تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 138 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اولین خرید ژانویه انجام شد !
    ماتیچ با 21 میلیون پوند به چلسی برگشت ...
    البته چلسی به طور رسمی قیمت خرید ماتیچ رو اعلام نکرده و اسکای اسپورت این رقم رو فاش کرده .

ماتیچ سال 2012 از بازی های ملی خداحافظی کرده و گفته تا وقتی میهایلویچ مربی باشه دیگه بازی نمیکنه البته امسال دوباره به تیم برگشته ولی نمیشه انتظار داشت که بازی های ملیش زیاد باشه !
    تنها نکته منفی این خرید همونه که نمیتونه در چمپیونز لیگ بازی کنه !
    کابایه بازیکن خوبیه ولی سبک بازیش خیلی متفاوت از ماتیچ هست .. ماتیچ یک بازیکن قدرتمند و جنگنده هست و کابایه بیشتر بازیکن رو به جلو و بازی ساز !
    البته کابایه الان مشتری های زیادی مثل آرسنال و PSG داره و مطمئن باش با 10 میلیون پوند نیوکاسل نمیفروختش
    به قول وحید هم توی این پست غیر از ماتیچ گزینه های دیگه ویدال و پوگبا و خاوی مارتینز میشن که دیگه قیمت هاشون سر به فلک میکشه !
    و البته از کیفیت ماتیچ هم نمیشه صرف نظر کرد .
    همونطور که اشاره شد سال قبل بهترین بازیکن پرتغال شد اگه به کسانی که سال های قبل این عنوان رو کسب کردند نگاه کنیم اسم هایی مثل هالک و حتی داوید لوییز رو میبینیم و سال قبل ماتیچ بالاتر از جکسون مارتینز این عنوان رو کسب کرد ! پس مسلما بازیکن شایسته ای هست ..

در کل همین که بازیکن خودمون بوده و برگشته به تیم من یه حس خوبی نسبت به این خرید دارم .

+
    گفته میشه چلسی با پیشنهادی حدود 20 میلیون یورو به دنبال جذب لوک شاو مدافع چپ ساتهمپتون می باشد ! (Daily Star )
    Last edited by CATALONIA; 16-01-2014 at 10:40.

2. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سیاست چلسی؛ امروز بخر، فردا استفاده کن!

آبی‌ها 22 بازیکن را به باشگاه‌های دیگر قرض داده‌اند و احتمالا 4 بازیکن دیگر به این جمع اضافه خواهند شد. اما این سیاست دارد روی فوتبال اروپا اثر بدی می‌گذارد.

سایت گل – زمانی که نمانیا ماتیچ دوباره با پیراهن چلسی در میادین حاضر شود، تقریبا سه سال، دو انتقال و 50 میلیون یورو از آخرین حضور او با پیراهن چلسی می‌گذرد.
    بازیکن صرب در ژانویه 2011 در قراردادی به ارزش کل 25 میلیون یورو که هدف اصلی آن انتقال داوید لوییز از بنفیکا به چلسی بود آبی‌پوشان لندنی را ترک کرد و به پرتغال رفت. او در آن هنگام چنان بازیکن باارزشی نبود که چلسی بخواهد در قرارداد انتقال او بندی برای بازگرداندنش بگنجاند. اما رومن آبراموویچ سه سال بعد مجبور شد مبلغ هنگفتی پرداخت کند تا او را به چلسی برگرداند. ژوزه مورینیو این هافبک توانمند را بسیار می‌خواست.
    اما مسیری که ماتیچ پیموده – این که چلسی را ترک کند، مشهور شود و به چلسی برگردد – مسیری است که باشگاه چلسی بسیار امیدوار است و انتظار دارد که دیگر بازیکنانش هم بپیمایند.
    چلسی در حال حاضر 22 بازیکن را به باشگاه‌های دیگر قرض داده است. چهار نفر دیگر – سام هاچینسون، گائل کاکوتا، جاش مک‌ایکران و ناتانیل چالوبا – در ماه جاری به چلسی برگشته‌اند و احتمالا دوباره قرض داده خواهند شد. این یعنی 26 نفر! لیست چلسی برای لیگ برتر 25 نفر دارد و از آنها تنها 20 نفر در رقابت‌های این فصل استفاده شده‌اند.
    چلسی عملیات ویژه‌ای دارد که مایکل امنالو، مدیر فنی تیم، فرماندهی آن را به عهده دارد. در این عملیات بازیکنان با 14 ملیت متفاوت به 9 لیگ مختلف در 5 کشور رفته‌اند. بی‌تردید هدف چلسی فراتر از این است که ستارگان آینده تیم را بسازد.
    برخی از آنها، مانند روملو لوکاکو و تیبو کورتوا، به احتمال زیاد به‌زودی به تیم اصلی چلسی برمی‌گردند. دیگر بازیکنان، مانند لوکاس پیازون، کنث اومرو، کریستین آتسو و والاس هم زیر نظر قرار دارند.
    اما از این 26 نفر بسیاری هرگز بازیکن اصلی چلسی نخواهند شد. اما این فاجعه‌ای برای چلسی به شمار نمی‌رود. هدف آنها چیز دیگری است. بسیاری از آنها با قیمت‌هایی پایین خریداری شده‌اند و در باشگاه‌های دیگر توانایی‌هایشان را به رخ می‌کشند. یک سناریوی ممکن این است که آنها فروخته شده و باشگاه چلسی به سود خوبی برسد.
    اگر کوین ده‌بروین طبق انتظارات با قیمت 18 میلیون یورو به ولفسبورگ برود، آبی‌ها بیش از دو برابر 8 میلیون یورویی را دریافت می‌کنند که در ژانویه 2012 برای خرید او پرداختند. به این ترتیب بخشی از مبلغ انتقال ماتیچ تامین می‌شود.
    امنالو که بسیار کم مصاحبه می‌کند در سپتامبر گذشته به وب‌سایت رسمی باشگاه گفت: «داریم تلاش می‌کنیم راهی بیابیم. چون با مقررات بازی جوانمردانه مالی، باید بازیکنان جوان را استخدام کنیم و ذخیره‌ای برای استعدادهایمان داشته باشیم. این فصل آزمون خوبی برای ما خواهد بود تا ببینیم چگونه با بازی جوانمردانه مالی کنار می‌آییم. اما صرف نظر از بازی جوانمردانه مالی، به نظر ما این بهترین روش ممکن برای اداره باشگاه است.»
    در هر صورت این مدلی تجاری است که منطقی به نظر می‌رسد. اگر تنها یکی از 26 بازیکن قرضی آنها به استانداردی در کلاس جهانی برسد – که احتمالا دو نفر، یعنی لوکاکو و کورتوا خواهند رسید – باشگاه میلیون‌ها دلار در بودجه خرید صرفه‌جویی خواهد کرد. اگر بقیه، که هزینه چندانی از نظر تمرینات یا دستمزد هفتگی به باشگاه تحمیل نمی‌کنند را بتوان با قیمتی بسیار بیشتر از قیمت خریدشان فروخت، چلسی امیدوار می‌شود که دیگر مانند ماه گذشته ضرری 59.3 میلیون یورویی ندهد.
    البته چلسی تنها باشگاهی نیست که استعدادهای جوان را پرورش می‌دهد تا در بلندمدت از آنها استفاده ورزشی و مالی ببرد.
    سایت گل اخیرا گزارشی منتشر کرد درباره باشگاه منچسترسیتی که در شش ماه گذشته بسیار علاقه داشته بازیکنان جوان دنیا را بخرد.
    همچنین قراردادهای مالکیت طرف‌های ثالث به پورتو اجازه داده بازیکنان بسیار آینده‌داری را از آمریکای جنوبی بخرد. خانواده پوتزو هم بیش از 100 بازیکن در سراسر دنیا خریده‌اند و از سیستم استعدادیابی متمرکز و گسترده خود استفاده می‌کنند و این بازیکنان را در باشگاه‌هایشان، یعنی اودینزه، گرانادا و واتفورد استفاده می‌کنند.
    اما سیستم قرضی چلسی به دلیل مقیاس عمل، پیچیدگی و دایره نفوذش دارد چهره فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد. اورتون با گل‌های لوکاکو مدعی جدی راهیابی به لیگ قهرمانان است. حضور کورتوا به این معنا بوده که اتلتیکو مادرید برای جانشینی داوید دخئا هیچ دردسری متحمل نشده است. ویتسه آرنهم هم به لطف بازیکنان چلسی دارد بزرگان هلند را به چالش می‌کشد.
    ویتسه با 47 امتیاز از 18 مسابقه در کنار آژاکس صدرنشین لیگ هلند است. آنها هاچینسون، کاکوتا، پاتریک ون‌آنهولت، کریستین کوئواس و به‌ویژه آتسو و پیازون را در اختیار داشته‌اند که پیازون بهترین گل‌زن این تیم در فصل جاری بوده است. البته هاچینسون و کاکوتا به چلسی برگشته‌اند و برتران ترائوره به ویتسه رفته است.
    رابطه بین باشگاه‌ها در سطح بالایی است. الکساندر چیگرینسکی، مالک ویتسه شریک تجاری آبراموویچ است و مراب جوردانیا، رییس سابق باشگاه هم دوست آبراموویچ است. امنالو را زیاد می‌توان در ورزشگاه گلردوم ویتسه دید. پیت ده‌ویسر و مارینا گرانوفسکایا، مشاوران ارشد آبراموویچ را هم همین طور. گفته می‌شد چلسی اثر بسیاری روی انتخاب ترکیب و تاکتیک تیم ویتسه دارد، اما هر دو باشگاه این خبر را تکذیب کرده‌اند.
    اما این‌ها چه سودی برای فوتبال هلند دارد؟ هرچند که چلسی اخیرا 9 میلیون یورو صرف زمین و امکانات تمرینی این باشگاه کرده و تعهدی بلندمدت برای پرورش استعداد در این باشگاه داده، اما ویتسه دیگر از ستارگان جوان خارجی استفاده می‌کند و به این ترتیب احتمال پرورش بازیکنانی مانند روی ماکای یا مارکو ون‌گینکل در این تیم کم می‌شود. دیگر باشگاه‌های لیگ هلند هم باید با تیمی رقابت کنند که به شکلی مصنوعی بزرگ شده است. برخی به شوخی می‌گویند چلسی می‌تواند در دو لیگ دو کشور در این فصل قهرمان شود. البته این حرف آنها بیشتر به جدی نزدیک است تا به شوخی!
    فراتر از این، این که باشگاه‌ها بازیکنان جوان خود را در باشگاه‌های دیگر پرورش دهند مایه نگرانی است. البته خود بازیکنان حقوقشان را می‌گیرند و پیشرفتشان از نزدیک زیر نظر گرفته می‌شود، اما تصویری که در این حالت در اذهان ساخته می‌شود اصلا جالب نیست.
    اما این دغدغه‌ها برای چلسی برقرار نیست. آنها هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته‌اند، و بسیاری از ستارگان قرضی آنها دارند در سراسر اروپا می‌درخشند. چلسی هر هفته از این نظر قوی‌تر می‌شود.

4. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من نمیفهمم این کار چه مشکلی داره؟
    ضربه میزنه به اروپا!!!؟
    فوتبال یک نوع تجارت محسوب میشه که چلسی به خوبی داره اینکارو انجام میده
    اونایی مشکل واسه فوتبال درست میکنن که با اون رقمای رکورد شکن یه بازیکن معمولی رو میکنن ستاره :|

6. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض بازگشت ماتیچ به اسمفوربریدج

هافبک 25 ساله صربستانی در چلسی پیراهن شماره 21 رو به تن خواهد کرد

گزیده ای از مصاحبه باشگاه با ماتیچ:

نمانیا، نظرت بعد از بازگشت به باشگاه چیه؟
    بسیار خوشحالم و تمام سعی ام را خواهم کرد تا هوادارن چلسی رو خوشحال کنم

به نظرت این چلسی همون تیمی هست که ترکش کردی؟
    مسلما تغییراتی بوده
    تیم جوانتر شده در اون زمان اکثر بازیکنان با تجربه و بالای 30 بودند اما الان تیمی قوی و با آتیه داریم

پس با شرایط تیم کاملا اشنایی ...
    بله هر زمان که بتونم بازیهای تیم رو نگاه میکنم و هچنین با ماهی چند بار با دوستم ایوانوییچ صحبت میکنم و همه چم و خم باشگاه رو میدونم!

سرمربی تیم عوض شده تا حالا با ژوزه صحبت کردی؟
    بله به من گفت که با تمام توانم برای تیم بازی کنم ژوزه بهترین مربی دنیاست و دوست دارم به مدتی طولانی با او کار کنم

تو یه قرارداد طولانی مدت رو امضا کردی اهداف کوتاه مدت و بلند مدتت چیاست؟
    در وهله اول دوست دارم کمک کنم و در لیگ برتر قهرمان بشیم و اگر امکانش بود در لیگ قهرمانان بازی کنم و اونجا هم قهرمان بشیم! کلا اومدم که جام ببرم!

به نظر میاد آدم آرومتری نسبت به ایوا باشی درسته؟
    نمیدونم
    من بیشتر اهل خونه و خانوادم ولی خوب ایوا هم همین طوره شاید اون یکم دیوونه بازی در میاره!
    اکثر مواقع من با همسر و پسرم هستم همسرم یه دختر هم تو راه داره

تو در مسابقه نهایی جام یوفا در برابر چلسی بازی کردی نکته خاصی در مورد اون بازی؟
    بازی خوبی بود ایوا یه گل در لحظات پایانی زد ما بدشانس بودیم که باختیم به بازیکنان چلسی تبریک گفتم و براشون بهترین های رو آرزو کردم
    چون بازنده شدیم نتونستم مجددا بازی رو ببینیم ولی مردم میگفتن که من خوب بازی کردم و منم هم بیشترین سعی ام رو کرده بودم مثل همیشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

يک حرکت خاص ديگر از آقاي «خاص»

سرمربي چلسي تاکيد کرد تيمش تنها به سه امتياز ديدار برابر منچستريونايتد خواهد انديشيد.

در حساس‌ترين بازي هفته‌ بيست و دوم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس يکشنبه شب چلسي در ورزشگاه استمفوردبريج به مصاف منچستريونايتد مي‌رود.

ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن در نشست خبري قبل از بازي تاکيد کرد که به منچستريونايتد احترام مي‌گذارد، اما فقط به سه امتياز اين ديدار چشم دوخته است.

آقاي "خاص" فوتبال جهان در نشست خبري‌اش يک حرکت خاص ديگر انجام داد. او در حالي که در حال صحبت کردن بود به يکباره صحبت‌هايش را قطع کرد تا با خبرنگاري که تازه از دوران درمان بيماري سرطان رهايي يافته بود دست بدهد و احوال او را جويا شود.

مورينيو گفت: ما برابر تيمي بازي مي‌کنيم که قهرمان فصل قبل ليگ برتر انگليس بوده است نه تيمي که الان با يازده امتياز اختلاف نسبت به صدر جدول در جايگاه هفتم قرار دارد. بايد با اين تفکر برابر منچستريونايتد به ميدان برويم. من تجارب زيادي در جهان فوتبال دارم. دهها بازي بزرگ را انجام داده‌ام و در داربي‌هاي زيادي حضور داشتم. تيمي که در شرايط بدتري پا به داربي مي‌گذارد قوي‌تر است، به همين خاطر معتقدم که بازي چلسي و منچستريونايتد يک بازي خاص و متفاوت با ديگر بازي‌ها است.

او افزود: وقتي به جدول رده‌بندي نگاه کنيم پي مي بريم که سيتي اندوخته خوبي دارد. با اين حال ما از آنها فاصله زيادي نداريم. ليورپول هم با توجه به اين که در رقابت‌هاي اروپايي به ميدان نمي‌رود شانس خوبي براي رقابت دارد. اما منچستريونايتد اختلاف زيادي با صدر جدول رده‌بندي دارد. با اين حال ايمان دارم که شاگردان مويس تا پايان خواهند جنگيد. رقابت در فصل جاري ليگ برتر انگليس بسيار سخت است. حتي هدف اصلي تيم‌هاي بزرگ هم کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا است، چرا که حتي قرار گرفتن در چهار تيم نخست هم کار بسيار سختي است.

چلسي در فصل جابجايي زمستاني با نمانيا ماتيچ ، هافبک 25 ساله بنفيکا قرارداد امضاء کرد تا اين بازيکن صربستاني بار ديگر به تيم سابقش چلسي برگردد. مورينيو درباره بازگشت ماتيچ گفت: ماتيچ در وقت مناسبي به چلسي بازگشت. او براي هماهنگ شدن با ديگر بازيکنان چلسي به شش ماه زمان نياز دارد. اين بازيکن 25 ساله جزو برنامه‌هاي آينده من براي چلسي است. از اين که او به تيم سابقش برگشته است، خوشحال هستم چرا که نياز مبرمي به او داريم. ماتيچ يک بازيکن کامل است و بدون شک در آينده به توانايي‌هاي او نياز خواهيم داشت.

منچستريونايتد در فصل جاري ليگ جزيره ديگر سرآلکس فرگوسن را بر روي نيمکت خود نمي‌بيند. شياطين سرخ با هدايت ديويد مويس اسکاتلندي نتايج خوبي کسب نکردند و با 37 امتياز در رده هفتم جدول رده‌بندي قرار دارند. مورينيو درباره مويس، گفت: مويس به هم‌دردي و ترحم ما نيازي ندارد. او مربي شايسته‌اي است و مي‌تواند فشارها را تحمل کند. او مي‌تواند ثابت کند که شايسته جانشيني مربي بزرگي همچون سرآلکس فرگوسن است. منچستريونايتد باشگاهي با فرهنگ و تاريخي درخشان است. آنها به توانايي مربي خود ايمان دارند و همواره از او حمايت خواهند کرد. مويس هيچ گونه فشاري را تحمل نمي‌کند. معتقدم که سران منچستريونايتد به او فرصت چهار – پنج ساله خواهند داد تا دوباره اين تيم به روزهاي اوج خود برگردد.

چلسي در جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با 46 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد. اين در حالي است که منچستريونايتد در جايگاه هفتم است. دو تيم براي بهتر کردن وضعيت خود در جدول رده‌بندي به کسب سه امتياز اين ديدار نياز دارد و تساوي هيچ کدام از آنها را راضي نمي‌کند.

در جدول رده‌بندي آرسنال با 48 امتياز صدرنشين است. منچسترسيتي با 47 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

varzesh3

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کوین دی بروین هم که دیگه رسما از چلسی رفت. حیف شد واقعا، خیلی بازیکن خوبیه. امیدوارم یه روزی مثل ماتیچ مجبور نشن برن با چند برابر قیمت فروشش، برش گردونن چلسی. کاش شورله رو میفروختن ولی کوین میموند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

به امید پیروزی تیم در بازی حساس امروز

از دروازه بان و خط دفاع مطمئنم . اما امیدوارم اتوئو رو به تورس ترجیح بده تا فقط شاهد قدم زدن تورس نباشم . باز اتوئو دفاع رو میتونه بهم بزنه و هافبکها بهش پاس درست بدند بهتر میتونه استفاده کنه

ممنون

Last edited by brad pitt; 19-01-2014 at 11:34.

13. 3 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم بازی امروز مقابل منچستر رو حتما ببریم تا از کورس عقب نمونیم
    هر چند که منچستر الان زیاد آماده نیست ولی بالاخره منچستر همیشه منچستره و حتی اگه امید به قهرمانی نداشته باشه هم حریف سرسختیه
    الان که سیتی و آرسنال روی خط برد افتادن دیگه این امتیازها خیلی حساسه و باید توی همه بازی ها برای قهرمانی جنگید
    دیگه با توجه به فاصله ای که لیورپول داره هم میشه گفت دیگه الان مدعی های قهرمانی فقط سه تیمن یعنی چلسی ، آرسنال و سیتی

ترکیب احتمالی چلسی:

چک
    کول - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا
    لوئیز - رمیرس
    هازارد ----- اسکار ----- ویلیان
    تورس

ایوانوویچ که فکر کنم مصدوم باشه و ممکنه به بازی نرسه
    ماتیچ برای هافبک دفاعی گزینه خیلی خوبیه و می تونه توی بازی های آینده جزو بازیکنای فیکس تیم هم بشه ولی چون تازه اضافه شده ممکنه توی این بازی حداقل از اول بازی نکنه

15. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

نمیدونم ولی یه جایی خوندم مو گفته بود ماتیچ تو این بازی از ابتدا بازی میکنه
    منم امیدوارم امروز بازی زیبایی رو ببینیم و البته با برد چلسی همراه باشه

17. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان توروخدا تو پست هایی که میدید ساعت و روز بازی های حساس رو هم بگید......... الان بازی چلسی منچستر کی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •