تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 71 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به خدا اگه میشد من دو تومن میدادم کلید سازی محل برام بسازن ولی نشد به جون خودم
    چرا نشه ؟
    مگه نمیری تو Options بعدش از بالا Key bindingsـو انتخاب کنی که از اونجا میشه Keyـه هر جایی رو انتخاب کرد با یک کلیک ؟

راستی بچه های مالتی پلیر هم مثه من کمترین پینگشون بالایه 150ـه و روی خوش بازی رو کامل نچشیدن ؟

من چیزشکن استفاده میکنم برای رفتن به Origin و همین باعث شده پینگم بد شه و بهترین پینگم 150 اینا باشه که تو BF4 چنین پینگی بده و بعضی سرورا حتی کیک میکنن !
    اگه کسی چیز خوبی برا Origin بدون افت پینگ سراغ داره ، لطف کنه به من پ.خ. کنه
    Last edited by ashil1234; 01-01-2014 at 18:00.

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا دانلود کن این نرم افزارو از همین پی سی ورلد یا سافت98 یا نرم افزارشو پیدا کن و نصب کن و همه درایور هاتو بزار نصب کنه و ابدیت بعدش بازی کن
    من خودم با این حل کردم
    ممنون دوست عزیز اما این لینک که باز نمیشه

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما لپ تاپت از این دو کارت گرافیکی هاس شما بازی رو با کارت GF اجرا کن روی آیکن بازی راست کلیک کن گزینه Run with graphic processor رو بزن گزینه High Performace NVIDIA processor بزن اینجوری حل میشه مشکلت
    این کار رو هم کردم اما یه ذره که بازی اومد بالا خطای stop working داد
    دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اپدیت 4 بازی که 700 مگه چه تغییری در بازی ایجاد میکنه؟ فریم ریت بهتره میشه و لگ کمتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا نشه ؟
    مگه نمیری تو Options بعدش از بالا Key bindingsـو انتخاب کنی که از اونجا میشه Keyـه هر جایی رو انتخاب کرد با یک کلیک ؟

راستی بچه های مالتی پلیر هم مثه من کمترین پینگشون بالایه 150ـه و روی خوش بازی رو کامل نچشیدن ؟

من چیزشکن استفاده میکنم برای رفتن به Origin و همین باعث شده پینگم بد شه و بهترین پینگم 150 اینا باشه که تو BF4 چنین پینگی بده و بعضی سرورا حتی کیک میکنن !
    اگه کسی چیز خوبی برا Origin بدون افت پینگ سراغ داره ، لطف کنه به من پ.خ. کنه

دوست عزیز دقیقا منظورت از key bindings چیه ؟؟؟ دوما اینکه گرفتی ما رو اصلا تو ایران پینگ زیر 250 یا 280 پیدا میشه که شما 150 داشتی من در بهترین وضعیت پینگم 280 بدون چیز شکن هست ولی با اون میره روی 310 یا 330 تا 470 هم رفته ولی بازی کردم تازه اینترنتم 4 مگ هست با پهنای باند 6 مگ

6. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
    دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
    هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا منظورت از key bindings چیه ؟؟؟ دوما اینکه گرفتی ما رو اصلا تو ایران پینگ زیر 250 یا 280 پیدا میشه که شما 150 داشتی من در بهترین وضعیت پینگم 280 بدون چیز شکن هست ولی با اون میره روی 310 یا 330 تا 470 هم رفته ولی بازی کردم تازه اینترنتم 4 مگ هست با پهنای باند 6 مگ
    مگه نمیخوای مثلا کاری کنی که به جای اینکه با F اسلحه عوض کنی با Scroll up عوض کنی ؟
    داش قضیه پینگت چیه ؟
    من با پینگ 200 لگ دارم اصن نمیتونم کسیو بکشم اونوقت با پینگ 300 چطور بازی میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه نمیخوای مثلا کاری کنی که به جای اینکه با F اسلحه عوض کنی با Scroll up عوض کنی ؟
    داش قضیه پینگت چیه ؟
    من با پینگ 200 لگ دارم اصن نمیتونم کسیو بکشم اونوقت با پینگ 300 چطور بازی میکنی ؟

دوست عزیز منظور من ازkey سریال نامبر برای م.ولتی پلیر بود که گفتم باید خریداری بشه تا بشه بازی کرد در ضمن اگه شما با پینگ 200 لگ داری اول لطفا بگو سرعتت چه قدره سرعت دانلودتت چه قدره و اینکه از چه شرکتی اینترنت میگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
    دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
    هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز منظور من ازkey سریال نامبر برای م.ولتی پلیر بود که گفتم باید خریداری بشه تا بشه بازی کرد در ضمن اگه شما با پینگ 200 لگ داری اول لطفا بگو سرعتت چه قدره سرعت دانلودتت چه قدره و اینکه از چه شرکتی اینترنت میگیری

سرعتم 2 مگابیته که میشه 250 کیلوبایت اینا ، از مخابرات هم میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •