ولی شکیل و زیباست ...

این جک های 6.3 برای چی هستند ؟!

راستی یک سوال آخر ...
    احیانا اگر مشکلی برای هدفون پیش بیاد تعویض میشه یا تعمیر ؟! منظورم اینه که قابل تعمیر هست و یا ... ؟ اصلا چه چیزهایی شامل گارانتیه و ...

در موارد عادی خرید زیاد گیر نمیدم ولی وقتی مسئله صدا و کیفیت اونه کمی وسواس هستم ..

کارت صدای من هم آنبرده و برای مادربورد P5K-Deluxe و 7.1 کانال ...
    ایا اگر بخواهم یک کارت صدا بخرم میتونم کیفیت صدای چشمگیری داشته باشم ؟!

ببخشید سوال زیاد شد ...
    طراحی بسته ، همون بحث close و open بودنه که مطرح شد ...

//

نه - دو جمله ربطی به هم نداشت ؛ داشتم ویژگی غالبی که برای هریک برشمرده می شده رو می گفتم ... اولی باس - دومی راحت تر (از نظر طراحی - گوشی -...) ؛ این دو فاکتور ربطی بهم ندارن (که مثلا چون باس بیشتر پس کمتر راحت - یا ...) ... کلاً یه عامل خیلی مهم که در هدفون های فول سایز باید در نظر گرفته بشه همین بحث طراحی هست که به نظر من بشدت مهمه (نه در حد کیفیت - ولی صرفاً قدری پایین تر)

//

اینجا دیگه بحث راحتی از راحتی به معنای ارگونومیک کلمه (=طراحی - جنبه های فیزیکی ) فاصله می گیره و بیشتر به راحتی گوش/شنوایی برمی گرده ... در مدلهای open صدا بهتر می چرخه ، طبیعی تره (بخصوص باس طبیعی تر - که خودش یه بحث جداس - یعنی باس طبیعی تر لزوما باس بهتر واسه همه نیست) ، عمق داره (تقریباً اون چیزی که بهش میگیم soundstage) و خلاصه از خیلی جهات برای شنوایی (اصطلاح بهتری به نظرم نمیاد) کاربر راحت تره ...

//

بحثی که در مورد رابطه بین open/close بودن و سبک های موسیقی مطرح شد ... البته بیشتر در مورد باس معنی داره ... یعنی رابطه سبک های موسیقی و هدفون بیشتر به عملکرد گوشی روی دامنه فرکانس مربوط میشه ... اما از این نظر که closed ها معمولا باس-دار تر به گوش میان این مساله مطرح میشه ...

//

مساله درز صدا از/به بیرون هم دقیقا همون چیزیه که به نظر میاد ... وقتی تو خونه ای و یه نفر در نزدیکی ات باشه یا وقتی که بیرون هستی بخاطر اینکه صدای محیط زیاده ... کاملاً بستگی به خود فرد داره ... اصولا اینطوریه که برای جابجایی و محیط های شلوغ از هدفونهای کوچک in ear استفاده کنیم که خیالمون راحت بشه ... اینا دیگه همه بستگی به ترجیحات شخصی داره

//

فاکتورهایی که مطرح کردی مثل وزن و استحکام ، در اکثر این هدفونها بصورت خوب و مناسب رعایت شده و تفاوتشون انقدر نیست ... بازم میگم : فرد به فرد ممکنه تفاوت کنه ...

//

در مورد گارانتی ، باز برمی گرده به اینکه از کی بخری و انصاف فروشنده و سیاست فروش اونها و ... معمولاً هدفونها گارانتی قابل توجهی ندارن ...

//

بله - کارت صدای بهتر ، کیفیت بهتر .. اما همین آن - بوردها هم اغلب رضایت بخش هستند .. باز به سلیقه فرده ..

//

در مورد جک 3.6 : منظورت احیانا جک 3.5 نیست ؟ .. یا منظورت 6.35mm هستش ؟ ... بهرحال اینا استانداردهای مختلف اتصال فیش هدفون هستند ... تبدیل برای برقراری ارتباط بین اندازه مختلف وجود داره - مشکلی نیست

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمي خوام زياد باشه
    نه خيلي كم ونه خيلي زياد متوسط
    وكيفيت خوب
    حالا چي پيشنهاد مي كنيد؟
    خب رفیق ، بالاخره یه عددی میگفتی ... بهرحال اگه مثلا تا 30-40 تومن می خوای هزینه کنی کریتیو (سری HQ) و سونی هستن ... اگه تا 60-70 تومن akg به نظر من ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منظور از طراحی بسته چیه ؟!

به خاطر اینکه باسش کمتره میتونه برای گوش راحت تر باشه و یا ...
    اصلا منظور از این کلمه ی راحتی، راحتی گوشه و یا نرم و راحت بودن !؟! (چی گفتم، ولی دو تاش یکی نیست )

خوب OPEN ها صدای بیشتر و بهتری دارند ولی در عوض صدا به بیرون درز میکنه و به مطمئنا برعکس که دوستمون هم گفتند،
    حالا چرای میگند راحت تر ؟! چون صدا به گوش فشار نمیاره و ... یا ... ؟! (باز رفتیم سر سوال .. منظور از راحتی چیست !؟)
    و همونطور که گفتید Closed ها راحتی اشون نسبت به OPEN ها کمتره ! و باز هم میایم سر سوال منظور از ...

ایا این اهنگ ها واقعا یک ملاکه و یا از روی تجربه است ؟!

من ممکنه هر چیزی گوش بدم ...
    ولی بازم ... راحتی ...

نه، من تو اتاق خودم استفاده میکنم ... فکر نکنم بیرون از خونه و یا اتاقم نیاز باشه ... ولی اگر هم باشه .. یعن واقعا اینقدر نفوذ صدا به محیط و برعکس زیاده ؟!

اصلا بهتره این مسئله ی راحتی و ... رو بفهمم تا بعد در مورد این موضوع صحبت کنیم.

چند سوال :
    این مسئله ی راحتی روی سر ... (فشار به گوش نه ! روی سر ... جاگیری و ...) به وزن این هدفون ها هم بستگی داره .
    ایا اینها وزنشون استاندارد خاصی داره ؟!

استحکام این هدفون ها چطوریه ؟! مثلا مدل Aurvana کمی نازک به نظر میرسه ... ولی شکیل و زیباست ...

این جک های 6.3 برای چی هستند ؟!

راستی یک سوال آخر ...
    احیانا اگر مشکلی برای هدفون پیش بیاد تعویض میشه یا تعمیر ؟! منظورم اینه که قابل تعمیر هست و یا ... ؟ اصلا چه چیزهایی شامل گارانتیه و ...

در موارد عادی خرید زیاد گیر نمیدم ولی وقتی مسئله صدا و کیفیت اونه کمی وسواس هستم ..

کارت صدای من هم آنبرده و برای مادربورد P5K-Deluxe و 7.1 کانال ...
    ایا اگر بخواهم یک کارت صدا بخرم میتونم کیفیت صدای چشمگیری داشته باشم ؟!

ببخشید سوال زیاد شد ...
    سیمورجان کامل توضیح دادن.
    من هم یه سری توضیحات (تکمیلی که نمیشه گفت) تاییدی اضافه میکنم.

به طور کلی open ها طراحیشون طوریه (البته منظور open های فول سایز هست نه مدیوم سایز) که به گوش زیاد فشار نمیاد و خسته نمیشه و درد نمیگیره. البته این یه قاعده ی کلیه و ممکنه یه مدل closed خیلی راحت تر از یه مدل open باشه که باز به طراحی هدفون ربط داره.
    open ها صدای زنده تر و بازتری دارن. closed ها صداشون داخل محدوده ی هدفون محبوسه و به اصطلاح در رو نداره. این مساله باعث میشه کیفیتشون پایین تر باشه. ولی بعضی مدل های closed هستند که صداشون در حد open هست ولی خب فکر نمیکنم تو ایران همچین مدلایی باشه. اونم تو این قیمت ها.
    به طور کلی open ها از پس همه ی آهنگ ها خوب برمیان و صدای طبیعی تری دارن. closed ها صداشون یه مقدار پایین تره ولی به خاطر بسته بودن بیسشون بیشتر به نطر میرسه و البته punchy تر هست. یعنی میکوبه. ولی open ها بیس نرم دارن.
    در مورد کریتیو نمیتونم با قاطعیت نظر بدم ولی فکر میکنم کیفیت ساختش خیلی خوب باشه. ولی سنهایزر چون خودم کاملا آشنا هستم باهاش میدونم از نظر کیفیت ساخت معروف هستند هدفوناش. خراب کردنشون هنر میخواد.
    اگه تو اتاق استفاده میکنی open بهتره.
    وزن هدفون هم استاندارد خاصی نداره. البته وزن هم روی راحتی تاثیر میذاره ولی ممکنه یه مدل سبک باشه گوشو اذیت کنه ولی یه مدل سنگین باشه و راحت.
    جک 6.3 هم قطرش بیشتر از جک های 3.5 هست (که خودت حتما میدونی) برای اتصال به بعضی دستگاه ها و آمپلی فایرها و پلیرها که این خروجی رو دارن استفاده میشه. که همون طور که گفته شد آداپتور براش موجوده و مشکلی نیست.
    سنهایزر 2 سال گارانتی داره ولی تو ایران خب این قضیه صدق نمیکنه.

5. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه مورد دیگه ؛ اگر برای مدت طولانی قراره روی گوشتون باشه ممکنه مشکل عرق کردن هم پیدا کنین، خیلی آزار دهنده است. فکر میکنم توی closed ها بیشتر اتفاق می افته و البته بستگی زیادی هم به ear pad هاشون داره.

7. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون ... پس فکر کنم انتخاب من شد ... aurvana ...

چند سوال :
    این مدل شیکیه ولی کمی نازک به نظر میرسه ... مشکلی پیش نمیاد ؟!

OPEN و Closed ها رو فهمیدم .. میشه از ظاهر فهمید و یا نه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

خب رفیق ، بالاخره یه عددی میگفتی ... بهرحال اگه مثلا تا 30-40 تومن می خوای هزینه کنی کریتیو (سری HQ) و سونی هستن ... اگه تا 60-70 تومن akg به نظر من ...
    ممنون از دوست عزیزمون که راهنمایی میکنند.
    راستش من یک هدفن JVC پنج سال پیش از دبی گرفتم.
    خیلی خوب بود وهست.
    ولی الان بعد این مدت گوشم حساس شده و درد میگیره.
    چون الان بعد اینهمه مدت متوجه شدم گه کل لاله گوش داخل هدفن نمیشه و به قولی لاله رو به عقب فشار میده.
    البته از نوع مدلی هست که هدفن بزرگ داره ولی سوراخش برای گوش من کوچیکه (کلا کوچیک )

دیروز رفتم ایران یک دو مدل Creative و Philips فقط دیدم که به جیب ما میخورد .
    در ضمن میخوام گوش توش خوب آزاد باشه و فشار بهش نیاد.
    اگه هم راه داره زیر 40 باشه.

من اصلا تعصب خاصی رو برند خاصی ندارم.و این حالت فیزیکیش حتی از کیفیت صداش خیلی مهمتره
    لطفا کمکی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از دوست عزیزمون که راهنمایی میکنند.
    راستش من یک هدفن JVC پنج سال پیش از دبی گرفتم.
    خیلی خوب بود وهست.
    ولی الان بعد این مدت گوشم حساس شده و درد میگیره.
    چون الان بعد اینهمه مدت متوجه شدم گه کل لاله گوش داخل هدفن نمیشه و به قولی لاله رو به عقب فشار میده.
    البته از نوع مدلی هست که هدفن بزرگ داره ولی سوراخش برای گوش من کوچیکه (کلا کوچیک )

دیروز رفتم ایران یک دو مدل Creative و Philips فقط دیدم که به جیب ما میخورد .
    در ضمن میخوام گوش توش خوب آزاد باشه و فشار بهش نیاد.
    اگه هم راه داره زیر 40 باشه.

من اصلا تعصب خاصی رو برند خاصی ندارم.و این حالت فیزیکیش حتی از کیفیت صداش خیلی مهمتره
    لطفا کمکی کنید
    دقیقا همونطور که گفتی با توجه به تجربه قبلی و بودجه ات ، طراحی هدفون مهم هستش ... از این نظر کریتیو شهرت بهتری نسبت به فیلیپس از نظر وضعیت گوشی داره ... یعنی معمولاً باهاش راحت تر هستن ... اما با توجه به اینکه سایز گوش هرکسی یه مساله شخصیه ، شما باید نهایتش بری و واقعاً اگه بشه تستش کنی تا ببینی باهاش راحتی یا نه ... برو و سراغ کریتیو سری HQ رو بگیر که بالاترین مدلش فکر کنم HQ1900 باشه ... (اگه دوباره ایران رفتی دوتا نمایندگی کریتیو داره - چک کن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

در واقع من هم فیلیپس رو تست کردم هم دو مدل از کریتیو
    که Philips Hifi بود به قیمت 40 تومن
    Creative - DJ = 85
    creative دیگه هم بود 115 تومن

در اصل اصلا کریتیو تو قیمت های 45-50 نداشتند.
    من هر دو نمایندگی رو رفتم.

الان سوالم اینه که با این قیمت همین philips رو میتونم فقط بخرم.
    البته قیمت اون مدلی که دادین رو نمیدونم چنده؟ شما میدونید
    در ضمن جز این دو برند چیز دیگه ای نیست؟
    و اگه بخوام بخرم بهترین جا کجا هست.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون ... پس فکر کنم انتخاب من شد ... aurvana ...

چند سوال :
    این مدل شیکیه ولی کمی نازک به نظر میرسه ... مشکلی پیش نمیاد ؟!

//

OPEN و Closed ها رو فهمیدم .. میشه از ظاهر فهمید و یا نه ؟!
    از این نظر که گفتی شیکه : بله - به طراحی اش توجه شده ... کلاً سری Aurvana یکی از فاکتورهایی که توش رعایت شده طراحی شیک بوده ... از نظر نازک بودن : فرض اینه که واژه مناسب "ظریف" هستش ؛ یعنی خواستن ارگونومیک (طراحی متناسب با ویژگی های انسان) از کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خب یه فاکتور مهم وزن و اندازه اس ... اما اینکه شکننده تر از حالت عادی (=یه هدفون هم رده) باشه خیر ...

//

بله - اساساً از روی ظاهر میشه فهمید ... همین الان اگه توی سرویس images یاهو یه چندتا مدل open و closed رو چک کنی دستت میاد ...

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بابت راهنمایی دستتون درد نکنه .
    من دیروز رفتم بالاخره sony mdr-xd200 رو خریدم. 27000 از نمایندگی سونی تو مجتمع تجاری پایتخت

ضمنا قبلش کل ولیعصر رو گشتم و hq 1900 رو پیدا نکردم. یه جا hq 1400 رو داشت و 380000 میداد که گرون بود بیخودی .
    خلاصه آخر رفتم همون سونی رو گرفتم.
    کیفیتش هم در حد قیمتش خیلی خوبه .

15. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •