تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 103 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام واسه عید یه انیمه تووپ ببینم. قبلا کلیمور رو دیدم و خیلی خوشم اومد(هر چند که ادامش نبود و ضد حال خوردم)
    حالا هم لطف کنید و یه انیمه توپ و نه چندان طولانی رو معرفی کنید تا فیض ببریم.
    نظرتون راجع به دفترچه مرگ چیه؟ خیلی تعریفش میکنن.

2. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

4. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

از اونجایی که عاشق Kill la Kill شدم، گفتم برم بقیه کار های استودیو Trigger رو ببینم که به Little Witch Academia برخوردم. یه انیمه کوتاه 20 دقیقه ای که هرچی ازش بگم کم گفتم!
    فضای LWA کاملا با KLK فرق داره و کلا یه چیز دیگه ست. داستان در مورد یه دختر به نام "آکو" هست که میره تو یه آکادمی جادوگری که ما یه داستان (کوتاه) از زندگیش تو این آکادمی رو می بینیم.
    انیمه به شدت خوشحال و رنگارنگ و Heartwarming ـه با اون استایل خاص گرافیکی Trigger و چند تا شخصیت به شدت دوست داشتنی
    خیلی کوتاهه و کلا تو 20 دقیقه هم نمیشه داستان خاصی تو این سبک تعریف کرد اما دیدنش شدیدا پیشنهاد میشه. انقدر خوبه که خودم چند بار همین 20 دقیقه رو دیدم و خسته نشدم!

واقعا حیفه هر فصل تعداد زیادی انیمه مزخرف ساخته میشه اما یه انیمه دوست داشتنی مثل LWA فقط باید 20 دقیقه باشه. Trigger برای دنباله LWA (که بازم قراره یه انیمه 20 دقیقه ای باشه) یه کمپین کیک استارتر برگزار کرده بود که در عرض 5 ساعت به هدفش رسید و Fund شد. اگه شماره دوم موفق بشه احتمال داره یه فیلم بلند یا یه سری تلویزیونی بر اساسش ساخته بشه که امیدوارم مورد دوم اتفاق بیفته و یه سری تلویزیونی خفن و زیبا از Little Witch Academia ببینیم!

هنوز کسی انتخابی واسه فصل بهار نداره؟

6. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

Evangelion و Akira رو از بین اینا باید اوول ببینی. من خودم خیلی با Freedom حال نمیکنم، ولی خیلیا هستن که میپسندنش.
    سری Ghost in the shell رو از دست نده. یکی همین، یکی هم اونجلیون، Movie ـهای جفتشون عالین و دیدن فیلماشون به سریالشون ارجحیت داره !!!

پ.ن: اسم Akira اومد، یاد لیوانم افتادم که روش طرح آکیرا بود اما دادمش به یکی از دوستام، لیوان خوبی بود، خدا بیامرزه

8. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دارم ناروتو میبینم چند وقته. سری اول تموم کردم و سری دوم (ناروتو شیپودن) رو هم ا خراشم ، بعدش باید وایسم هفته به هفته یه قسمت جدید که میاد رو ببینم.

الان اینکه تموم شد بین وان پیس و بلیچ کدوم رو پیشنهاد میدین؟
    من بیشتر دوست دارم توی داستان فقط به نقش اول توجه بشه ، مثلا توی انیمه ناروتو ، یهو کلا میرفت اونور بازار جنگ بین دوستاش رو نشون میاد، فیلر هم که زیاد داره که من ندیدم فیلرهاشو . ولی خوب به ناروتو که میرسه خیلی هیجان انگیز میشه ، ناروتو رو خیلی دوست دارم.

الان پس بین بلیچ و وان پیس یکی رو پیشنهاد بدین که بیشتر به نقش اول توجه بشه!

ممنون.

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

محتوای مخفی: ... 

از اونجایی که عاشق Kill la Kill شدم، گفتم برم بقیه کار های استودیو Trigger رو ببینم که به Little Witch Academia برخوردم. یه انیمه کوتاه 20 دقیقه ای که هرچی ازش بگم کم گفتم!
    فضای LWA کاملا با KLK فرق داره و کلا یه چیز دیگه ست. داستان در مورد یه دختر به نام "آکو" هست که میره تو یه آکادمی جادوگری که ما یه داستان (کوتاه) از زندگیش تو این آکادمی رو می بینیم.
    انیمه به شدت خوشحال و رنگارنگ و Heartwarming ـه با اون استایل خاص گرافیکی Trigger و چند تا شخصیت به شدت دوست داشتنی
    خیلی کوتاهه و کلا تو 20 دقیقه هم نمیشه داستان خاصی تو این سبک تعریف کرد اما دیدنش شدیدا پیشنهاد میشه. انقدر خوبه که خودم چند بار همین 20 دقیقه رو دیدم و خسته نشدم!

واقعا حیفه هر فصل تعداد زیادی انیمه مزخرف ساخته میشه اما یه انیمه دوست داشتنی مثل LWA فقط باید 20 دقیقه باشه. Trigger برای دنباله LWA (که بازم قراره یه انیمه 20 دقیقه ای باشه) یه کمپین کیک استارتر برگزار کرده بود که در عرض 5 ساعت به هدفش رسید و Fund شد. اگه شماره دوم موفق بشه احتمال داره یه فیلم بلند یا یه سری تلویزیونی بر اساسش ساخته بشه که امیدوارم مورد دوم اتفاق بیفته و یه سری تلویزیونی خفن و زیبا از Little Witch Academia ببینیم!

هنوز کسی انتخابی واسه فصل بهار نداره؟

توضیحات بیشتر:
    دولت ژاپن تو سال 2011 یه پروژه ای شروع کرد و به 4 استودیو پول داد تا به انیماتورهای جوانشون فرصت ساخت یه OVA تک قسمتی (20 دقیقه ای) رو بدن و تجربه کسب کنن.
    تو سال 2012 اعلام شد که این پروژه از این به بعد هر سال اجرا میشه با اسم Anime Mirrai که هر سال پول ساخت یه اپیزود رو به یه استودیو میدن تا انیماتورهاشون تجربه کسب کنن.
    Little Witch Academia یکی از 4 پروژه ی سال 2013 هست که همونطور که گفتم از استودیو Trigger . از نظر گرافیکی انصافاً شاهکاره. یعنی تو این 20 دقیقه تک تک جزئیات رو با وسواس خیلی زیادی اجرا کردن. جوری که به نظر من همه ی قسمتای Kill La Kill تا الان به اندازه ی این یه قسمت انیمیشن خوب نداشتن!
    از نظر رنگ بندی و اینا هم فوق العاده ست. نوع استایلش جوریه که برخلاف انیمیشن های سه بعدی غربی (مثلا Frozen) حالت پلاستیکی نداره و برخلاف انیمه ها (مثلا همین KLK) هم حالت نقاشی نداره. یه چیزی بین این دو تاست!
    اون دنباله هم که پولش از طریق Kickstarter تامین شد، قراره یه OVA تک قسمتی باشه دوباره ولی اینبار بیشتر از 20 دقیقه. احتمالا یه چیزی حدود 35 دقیقه.

بقیه کارای پروژه های Anime Mirrai :
    سال 2011 :
    Oji-san no Lamp از استودیو Telecom
    Kizuna Ichigeki از استودیو Ascension
    Tansu Warashi از استودیو Productio I.G

Bannou Yasai Ninninman از استودیو P.A Works

سال 2012 :
    Wasurenagumo از استودیو Productio I.G
    Buta از استودیو Telecom
    Puka Puka Juju از استودیو Answer
    Shiranpuri از استودیو Shirogumi

سال 2013 :
    Death Billiards از استودیو Madhouse
    Little Witch Academia از استودیو Trigger

Arve Rezzle از استودیو Zexcs
    Ryo از استودیو Gonzo

واسه سال 2014 هم 4 تا کار مشخص شده و قراره بزودی بیان. از بالایی ها اونایی که بُلد کردم رو حتما ببینین. خیلی خوبن.

11. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من اون اپیزود Death Billiards ـش رو دوست دارم، کار قشنگیه...

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

عزیزان قدیم و جدید خسته نباشید.

دوستان سال های چند تا سایت دانلود مستقیم یا ftp روسی و ژاپنی برای دانلود انیمه معرفی کرده بودن که اکثرا هم هارد ساب انگلیسی داشتن
    الان گم کردم لینک هاشون رو

کسی میتونه یاد آوری کنه؟ اصلا هنوز فعال هستند؟
    این ناروتو رو میخوام دانلود کنم ببینم چه طوره

14. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود

اگر لينكي از انيمه دفتر مرگ به زبان ژاپني داريد لطفا قرار بديد. يه جا پيدا كردم اما خب تا يه جايي ژاپني بود بعد انگليسي شد. لطفا يه جا رو معرفي كنيد كه همه انيمه رو ژاپني داشته باشه.

با تشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عزیزان قدیم و جدید خسته نباشید.

دوستان سال های چند تا سایت دانلود مستقیم یا ftp روسی و ژاپنی برای دانلود انیمه معرفی کرده بودن که اکثرا هم هارد ساب انگلیسی داشتن
    الان گم کردم لینک هاشون رو

کسی میتونه یاد آوری کنه؟ اصلا هنوز فعال هستند؟
    این ناروتو رو میخوام دانلود کنم ببینم چه طوره
    درود

اگر لينكي از انيمه دفتر مرگ به زبان ژاپني داريد لطفا قرار بديد. يه جا پيدا كردم اما خب تا يه جايي ژاپني بود بعد انگليسي شد. لطفا يه جا رو معرفي كنيد كه همه انيمه رو ژاپني داشته باشه.

با تشكر
    اینجا هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و همچنین، با استفاده از سرچ انجین Filemare.com که بنظرم بهترین سرچ انجین ftp هست، نتایجش رو تقریباً با 10-15 تا سرچ انجین مشابه مقایسه کردم، نتایج بیشتر و بهتری رو نشون میده، حتماً یه سر بهش بزنید !!

17. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •