پرسپولیس ۱۰ نفره در تاریکی قوی سپید را شکار کرد/ شاگردان دایی در جمع مدعیان
تیم فوتبال پرسپولیس با یک بازیکن کمتر توانست ملوان را شکست دهد و به طور موقت به رده دوم صعود کرد.
به گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، در ادامه هفته پنجم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 19 و 20 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملوان انزلی رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
امید عالیشاه در دقیقه 74 با یک شوت محکم گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.
در دقیقه 78 مسابقه برق ورزشگاه آزادی قطع شد تا چند دقیقهای بازی متوقف شود. این حادثه منحصر به فرد بود.
پرسپولیس در نیمه اول بازی را هجومی آغاز کرد اما از حملاتش نتیجهای نگرفت تا اینکه در دقیقه 33 کفشگری از پرسپولیس اخراج شد.
علیرضا فغانی داور مسابقه به مازیار زارع و سعید یوسفزاده از ملوان و امید عالیشاه از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. کفشگری بازیکن پرسپولیس در دقیقه 33 به دلیل خطای شدید بر روی مهاجم ملوان کارت قرمز گرفت و از میدان اخراج شد.
پرسپولیس با این برد 10 امتیازی شد و به جمع مدعیان قهرمانی بازگشت و به طور موقت به رده دوم صعود کرد. استقلال هم با یازده امتیاز صدرنشین است. البته سایر دیدارهای هفته پنجم در جریان است. فولاد در صورت پیروزی مقابل راه آهن جای استقلال را در صدر جدول میگیرد.
ملوان 4 امتیازی( با احتساب یک امتیاز کسر شده کمیته انضباطی) در رده یازدهم قرار دارد.
*ترکیب پرسپولیس:
نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، سیدمحمدمهدی سیدصالحی( از دقیقه 90 محمدرضا خانزاده)، مهرداد کفشگری، محمد نوری، حسین ماهینی، قاسم دهنوی، پیام صادقیان( از دقیقه 68 غلامرضا رضایی)، امید عالیشاه( از دقیقه 79 هادی نوروزی)، سیدمیثم حسینی
سرمربی: علی دایی
*ترکیب ملوان:
سرگئی پاشنکو، سیداحمد مهدیزاده، احمد آهی، سعید سالارزاده، امیرحسین فشنگچی، مازیار زارع، سعید یوسفزاده( از دقیقه 79 اسماعیل صمدی)، محسن یوسفی، شاهین ثاقبی( از دقیقه 75 سهیل رحمانی)، مهدی شیری و سیدجلال رافخایی.
سرمربی: دراگان اسکوکیچ
دایی: به بازیکنانم گفتم پیروز نشوید به رختکن راهتان نمیدهم/ جوانها هنوز جو پرسپولیس را درک نکردهاند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید، به رختکن راهتان نمیدهم.
به گزارش
، علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر برابر ملوان در نشست خبری گفت: لازم میدانم قبل از همه به خانواده سلطانیفر تسلیت بگویم که یکی از پیشکسوتان پرسپولیس بود و همچنین دومین سالگرد بابک معصومی را به جامعه فوتبال تسلیت میگویم. بازیکنانم در بازی با ملوان جانانه جنگیدند و بعد از ۱۰ نفره شدن هیچ موقعیتی به بازیکنان ملوان ندادیم و حتی میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم. دست بازیکنانم درد نکند. فکر میکنم پرسپولیس انسجام تیمی خودش را نشان داد و با وجود اینکه فکر نمیکردم ۱۰ نفره شویم اما این بازی را بردیم. بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر پیروز نشوید شما را به رختکن راه نمیدهم و هم در زمان ۱۰ نفره بودن و هم زمانی که ۱۱ بازیکن داشتیم. بهتر از حریف بودیم و می توانستیم گلهای بیشتری هم بزنیم.
وی در مورد استفاده از بازیکنان جوان در پرسپولیس گفت: به یکباره نمیشود کل تیم را عوض کرد و باید کمکم به همه میدان داد. در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است. فکر میکنم بازیکنان ما یواش یواش به خودباوری میرسند و مطمئنم بازیکنان ما در آینده بهتر خواهند شد.
دایی تصریح کرد: بازیکنان جوان باید بیشتر تلاش کنند و باید از هواداران هم تشکر کنم که همراهی آنها بعد از ۱۰ نفره شدن ما بیشتر شد.
سرمربی پرسپولیس با اعلام اینکه هواداران تعیینکننده نتیجه بازی بودند، گفت: به بازیکنانی که اعتقاد داشتم گفتم آنها را جذب میکنم و به آنها ایمان دارم و میدانم اگر راه را درست بروند میتوانند به فوتبال ملی هم کمک کنند.
دایی در مورد وضعیت داوری گفت: حرفی در این مورد نمیزنم و فقط از بازیکنانم ممنون هستم و میگویم آنها مردانه جنگیدند.
وی در مورد نیمه اول گفت: امروز در نیمه اول خوب بازی کردیم و با وجود اینکه موقعیتهای خوبی نداشتیم بهتر بازی کردیم. کم کم ۴۰ درصد تیم را تغییر دادهایم و برای هماهنگی زمان نیاز داریم. متاسفانه بازیکنان جوان ما هنوز جو سنگین پرسپولیس را درک نکردهاند و به همین خاطر از هواداران تشکر کردم که به بازیکنانم روحیه دادند.
دایی در مورد اینکه سرمربی ملوان گفت که بازیکنانم جاه طلب نبودند، گفت: بعد از ۱۰ نفره شدن بازیکنان ما فهمیدند بهتر از ملوان هستند و تلاش کردند پیروز شوند. بازیکنانم فهمیدند اگر بخواهند می توانند به هدفشان برسند. بازیکن باید بازی خودش را ببیند و باید با فوتبال زندگی کند و با توپ فوتبال بخوابد و اگر این بازیکنان اینگونه ادامه بدهند به پرسپولیس خیلی کمک میکنند.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه دو سال از این تیم دور بوده است و این میدان دادن به جوانان نتیجه خواهد داد یا نه، گفت: این مسئله زمان می برد و وقتی به پرسپولیس آمدم صحبت از سه سال جوانگرایی کردیم و استارتش را هم زدهایم که تغییرات خوبی در تیم به وجود بیاوریم.
دایی در مورد شعار هواداران ملوان در خصوص ضدفوتبال بودن وی گفت: کاری به این مسایل ندارم و هواداران هرچه دوست دارند بگویند و من کار خودم را انجام میدهم. مردم انزلی هم شریف هستند ولی من تمرکزم بر روی تیم خودم است.
دایی در مورد اخطارهای بیمورد بازیکنان پرسپولیس گفت: در فوتبال از این اتفاق ها رخ میدهد اما از شما سوال میکنم خطای کفشگری بدتر بود یا خطای مهاجم صبا روی سیدمهدی رحمتی در بازی استقلال و صبا؟ همیشه باید قانون یک شکل اجرا شود، آن صحنه داور بی تفاوت بود ولی در اینجا بازیکن ما اخراج شد. زیاد نمیخواهم در موردش صحبت کنم اما اگر حرکت کفشگری اخراج داشت، در سایر صحنهها نیز باید کارت قرمز برای این حرکت داده شود.
اسکوکیچ: برایم نوشتند پرسپولیس جوانمردانه بازی نمیکند
سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: آنالیزورم به من نوشت که پرسپولیس بازی جوانمردانه را انجام نمیدهد.
به گزارش
، دراگان اسکوکیچ پس از شکست یک بر صفر برابر پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: 30 دقیقه اول خوب بازی کردیم، اما من از دست بازیکنام عصبی هستم. این اشتباه من بود که نتوانستم این حس جاه طلبی را به بازیکنان انتقال بدهم. مرتبه بعدی تیمی را می گیرم که حس جاه طلبی بیشتری داشته باشد. من خودم به بازی جوانمردانه اعتقاد دارم. اما آنالیزور من نوشته بود که پرسپولیس بازی جوانمردانه را رعایت نمی کنند. ما توپ را به بیرون زدیم به خاطر مصدومیت بازیکنان حریف آیا این نشان از آن دارد که ما جاه طلب نبودیم.
وی ادامه داد: من گفتم تیمی را می بندم که با شهامت به میدان بیاید نه اینکه بترسیم. ما به پرسپولیس احترام میگذاشتیم. همیشه سعی میکنم بازیکنانی داشته باشم که شهامت بیشتری داشته باشند. البته تاکید میکنم پرسپولیس با یک بازیکن کمتر بازی را برد.
سرمربی ملوان در مورد وضعیت داوری، گفت: در مورد داوری نمیخواهم حرف بزنم. داور کار خودش را انجام میدهد و ما هم باید کار خودمان را انجام بدهیم. این داور باید برود لیگ برتر انگلیس، چون آنجا بازی ها محکم و جوانمردانه است.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همه بازيکنان عملکرد خوبي مقابل ملوان داشتند و بايد تلاش کنيم تا به عنوان يک مدعي ظاهر شويم.
سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بچهها تلاش کردند و مقابل اين تيم جوان اذيت شديم اما در نهايت توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم.
به گزارش فارس، وي افزود: در بازي با سايپا که باختيم همه مقصر بودند و امروز که توانستيم به پيروزي برسيم نتيجه يک کار گروهي بود.
حسيني در مورد اينکه پرسپوليس ميتواند مدعي باشد اظهار داشت: بايد تلاش کنيم تا بتوانيم به عنوان يک مدعي ظاهر شويم. گاهي اوقات فشار روي تيم خيلي زياد ميشود و انشاءالله ميتوانيم با تلاشمان خوب عمل کنيم.
وي در مورد عملکرد خوب دفاعي پرسپوليس عنوان کرد: همه بازيکنان تلاش خود را براي بسته نگه داشتن دروازه ميکنند، کل تيم خوب عمل ميکنند و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سعي ميکنم در بازيهاي آينده اخراجم مقابل ملوان را جبران کنم.
مهرداد کفشگري که در جريان بازي پرسپوليس مقابل ملوان از زمين مسابقه اخراج شد در خصوص اين بازي اظهار داشت: خدا را شکر که برنده شديم وگرنه معلوم نبود چه بلايي سرم ميآيد و خدا بايد به من رحم ميکرد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: از تمام بازيکنان تشکر ميکنم. فکر ميکنم خودم بازي را خوب شروع کردم و حتي قبل از اخراجم يک حرکت خوب هم انجام دادم.
کفشگري در خصوص صحنه اخراجش تصريح کرد: قصدم زدن بازيکن حريف نبود بلکه ميخواستم توپ را بزنم اما بازيکن ملوان به سرعت خودش را رساند و ناگهان با وي برخورد کردم. سعي ميکنم اين اتفاق را براي پرسپوليس هوادارانش و علي دايي جبران کنم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل ملوان خوب بازي کرديم و فکر ميکنم بايد 4 بر صفر پيروز ميشديم.
محسن بنگر پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: امروز خيلي خوب بازي کرديم و بايد چهار بر صفر پيروز ميشديم اما متاسفانه توپهايمان به گل تبديل نشد. سه امتياز اين بازي از نان شب هم برايمان واجبتر بود.
به گزارش فارس، وي در خصوص ارائه بازي جوانمردانه خاطرنشان کرد: بهتر است اينقدر به اين موضوع نپردازيم. فکر ميکنم همه چيز تمام شده است و بهتر است منصف باشيم. همه ميدانند که چه زماني بايد توپ را بيرون بزنند و چه زماني اين کار را نکنند. سوءاستفاده از بازي جوانمردانه براي همه ممنوع است.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان ما از جان مايه گذاشتند تا 3 امتياز به هواداران هديه کنند.
|
سعيد شيريني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيکنان پرسپوليس 10 نفره و با غيرت و جسارت بازي کردند تا حريف را شکست دهند. بازيکن ملوان هم خيلي خوب نقش بازي کرد تا يک بازيکن پرسپوليس اخراج شود.
به گزارش فارس، وي افزود: با وجود 10 نفره شدن و با حضور علي دايي پرسپوليس جسارت و غيرتش را نشان داد و بازيکنان از جان مايه گذاشتند و 3 امتياز به هواداران هديه کردند. از هواداران به خاطر حمايتشان تشکر ميکنم.
وي افزود: برد شيريني بود. اميدوارم اين پيروزيها ادامه داشته باشد. |
مدافع تيم پرسپوليس گفت: رضا حقيقي را از عمد نزدم و اميدوارم وي با رفع مصدوميت زودتر به ميدان برگردد.
رضا نورمحمدي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در نشست خبري اظهار داشت: برد شيريني را به دست آورديم و من هم همچنان با قوت تمرين ميکنم تا ببينم خدا چه ميخواهد. مهم موفقيت پرسپوليس است. من امشب خوشحالم چون هواداران خوشحال هستند 3 امتياز شيرين گرفتيم.
به نقل از فارس، وي در مورد برخوردش با رضا حقيقي که باعث مصدوميت شديد او شد، گفت: من رضا حقيقي را از قصد نزدم اتفاقي بود که در تمرين افتاد و اميدوارم که او زودتر به تمرينات برگردد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي برابر ملوان هواداران عامل اصلي پيروزيمان بودند.
حسين ماهيني پس از پيروي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان در خصوص اين بازي اظهار داشت: به تمام هواداران خسته نباشيد ميگويم که ما را تا آخرين لحظه حمايت کردند. فکر ميکنم هواداران عامل اصل پيروزي ما مقابل ملوان بودند.
به گزارش فارس، وي با بيان اينکه به اين پيروزي نياز داشتيم خاطرنشان کرد: ملوان تيم خوبي است و ما ميتوانستيم 4 يا 5 گل به آنها بزنيم اما متاسفانه به خوبي از موقعيتها استفاده نکرديم و يک بر صفر پيروز شديم.
ماهيني در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس گفت: خلعتبري بازيکن بزرگي است. من در ذوب آهن و تيم ملي با وي همبازي بودم. داشتن خلعتبري براي هر تيمي يک آرزو است و اميدوارم وي به پرسپوليس بيايد چرا که ميدانم بازيکن بسيار موثري خواهد بود.
وي در مورد قطع برق گفت: اين موضوع به نتيجه بازي ربطي نداشت و دست هيچ کدام از تيمها نبود. قطع برق يک اتفاق بود که خوشبختانه خيلي زود هم برطرف شد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم و اميدوارم به روندمان ادامه دهيم.
غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر پيروزي مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم هر چند پس از 10 نفره شدن کار ما سخت شد اما با تلاش بازيکنان توانستيم به پيروزي برسيم و هر 3 امتياز بازي را کسب کنيم انشاءالله روندمان را ادامه دهيم و در ديدارهاي بعد نيز با نتيجهاي که ميگيريم بتوانيم هوادارانمان را شاد کنيم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام داديم و لطف خدا بود که توانستيم هواداران را با شادي به خانه بفرستيم.
سيد مهدي سيدصالحي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل ملوان گفت: بازي خوبي انجام داديم، مهرداد کفشگري در اواخر نيمه اول اخراج شد، در نيمه دوم با تلاش بيشتري که کرديم توانستيم يک گل بزنيم و 3 امتياز را کسب کنيم، مهرداد در بين نيمه خيلي ناراحت بود به همين خاطر تلاش بيشتري انجام داديم و با همدلي به پيروزي رسيديم. لطف خدا بود که توانستيم هواداران را شاد به منزلهايشان بفرستيم.
به گزارش فارس، وي افزود: علي دايي تيم جوان و با تجربهاي درست کرده که زمان ميبرد تا شرايط خوبي پيدا کند. بازيکنان کاملا متحد هستند، در بازي قبلي نيز بدشانسي آورديم، انشاءالله روند رو به رشدمان را ادامه دهيم و بتوانيم پرسپوليس را به جايگاه اصلياش برسانيم.
سيدصالحي در مورد اينکه يک موقعيت خوب به دست آورد، عنوان کرد: در آن صحنه توپ را زدم اما دروازهبان گرفت که قسمت بود عاليشاه در برگشت آن را به گل تبديل کند. در مجموع بايد روي ضربات آخر بيشتر دقت کنيم، مطمئنا پرسپوليس رفته رفته به وضعيت بهتري ميرسد و ميتواند به جايگاه اصلي خودش بازگردد.
سيد صالحي در مورد اينکه زماني که موقعيت خوبي داشت برق ورزشگاه رفت، عنوان کرد: زماني که توپ دست ما بود و در موقعيت خوبي قرار داشتيم برق رفت، اتفاق است اما اگر آن موقع توپ گل ميشد نميدانيم آيا داور قبول ميکرد يا نه.
وي خاطر نشان کرد: هواداران 90 دقيقه تيم را تشويق کردند، انشاءالله آنها به ما کمک ميکنند تا تيم را به سرمنزل مقصود برسانيم و اين اتفاقات از قشنگيهاي فوتبال است.
مهاجم پرسپوليس در مورد اينکه همتيميهايش در يک صحنه توپ را بيرون نزدند، خاطر نشان کرد: در آن صحنه محمد نوري خواست توپ را بيرون بزند اما بازيکن مصدوم ملوان بلند شد، اگر قرار باشد هر بازيکني ميافتد توپ را بيرون بزنيم شرايط خوبي نيست و نميتوان اين کار را انجام داد.
وي در پايان گفت: بايد تلاش بيشتري انجام دهيم، همه چيز دست خودمان است. خدا گفته از تو حرکت از ما برکت، پس بايد براي موفقيت تلاش کنيم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زدن گل اول براي هر دو تيم سخت است اما خوشحالم که اين طلسم را شکستم.
اميد عاليشاه پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر ملوان اظهار داشت: زدن گل اول در اين مسابقه براي هر دو تيم سخت بود اما من توانستم طلسم را بشکنم و دل هواداران را شاد کنم. تنها هدفم اين بود که گوشه اي از زحمات دايي را جبران و دل هواداران را شاد کنم.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: در يک صحنه هم توپ را به تيرک دروازه زدم و دلم ميخواست در آن صحنه گل دومم را براي پرسپوليس به ثمر برسانم. مطمئن باشيد اگر شرايطم بهتر بود آن توپ را پاس ميدادم تا ساير بازيکنان از آن استفاده کنند. با تمام اين شرايط بدانيد که مغرور نميشوم و تلاش ميکنم تا جواب اعتماد دايي را بدهم.
عاليشاه در مورد اخراج کفشگري خاطرنشان کرد: نميتوانم در مورد صحنه اخراج صحبت کنم اما معتقدم که اين اتفاق انگيزه بازيکنانمان را بالا برد و هر کدام از آنها چند برابر توان خود تلاش کردند.