آقا من هنوز تو کف اون صحنه خطا توی ثانیه پنجاه ویدیو موندم این بازیکن سانتوس چقدر طبیعی روی زمین افتاد باور کنین تو واقعیتم به این تمیزی بازیکن رو زمین نمیوفته بابا بازی خیلی خوف شده .
آقا من هنوز تو کف اون صحنه خطا توی ثانیه پنجاه ویدیو موندم این بازیکن سانتوس چقدر طبیعی روی زمین افتاد باور کنین تو واقعیتم به این تمیزی بازیکن رو زمین نمیوفته بابا بازی خیلی خوف شده .
خوبه اما اگه بتونن تعادل و بالانس رو درش رعایت کنن ، چون اگه درست از آب در نیاد فاجعست
مثلا دروازه بان چندتا توپ رو گرفته و بعدش انرژی مثبت میگیره و اصلا دیگه نشه بهش گل زد !!!
حالا درسته روحیه و انرژی گرفتن در روند بازی تاثیر داره اما خوب میدونیم که بازی اونم مثل فوتبال در دنیای واقعی اصلا قابل پیش بینی نیست . حالا دروازه بان چندتا توپ رو دفع کنه بعد عمرا بشه بهش گل زد . !!!
یا تاثیرات روحیه بازیکن در زدن ضربات ایستگاهی (مثال میزنم امکان داره تو دنیای واقعی تیمی 5 گل عقب باشه و روحیه بازیکنان تیم داغون اما براش یه ضربه آزاد پشت محوطه جریمه بدست بیاد و بازیکن تیمی که از لحاظ روحی روانی اصلا خوب نیست و 5 گل خورده اون ضربه رو بزنه تو گل !!! . ) این یه حالت هستش . واقعا اصلا قابل پیش بینی نیست
واقعا میگم خیلی خیلی باید روش کار کنن و اون بالانس مهمه .
میشه گفت الان با این کار از جسم خارج شدن و وارد روان شدن .
واقعا این مورد منو نگران کرد .
بازم میگم منتظرم ببینم چطور پیادش میکنن اگرنه تا اینجا که خوب بوده همش میره زیر خاک .![]()
Last edited by ™...; 15-08-2013 at 18:36.
این ایده روحیه تیم ها و بازیکنان خیلی ایده ی جالبیه و بازی رو بسیار به واقعیت نزدیکتر میکنه
اما مهم همون ایجاد بالانس و ظرافت استفاده از این ایده خوب و ناب هست که به نظر بسیار بسیار سخت و تخصصی هست اجرای خوب این ویژگی
سلام
یه هفتس هرچی تو نت دنبال خبری اطلاعاتی چیزی از دمو هستم ولی چیزی پیدا نکردم
دوستان اگه کسی خبری چیزی داره مارو هم مطلع کنه
چه تیمایی تو دمو هستش ؟
ببخشیدا ولی انگار داورای PES شما فرق دارن
این چیزی که شما میگید یعنی بازیکن بدون توپ رو می زنید خوب من هر چی بازیکن بدون توپ رو میزنم داور بهم کارت قرمز میده !!!!
حالا نمیدونم شما مثلا کجای زمین این کارو انجام میدید که داور بهتون کارت نمیده؟!!!
ببینید اصلا سیستم احساس و روحیه ای در کار نیست
مگه کامپیوتر آدمه که احساس داشته باشه
اینا اومدن یه سیستمی رو پیاده کردن که مثلا اگه دروازه بانی پنج تا توپ خوب گرفت برای اینکه به گیمر نشون بدن تغییرات روحیه بازیکن رو مثلا اگه اورالش شصته برای دقایقی اورالش موقتا میاد رو هفتاد
و بالعکس اگه بد کار کرد اورالش موقتا برای لحظاتی تو بازی مثلا میشه پنجاه و پنج
که تازه همیشه این اتفاق نمی افته فقط یه زمان های خاص در بازیکنای خاص این کارو میکنن تا تعادل بازی بهم نخوره .
اونطور که تو ویدیو دیده شد انگار کاربردش برای دروازه بان و مهاجمه فقط
Last edited by CV30; 15-08-2013 at 23:02.
پس چی فکر کردی لابد فکر کردی داور قبل اینکه بره تو زمین بهش سکه تمام بهار ازادی میدم
ولی جدا از شوخی اگه اونطور که تو میگی باشه ممکنه بازی من ایراد پیداکرده باشه شاید چون زیاد پچ نصب کردم قاطی کرده
مهم نیست کجای زمین باشه فقط مهم اینه که بدون توپ باشه برای من اصلا خطا نمیگیره چه برسه بخواد کارت بده.
Last edited by CV30; 15-08-2013 at 23:04.
ویدیویی کوتاه از گیم پلی بازی .
دانلود (6 MB ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
با دیدن این ویدئو خیلی امیدوار شدم
واقعا حرکات- فیزیک- برخوردها و ... بسیار بسیار عالی شده و لذت بخش
کی این دمو میاد که زودتر حالش رو ببریم
دیگه طاقت ندارم![]()
KONAMI در فستیوال سالانه بازی در شیلی .
.
.
.
.
.
کاور بازی در منطقه آمریکای لاتین.
Last edited by ™...; 16-08-2013 at 10:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)