تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 302 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

واقعاً پول چه کارا که نمیکنـه ! اوزیل تا دیروز میگفت خانه ی من رئال هست و من تا آخرعمرم توی رئال هستم اما حالا ...
    بدونِ شک بازیکنِ بزرگی رو از دست دادیم ولـی کاملاً عقیده دارم که این حرکتِ خوبی هم برای رئـال و هم برای خودِ مسعـود بود .
    الان تراکنـش هافبک هامون [ ] کاهش پیدا کرد و استفاده ی بهتری میشه از هافبک ها کرد .
    در آخر هم باید بگم که امیدوارم توی لیگِ قهرمانان هیچوقت به آرسنال نخوریم

2. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

واقعاً پول چه کارا که نمیکنـه ! اوزیل تا دیروز میگفت خانه ی من رئال هست و من تا آخرعمرم توی رئال هستم اما حالا ...
    بدونِ شک بازیکنِ بزرگی رو از دست دادیم ولـی کاملاً عقیده دارم که این حرکتِ خوبی هم برای رئـال و هم برای خودِ مسعـود بود .
    الان تراکنـش هافبک هامون [ ] کاهش پیدا کرد و استفاده ی بهتری میشه از هافبک ها کرد .
    اوزیل بخاطر پول نرفت دوست عزیز...کاملا مشخصه که مجبور شد بره...

4. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کونترائو هم رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کونترائو هم رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه خوشبختانه مونده

7. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

به نظر شما با اومدن ایسکو و بیل جایگاه رونالدو تو تیم در خطره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوست من امیدوارم این هافبک ها هم قدرتو و مهارتو خلاقیتو و پاس دهیو از خود گذشتگی اوزیلو داشته باشن!(ایسکو که ثابت کرده هر جا فرصت داشته باشه شوت میکنه!)

10. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دشام از روزهاي سخت بنزما مي‌گويد

سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه از روزهاي سخت کريم بنزما سخن گفت. او با اين حال تاکيد کرد که از مهاجم تيمش حمايت خواهد کرد.

ديديه دشام اعتراف کرد که کريم بنزما در شرايط خوبي به سر نمي‌برد. او گفت تلاش مي‌کند تا اين مهاجم الجزايري‌تبار را به روزهاي اوج برگرداند.

به گزارش ايسنا ، دشام گفت: بنزما يک سال است که براي تيم ملي فرانسه گلزني نکرده است. اميدواريم که اين طلسم هرچه زودتر شکسته و پاي او به گلزني باز شود. به خوبي مي‌دانم که بنزما در محوطه جريمه حريف فعاليت زيادي را ندارد. او حرص و ولع زيادي براي گلزني دارد. من و تمام بازيکنان فرانسه هم دوست داريم پاي او به گلزني باز شود.

او افزود: بنزما روزهاي سختي را پشت سر مي‌گذارد ولي ما از او حمايت مي‌کنيم. او پيش از اين گل‌هاي زيبايي را براي تيم ملي فرانسه و تيم‌هاي باشگاهي‌اش به ثمر رسانده است. او براي بازگشت به روزهاي اوج تنها به اعتماد به نفس نياز دارد.

در فصل جابه‌جايي تابستان شايعه‌هاي زيادي درباره‌ي جدايي بنزما از رئال مادريد به گوش رسيد اما در نهايت او در کهکشاني‌ها ماند. اين مهاجم فرانسوي فصل جديد ليگا را با گلزني آغاز کرد اما در دو ديدار بعدي موفق به گلزني نشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================================== =============================================
    کان: سياست‌ نقل‌وانتقالات رئال امروزي نيست

اسطوره فوتبال آلمان با زير سوال بردن سياست‌هاي باشگاه رئال مادريد براي خريد ستاره پيشين تاتنهام، سناريوي انتقال اين بال ولزي به سانتياگوبرنابئو را به فيلم‌هاي هاليوودي تشبيه کرد.

اوليور کان انتقال 86 ميليون پوندي گرث بيل از تاتنهام به رئال مادريد در آخرين روز از بازار نقل‌وانتقالات تابستاني را زير سوال برد و آن را از مد افتاده دانست.

به گزارش تسنيم، سنگربان پيشين تيم‌ ملي آلمان و بايرن مونيخ، ادعا کرد تجربه کم گرث بيل از حضور در بازي‌هاي بزرگ اروپايي، ثابت مي‌کند که ارزش اين بازيکن ولزي اصلا در حد و اندازه 100 ميليون يورويي که رئال مادريد براي خريدن وي پرداخت کرده نيست.

کان به روزنامه بيلد آلمان گفت: پيش از اين هرگز چنين تفاوت بزرگي ميان قيمت يک بازيکن و چيزي که در بازار نقل‌وانتقالات عرف است، نديده‌ام. هنوز ثابت نشده که بيل، تام کروز بعدي است و او بايد اين کار را انجام دهد. اين بازيکن ولزي 24 ساله تنها 9 بار در ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده است و با تيم ملي ولز هم نتوانسته در بازي‌هاي مهم بين‌المللي تجربه کسب کند.

کان با انتقاد از قرارداد‌هاي گرانقيمت رئال مادريد در شرايطي که بدهي‌هاي کلاني دارد و اقتصاد اسپانيا نيز درگير بحران مالي است، به مقامات دولت اسپانيا پيشنهاد کرد سد راه چنين ولخرجي‌هايي توسط کهکشاني شوند.

وي افزود: از ميان 6 نقل‌وانتقال گرانقيمت تاريخ فوتبال، 5 انتقال توسط رئال مادريد صورت گرفته است. در حقيقت اينکه نسبت به ديگر تيم‌ها برتر به نظر برسد، بخشي از فلسفه رئال مادريد است، هرچند با بدهي 600 ميليون يورويي و در حالي که اقتصاد اسپانيا هم بحراني است، من واقعاً شک دارم که سياست‌هاي اين تيم امروزي باشد. با همه اينها، رئال مادريد مدتي است که در رقابت‌هاي بين‌المللي به هيچ افتخاري دست پيدا نکرده است و آخرين قهرماني آنها در ليگ قهرمانان اروپا به 11 سال قبل برمي‌گردد.

12. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

دوست من امیدوارم این هافبک ها هم قدرتو و مهارتو خلاقیتو و پاس دهیو از خود گذشتگی اوزیلو داشته باشن!(ایسکو که ثابت کرده هر جا فرصت داشته باشه شوت میکنه!)
    ایسکو همه جا شوت میکنه ؟! حالا درسته سه تا گل زده و بهترین گل زنه رئاله [ ] اما همیشه شوت نمیزنه !
    اصلاً کلاً تا الان کلِ شوت هاش به 5 تاهم نرسه گمونم !! موقعیت داشته باشه شوت میزنه دیگه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

میتونم بگم که حال طرفدارای رئال مادرید رو درک میکنم ...

این ضد حال رو توپچی ها زمانی که فابرگاس ( که بهترین بازیکنشون توی اون برهه زمانی بود ) رو از دست دادن، تجربه کردن

میشه گفت که پرز بزرگترین اشتباه رو کرد ! اوزیل بهترین بازیکن جهان توی پست خودش بود، رونالدو با پاس های اوزیل رونالدو شد ...

هرچند که خریدهایی هم مثل بیل و ایسکو داشتید ولی با توجه به اینکه هر خرید جدیدی زمان میبره تا با تیم هماهنگ بشه امیدوارم بتونن این دو تا جای خالی اوزیل رو پر کنن ( هرچند که بعید میدونم )

15. 2 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نامه خداحافظی اوزیل: دوران حضورم در مادرید بی نظیر و خاص بود

ستاره آلمانی در شبکه های اجتماعی پیغام ویژه ای برای هواداران رئال مادرید داشت و با آنها خداحافظی کرده

سایت گل- مسعوت اوزیل ستاره آلمانی دنیای فوتبال برای خداحافظی از هواداران رئال مادرید، پیغام ویژه ای را در شبکه های اجتماعی قرار داده. او روز گذشته و در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 45 میلیون یورویی به آرسنال پیوست.
    او پیغامش را با 4 زبان اسپانیایی، انگلیسی، ترکی و آلمانی نوشته. در پیغام اوزیل در صفحه فیس بوکش می خوانیم:« هواداران عزیز رئال مادرید . برای این سه سال فوق العاده از شما متشکرم. دوره حضورم در رئال مادرید بی نظیر و خاص بود . گاهی وقتها اوضاع به شیوه کاملا متفاوتی در مقایسه با چند روز قبل از آن پیش می روند. با وجودی که من رئال مادرید را ترک می کنم، ولی برای تو و تیمتان بهترین ها را در آینده آرزو می کنم. الان بی صبرانه در انتظار بازی کردن برای تیم جدیدم هستم: توپچی ها!.»
    از سوی دیگر آرسن ونگر سرمربی آرسنال هم در گفتگوی کوتاهی با وب سایت رسمی باشگاه آرسنال نظرش را در مورد خرید جدید تیمش ابراز کرد:« ما واقعا راضی هستیم. اوزیل بازیکن بزرگی است که توانایی هایش را ثابت کرده و در سطح بین المللی نیز قدرت فوتبالی اش را به نمایش گذاشته. ما مدتهاست که بازیهای او را زیر نظر داشته و او را تحسین می کنیم. اوزیل توانایی هایی دارد که در بازیکنان آرسنال جستجو می شود.»

17. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •