تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 754 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نه ولی هر کار میکنم کانکت نمیشه
    من هم مشکل لینک داشتم
    isp با پایین اوردن دان استریم تقریبا مشکلم رو حل کرد
    البته باید شما تحقیق کنید ببینید با پایین اوردن پهنای باند مشکل حل میشه یا نه

2. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

نه ولی هر کار میکنم کانکت نمیشه
    دوست عزیز شما پهنای باندت خیلی بالاست طبق گفته دوستمون شما باید پهنای باند رو بیاری 4 مگ که مشکلت حل بشه
    اینطوری که فایده ای نداره فقط پهنای باند عدد بالاتری رو نشون میده هم کیفیت خطت میاد پایین هم اینکه آزاد نیستی محدود هستی

4. این کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در مورد شکایت از سرویس دهنده میتونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با موضوع نداشتن پشتیبانی شکایت کنی
    اگه از مخابرات میخوای شکایت کنی در مورد تلفن ثابت باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی
    بازرسی مخابرات؟ شماره ای چیزی داری ازش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما پهنای باندت خیلی بالاست طبق گفته دوستمون شما باید پهنای باند رو بیاری 4 مگ که مشکلت حل بشه
    اینطوری که فایده ای نداره فقط پهنای باند عدد بالاتری رو نشون میده هم کیفیت خطت میاد پایین هم اینکه آزاد نیستی محدود هستی
    خوب چجوری پهنای باندمو بیارم پایین؟ (باید برم مخابرات محلمون یا نه باید کار دیگه بکنم یا طرحمو عوض کنم)میشه راهنمایی کنید .من طرحم نقره ای1.5مگ مخابراته و جای ما فقط مخابرات سرویس داره
    Last edited by mr1987; 06-08-2013 at 23:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در مورد شکایت از سرویس دهنده میتونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با موضوع نداشتن پشتیبانی شکایت کنی
    اگه از مخابرات میخوای شکایت کنی در مورد تلفن ثابت باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی
    خیلی خیلی مرسی
    پس من اول یه سری برم مخابرات تهدیدشون کنم اگه نشد اونوقت شکایت میکنم

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود فراوان.
    من اومدم.
    همین ابتدا بگم من مشکل پرش لینک ندارم اما میخوام خطم رو به وضعیت پایدارتری برسونم که بتونم از تمام پهنای باند اسمی که در اختیارم قرار داده شده استفاده کنم.الان نهایت ظرفیت خط من 2مگ هستش و اتفاقاً سرویسم هم 2مگ هستش در حالیکه به دلیل نویز زیاد،دان استریمم بین 1 مگ و 2مگ متغیره و این اذیتم میکنه.روی سرعت دانلودم با IDM‌هم کاملاً تأثیر گذاره.واسه من تا 4020کیلوبیت باز گذاشته شده(حدود 4 مگ) و در نتیجه اگه بتونم یه مقدار کیفیت خط رو بهتر کنم،به تبع اون از سرعت دانلود بالاتری برخوردار خواهم شد.
    حالا بریم سراغ شرایط و داستان من.
    سال 90 از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم اما مدام پرش لینک داشتم.وقتی رفتم توی اطلاعات مودم و نویز خطم رو نگاه کردم دیدم شرایط خیلی افتضاحه.در حالیکه دان استریم و آپ استریمم هر دو متقارن روی 1مگ بسته شده بود اما SNR شدیداً کم و اتی متی(Att...) شدیداً زیاد بود.SNR زیر 5 و اتی متی بین 60 تا 70.خوب من خیلی با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی هم به مخابرات مراجعه کردم.نهایتاً مخابرات رو متقاعد کردم که بیاد و کابل تلفنم رو تعویض کنه.الان کابل تلفنی که به مودمم وصله مستقیماً از جعبه میاد(یعنی به سیم کشی داخلی ارتباطی پیدا نمیکنه و الان مودم من در وضعیت خارج از ساختمان و سرخط داره کار میکنه).
    بعد از اینکار SNR به بالای 10 افزایش و اتی متی به زیر 50 کاهش پیدا کرد.
    الان دان استریم و آپ استریمم رو همونطور که گفتم بالاتر از این حرفا بستم و SNR شده حدود 7 تا 10 و اتی متی همچنان زیر 50.اما مشکل من مقدار ظرفیت خطم هستش که همونطور که توی مقادیر زیر میبینین 2مگ بیشتر نیست:

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 8.4 22.5
    Attenuation (dB): 47.5 28.7
    Output Power (dBm): 16.9 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 2516 1167
    Rate (Kbps): 1745 636

موقعی که دارم این مطلب رو مینویسم همونطور که میبینین بازم دان استریمم اومده زیر 2مگ.
    ببینید دوستان من میخوام اون ظرفیت اسمی رو افزایش بدم.
    راه حلتون چیه؟
    آیا با افزایش Output power بهتر میشه؟باید با پشتیبانی تماس بگیرم و بگم افزایش بدن یا مخابرات شهرم؟(با سپاس از محمد عزیزم=mohammad.t)
    کلاً یه راهنمایی درست و درمون کنید ببینم چیکار میکنم.
    فدای شما.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

صبحی رفتم مخابرات و گفتم اگه درستش نکنید قبض که اومد اولین کاری که میکنم دادگاهیتون میکنم
    خلاصه الان نتم بعد از سه هفته درست شد
    مرسی بچه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود فراوان.
    من اومدم.
    همین ابتدا بگم من مشکل پرش لینک ندارم اما میخوام خطم رو به وضعیت پایدارتری برسونم که بتونم از تمام پهنای باند اسمی که در اختیارم قرار داده شده استفاده کنم.الان نهایت ظرفیت خط من 2مگ هستش و اتفاقاً سرویسم هم 2مگ هستش در حالیکه به دلیل نویز زیاد،دان استریمم بین 1 مگ و 2مگ متغیره و این اذیتم میکنه.روی سرعت دانلودم با IDM‌هم کاملاً تأثیر گذاره.واسه من تا 4020کیلوبیت باز گذاشته شده(حدود 4 مگ) و در نتیجه اگه بتونم یه مقدار کیفیت خط رو بهتر کنم،به تبع اون از سرعت دانلود بالاتری برخوردار خواهم شد.
    حالا بریم سراغ شرایط و داستان من.
    سال 90 از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم اما مدام پرش لینک داشتم.وقتی رفتم توی اطلاعات مودم و نویز خطم رو نگاه کردم دیدم شرایط خیلی افتضاحه.در حالیکه دان استریم و آپ استریمم هر دو متقارن روی 1مگ بسته شده بود اما SNR شدیداً کم و اتی متی(Att...) شدیداً زیاد بود.SNR زیر 5 و اتی متی بین 60 تا 70.خوب من خیلی با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی هم به مخابرات مراجعه کردم.نهایتاً مخابرات رو متقاعد کردم که بیاد و کابل تلفنم رو تعویض کنه.الان کابل تلفنی که به مودمم وصله مستقیماً از جعبه میاد(یعنی به سیم کشی داخلی ارتباطی پیدا نمیکنه و الان مودم من در وضعیت خارج از ساختمان و سرخط داره کار میکنه).
    بعد از اینکار SNR به بالای 10 افزایش و اتی متی به زیر 50 کاهش پیدا کرد.
    الان دان استریم و آپ استریمم رو همونطور که گفتم بالاتر از این حرفا بستم و SNR شده حدود 7 تا 10 و اتی متی همچنان زیر 50.اما مشکل من مقدار ظرفیت خطم هستش که همونطور که توی مقادیر زیر میبینین 2مگ بیشتر نیست:

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 8.4 22.5
    Attenuation (dB): 47.5 28.7
    Output Power (dBm): 16.9 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 2516 1167
    Rate (Kbps): 1745 636

موقعی که دارم این مطلب رو مینویسم همونطور که میبینین بازم دان استریمم اومده زیر 2مگ.
    ببینید دوستان من میخوام اون ظرفیت اسمی رو افزایش بدم.
    راه حلتون چیه؟
    آیا با افزایش Output power بهتر میشه؟باید با پشتیبانی تماس بگیرم و بگم افزایش بدن یا مخابرات شهرم؟(با سپاس از محمد عزیزم=mohammad.t)
    کلاً یه راهنمایی درست و درمون کنید ببینم چیکار میکنم.
    فدای شما.
    نویزت زیر 50 هست ولی خوب به 50 نزدیکه
    از اسپلیتر استفاده کردی؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

نویزت زیر 50 هست ولی خوب به 50 نزدیکه
    از اسپلیتر استفاده کردی؟
    تمام این راهها رو رفتم.بله.اسپیلیتر هم دارم از نوع خوبش.کلاً ایراد چیز دیگه س که نمیدونم.به داخل خونه ارتباطی نداره.اینو مطمئنم.
    یه چیز جالب.
    الان با تعویض مودم این شد مقادیرم:

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 7.2 23.2
    Attenuation (dB): 48.0 28.6
    Output Power (dBm): 17.9 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 3076 1197
    Rate (Kbps): 2302 636
    Last edited by KING iMAN; 07-08-2013 at 16:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب چجوری پهنای باندمو بیارم پایین؟ (باید برم مخابرات محلمون یا نه باید کار دیگه بکنم یا طرحمو عوض کنم)میشه راهنمایی کنید .من طرحم نقره ای1.5مگ مخابراته و جای ما فقط مخابرات سرویس داره
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه من هیچی نمیدونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •