تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 249 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم از اخبار

پرسپولیس ۱۰ نفره در تاریکی قوی سپید را شکار کرد/ شاگردان دایی در جمع مدعیان

تیم فوتبال پرسپولیس با یک بازیکن کمتر توانست ملوان را شکست دهد و به طور موقت به رده دوم صعود کرد.

[SPOILER]
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در ادامه هفته پنجم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 19 و 20 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملوان انزلی رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.

امید عالیشاه در دقیقه 74 با یک شوت محکم گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.
    در دقیقه 78 مسابقه برق ورزشگاه آزادی قطع شد تا چند دقیقه‌ای بازی متوقف شود. این حادثه منحصر به فرد بود.
    پرسپولیس در نیمه اول بازی را هجومی آغاز کرد اما از حملاتش نتیجه‌ای نگرفت تا اینکه در دقیقه 33 کفشگری از پرسپولیس اخراج شد.
    علیرضا فغانی داور مسابقه به مازیار زارع و سعید یوسف‌زاده از ملوان و امید عالیشاه از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. کفشگری بازیکن پرسپولیس در دقیقه 33 به دلیل خطای شدید بر روی مهاجم ملوان کارت قرمز گرفت و از میدان اخراج شد.
    پرسپولیس با این برد 10 امتیازی شد و به جمع مدعیان قهرمانی بازگشت و به طور موقت به رده دوم صعود کرد. استقلال هم با یازده امتیاز صدرنشین است. البته سایر دیدارهای هفته پنجم در جریان است. فولاد در صورت پیروزی مقابل راه آهن جای استقلال را در صدر جدول می‌گیرد.
    ملوان 4 امتیازی( با احتساب یک امتیاز کسر شده کمیته انضباطی) در رده یازدهم قرار دارد.
    *ترکیب پرسپولیس:
    نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، سیدمحمدمهدی سیدصالحی( از دقیقه 90 محمدرضا خانزاده)، مهرداد کفشگری، محمد نوری، حسین ماهینی، قاسم‌ دهنوی، پیام صادقیان( از دقیقه 68 غلامرضا رضایی)، امید عالیشاه( از دقیقه 79 هادی نوروزی)، سیدمیثم حسینی
    سرمربی: علی دایی
    *ترکیب ملوان:
    سرگئی پاشنکو، سید‌احمد مهدی‌زاده، احمد آهی، سعید سالار‌زاده، امیر‌حسین فشنگچی، مازیار زارع، سعید یوسف‌زاده( از دقیقه 79 اسماعیل صمدی)، محسن یوسفی، شاهین ثاقبی( از دقیقه 75 سهیل رحمانی)، مهدی شیری و سید‌جلال رافخایی.
    سرمربی: دراگان اسکوکیچ

[/SPOILER]

دایی: به بازیکنانم گفتم پیروز نشوید به رختکن راه‌تان نمی‌دهم/ جوان‌ها هنوز جو پرسپولیس را درک نکرد‌ه‌اند
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید، به رختکن راه‌تان نمی‌دهم.

[SPOILER]
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر برابر ملوان در نشست خبری گفت: لازم می‌دانم قبل از همه به خانواده سلطانی‌فر تسلیت بگویم که یکی از پیشکسوتان پرسپولیس بود و همچنین دومین سالگرد بابک معصومی را به جامعه فوتبال تسلیت می‌گویم. بازیکنانم در بازی با ملوان جانانه جنگیدند و بعد از ۱۰ نفره شدن هیچ موقعیتی به بازیکنان ملوان ندادیم و حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم. دست بازیکنانم درد نکند. فکر می‌کنم پرسپولیس انسجام تیمی خودش را نشان داد و با وجود اینکه فکر نمی‌کردم ۱۰ نفره شویم اما این بازی را بردیم. بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید شما را به رختکن راه نمی‌دهم و هم در زمان ۱۰ نفره بودن و هم زمانی که ۱۱ بازیکن داشتیم. بهتر از حریف بودیم و می توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم.

وی در مورد استفاده از بازیکنان جوان در پرسپولیس گفت: به یکباره نمی‌شود کل تیم را عوض کرد و باید کم‌کم به همه میدان داد. در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است. فکر می‌کنم بازیکنان ما یواش یواش به خودباوری می‌رسند و مطمئنم بازیکنان ما در آینده بهتر خواهند شد.

دایی تصریح کرد: بازیکنان جوان باید بیشتر تلاش کنند و باید از هواداران هم تشکر کنم که همراهی آنها بعد از ۱۰ نفره شدن ما بیشتر شد.
    سرمربی پرسپولیس با اعلام اینکه هواداران تعیین‌کننده نتیجه بازی بودند، گفت: به بازیکنانی که اعتقاد داشتم گفتم آنها را جذب می‌کنم و به آنها ایمان دارم و می‌دانم اگر راه را درست بروند می‌توانند به فوتبال ملی هم کمک کنند.
    دایی در مورد وضعیت داوری گفت: حرفی در این مورد نمی‌زنم و فقط از بازیکنانم ممنون هستم و می‌گویم آنها مردانه جنگیدند.
    وی در مورد نیمه اول گفت: امروز در نیمه اول خوب بازی کردیم و با وجود اینکه موقعیت‌های خوبی نداشتیم بهتر بازی کردیم. کم کم ۴۰ درصد تیم را تغییر داده‌ایم و برای هماهنگی زمان نیاز داریم. متاسفانه بازیکنان جوان ما هنوز جو سنگین پرسپولیس را درک نکرده‌اند و به همین خاطر از هواداران تشکر کردم که به بازیکنانم روحیه دادند.
    دایی در مورد اینکه سرمربی ملوان گفت که بازیکنانم جاه طلب نبودند، گفت: بعد از ۱۰ نفره شدن بازیکنان ما فهمیدند بهتر از ملوان هستند و تلاش کردند پیروز شوند. بازیکنانم فهمیدند اگر بخواهند می توانند به هدف‌شان برسند. بازیکن باید بازی خودش را ببیند و باید با فوتبال زندگی کند و با توپ فوتبال بخوابد و اگر این بازیکنان اینگونه ادامه بدهند به پرسپولیس خیلی کمک می‌کنند.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه دو سال از این تیم دور بوده است و این میدان دادن به جوانان نتیجه خواهد داد یا نه، گفت: این مسئله زمان می برد و وقتی به پرسپولیس آمدم صحبت از سه سال جوان‌گرایی کردیم و استارتش را هم زده‌ایم که تغییرات خوبی در تیم به وجود بیاوریم.
    دایی در مورد شعار هواداران ملوان در خصوص ضدفوتبال بودن وی گفت: کاری به این مسایل ندارم و هواداران هرچه دوست دارند بگویند و من کار خودم را انجام می‌دهم. مردم انزلی هم شریف هستند ولی من تمرکزم بر روی تیم خودم است.
    دایی در مورد اخطارهای بی‌مورد بازیکنان پرسپولیس گفت: در فوتبال از این اتفاق ها رخ می‌دهد اما از شما سوال می‌کنم خطای کفشگری بدتر بود یا خطای مهاجم صبا روی سیدمهدی رحمتی در بازی استقلال و صبا؟ همیشه باید قانون یک شکل اجرا شود، آن صحنه داور بی تفاوت بود ولی در اینجا بازیکن ما اخراج شد. زیاد نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم اما اگر حرکت کفشگری اخراج داشت، در سایر صحنه‌ها نیز باید کارت قرمز برای این حرکت داده شود.

[/SPOILER]
    اسکوکیچ: برایم نوشتند پرسپولیس جوانمردانه بازی نمی‌کند
    سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: آنالیزورم به من نوشت که پرسپولیس بازی جوانمردانه را انجام نمی‌دهد.

[SPOILER]
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دراگان اسکوکیچ پس از شکست یک بر صفر برابر پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: 30 دقیقه اول خوب بازی کردیم، اما من از دست بازیکنام عصبی هستم. این اشتباه من بود که نتوانستم این حس جاه طلبی را به بازیکنان انتقال بدهم. مرتبه بعدی تیمی را می گیرم که حس جاه طلبی بیشتری داشته باشد. من خودم به بازی جوانمردانه اعتقاد دارم. اما آنالیزور من نوشته بود که پرسپولیس بازی جوانمردانه را رعایت نمی کنند. ما توپ را به بیرون زدیم به خاطر مصدومیت بازیکنان حریف آیا این نشان از آن دارد که ما جاه طلب نبودیم.

وی ادامه داد: من گفتم تیمی را می بندم که با شهامت به میدان بیاید نه اینکه بترسیم. ما به پرسپولیس احترام می‌گذاشتیم. همیشه سعی می‌کنم بازیکنانی داشته باشم که شهامت بیشتری داشته باشند. البته تاکید می‌کنم پرسپولیس با یک بازیکن کمتر بازی را برد.
    سرمربی ملوان در مورد وضعیت داوری، گفت: در مورد داوری نمی‌خواهم حرف بزنم. داور کار خودش را انجام می‌دهد و ما هم باید کار خودمان را انجام بدهیم. این داور باید برود لیگ برتر انگلیس، چون آنجا بازی ها محکم و جوانمردانه است.

[/SPOILER]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همه بازيکنان عملکرد خوبي مقابل ملوان داشتند و بايد تلاش کنيم تا به عنوان يک مدعي ظاهر شويم.

[SPOILER] سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بچه‌ها تلاش کردند و مقابل اين تيم جوان اذيت شديم اما در نهايت توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در بازي با سايپا که باختيم همه مقصر بودند و امروز که توانستيم به پيروزي برسيم نتيجه يک کار گروهي بود.

حسيني در مورد اينکه پرسپوليس مي‌تواند مدعي باشد اظهار داشت: بايد تلاش کنيم تا بتوانيم به عنوان يک مدعي ظاهر شويم. گاهي اوقات فشار روي تيم خيلي زياد مي‌شود و ان‌شاء‌الله مي‌توانيم با تلاشمان خوب عمل کنيم.

وي در مورد عملکرد خوب دفاعي پرسپوليس عنوان کرد: همه بازيکنان تلاش خود را براي بسته نگه داشتن دروازه مي‌کنند، کل تيم خوب عمل مي‌کنند و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.

[/SPOILER]

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سعي مي‌کنم در بازي‌هاي آينده اخراجم مقابل ملوان را جبران کنم.

[SPOILER]
    مهرداد کفشگري که در جريان بازي پرسپوليس مقابل ملوان از زمين مسابقه اخراج شد در خصوص اين بازي اظهار داشت: خدا را شکر که برنده شديم وگرنه معلوم نبود چه بلايي سرم مي‌آيد و خدا بايد به من رحم مي‌کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: از تمام بازيکنان تشکر مي‌کنم. فکر مي‌کنم خودم بازي را خوب شروع کردم و حتي قبل از اخراجم يک حرکت خوب هم انجام دادم.

کفشگري در خصوص صحنه اخراجش تصريح کرد: قصدم زدن بازيکن حريف نبود بلکه مي‌خواستم توپ را بزنم اما بازيکن ملوان به سرعت خودش را رساند و ناگهان با وي برخورد کردم. سعي مي‌کنم اين اتفاق را براي پرسپوليس هوادارانش و علي دايي جبران کنم.

[/SPOILER]

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل ملوان خوب بازي کرديم و فکر مي‌کنم بايد 4 بر صفر پيروز مي‌شديم.

[SPOILER] محسن بنگر پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: امروز خيلي خوب بازي کرديم و بايد چهار بر صفر پيروز مي‌شديم اما متاسفانه توپهايمان به گل تبديل نشد. سه امتياز اين بازي از نان شب هم برايمان واجب‌تر بود.

به گزارش فارس، وي در خصوص ارائه بازي جوانمردانه خاطرنشان کرد: بهتر است اينقدر به اين موضوع نپردازيم. فکر مي‌کنم همه چيز تمام شده است و بهتر است منصف باشيم. همه مي‌دانند که چه زماني بايد توپ را بيرون بزنند و چه زماني اين کار را نکنند. سوءاستفاده از بازي جوانمردانه براي همه ممنوع است.
    [/SPOILER]

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان ما از جان مايه گذاشتند تا 3 امتياز به هواداران هديه کنند.

[SPOILER]

سعيد شيريني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ بازيکنان پرسپوليس 10 نفره و با غيرت و جسارت بازي کردند تا حريف را شکست دهند. بازيکن ملوان هم خيلي خوب نقش بازي کرد تا يک بازيکن پرسپوليس اخراج شود.

به گزارش فارس، وي افزود: با وجود 10 نفره شدن و با حضور علي دايي پرسپوليس جسارت و غيرتش را نشان داد و بازيکنان از جان مايه گذاشتند و 3 امتياز به هواداران هديه کردند. از هواداران به خاطر حمايت‌شان تشکر مي‌کنم.

وي افزود: برد شيريني بود. اميدوارم اين پيروزي‌ها ادامه داشته باشد.

[/SPOILER]

مدافع تيم پرسپوليس گفت: رضا حقيقي را از عمد نزدم و اميدوارم وي با رفع مصدوميت زودتر به ميدان برگردد.

[SPOILER] رضا نورمحمدي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در نشست خبري اظهار داشت: برد شيريني را به دست آورديم و من هم همچنان با قوت تمرين مي‌کنم تا ببينم خدا چه مي‌خواهد. مهم موفقيت پرسپوليس است. من امشب خوشحالم چون هواداران خوشحال هستند 3 امتياز شيرين گرفتيم.

به نقل از فارس، وي در مورد برخوردش با رضا حقيقي که باعث مصدوميت شديد او شد، گفت: من رضا حقيقي را از قصد نزدم اتفاقي بود که در تمرين افتاد و اميدوارم که او زودتر به تمرينات برگردد.

[/SPOILER]

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي برابر ملوان هواداران عامل اصلي پيروزي‌مان بودند.

[SPOILER] حسين ماهيني پس از پيروي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در خصوص اين بازي اظهار داشت: به تمام هواداران خسته نباشيد مي‌گويم که ما را تا آخرين لحظه حمايت کردند. فکر مي‌کنم هواداران عامل اصل پيروزي ما مقابل ملوان بودند.

به گزارش فارس، وي با بيان اينکه به اين پيروزي نياز داشتيم خاطرنشان کرد: ملوان تيم خوبي است و ما مي‌توانستيم 4 يا 5 گل به آنها بزنيم اما متاسفانه به خوبي از موقعيت‌ها استفاده نکرديم و يک بر صفر پيروز شديم.

ماهيني در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس گفت: خلعتبري بازيکن بزرگي است. من در ذوب آهن و تيم ملي با وي همبازي بودم. داشتن خلعتبري براي هر تيمي يک آرزو است و اميدوارم وي به پرسپوليس بيايد چرا که مي‌دانم بازيکن بسيار موثري خواهد بود.

وي در مورد قطع برق گفت: اين موضوع به نتيجه بازي ربطي نداشت و دست هيچ کدام از تيم‌ها نبود. قطع برق يک اتفاق بود که خوشبختانه خيلي زود هم برطرف شد.

[/SPOILER]

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم و اميدوارم به روندمان ادامه دهيم.

[SPOILER] غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر پيروزي مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم هر چند پس از 10 نفره شدن کار ما سخت شد اما با تلاش بازيکنان توانستيم به پيروزي برسيم و هر 3 امتياز بازي را کسب کنيم ان‌شاء‌الله روندمان را ادامه دهيم و در ديدارهاي بعد نيز با نتيجه‌اي که مي‌گيريم بتوانيم هوادارانمان را شاد کنيم.

[/SPOILER]

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام داديم و لطف خدا بود که توانستيم هواداران را با شادي به خانه بفرستيم.

[SPOILER] سيد مهدي سيدصالحي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم، مهرداد کفشگري در اواخر نيمه اول اخراج شد، در نيمه دوم با تلاش بيشتري که کرديم توانستيم يک گل بزنيم و 3 امتياز را کسب کنيم، مهرداد در بين نيمه خيلي ناراحت بود به همين خاطر تلاش بيشتري انجام داديم و با همدلي به پيروزي رسيديم. لطف خدا بود که توانستيم هواداران را شاد به منزل‌هايشان بفرستيم.

به گزارش فارس، وي افزود: علي دايي تيم جوان و با تجربه‌اي درست کرده که زمان مي‌برد تا شرايط خوبي پيدا کند. بازيکنان کاملا متحد هستند، در بازي قبلي نيز بدشانسي آورديم، ان‌شاء‌الله روند رو به رشدمان را ادامه دهيم و بتوانيم پرسپوليس را به جايگاه اصلي‌اش برسانيم.

سيدصالحي در مورد اينکه يک موقعيت خوب به دست آورد، عنوان کرد: در آن صحنه توپ را زدم اما دروازه‌بان گرفت که قسمت بود عاليشاه در برگشت آن را به گل تبديل کند. در مجموع بايد روي ضربات آخر بيشتر دقت کنيم، مطمئنا پرسپوليس رفته رفته به وضعيت بهتري مي‌رسد و مي‌تواند به جايگاه اصلي خودش بازگردد.

سيد صالحي در مورد اينکه زماني که موقعيت خوبي داشت برق ورزشگاه رفت، عنوان کرد: زماني که توپ دست ما بود و در موقعيت خوبي قرار داشتيم برق رفت، اتفاق است اما اگر آن موقع توپ گل مي‌شد نمي‌دانيم آيا داور قبول مي‌کرد يا نه.

وي خاطر نشان کرد: هواداران 90 دقيقه تيم را تشويق کردند، ان‌شا‌ء‌الله آنها به ما کمک مي‌کنند تا تيم را به سرمنزل مقصود برسانيم و اين اتفاقات از قشنگي‌هاي فوتبال است.

مهاجم پرسپوليس در مورد اينکه هم‌تيمي‌هايش در يک صحنه توپ را بيرون نزدند، خاطر نشان کرد: در آن صحنه محمد نوري خواست توپ را بيرون بزند اما بازيکن مصدوم ملوان بلند شد، اگر قرار باشد هر بازيکني مي‌افتد توپ را بيرون بزنيم شرايط خوبي نيست و نمي‌توان اين کار را انجام داد.

وي در پايان گفت: بايد تلاش بيشتري انجام دهيم، همه چيز دست خودمان است. خدا گفته از تو حرکت از ما برکت، پس بايد براي موفقيت تلاش کنيم.

[/SPOILER]

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زدن گل اول براي هر دو تيم سخت است اما خوشحالم که اين طلسم را شکستم.

[SPOILER]
    اميد عاليشاه پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: زدن گل اول در اين مسابقه براي هر دو تيم سخت بود اما من توانستم طلسم را بشکنم و دل هواداران را شاد کنم. تنها هدفم اين بود که گوشه اي از زحمات دايي را جبران و دل هواداران را شاد کنم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: در يک صحنه هم توپ را به تيرک دروازه زدم و دلم مي‌خواست در آن صحنه گل دومم را براي پرسپوليس به ثمر برسانم. مطمئن باشيد اگر شرايطم بهتر بود آن توپ را پاس مي‌دادم تا ساير بازيکنان از آن استفاده کنند. با تمام اين شرايط بدانيد که مغرور نمي‌شوم و تلاش مي‌کنم تا جواب اعتماد دايي را بدهم.

عاليشاه در مورد اخراج کفشگري خاطرنشان کرد: نمي‌توانم در مورد صحنه اخراج صحبت کنم اما معتقدم که اين اتفاق انگيزه بازيکنانمان را بالا برد و هر کدام از آنها چند برابر توان خود تلاش کردند.

[/S [/SPOILER
    Last edited by lazy; 16-08-2013 at 22:05.

2. 12 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تیم هر روز داره بدتر ظاهر می شه بشدت فوتبال بدی بازی رو انجام می ده(زمان دنیزلی رو یادتون بیاد چه بازیهای با طراوتی می دیدیم)
    امشب چندین موقعیت عالی از دست رفت 3تاش مال بنگر بود 1 دونه هم رضایی
    من موندم جدا نمی شد یحیی میموند یا یه مربی بزرگتر میومد به این تیم؟!
    یعنی یحیی بزرگتر از دایی هستش
    یعمی یحیی میموند بهتر از این بود که دایی بیاد
    تیم داره هر روز بدتر میشه؟!!!
    شما مطمئنی طرفدار پرسپولیسی به این خاطر میگم که نظرتون تقریبا با اکثر پرسپولیسیها در تضاده
    امروز ما حدود 5 تا پرسپولیسی بودیم که بازی رو میدیدیم هممون معتقد بودیم که بهترین منظم ترین و تاکیتیکی ترین بازی پرسپولیس تا اینجای لیگ همین نیمه دوم بازی با ملوان بود که هم کم اشتباه داشتیم هم ضربه اضافه به توپ نزدیم هم حرفه ای و بابرنامه دفاع کردیم و هجوم بردیم
    یه نگاه به تیمای دیگه بندازین بد نیست
    تراکتور با اون خریداش سپاهان با اون خریدااااش و استقلال با اون خریدااااااااااش
    امروز ما حقیق رو به خاطر مصدومیت نداشتیم کفشگری هم اخراج شد بعد اونقدر خوب بازی رو نیمه دوم جمع میکنیم بعد شما میای اینجوری میگی

باز جای شکرش باقیه که بنگر و حسینی این فصل تا به اینجای کار اگه نگیم بهترین خط دفاعی لیگ برتر هستن می شه به جرات گفت جزو 3 تای اول هستن
    جزء سه تای اول؟
    پرسپولیس توی 5 بازی فقط 1 گل خورده اونم روی یه کرنر اشتباه اونم از راه دور
    بعد شما میگی شاید نشه گفت بهترین خط دفاعی لیگ تا اینجا
    بیخیال بابا
    امیدوارم همچنان با این تعصب ویژه در کنار پرسپولیس باشین...
    Last edited by +ali; 16-08-2013 at 21:54.

4. 13 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا چرا اینحوری شد؟!
    همرو تو اسپویلر گذاشته بودم ولی باز اینجوری شد
    Last edited by lazy; 16-08-2013 at 22:00.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تیم هر روز داره بدتر ظاهر می شه بشدت فوتبال بدی بازی رو انجام می ده(زمان دنیزلی رو یادتون بیاد چه بازیهای با طراوتی می دیدیم)
    امشب چندین موقعیت عالی از دست رفت 3تاش مال بنگر بود 1 دونه هم رضایی
    من موندم جدا نمی شد یحیی میموند یا یه مربی بزرگتر میومد به این تیم؟!
    تیم نه طراوت داره نه دقت در ضربات آخر نوروزی و رضایی و نوری هم بشدت افت کردن باز جای شکرش باقیه که بنگر و حسینی این فصل تا به اینجای کار اگه نگیم بهترین خط دفاعی لیگ برتر هستن می شه به جرات گفت جزو 3 تای اول هستن
    حسینی و ماهینی اصلا خوب کار نمی کنن امیدوارم زودتر پولادی برگرده
    عالیشاه امشب لیونل مسی تیم بود فقط اون لحظه نفوذ از سمت چپش رو به یاد بیارید که مدافع ملودان تو 18 قدم افتاده بود رو زمین هی سعی می کرد توپ رو ازش بگیره
    کفشگری هم فاجعس دهنوی هم به نظر خوب وسط زمین رو جمع می کنه
    نوری هم اصلا معلوم نیست فازش چیه
    سید صالحی هم خیلی دوندگی داره و خوب کار می کنه فقط خوب تغذیه نمی شه از طریق خط هافبک(اوایل بازی که ملوان رو به عقب بازی می کرد و سید با 2 تا تکل پی در پی داشت کمک کمک گل می زد رو به یاد بیارید)
    در کل:
    نیلسون:6
    ماهینی:4
    سید جلال حسینی:8
    محسن بنگر:6(زیاد موقعیت از دست داد)
    حسینی : 4
    دهنوی:6
    کفشگری:3
    عالیشاه:9
    صادقیان:6
    سید صالحی:7
    نوری:4
    رضایی:3
    سلام
    دوست عزیز جملاتتون خیلی متناقض هست مخصوصاً جاهایی که قرمز کردم
    تیم اگه بد بازی می کنه چطور به قول خودتون چند موقعیت عالی رو از دست داد؟چطور یک مسی در ترکیبش هست؟اتفاقاً به نظر من و خیلی از بچه های همین انجمن پرسپولیس با وجود ده نفره شدن بهتر بازی کرد و تنها ایرادش عجول بودن بازیکنان هست که به خاطر جوان شدن تیمه
    سید صالحی را خیلی دوست دارم اما امروز یک موقعیت خوب را با ضربه سر به بیرون زد و در موقعیتی که عالیشاه گل زد قبلش سیدصالحی تک به تک را خراب کرد

7. 11 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اب بابا چرا اینحوری شد؟!
    همرو تو اسپویلر گذاشته بودم ولی باز اینجوری شد
    داداش کل پستت رو ctrl+a کن و بعد sp رو بزن و ok کن، حالشو ببر!
    =
      محتوای مخفی: اینجوری... 
    پرسپولیس ۱۰ نفره در تاریکی قوی سپید را شکار کرد/ شاگردان دایی در جمع مدعیان

تیم فوتبال پرسپولیس با یک بازیکن کمتر توانست ملوان را شکست دهد و به طور موقت به رده دوم صعود کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در ادامه هفته پنجم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 19 و 20 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملوان انزلی رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.

امید عالیشاه در دقیقه 74 با یک شوت محکم گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.
    در دقیقه 78 مسابقه برق ورزشگاه آزادی قطع شد تا چند دقیقه‌ای بازی متوقف شود. این حادثه منحصر به فرد بود.
    پرسپولیس در نیمه اول بازی را هجومی آغاز کرد اما از حملاتش نتیجه‌ای نگرفت تا اینکه در دقیقه 33 کفشگری از پرسپولیس اخراج شد.
    علیرضا فغانی داور مسابقه به مازیار زارع و سعید یوسف‌زاده از ملوان و امید عالیشاه از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. کفشگری بازیکن پرسپولیس در دقیقه 33 به دلیل خطای شدید بر روی مهاجم ملوان کارت قرمز گرفت و از میدان اخراج شد.
    پرسپولیس با این برد 10 امتیازی شد و به جمع مدعیان قهرمانی بازگشت و به طور موقت به رده دوم صعود کرد. استقلال هم با یازده امتیاز صدرنشین است. البته سایر دیدارهای هفته پنجم در جریان است. فولاد در صورت پیروزی مقابل راه آهن جای استقلال را در صدر جدول می‌گیرد.
    ملوان 4 امتیازی( با احتساب یک امتیاز کسر شده کمیته انضباطی) در رده یازدهم قرار دارد.
    *ترکیب پرسپولیس:
    نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، سیدمحمدمهدی سیدصالحی( از دقیقه 90 محمدرضا خانزاده)، مهرداد کفشگری، محمد نوری، حسین ماهینی، قاسم‌ دهنوی، پیام صادقیان( از دقیقه 68 غلامرضا رضایی)، امید عالیشاه( از دقیقه 79 هادی نوروزی)، سیدمیثم حسینی
    سرمربی: علی دایی
    *ترکیب ملوان:
    سرگئی پاشنکو، سید‌احمد مهدی‌زاده، احمد آهی، سعید سالار‌زاده، امیر‌حسین فشنگچی، مازیار زارع، سعید یوسف‌زاده( از دقیقه 79 اسماعیل صمدی)، محسن یوسفی، شاهین ثاقبی( از دقیقه 75 سهیل رحمانی)، مهدی شیری و سید‌جلال رافخایی.
    سرمربی: دراگان اسکوکیچ

دایی: به بازیکنانم گفتم پیروز نشوید به رختکن راه‌تان نمی‌دهم/ جوان‌ها هنوز جو پرسپولیس را درک نکرد‌ه‌اند
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید، به رختکن راه‌تان نمی‌دهم.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر برابر ملوان در نشست خبری گفت: لازم می‌دانم قبل از همه به خانواده سلطانی‌فر تسلیت بگویم که یکی از پیشکسوتان پرسپولیس بود و همچنین دومین سالگرد بابک معصومی را به جامعه فوتبال تسلیت می‌گویم. بازیکنانم در بازی با ملوان جانانه جنگیدند و بعد از ۱۰ نفره شدن هیچ موقعیتی به بازیکنان ملوان ندادیم و حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم. دست بازیکنانم درد نکند. فکر می‌کنم پرسپولیس انسجام تیمی خودش را نشان داد و با وجود اینکه فکر نمی‌کردم ۱۰ نفره شویم اما این بازی را بردیم. بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید شما را به رختکن راه نمی‌دهم و هم در زمان ۱۰ نفره بودن و هم زمانی که ۱۱ بازیکن داشتیم. بهتر از حریف بودیم و می توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم.

وی در مورد استفاده از بازیکنان جوان در پرسپولیس گفت: به یکباره نمی‌شود کل تیم را عوض کرد و باید کم‌کم به همه میدان داد. در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است. فکر می‌کنم بازیکنان ما یواش یواش به خودباوری می‌رسند و مطمئنم بازیکنان ما در آینده بهتر خواهند شد.

دایی تصریح کرد: بازیکنان جوان باید بیشتر تلاش کنند و باید از هواداران هم تشکر کنم که همراهی آنها بعد از ۱۰ نفره شدن ما بیشتر شد.
    سرمربی پرسپولیس با اعلام اینکه هواداران تعیین‌کننده نتیجه بازی بودند، گفت: به بازیکنانی که اعتقاد داشتم گفتم آنها را جذب می‌کنم و به آنها ایمان دارم و می‌دانم اگر راه را درست بروند می‌توانند به فوتبال ملی هم کمک کنند.
    دایی در مورد وضعیت داوری گفت: حرفی در این مورد نمی‌زنم و فقط از بازیکنانم ممنون هستم و می‌گویم آنها مردانه جنگیدند.
    وی در مورد نیمه اول گفت: امروز در نیمه اول خوب بازی کردیم و با وجود اینکه موقعیت‌های خوبی نداشتیم بهتر بازی کردیم. کم کم ۴۰ درصد تیم را تغییر داده‌ایم و برای هماهنگی زمان نیاز داریم. متاسفانه بازیکنان جوان ما هنوز جو سنگین پرسپولیس را درک نکرده‌اند و به همین خاطر از هواداران تشکر کردم که به بازیکنانم روحیه دادند.
    دایی در مورد اینکه سرمربی ملوان گفت که بازیکنانم جاه طلب نبودند، گفت: بعد از ۱۰ نفره شدن بازیکنان ما فهمیدند بهتر از ملوان هستند و تلاش کردند پیروز شوند. بازیکنانم فهمیدند اگر بخواهند می توانند به هدف‌شان برسند. بازیکن باید بازی خودش را ببیند و باید با فوتبال زندگی کند و با توپ فوتبال بخوابد و اگر این بازیکنان اینگونه ادامه بدهند به پرسپولیس خیلی کمک می‌کنند.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه دو سال از این تیم دور بوده است و این میدان دادن به جوانان نتیجه خواهد داد یا نه، گفت: این مسئله زمان می برد و وقتی به پرسپولیس آمدم صحبت از سه سال جوان‌گرایی کردیم و استارتش را هم زده‌ایم که تغییرات خوبی در تیم به وجود بیاوریم.
    دایی در مورد شعار هواداران ملوان در خصوص ضدفوتبال بودن وی گفت: کاری به این مسایل ندارم و هواداران هرچه دوست دارند بگویند و من کار خودم را انجام می‌دهم. مردم انزلی هم شریف هستند ولی من تمرکزم بر روی تیم خودم است.
    دایی در مورد اخطارهای بی‌مورد بازیکنان پرسپولیس گفت: در فوتبال از این اتفاق ها رخ می‌دهد اما از شما سوال می‌کنم خطای کفشگری بدتر بود یا خطای مهاجم صبا روی سیدمهدی رحمتی در بازی استقلال و صبا؟ همیشه باید قانون یک شکل اجرا شود، آن صحنه داور بی تفاوت بود ولی در اینجا بازیکن ما اخراج شد. زیاد نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم اما اگر حرکت کفشگری اخراج داشت، در سایر صحنه‌ها نیز باید کارت قرمز برای این حرکت داده شود.

اسکوکیچ: برایم نوشتند پرسپولیس جوانمردانه بازی نمی‌کند
    سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: آنالیزورم به من نوشت که پرسپولیس بازی جوانمردانه را انجام نمی‌دهد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دراگان اسکوکیچ پس از شکست یک بر صفر برابر پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: 30 دقیقه اول خوب بازی کردیم، اما من از دست بازیکنام عصبی هستم. این اشتباه من بود که نتوانستم این حس جاه طلبی را به بازیکنان انتقال بدهم. مرتبه بعدی تیمی را می گیرم که حس جاه طلبی بیشتری داشته باشد. من خودم به بازی جوانمردانه اعتقاد دارم. اما آنالیزور من نوشته بود که پرسپولیس بازی جوانمردانه را رعایت نمی کنند. ما توپ را به بیرون زدیم به خاطر مصدومیت بازیکنان حریف آیا این نشان از آن دارد که ما جاه طلب نبودیم.

وی ادامه داد: من گفتم تیمی را می بندم که با شهامت به میدان بیاید نه اینکه بترسیم. ما به پرسپولیس احترام می‌گذاشتیم. همیشه سعی می‌کنم بازیکنانی داشته باشم که شهامت بیشتری داشته باشند. البته تاکید می‌کنم پرسپولیس با یک بازیکن کمتر بازی را برد.
    سرمربی ملوان در مورد وضعیت داوری، گفت: در مورد داوری نمی‌خواهم حرف بزنم. داور کار خودش را انجام می‌دهد و ما هم باید کار خودمان را انجام بدهیم. این داور باید برود لیگ برتر انگلیس، چون آنجا بازی ها محکم و جوانمردانه است.

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همه بازيکنان عملکرد خوبي مقابل ملوان داشتند و بايد تلاش کنيم تا به عنوان يک مدعي ظاهر شويم.

سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بچه‌ها تلاش کردند و مقابل اين تيم جوان اذيت شديم اما در نهايت توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در بازي با سايپا که باختيم همه مقصر بودند و امروز که توانستيم به پيروزي برسيم نتيجه يک کار گروهي بود.

حسيني در مورد اينکه پرسپوليس مي‌تواند مدعي باشد اظهار داشت: بايد تلاش کنيم تا بتوانيم به عنوان يک مدعي ظاهر شويم. گاهي اوقات فشار روي تيم خيلي زياد مي‌شود و ان‌شاء‌الله مي‌توانيم با تلاشمان خوب عمل کنيم.

وي در مورد عملکرد خوب دفاعي پرسپوليس عنوان کرد: همه بازيکنان تلاش خود را براي بسته نگه داشتن دروازه مي‌کنند، کل تيم خوب عمل مي‌کنند و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سعي مي‌کنم در بازي‌هاي آينده اخراجم مقابل ملوان را جبران کنم.

مهرداد کفشگري که در جريان بازي پرسپوليس مقابل ملوان از زمين مسابقه اخراج شد در خصوص اين بازي اظهار داشت: خدا را شکر که برنده شديم وگرنه معلوم نبود چه بلايي سرم مي‌آيد و خدا بايد به من رحم مي‌کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: از تمام بازيکنان تشکر مي‌کنم. فکر مي‌کنم خودم بازي را خوب شروع کردم و حتي قبل از اخراجم يک حرکت خوب هم انجام دادم.

کفشگري در خصوص صحنه اخراجش تصريح کرد: قصدم زدن بازيکن حريف نبود بلکه مي‌خواستم توپ را بزنم اما بازيکن ملوان به سرعت خودش را رساند و ناگهان با وي برخورد کردم. سعي مي‌کنم اين اتفاق را براي پرسپوليس هوادارانش و علي دايي جبران کنم.

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل ملوان خوب بازي کرديم و فکر مي‌کنم بايد 4 بر صفر پيروز مي‌شديم.

محسن بنگر پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: امروز خيلي خوب بازي کرديم و بايد چهار بر صفر پيروز مي‌شديم اما متاسفانه توپهايمان به گل تبديل نشد. سه امتياز اين بازي از نان شب هم برايمان واجب‌تر بود.

به گزارش فارس، وي در خصوص ارائه بازي جوانمردانه خاطرنشان کرد: بهتر است اينقدر به اين موضوع نپردازيم. فکر مي‌کنم همه چيز تمام شده است و بهتر است منصف باشيم. همه مي‌دانند که چه زماني بايد توپ را بيرون بزنند و چه زماني اين کار را نکنند. سوءاستفاده از بازي جوانمردانه براي همه ممنوع است.

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان ما از جان مايه گذاشتند تا 3 امتياز به هواداران هديه کنند.

سعيد شيريني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ بازيکنان پرسپوليس 10 نفره و با غيرت و جسارت بازي کردند تا حريف را شکست دهند. بازيکن ملوان هم خيلي خوب نقش بازي کرد تا يک بازيکن پرسپوليس اخراج شود.

به گزارش فارس، وي افزود: با وجود 10 نفره شدن و با حضور علي دايي پرسپوليس جسارت و غيرتش را نشان داد و بازيکنان از جان مايه گذاشتند و 3 امتياز به هواداران هديه کردند. از هواداران به خاطر حمايت‌شان تشکر مي‌کنم.

وي افزود: برد شيريني بود. اميدوارم اين پيروزي‌ها ادامه داشته باشد.

مدافع تيم پرسپوليس گفت: رضا حقيقي را از عمد نزدم و اميدوارم وي با رفع مصدوميت زودتر به ميدان برگردد.

رضا نورمحمدي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در نشست خبري اظهار داشت: برد شيريني را به دست آورديم و من هم همچنان با قوت تمرين مي‌کنم تا ببينم خدا چه مي‌خواهد. مهم موفقيت پرسپوليس است. من امشب خوشحالم چون هواداران خوشحال هستند 3 امتياز شيرين گرفتيم.

به نقل از فارس، وي در مورد برخوردش با رضا حقيقي که باعث مصدوميت شديد او شد، گفت: من رضا حقيقي را از قصد نزدم اتفاقي بود که در تمرين افتاد و اميدوارم که او زودتر به تمرينات برگردد.

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي برابر ملوان هواداران عامل اصلي پيروزي‌مان بودند.

حسين ماهيني پس از پيروي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در خصوص اين بازي اظهار داشت: به تمام هواداران خسته نباشيد مي‌گويم که ما را تا آخرين لحظه حمايت کردند. فکر مي‌کنم هواداران عامل اصل پيروزي ما مقابل ملوان بودند.

به گزارش فارس، وي با بيان اينکه به اين پيروزي نياز داشتيم خاطرنشان کرد: ملوان تيم خوبي است و ما مي‌توانستيم 4 يا 5 گل به آنها بزنيم اما متاسفانه به خوبي از موقعيت‌ها استفاده نکرديم و يک بر صفر پيروز شديم.

ماهيني در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس گفت: خلعتبري بازيکن بزرگي است. من در ذوب آهن و تيم ملي با وي همبازي بودم. داشتن خلعتبري براي هر تيمي يک آرزو است و اميدوارم وي به پرسپوليس بيايد چرا که مي‌دانم بازيکن بسيار موثري خواهد بود.

وي در مورد قطع برق گفت: اين موضوع به نتيجه بازي ربطي نداشت و دست هيچ کدام از تيم‌ها نبود. قطع برق يک اتفاق بود که خوشبختانه خيلي زود هم برطرف شد.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم و اميدوارم به روندمان ادامه دهيم.

غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر پيروزي مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم هر چند پس از 10 نفره شدن کار ما سخت شد اما با تلاش بازيکنان توانستيم به پيروزي برسيم و هر 3 امتياز بازي را کسب کنيم ان‌شاء‌الله روندمان را ادامه دهيم و در ديدارهاي بعد نيز با نتيجه‌اي که مي‌گيريم بتوانيم هوادارانمان را شاد کنيم.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام داديم و لطف خدا بود که توانستيم هواداران را با شادي به خانه بفرستيم.

سيد مهدي سيدصالحي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم، مهرداد کفشگري در اواخر نيمه اول اخراج شد، در نيمه دوم با تلاش بيشتري که کرديم توانستيم يک گل بزنيم و 3 امتياز را کسب کنيم، مهرداد در بين نيمه خيلي ناراحت بود به همين خاطر تلاش بيشتري انجام داديم و با همدلي به پيروزي رسيديم. لطف خدا بود که توانستيم هواداران را شاد به منزل‌هايشان بفرستيم.

به گزارش فارس، وي افزود: علي دايي تيم جوان و با تجربه‌اي درست کرده که زمان مي‌برد تا شرايط خوبي پيدا کند. بازيکنان کاملا متحد هستند، در بازي قبلي نيز بدشانسي آورديم، ان‌شاء‌الله روند رو به رشدمان را ادامه دهيم و بتوانيم پرسپوليس را به جايگاه اصلي‌اش برسانيم.

سيدصالحي در مورد اينکه يک موقعيت خوب به دست آورد، عنوان کرد: در آن صحنه توپ را زدم اما دروازه‌بان گرفت که قسمت بود عاليشاه در برگشت آن را به گل تبديل کند. در مجموع بايد روي ضربات آخر بيشتر دقت کنيم، مطمئنا پرسپوليس رفته رفته به وضعيت بهتري مي‌رسد و مي‌تواند به جايگاه اصلي خودش بازگردد.

سيد صالحي در مورد اينکه زماني که موقعيت خوبي داشت برق ورزشگاه رفت، عنوان کرد: زماني که توپ دست ما بود و در موقعيت خوبي قرار داشتيم برق رفت، اتفاق است اما اگر آن موقع توپ گل مي‌شد نمي‌دانيم آيا داور قبول مي‌کرد يا نه.

وي خاطر نشان کرد: هواداران 90 دقيقه تيم را تشويق کردند، ان‌شا‌ء‌الله آنها به ما کمک مي‌کنند تا تيم را به سرمنزل مقصود برسانيم و اين اتفاقات از قشنگي‌هاي فوتبال است.

مهاجم پرسپوليس در مورد اينکه هم‌تيمي‌هايش در يک صحنه توپ را بيرون نزدند، خاطر نشان کرد: در آن صحنه محمد نوري خواست توپ را بيرون بزند اما بازيکن مصدوم ملوان بلند شد، اگر قرار باشد هر بازيکني مي‌افتد توپ را بيرون بزنيم شرايط خوبي نيست و نمي‌توان اين کار را انجام داد.

وي در پايان گفت: بايد تلاش بيشتري انجام دهيم، همه چيز دست خودمان است. خدا گفته از تو حرکت از ما برکت، پس بايد براي موفقيت تلاش کنيم.

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زدن گل اول براي هر دو تيم سخت است اما خوشحالم که اين طلسم را شکستم.

اميد عاليشاه پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: زدن گل اول در اين مسابقه براي هر دو تيم سخت بود اما من توانستم طلسم را بشکنم و دل هواداران را شاد کنم. تنها هدفم اين بود که گوشه اي از زحمات دايي را جبران و دل هواداران را شاد کنم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: در يک صحنه هم توپ را به تيرک دروازه زدم و دلم مي‌خواست در آن صحنه گل دومم را براي پرسپوليس به ثمر برسانم. مطمئن باشيد اگر شرايطم بهتر بود آن توپ را پاس مي‌دادم تا ساير بازيکنان از آن استفاده کنند. با تمام اين شرايط بدانيد که مغرور نمي‌شوم و تلاش مي‌کنم تا جواب اعتماد دايي را بدهم.

عاليشاه در مورد اخراج کفشگري خاطرنشان کرد: نمي‌توانم در مورد صحنه اخراج صحبت کنم اما معتقدم که اين اتفاق انگيزه بازيکنانمان را بالا برد و هر کدام از آنها چند برابر توان خود تلاش کردند.
    Last edited by Alinho; 16-08-2013 at 22:09.

9. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب دوستمونم خیر پرسپولیسو میخواد ولی خیلی نیمه خالی لیوانو دیده
    بهتر بود میگفتی تماشاگر پسند بازی نمیکنیم و نتیجه گرا شدیم.
    ولی اینکه هر بازی بدتر از بازی قبلی هستیم بی انصافیه
    فراموش نکن که از دقیقه 36 ده نفره بودیم و از حریف بیشتر موقعیت خلق کردیم.
    Last edited by lazy; 16-08-2013 at 22:25.

11. 3 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ما حاضریم بدترین بازیها رو انجام بدن ولی ببرن و سه امتیازو بگیرن . عزیز دلم زمان دنیزلی قشنگ بازی میکردن ولی چه فایده جام نگرفتن ؟
    من میگم اگه میخوان 12 ام و 7 ام بشن با این جوونا بشن .البته مطمئنم با عالیشاه صادقیان و سید صالحی و .... و این دفاع عالی پرسپولیس امسال مدعیه قهرمانیه .

13. 5 کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یعنی یحیی بزرگتر از دایی هستش
    یعمی یحیی میموند بهتر از این بود که دایی بیاد
    تیم داره هر روز بدتر میشه؟!!!
    شما مطمئنی طرفدار پرسپولیسی به این خاطر میگم که نظرتون تقریبا با اکثر پرسپولیسیها در تضاده
    امروز ما حدود 5 تا پرسپولیسی بودیم که بازی رو میدیدیم هممون معتقد بودیم که بهترین منظم ترین و تاکیتیکی ترین بازی پرسپولیس تا اینجای لیگ همین نیمه دوم بازی با ملوان بود که هم کم اشتباه داشتیم هم ضربه اضافه به توپ نزدیم هم حرفه ای و بابرنامه دفاع کردیم و هجوم بردیم
    یه نگاه به تیمای دیگه بندازین بد نیست
    تراکتور با اون خریداش سپاهان با اون خریدااااش و استقلال با اون خریدااااااااااش
    امروز ما حقیق رو به خاطر مصدومیت نداشتیم کفشگری هم اخراج شد بعد اونقدر خوب بازی رو نیمه دوم جمع میکنیم بعد شما میای اینجوری میگی

جزء سه تای اول؟
    پرسپولیس توی 5 بازی فقط 1 گل خورده اونم روی یه کرنر اشتباه اونم از راه دور
    بعد شما میگی شاید نشه گفت بهترین خط دفاعی لیگ تا اینجا
    بیخیال بابا
    امیدوارم همچنان با این تعصب ویژه در کنار پرسپولیس باشین...
    دوست عزیزم تو نقل قولم هم حرفم رو بر عکس مطرح می کنی؟!
    کجا گفتم شاید نباشه؟
    گفتم اگه نخوایم از رو تعصب بگیم اوله به جرات می شه گفت جزو 3 خط دفاع برتر لیگ هستش
    بعدشم من دارم خدمت شما دوست عزیز می گم اون همه موقعیت رو کوبوندن تو در و دیوار به نظر شما بهترین پرسپولیس رو می سازه؟
    کدوم تاکتیک 2 3 مورد رو بیان کن منم بدونم
    تکنیک عالیشاه و دوندگی خوب بچه ها بود این برد رو آورد تو اگه تاکتیکی دیدی بیا بگو منم بدونم
    خوبه سید صالحی و عالیشاه رو از قصد مثال زدم براتون
    بعدشم نتایج یحیی با تیم جدیدش یعنی نفت تهران رو دنبال کنین
    فراموش نکن رفیق عزیزم یحیی تیمی رو تحویل گرفت که خوزه به خاک سیاه نشونده بودش چرا دلتون نمیخواد همه حقایق رو ببینین؟
    ما ها تو پنالتی باختیم به سپاهان دوست عزیزم در غیر اینصورت یحیی هم الان مثل قطبی امپراطور بود برامون
    همین دایی که شما دوست عزیزم انقدر ازش طرفداری می کنین:
    یادتون رفته چطوری خدا بهش عزت داده بود با راه اهن فصل رو بالاتر از پرسپولیس فصل رو تمام کنه؟!
    یادتون رفته بود خوشحالی که مقابل پرسپولیس تو بردا می کرد؟!
    یادتون رفته چطوری علی کریمی که برای تیم قید همه چی رو همیشه می زد رو از تیم دور کرد؟!
    یادتون رفته....
    به هر حال دوست من نظرات متفاوت و اگه باعث ناراحتی شما شدم پیشاپیش عذر می خوام
    Last edited by Ashkan_crash; 16-08-2013 at 22:19.

15. 2 کاربر از Ashkan_crash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امروز خیلی امیدوار شدم به پرسپولیس

ده نفره اونم حدود 60 دقیقه بازی کردن و پیروزی اونم با چندین موقعیت عالی دیگه مطمئنا راضی کننده هست
    این پرسپولیس هم عجیب هست اگر ده نفره شدن اینقدر به خوب بازی کردن پرسپولیس کمک میکنه از بازی بعد از همون دقیقه اول یکی رو اخراج کنن
    عالیشاه هم نشون داد حرف واسه گفتن داره ... دو سه حرکت خیلی خوب از گوشه زمین انجام داد
    سید صالحی هم درسته هنوز توقعات براورده نکرده ولی یه حرکت فوق العاده تو نیمه اول انجام داد اونجایی که دو بار با نهایت تلاشش دنبال توپ رفت و تکل زد و دو بار هم توپ از دفاع گرفت ولی دیگه دروازبان ملوان اومد جلو نذاشت حرکتشو ادامه بده ولی همین تعصب و تلاشش خیلی جای تحسین داشت
    امیدوارم بازی های بعدی روند پیروزی ها حفظ شه و بازی های بهتر و بهتری از محبوب ترین تیم اسیا شاهد باشیم

17. 11 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من متاسفانه امروز بازی رو کامل و دقیق ندیدم با این حال به نظر میومد خیلی بهتر از بازی های قبل بوده باشیم
    تو اون مدتی که بازی رو دیدم که ملوان اصلا موقعیت نداشت
    عالیشاه خیلی خوب بازی میکرد
    با این که صادقیان این بازی یزاد خوب نبود ولی با این حال حیفه صادقیان و عالیشاه بازی نکنن بعد رضایی و نوروزی بازی کنن!!
    دفاع تیم هم که تا حالا عالی بوده مخصوصا مدافعین وسط
    کفشگری عجب شوتی زد و بعدش عجب حرکت تخیلی ای کرد که اخراج شد !!
    هنوز باید تو فاز حمله خیلی بیشتر کار کرد

اندفه چون بازی رو درست ندیدم امتیاز نمیدم

امیدوارم تیم روز به روز بهتر بشه و چند سال ناکامی رو جبران کنیم

19. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •