گوشی من هم در این حالت زوم میکنه و یک سال پیش خریدمش.
گوشی من هم در این حالت زوم میکنه و یک سال پیش خریدمش.
چه جوری حروف گ -چ-پ رو بنویسم؟کسی میدونه؟
بچه ها يه سوال دارم .
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست !![]()
سوال بعديم هم اينه كه چطوري ميتونم حالت فيلمبرداري رو از 9 ثانيه 9 ثانيه به مدت دار تبديل كنم ؟ مشكل جاي ديگه ست ؟
ممنون از راهنماييتون .
تنظیم ها-حالت تصویر برداری-فیلمبرداری با کیفیت (فیلمبداری مدت دار)
کسی نمیدونه حروف گ چ پ
شما ميتوني به قسمت نوشتن يك پيغام متني بري و گزينه بيشتر يا More را انتخاب كن و سپس واژه نامه T9 رو خاموش كني و زبان نوشتن رو بزاري روي عربي . حالا حروف گ . ژ . پ . چ رو ميتوني بنويسي .
بابت جوابت ممنون ...
براي شما پيش نيومده ؟وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست
Last edited by lahij_web; 28-03-2007 at 12:57.
وقتي برنامه سوني اريکسون پي سي سوئت را نصب نکني فقط مموريت رو نشون ميده و اگه نصب کني حافظه گوشي هم در دسترس قرار ميگيره
Sony Ericson Pc Suite رو سيستمم نصبه . فكر ميكنم از زبان گوشيه . به نظر شما ممكنه چون رو فارسي گذاشتم نتونه بشناسه ؟ چون جاي مموري چند تا علامت سوال ميزاره . نخواستم ديگه عوضش كنم .
درسته ؟
دوباره برنامه پی سی سوئیت رو نصب کن
برای دیدن برنامه های ویدیویی به برنامه کویک تایم نیازه که تو خود پی سی سیوئیت هست
Quick Time روي سيستم هست . مشكل من نديدن اطلاعات توي رمه .
سلام به همگی
کسی هست که با k750i رفته باشه تو اینترنت(یا ایرانسل)
اگه کسی رفته میشه تنظیماتشو بگید ما هم بریم چون برای من هیچی نفرستاده
ممنون میشم اگه بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)