برای اکتیو کردن KIS 2015 چه باید کرد؟
برای اکتیو کردن یا سریال میخرین ! یا به صورت تریال ( آزمایشی ) استفاده میکنید .تریال ریستر ( trial reseter ) هم تو انجمن هست و هم یه جستجوی ساده تو گوگل پیدا میکنید .
شنیدم دیگه برای کاسپرسکی KEY نمیاد؟
حقیقت داره؟
اینترنت سکوریتی 2012 و 2013 را بدون KEY چطور باید اکتیو کرد؟
سلام کسی کلید جدید برای kav 2013 داره؟
کلید جدید لطفا
با سلام
دوستان من کاسپر اسکای 2014 ورژن 15.0.0.463(b) رو نصب دارم و الان از برنامه تریال ریست استفاده کردم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال دریافت میکنم این ورژن کدها رو قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که به چه طریق دیگه ای میتونم سریالهای اکتیو رو برای این نسخه دریافت کنم
با تشکر فراوان
من دیشب وقت زیادی گذاشتم هر چه بین وبسایتهای فارسی و خارجکی گشتم تمام فایلهای کلید که گیر آوردم باطل شده بود
برای من دردسر یک سیستم نیست، روی چندین سیستم دیگه(اداری) که باید امنیتشون تامین بشه ،کاسپر و سایر ویروس کشهای کلید خور با این وضع دیگه فایده ندارن و فقط دائم وقت و حوصله ی آدم رو تلف می کنن
فعلا بصورت تریال فعال کردم اگر کلید گیر نیومد کلا پاک می کنم و بجاش Microsoft Security Essential و Malwarebyte Anti Malware رو نصب می کنم که این ترکیب تجربه شده در زمینه ی فایروال و ویروس کش بهتر از کاسپر عمل میکنه. رایگان و بی دردسر بودنشون دیگه جای خود
Last edited by 3274; 30-10-2014 at 09:16.
من که دیگه اینجوری نمیتونم!
میرم برای خرید سریال قانونی!
کسی میدونه از کجا میتونم خرید کنم؟
کسپر اینترنت سکیوریتی
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوا بصورت تریال ریست استفاد کنم سریالا رو که میدم میزنه برا این منطقه معتبر نیست
کمک لدفا
ازخودنمایندگی رسمی کسپرسکی درایران میتونیدلاینسس اورجینال تهیه کنید.این هم ادرس وب سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)