تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 278 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    در سایت آل دیجیتال چند مدل هست که نوع مشخصات با هم فرق داره: مثلا نوع صفحه led یا ips درج شده.
    فرق این دو تا در چیه؟ دوستانی دارن روی کارتن چی درج شده؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام در سایت آل دیجیتال چند مدل هست که نوع مشخصات با هم فرق داره: مثلا نوع صفحه led یا ips درج شده. فرق این دو تا در چیه؟ دوستانی دارن روی کارتن چی درج شده؟ با تشکر
    خب همون طور که خودت هم میگی مشخصاتشون فرق داره ips کیفیت خیلی بهتری داره همراه با زاویه بهتر اون یکی هم که مثل بقیه مدل ها صفحه ش معمولیه البته من مطمئن نیستم n550 بدون ips هم تولید شده یا نه ولی اگر واقعا مدل بدون ips داره من پیشنهاد میکنم با کیفیت IPS بگیرید

3. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خب همون طور که خودت هم میگی مشخصاتشون فرق داره ips کیفیت خیلی بهتری داره همراه با زاویه بهتر اون یکی هم که مثل بقیه مدل ها صفحه ش معمولیه البته من مطمئن نیستم n550 بدون ips هم تولید شده یا نه ولی اگر واقعا مدل بدون ips داره من پیشنهاد میکنم با کیفیت IPS بگیرید
    نه داداش فکر کنم کنم کلا این آل دیجیتال تو باغ نیست اصلا ... آخه من جستجو کردم led و IPS دو چیز جدا هستند ... ips رو باید با tn مقایسه کرد و چیزی هست که افزوده میشه به پنل نه اینکه جای LED رو بگیره

آقای @جواد . وکیلی

اگه امکانش هست یه عکس کامل از کارتن بگیر بذار ببینیم مشخاص کانفیگی رو که شما داری چطوری نوشته !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من از خريد اين لپ تاپ منصرف شدم
    بين دو مدل سوني گير كردم به نظر شما كدوم؟؟؟؟؟؟
    هر كدومشون يه برتري اي دارن......
    اين يه كيش svf15a...vaio
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اينم يكي ديگش svf151290x
    Last edited by Sin.com; 02-11-2013 at 21:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

راستي كارت گرافيگ اين دو مدل يكيشون gt735 و يكيشون gt740 است
    تفاوت اين دو مدل با هم و با gt750 چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چقدر باهم تفاوت دارند؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه داداش فکر کنم کنم کلا این آل دیجیتال تو باغ نیست اصلا ... آخه من جستجو کردم led و IPS دو چیز جدا هستند ... ips رو باید با tn مقایسه کرد و چیزی هست که افزوده میشه به پنل نه اینکه جای LED رو بگیره آقای @جواد . وکیلی اگه امکانش هست یه عکس کامل از کارتن بگیر بذار ببینیم مشخاص کانفیگی رو که شما داری چطوری نوشته !!!!
    من منظورم توضیح اسم پنل ها نبود میخواستم خیلی ساده IPS رو توضیح بدم چون برای مدل هایی که ips نیستن سایت های فروش برای مشخصاتش نمینویسن TN مینویسن نوع صفحه LCD with LED backlight واسه همین اونطوری توضیح دادم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

پاسخ به چند سوال و اشکال :

1.سری N550 ایسوس همگی دارای نمایشگر IPS هستند
    نمایشگرهای LCD دو نوع کلی هست : IPS و TN . نوع TN ارزانتره و در عوض سرعت پاسخدهی بالاتری داره به همین جهت در لپتاپهای ارزانقیمت و یا حتی نسبتا گران سری گیم که پاسخدهی پنل مهمه بیشتر مورد اقباله. نوع گرانتر IPS دارای زاویه ی دید بیشتر و تاحدودی کیفیت رنگ بهتره و برای لپتاپهای سری مالتیمدیا مورد استفاده قرار میگیره
    گرچه در سالهای اخیر، مولفه های مثبت این دو نوع نمایشگر بهم نزدیک و نزدیکتر شده .

2.دلیل حضور کمتر N550 مربوط به خود کارخانه و توزیع جهانیش هست. طوریکه حتی در کشورهای اروپایی هم توزیع کم این دستگاه باعث توهم و شایعات (نادرستی) در برخی هوادارنش در زمینه ی توقف تولیدش شده :

3. نمایشگرهای LCD لپتاپهای امروزی همگی از نوع نور پس زمینه ی LED هستند و ذکر شدن و یا نشدنش در مشخصات لپتاپ، هیچ اهمیتی نداره. گرچه استفاده از نور پس زمینه ی LED باعث باریکتر شدن نمایشگر و مصرف کمتر انرژی شده اما کیفیت رنگ نسبت به نمایشگرهای سابق که از نور پس زمینه ی CCFL استفاده می کردند قدری افت کرده و بیشتر میل به رنگ آبی در نمایشگرها مشاهده میشه.

4. مقایسه ی سه سری اصلی N550 با هم :

سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by 3274; 03-11-2013 at 06:31.

9. 7 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات درمورد نوع صفحات نمایش.
    زنگ زدم آل دیجیتال و از مسئول بخش فروش لپ تاپ سوال کردم چرا دو نوع صفحه نمایش در مدل ها درج کردید ؟ فرمودند دو نوع هست دیگه ips و led

11. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات درمورد نوع صفحات نمایش.
    زنگ زدم آل دیجیتال و از مسئول بخش فروش لپ تاپ سوال کردم چرا دو نوع صفحه نمایش در مدل ها درج کردید ؟ فرمودند دو نوع هست دیگه ips و led
    خب بدیهیه ایشون کمترین سواد سخت افزار نداشتند ... ایشون دو موضوع بی ارتباط رو بهم ربط داده که از فروشنده جماعت بیش از این هم توقعی نیست. کاش کمی سوال پیچش می کردید تا قدری ضایع بشه مثلا م گفتید ببخشید IPS اصلا مخفف چیه و یعنی چی؟!

===============

نمایشگرهای امروزی همه دارای نور پس زمینه ی حاصل از LED هستند و همونطور که گفتم این چیزی نیست که دیگه بخواد توی مشخصات ذکر بشه.گذشت اون دوران که نور پس زمینه ی لپتاپها از نوع لامپهای دراز CCFL بود. بعبارتی LED vs CCFL

IPS هم در مقابل TN قرار میگیره و توضیحش در بالا ذکر شد. پس داریم IPS vs TN

حالا باید بهتر متوجه بیسوادی فردی که خودش رو مسوول بخش فنی!!! معرفی کرده شده باشید.متاسفانه انتصابات فامیلی و ... توی این دست شرکتها بیداد میکنه و اینم نتیجشه.
    Last edited by 3274; 03-11-2013 at 14:08.

13. 4 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توروخدا یکی به من بگه چیکار کنم؟همش میگن 2 هفته دیگه 1 ماه دیگه میاریم.خدا لعنت کنه باعث این گرونی رو که نمیذارن آدم به آرزوش برسه.الان 4 تومن دارم.اگه با 4 تومن پیدا کردم برم بخرم؟اگه بدون گارانتی باشه اشکالی داره؟برادرم سه شنیه یدونه n56vb گرفت با کانفیگ corei7 ram 8 gpu 740 2g fhd.خرید 3200.میخوام یه چیزی بگیرم که از مال اونم بهتر باشه.n550 از n56vb خیلی قویتره؟ظاهرش چی قشنگه؟تاحالا از نزدیک ندیدم.خواهشا برادرانه کمکم کنید.ممنون
    میشه لطف کنید بگید از کجا خریدید N56vb رو با قیمت دقیق؟

15. این کاربر از salam45932 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •