واقعا میتونم بگم عالی گرفته شده ... هیچ نقصی نداره و تبریک میگم بخاطر دید زیبات که مهمترین چیز تو عکاسیه.
میشه تنظیمات شاتر و دیافراگم و ایرو رو بگید و اینکه چه ساعتی از روز بوده موقع عکاسی ؟! دوربینتون رو هم بگید چی بوده ...
واقعا میتونم بگم عالی گرفته شده ... هیچ نقصی نداره و تبریک میگم بخاطر دید زیبات که مهمترین چیز تو عکاسیه.
میشه تنظیمات شاتر و دیافراگم و ایرو رو بگید و اینکه چه ساعتی از روز بوده موقع عکاسی ؟! دوربینتون رو هم بگید چی بوده ...
سلام،ممنون از توجهتون
راستش موقع عكاسي رطوبت و ca هوا زياد شده بود !
كنتراست هم سعي كردم كه قسمتهاي روشنتر به تاريك تر نزديك بشن !چرا !؟ چون كلا كنتراست اون موقه زياد بود اگه ميخواستم بكگراند روشن باشه اون وقت تنه خيلي سفيد ميشد ! و به دليل موقعيت بد عكاسي نميتونستم چند شات با سرعت هاي مختلف بگيرم . واسه همين عكس تيره تر شد !
توي ته رنگ هم من ميخواستم كه سبزي تنه درخت بيشتر باشه ! كه البته اين يه نظر شخصي هست![]()
چرخش
گلستان - جاده شاهرود رامیان
EOS 7D
1/60
f 5.6
ISO 200
پاناروما متشکل از 8 شات عمودی
بازنشسته ، د د د
fz35
![]()
سلام
این عکس رو با گوشیم P970 گرفتم و به جز اضافه کردن یوزرنیم در زیر عکس هیچ تغییر دیگه ای توش ندادم. نظرتون راجبش چیه؟
ممنوننننن از شماااا لطف دارید به من . البته هیچ عکسی بی عیب و ایراد نیست چشمای شما زیبا دیده ...
Canon 1000D
1/60
F/8
ISO 200
10mm
10:20AM
واقعا عکستون خیلی قشنگ بود
لنزتون 10-22 هست ؟ لنز خوبیه نه ؟
#569 = #357 ??
خیلی خوبه ... مطمئنا هر عکسی میتونه بهتر باشه ولی خب سواد و تجربه ی من در عکاسی در حدی نیست که بخوام ایرادی پیدا کنم
فکر کنم حضور مه خلی کمک کرد . با این تنظیمات تو جنگل عکسای سخته ...
==========
یکی از عکسهای قدیمیم ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)