تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 70 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

کاش مصدومها زودتر برگشته بودن...
    با این حال و با توجه به وضعیت فعلی چلسی، فانتزی سوم شدن تو لیگ رو دارم!
    متاسفانه فوق العاده آرسنال در مورد مصدومیت بد شانسه! دشب که بازی چلسی - اتلتیکو رو می دیدم داشتم فکر می کردم اگه آرسنال بود چند تا مصدوم می داد
    سومی دور از دسترس به نظر میاد. احتمالا سهم آرسنال جام حذفی+سهمیه لیگ خواهد بود...

2. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروهي از رسانه‌هاي انگليسي اعلام کردند که لوئيز فن‌خال، سرمربي تيم ملي هلند يکي از گزينه‌هاي جانشيني آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي حال حاضر تيم فوتبال آرسنال در فصل آينده است.

به نقل از تسنيم، فن‌خال يکي از کساني بود که پيش از اخراج ديويد مويس، سرمربي پيشين منچستريونايتد، از وي به عنوان سرمربي فصل آينده شياطين سرخ نام برده شد اما اکنون ظاهراً توپچي‌ها لندن هم به خدمت گرفتن اين مربي هلندي که قراردادش با فدراسيون فوتبال هلند در پايان جام جهاني به پايان مي‌رسد، تمايل دارند؛ اتفاقي که در صورت محقق شدن به دوران 18 ساله حضور آرسن ونگر روي نيمکت آرسنال پايان مي‌دهد.

انتشار خبر آغاز مذاکره آرسنالي‌ها با فن‌خال در حالي است که سران اين باشگاه همچنان اطمينان دارند مي‌توانند با اين مربي فرانسوي براي عقد قرارداد دو ساله جديد به توافق برسند، البته به نظر مي‌رسد که ابقاي ونگر مشروط به محقق شدن اهداف باشگاه در ماه آينده، يعني قهرماني در جام حذفي انگليس و کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپاست.

4. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل وست برومویچ.

در مورد پیروزی...

خوب بازی کردیم، وست بروم نیز چند موقعیت داشت. اما می خواستیم کار را با یک پیروزی تمام کنیم و این کار را نیز انجام دادیم. کمی بی هدف بود زیرا می دانستیم که در جمع 4 تیم هستیم اما جدی بودیم، گلی دریافت نکردیم و در نیمه اول یک گل زدیم. گل دوم هرگز به ثمر نرسید اما اگر به رکورد خانگی این فصل ما نگاه کنید، اولین بازی خانگی را شکست خوردیم و سپس دیگر نباختیم. مهم بود که امروز شکست نخوریم.

در مورد تثبیت جایگاه چهارمی...
    از نگرش، رفتار و ثبات بازیکنانم راضی هستم. مایوس نیز هستم زیرا برای 120 روز در صدر جدول بودیم. وقتی اکنون به جدول نگاه می کنید، رقابت بسیار نزدیک است و سپس در ذهن خود دیدارهایی را به خاطر می اورید که امتیازات را از دست دادیم و نباید از دست می دادید. همچنین افسوس موجود این است که در مهمترین بخش فصل، دو بازیکن بسیار مهم خود را خارج از ترکیب داشتیم. بازیکنان زیادی داریم که بطور میانگین تنها بین 5 تا 15 بازی در لیگ انجام داده اند. این همان نقطه ای است که می خواهیم برای فصل آینده قوی شویم.

در مورد اینکه آیا پیشرفتی در این فصل وجود داشت...
    در میان 4 تیم اول لیگ، تنها یک تیم قهرمان می شود. امروز می توانید بگویید که منچستر سیتی در بهترین موقعیت قرار دارد اما دیگر تیم ها مایوس می شوند زیرا فکر می کنند که می توانستند دو امتیاز بیشتر اینجا یا انجا بدست بیاورند. این بخشی از بازی است. تنها می خواهم بگویم اگه انالیز سریعی انجام دهیم، در مقایسه با تیم هایی که گل های بیشتری به ثمر رساندند، جای خالی چندین گل بیشتر در تیم وجود داشت و همچنین در برخی دیدارهای بزرگ خارج از خانه گل های زیادی دریافت کردیم. اما بجز آن، ثبات دفاعی ما فوق العاده بود، ما 16 بار دروازه خود را بسته نگه داشتیم اما در برخی دیدارها شروع خوبی نداشتیم و نمی توانستیم به بازی بازگردیم. ثبات دفاعی ما در طول فصل به واسطه چند شکست سنگین به درستی انعکاس پیدا نمی کند.

در مورد پیشرفت برای فصل آینده...
    البته. اگر به عملکرد کلی تیم که تا اینجا ارائه کردیم نگاه کنید، در جام حذفی کاملا خوب کار کردیم، در لیگ قهرمانان واقعا خوب کار کردیم، با وجود اینکه در گروه سختی حضور داشتیم و سپس با 10 بازیکن مقابل بایرن مونیخ بازی کردیم و در هر دیداری شکست نخوردیم. نگرش و کیفیت گروه بطور قابل توجهی پایدار بود اما هنوز هم وقتی در موقعیت خوبی در لیگ برتر هستیم، جای خالی چیزی که تعیین کننده ظاهر شود وجود دارد.

در مورد اینکه آیا از عدم خرید یک مهاجم دیگر پشیمان هستید....
    نه افسوسی وجود ندارد زیرا ما بازیکنان هجومی خود را در موقعیت حساسی از فصل از دست دادیم. راه حل همواره در خارج از باشگاه نیست، راه حل در باشگاه شماست که به واسطه مصدومین زیاد کار سخت شد زیرا همواره باید از ترکیب مشابه استفاده کنید. آنوفت طبیعتا گل های کمتری به ثمر می رسانید زیرا آنها خسته می شوند.

در مورد تغییر تاکتیک ها در دیدارهای بزرگ...
    می خواهیم در بازی ها شکست نخوریم و البته شما می خواهید در بازی ها برنده شوید اما وقتی شکست می خورید، همیشه اشتباه می کنید. به اندازه کافی در جلسه مربیان اروپا حضور داشته ام که با حضور بهترین مربیان انجام می شود و هر سال تیم هایی را تحلیل می کنید که قهرمان لیگ قهرمانان می شوند. وقتی بارسلونا قهرمان می شود، همه نتیجه گیری می کنند که شما باید مالیکت توپ داشته باشید و هرکس این کار را انجام دهد برنده می شود. وقتی تیمی که مالکیت توپ ندارد قهرمان می شود، همه می گویند شاید باید توپ زیر پای شما نباشد و بیشتر روی ضد حمله کار کنید. فکر می کنم همیشه نتیجه گیری اینگونه است اما در یک باشگاه به یک فلسفه نیاز دارید و شاید باید در برخی دیدارها خود را هماهنگ کنیم اما در برخی بازی ها قبل از اینکه بتوانیم کار ار شروع کنیم بازنده شدیم و بعد از 10 دقیقه 2 - 0 عقب افتادیم و آن زمان سخت است که دفاع و حمله کنید. وقتی با 10 مدافع بازی کنید هم این اتفاق می تواند صورت گیرد.

در مورد حضور لوئیک رمی در ورزشگاه...
    صادقانه بگویم همین حالا متوجه شدم که او در اینجا بود، نمی دانم. بنابراین هیچ نشانه ای از امضای قرارداد با رمی نمی بینید. امیدوارم پول بلیط را داده باشد! نه، من او را دعوت نکردم، به همین دلیل به شما می گویم که او را دعوت نکردم.

در مورد آینده سانیا...
    می خواهم او بماند و امیدوارم که وی را متقاعد کنیم که در اینجا عاشق او هستیم و وی در اینجا بماند. دو بازیکن داریم که در پایان قرارداد خود هستند، سانیا و فابیانسکی. اگر به من بستگی داشت، هر دوی آنها در اینجا می ماندند.

در مورد آینده کیم کالستروم...
    او در دوره قرضی است بنابراین وی بازیکن موسکو است و به موسکو باز می گردد.

در مورد آینده شما...
    نه، بی تابی نکنید. پایان من هم از راه می رسد! یک روز از دست من خلاص می شوید، نگران نباشید.

در مورد اینکه آیا فصل بعد باز می گردید..
    بله، نمی دانم چه زمانی قرارداد جدید امضا می کنم. بارها به شما گفتم که حرفم حرف است. من برای دوره ای هستم که نیاز نیست چیزی را امضا کنید تا تعهد خود را نشان دهید.

در مورد اینکه آیا قطعا در اینجا می مانید....
    به من نگاه کنید! باز هم مرا می بینید.

در مورد اینکه چرا تاکنون قرارداد امضا نکردید...
    به هیچ وجه بخاطر فینال جام حذفی نیست. مهم بود که در لیگ قهرمانان باشیم، از این بابت مطمئن باشید. بارها به شما گفتم که این مساله در ارتباط با این موضوع نیست که در مورد مفید بودن خود تردید دارم.

در مورد اینکه آیا تردیدی داشتید...
    نه، به هیچ وجه تردیدی نداشتم. اگر می خواستم دچار تردید شوم، چندین سال قبل این کار را می کردم، وقتی باید به خیلی از پیشنهادات جواب نه می دادم و به این باشگاه متعهد ماندم.

در مورد اینکه آیا هنوز هم احساس می کنید فرد مفیدی هستید..
    بله. بچه ها شما هم باید در این زمینه تصمیم بگیرید!

پایگاه خبری GunnersTrust
    Last edited by Sara; 04-05-2014 at 22:17.

6. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض چمبرلین: باید با فراز و نشیب ها کنار بیایید

پایگاه خبری GunnersTrust:
    ملی پوش 20 ساله انگلیسی آرسنال پس از سپری کردن 5 ماه مصدومیت ژانویه به میدان مسابقه بازگشت و از آن پس با سرعت و پویایی خود تحسین همگان را برانگیخت. الکس اوکسلید چمبرلین که از روند پیشرفت خود راضی است در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت:
    "فراز و نشیب های زیادی بوده است، 5 ماه مصدومیت چیزی نیست که خواسته شما باشد اما در آن دوران یاد گرفتم چگونه با شرایط کنار بیایم."اگر 15 سال سابقه حرفه ای داشته باشید احتمال روبرو شدن با مصدومیت زیاد است. این واقعیت که این اتفاق برای من زودهنگام بود شاید مثبت باشد زیرا می دانم چگونه با چنین شرایطی کنار بیایم."اما واضح است که در شروع فصل با مانع مواجه شدم و مثل این بود که باید در حاشیه بازی می کردم تا به زمین برگردم. عملکرد خوبی داریم، بردن در بازی ها و بازیکنان زیاد با کیفیت در زمین و حتی رو نیمکت داریم."بازگشت از مصدومیت به چنین فضایی واقعاً خوب بود و چیزی است که می خواهید اما چالش انگیز است. از وقتی برگشته ام متاسفانه چند بازیکن دیگر مصدوم شدند اما شانس بازی کردن به من داد. احساس می کنم کارم را خوب انجام داده ام و امیدوارم قوی تر شوم."بازی با چلسی در استمفورد بریج یکی از بازی هایی است که او دوست دارد فراموش کند."واقعاً وحشتناک بود، در چنین شب هایی شما روحیه پایینی دارید و هر کس هر حرفی بزند شما را آشفته می کند. نمی خواهید حرف با هیچ کس حرف بزنید یا چیزی از کسی بشنوید."اما باید آگاه باشید کجا اشتباه می کنید. بعد از بازی سعی کردم سریع همه چیز را فراموش کنم و روز بعد تلاش کردم روی بازی بعد تمرکز کنم. این کاری است که در فوتبال انجام دهید، هر اتفاقی می تواند بیافتد و هرگز نمی دانید چه اتفاقی منتظر شماست."تنها باید آمادگی کنار آمدن با فراز و نشیب ها را داشته باشید. در روزهای خوب باید بیشتر از همیشه لذت ببرید زیرا روزهای بد می تواند بسیار بد باشد."

Arsenal.com
    ترجمه: Rebecca

8. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض خلاصه کنفرانس خبری آرسن ونگر - نوریچ سیتی

پایگاه خبری GunnersTrust:مباحث مطرح شده در کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با نوریچ سیتی

8 می: کنفرانس پیش از دیدار با نوریچ سیتی

اخبار تیم: ویلشر می تواند به تیم بازگردد
    ونگر: هدف ما تمام کردن فصل با 79 امتیاز است
    ونگر: کوشیلنی به امضای قرارداد جدید بسیار نزدیک است
    ونگر: انگلیس باید بازیکنان بزرگ خود را حفظ کند
    ونگر: باید پتانسیل هجومی خود را ارتقا دهیم

Arsenal.com
    مترجم: Rebecca

10. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

بعد از اینکه در بعضی از خبرگذاری ها از علاقه آرسنال به جذب خاوی مارتینز هافبک دفاعی ناراضی بایرن صحبت شد
    و گفته میشد آرسنال در حال آماده سازی پیشنهادی 20 میلیون پوندی هست
    ولی الان اخباری روی بعضی از خبرگزاری ها رفته که بارسلونا هم به این هاقبک 25 ساله علاقه مند شده و میخواد با آرسنال برای به خدمت گرفتن اون وارد رقابت بشه
    گفته شده پیشنهادی 30 میلیون پوندی بارسلونا ارائه خواهد کرد
    حالا باید دید با توجه به گذشته پپ در بارسلونا آینده این هافبک به چه شکل خواهد بود
    پ . ن :
    گفته میشه من سیتی هم شرایط مارتینز رو بررسی میکنه

12. این کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خوب با این اوصاف باید قید مارتینز رو بزنیم . لاشخورا ریختن

14. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

خوب با این اوصاف باید قید مارتینز رو بزنیم . لاشخورا ریختن
    باید دید باشگاه به چه اندازه واقعا میخواد جاه طلبی خودش رو نشون بده
    اگه واقعا بودجه داشته باشیم نباید از خرید های اینچنینی بترسیم
    ضمن اینکه باید برای یه دفاع راست هم اقدام کنیم
    -------------------------------------------------------------------

با توجه به اخبار رسیده از خبر گزاری های ایتالیایی آرسن ونگر به مهاجم 22 ساله ناپولی Lorenzo Insigne
    علاقه مند هست و زیر نظرش گرفته
    به ایشون لقب مسی ایتالیا رو هم دادن(متنفرم از این لقب کیلویی دادن ها )
    پست تخصصیش اگه اشتباه نکنم مهاجم سایه هست(پستی که خودش بهش علاقه داره) ولی رافا بنیتز ازش به عنوان وینگ استفاده میکنه
    با این حال تا اینجای کار در 37 بازی 8 گل رو به ثمر رسونده
    ایشون از 15 سالگی در ناپولی هستن و از 2012 به اینور واسه تیمه اصلی بازی میکنن
    قبل از اون قرضی اینور و اونور بودن
    پ . ن:
    مبلغ در نظر گرفته شده براش 18 میلیون یورو معادل با 15 میلیون پوند هستش
    Last edited by ♥ NiloofaR ♥; 09-05-2014 at 17:43.

16. 4 کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

این خبر روزه خوبمو تکمیل کرد
    به قوله یه دوستی 2 بار دسته رد زدن به سینه بایرن و بارسا خیلی حرفه

مدافع وسط بهتر از لورن وجود داره؟!

لورن کوسیلنی قرارداد جدید و بلند مدتی را با باشگاه فوتبال آرسنال به امضا رساند.

مرد 28 ساله آرسنال در این فصل به همکاری عالی خود در کنار پر مرته ساکر در قلب دفاع آرسنال ادامه داد و به تیم کمک کرد در 31 بازی لیگ که این دو در کنار هم قرار گرفتند، 15 بار دروازه خود را بسته نگه دارند.

از زمان انتقال کوسیلنی در تابستان 2010 به آرسنال، وی 163 بار برای باشگاه در تمامی رقابت ها به میدان رفت که بیشتر از هر بازیکن دیگری در ارسنال در این مدت است.

ملی پوش فرانسوی آرسنال به هشتمین بازیکن باشگاه تبدیل شد که در این فصل آینده بلند مدت خود را متعهد شدند. پیش از او سانتی کازورلا، سرج نبری، پر مرته ساکر، آرون رمسی، توماس روسیکی، ووچیچ ژسنی و جیدن زلالم قرارداد خود با شگاه را تمدید کرده بودند.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال در مورد این قرارداد گفت:
    "لورن از زمان انتقال خود به باشگاه در سال 2010 ثابت کرد که یک بازیکن برجسته است و این فصل بار دیگر کیفیت خود را نشان داد. خوشحالم که او تصمیم گرفت آینده بلند مدت خود را به باشگاه متعهد شود."

لورن کوسیلنی نیز در مورد این قرارداد گفت:
    "افتخار می کنم که با باشگاه بر سر یک قرارداد جدید به توافق رسیدم. از 4 سال عالی در آرسنال لذت بردم و بی صبرانه به دنبال کمک به تیم در سال های پیش رو هستم."

18. 4 کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

امروز تولد Dennis Bergkamp افسانه ای هست.

Last edited by Sara; 10-05-2014 at 20:35.

20. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •