بابک جان قیمت این فروشگاه مناسبه؟
یا ارزونتر میشه گیر اورد همون مدل دوم که پیشنهاد کردی؟
اصفهان هم مرکز فروش داره؟
ادیت: ببخشید یه چیز مهم یادم رفت عکس هم میگیره؟
بابک جان قیمت این فروشگاه مناسبه؟
یا ارزونتر میشه گیر اورد همون مدل دوم که پیشنهاد کردی؟
اصفهان هم مرکز فروش داره؟
ادیت: ببخشید یه چیز مهم یادم رفت عکس هم میگیره؟
Last edited by mamad gonzo; 11-01-2010 at 18:38.
سلام
درباره قیمت
به دلار کانادا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصفهان هم این: ( البته تهران هم ارسال کالا داره)
دوربین های زنیت و پراکتیکا مستقیما به این تلسکوپ وصل میشن باقی دوربین ها هم با یک اداپتور.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای عکاسی احتیاج به پایه موتور دار و استوایی دارید. که گرونتره و کار باهاش سخت تر. با تلسکوپ بالا فقط از ماه و سیارات و نهایتا اجرام غیر ستاره ای خیلی درخشان میشه ( مثل سحابی جبار و خوشه پروین) عکس گرفت.
درود بر دوستان گرامي
ببخشيد ميدونم سوالم تکراريه و همه ي صفحات قبل رو نخوندم و اونايي که خوندم به جوابم نرسيدم وترجیح دادم بپرسم
اطلاعات کلي رو درباره ي دوربين ميدونم و دو مدل 8*30 روسي و 20*50 تک چشمي روسي دارم که بدک نيستن ولي بهترشو ميخوام
و سوالم اينه:من 400 تومن ميتونم پول بدم چه دوربين دو چشمي ميتونم بگيرم براي طبيعت و گاهي هم آسمان شب خوب باشه؟و حداکثر زوم و حوضه ي ديد چقدره؟البته من خودمم وقتي يه نفر براي مشاوره خريد چنين سوالي ميپرسه بهش ميگم که چرا سوال تکراري ميپرسي؟اما ممنون ميشم جوابم رو بدين
و سوال ديگه اين که دوربين تک چشمي با اين پول چي ميتونم بگيرم که زومي حدود20-80 برابر یا حتی بالاتر داشته باشه و زوم بالا تار نشه وشيراز گير بياد؟
و آدرس خريد توي شيراز رو اگر دارید بديد ممنون ميشم يا آدرس سايت فروشش رو.
کسي نيست؟
جواب بديد لطفا.من نميتونم پيغام خصوصي بدم
آيا ميشه مثلا با يه تلسکوپ که 120 برابر ميکنه فاصله ي 5 کيلومتري رو ديد يعني توي اون فاصله تنظيم کرد؟البته ميدونم پايه ميخواد و لرزش زياد داره ولي اگه بشه چي ميشه
سلام
دوربین هایی که من مرور کردم میتونید 25 در 100 بگیرید حدود 450 تومن. اما این دوربین ها حتما باید روی ژایه نصب بشن . یه پایه حداقل که بتونه وزن این دوربین ها رو تحمل کنه بالای 100 تومن قیمت داره.
میتونید 20 در 80 بگیرید که حدود 230 تومنه و خیلی هم متداوله بین منجمای ایران.
دوربین دوچشمی نهایتا بین 15 تا 25 برابر بزرگنمایی داره. مناسب رصد سیاره ای ( یا هر رصدی که نیاز به بزرگنمایی بالا داره) نیست. اما ایده اله برای رصد اعماق آسمان مثل سحابی ها و خوشه ها . البته در جایی بدون آلودگی نوری.
تک چشمی با بودجه شما میتونید بزرگترین ها موجود در ایران رو بگیرید. شیئی 100 و بزرگنمایی بین 22 تا 87 متغیر. البته باز این ها هم باید برن روی پایه.
با تلسکوپ میتونید قطعا فاصله 100 متر به بالا رو فوکوس داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان نداره بتونبد بدون پایه چیزی ببینید با تلسکوپ.
استاد بابک سلام مرسی از جوابتون
من نمیتون از پست ها تشکر کنم اینم از محدودیت های تازه واردین هست؟یا این گزینه برداشته شده؟
بازم سوال دارمدو چشمی رو بیخیالش شدم آخه بزرگنمایی بالا میخوام.دیدم با کمتر از 250 تومن میشه تلسکوپ خوبی گرفت
سوال:چه نوع تلسکوپ تصویر رو وارونه میکنه؟ و تلسکوپ اگه نور خورشید ببینه خراب میشه؟مشخصات مدلی مناسب رو دیدم (نام114 میلیمتری بازتابي (استوایی) SKP 1145 EQ1.شما میشناسید این مدل رو و آیا میشه طبیعت رو باهاش دید آخه دارای زوم 22 و 50 و100 هست و میشه بگید بارلو چیه؟و مثلا بارلوی 2xتصویر رو 2 برابر میکنه؟و آیا همراه این مدله؟قمرهای مشتری توی این چجوری هستند؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید زیاد سوال پرسیدم ولی ممنون میشم جواب بدید![]()
سلام
همه تلسکوپ ها تصویر رو معکوس میکنن. اگه همراهشون منشور (چپقی منشوری) استفاده بشه تصویر مستقیم میشه.
نیوتونی ها ( همینی که معرفی کردید) به درد طبیعت نمیخورن. برید سراغ شکستی ها. شکستی های آکروماتیک.
تلسکوپ ها یک حداقل و حداکثر بزرگنمایی دارن. که مربوط میشه به قطر شیئی ( دریافت کننده نور) و با تعویض چشمی ها تغییر میکنن. اما نمیشه از حد نهایی بالا تر برد. در مقابل هر یک سانت قطر شیئی نهایتا 20 برابر میتونیم بزرگنمایی داشته باشم. مثلا تلسکوپ 15 سانتی (6اینچی) نهایتا میتونه 300 برابر بزرگنمایی داشته باشه. بارلو هر بزرگنمایی که چشمی های شما بهتون میدن رو دو برابر میکنه.( باز هم در حد توانایی تلسکوپ).
قمر های مشتری توی همه تلسکوپها( حتی 1 متری) یک نقطه دیده میشن.
توی بزرگنمایی 100 برابر:
نوار های سطحی مشتری دیده میشه. حلقه زحل دیده میشه. اورانوس قرص دیده میشه. اهله زهره و عطارد دیده میشه.
با بزرگنمایی 250 برابر لکه سرخ مشتری دیده میشه . شکاف کاسینی حلقه زحل دیده میشه.
10 نکته عجیب درباره تلسکوپها
امروزه تلسکوپها در دنیایی که به دنبال ناشناخته های فضاهای دور از مادر زمین می گردد نقش مهمی ایفا می کنند به همین منظور 10 نکته عجیب درباره تلکسوپها ارائه می شود.
اولین تلسکوپها چگونه ایجاد شدند و این دستگاههای نجومی برای رسیدن به تکاملی که امروز دارند چه فرایندهایی را پشت سر گذاشته اند از جمله موضوعاتی است که می تواند مورد توجه علاقه مندان نجوم قرار گیرد.
یک مجله معتبر علمی در سلسله گزارشاتی به نام "20 چیزی که درباره آن نمی دانید" به معرفی مسائل عجیبی درباره موضوعات مختلف علمی پرداخته است که شاید کمتر کسی شنیده باشد. به منظور جذابیت موضوع خبرگزاری مهر هر شنبه یکی از گزارشها را با ذکر 10 نکته منتشر کند.
در چهارمین بخش از این سلسله گزارشات به بررسی 10 نکته عجیب درباره تلسکوپها می پردازیم:
1- دانش معمول می گوید که "داچمن هانس لیپرشی" اولین تلسکوپ امروزی را در سال 1608 اختراع کرد اما براساس افسانه ها این دستگاه سه سال زودتر و به دست کودکانی که با لنزهای یک مغازه عینک سازی بازی می کردند اختراع شد. در حقیقت کودکان در روزهای پیش از ورود کنسولهای بازیهای ویدئویی اغلب از این نوع بازیها می کردند.
2- تلسکوپها منجر به ایجاد اولین شبکه های مخابراتی پر سرعت شدند. برای مثال تلسکوپهای کوچکی برای رله کردن سیگنالهای مخابراتی از مسافتهای بسیار دور مورد استفاده قرار می گرفتند.
3- گالیله اولین تلسکوپ را به سوی آسمان چرخاند و موجب کشف قمرهای مشتری و حفره های روی ماه شد. هرچند شواهد اندکی نشان می دهند که تلسکوپ گالیله به خورشید نیز چشم دوخته است.
4- برای حمل آینه 100 اینچی تلسکوپ هوکر به روی کوه ویلسون در کالیفرنیا نزدیک به 200 مرد با طناب کوهنوردی کامیونی را در یک مسیر پر پیچ و خم هدایت کردند و سرانجام پس از 8 ساعت رانندگی به محل مورد نصب آینه رسیدند.
5- تلسکوپ هوکر وجود کهکشانهای دیگر را اثبات کرد و نشان داد که جهان در حال گسترش است.
6- امروزه از یک تلسکوپ اینترنتی منجمان آماتور می توانند از خانه وارد یک رصدخانه روباتیک شوند و بر روی رایانه خود آسمان را رصد کنند.
7- ناسا تلسکوپ فضایی هابل را در سال 1990 با 7 سال تاخیر و یک بودجه دو میلیارد دلاری پرتاب کرد.
8- مجموعه آینه 8 فوتی به طور مداوم به مدت یکسال و با دقت 10 نانومتر جلا داده شد.
9- در سال 1965 دو مهندس به نامهای آرنو پنزیاس و رابرت ویلسون متوجه میکرو امواج ثابت شدند و به این ترتیب میکروامواج کیهانی پس زمینه ای و یا "امواج پس از بیگ بنگ" را کشف کردند. میکروامواج کیهانی پس زمینه ای همانند "جنگ برفکی" تلویزیونهای آنالوگ قدیمی دیده می شوند.
10- در سال 1960 یک فیزیکدان به نام "ریموند دیویس پسر" از 100 هزار گالون مایع خشک شویی برای نشان دادن ذرات نوترینوی نامرئی که از خورشید جریان می یابند استفاده کرد.
من یه دوربین 2 چشمی میخوام با این قدرت که مثلا: بتونم از بالای یه کوه چهره آدمای توی خیابون های اطراف کوه رو ببینم .قدرتش باید چقدر باشه؟حدود قیمت رو هم بگید.یا اینجوری بگم مثلا از فاصله 100 متر چهره طرف کامل قابل تشخیص باشه.
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا سایت telescope.ir برای خرید دوربین دوچشمی قابل اطمینان هست یا نه؟(از این نظر که اولا دوربین رو بفرستهو ثانیا جنس قلابی تحویلم نده
)(ضمنا من شهرستان هستم)
کسی تاحالا ازش خرید کرده؟
می خوام دوربین آکروماتیک ٨٠ x ٢٠ رو بخرم ازش نظرتون چیه؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)