من هم مشکل لینک داشتم
isp با پایین اوردن دان استریم تقریبا مشکلم رو حل کرد
البته باید شما تحقیق کنید ببینید با پایین اوردن پهنای باند مشکل حل میشه یا نه
من هم مشکل لینک داشتم
isp با پایین اوردن دان استریم تقریبا مشکلم رو حل کرد
البته باید شما تحقیق کنید ببینید با پایین اوردن پهنای باند مشکل حل میشه یا نه
دوست عزیز شما پهنای باندت خیلی بالاست طبق گفته دوستمون شما باید پهنای باند رو بیاری 4 مگ که مشکلت حل بشه
اینطوری که فایده ای نداره فقط پهنای باند عدد بالاتری رو نشون میده هم کیفیت خطت میاد پایین هم اینکه آزاد نیستی محدود هستی
بازرسی مخابرات؟ شماره ای چیزی داری ازش؟
خوب چجوری پهنای باندمو بیارم پایین؟ (باید برم مخابرات محلمون یا نه باید کار دیگه بکنم یا طرحمو عوض کنم)میشه راهنمایی کنید .من طرحم نقره ای1.5مگ مخابراته و جای ما فقط مخابرات سرویس داره
Last edited by mr1987; 06-08-2013 at 23:30.
خیلی خیلی مرسی
پس من اول یه سری برم مخابرات تهدیدشون کنم اگه نشد اونوقت شکایت میکنم![]()
درود فراوان.
من اومدم.
همین ابتدا بگم من مشکل پرش لینک ندارم اما میخوام خطم رو به وضعیت پایدارتری برسونم که بتونم از تمام پهنای باند اسمی که در اختیارم قرار داده شده استفاده کنم.الان نهایت ظرفیت خط من 2مگ هستش و اتفاقاً سرویسم هم 2مگ هستش در حالیکه به دلیل نویز زیاد،دان استریمم بین 1 مگ و 2مگ متغیره و این اذیتم میکنه.روی سرعت دانلودم با IDMهم کاملاً تأثیر گذاره.واسه من تا 4020کیلوبیت باز گذاشته شده(حدود 4 مگ) و در نتیجه اگه بتونم یه مقدار کیفیت خط رو بهتر کنم،به تبع اون از سرعت دانلود بالاتری برخوردار خواهم شد.
حالا بریم سراغ شرایط و داستان من.
سال 90 از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم اما مدام پرش لینک داشتم.وقتی رفتم توی اطلاعات مودم و نویز خطم رو نگاه کردم دیدم شرایط خیلی افتضاحه.در حالیکه دان استریم و آپ استریمم هر دو متقارن روی 1مگ بسته شده بود اما SNR شدیداً کم و اتی متی(Att...)شدیداً زیاد بود.SNR زیر 5 و اتی متی بین 60 تا 70.خوب من خیلی با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی هم به مخابرات مراجعه کردم.نهایتاً مخابرات رو متقاعد کردم که بیاد و کابل تلفنم رو تعویض کنه.الان کابل تلفنی که به مودمم وصله مستقیماً از جعبه میاد(یعنی به سیم کشی داخلی ارتباطی پیدا نمیکنه و الان مودم من در وضعیت خارج از ساختمان و سرخط داره کار میکنه).
بعد از اینکار SNR به بالای 10 افزایش و اتی متی به زیر 50 کاهش پیدا کرد.
الان دان استریم و آپ استریمم رو همونطور که گفتم بالاتر از این حرفا بستم و SNR شده حدود 7 تا 10 و اتی متی همچنان زیر 50.اما مشکل من مقدار ظرفیت خطم هستش که همونطور که توی مقادیر زیر میبینین 2مگ بیشتر نیست:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 8.4 22.5
Attenuation (dB): 47.5 28.7
Output Power (dBm): 16.9 12.6
Attainable Rate (Kbps): 2516 1167
Rate (Kbps): 1745 636
موقعی که دارم این مطلب رو مینویسم همونطور که میبینین بازم دان استریمم اومده زیر 2مگ.
ببینید دوستان من میخوام اون ظرفیت اسمی رو افزایش بدم.
راه حلتون چیه؟
آیا با افزایش Output power بهتر میشه؟باید با پشتیبانی تماس بگیرم و بگم افزایش بدن یا مخابرات شهرم؟(با سپاس از محمد عزیزم=mohammad.t)
کلاً یه راهنمایی درست و درمون کنید ببینم چیکار میکنم.
فدای شما.
صبحی رفتم مخابرات و گفتم اگه درستش نکنید قبض که اومد اولین کاری که میکنم دادگاهیتون میکنم
خلاصه الان نتم بعد از سه هفته درست شد
مرسی بچه ها
نویزت زیر 50 هست ولی خوب به 50 نزدیکه
از اسپلیتر استفاده کردی؟
تمام این راهها رو رفتم.بله.اسپیلیتر هم دارم از نوع خوبش.کلاً ایراد چیز دیگه س که نمیدونم.به داخل خونه ارتباطی نداره.اینو مطمئنم.
یه چیز جالب.
الان با تعویض مودم این شد مقادیرم:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 7.2 23.2
Attenuation (dB): 48.0 28.6
Output Power (dBm): 17.9 12.6
Attainable Rate (Kbps): 3076 1197
Rate (Kbps): 2302 636
Last edited by KING iMAN; 07-08-2013 at 16:35.
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه من هیچی نمیدونم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)