تو این سایت هم چیز خاصی پیدا نکردم...همچنان مشکل پابرجاست!!!!
تو این سایت هم چیز خاصی پیدا نکردم...همچنان مشکل پابرجاست!!!!
سلام دوستان
بعد از 5 فصل career تموم شده تو نقل و انتقالا بعد از زدن دکمه advance می پره بیرون از بازی!
لطفا راهنمایینم نید تا درستش کنم
اگه ذقت کنید توی پایان صفحه اول شاره شده با آپدیت جدید EA(دقیق نمیدونم کدوم یکی)که مشکل رو در ویندوز 8 حل کرده چند تا پست بعد هم این مسئله رو تائید کردند!!
این مشکل با اولین آپدیت EA حل شد....مشکل تقریبا همگانی بود!!!
داداش کرک شده
یعنی یه بازی بود که اصلاً کرک اینا نخواست فقط ایکسترکت شد همین
بعدش لگ داشت که بردم رو 60 حل شد با آپدیت 1.6 که از سایات رایان ... برداشتم کامل حل شد مشکل
سلام، آقا این جریان کلید های جهت چجوریه ؟ من چرا نی تونم ست کنم ؟ من عادت دارم با کیبورد بازی کنم فیفا رو ...
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟
دوستان این آپدیت 1.6 که میگن مشکل اجرا بر روی ویندوز 8 رو برطرف میکنه همون فایل 436 مگابایتی هست دیگه؟! .... واسه نصبش ، دانلودش کنم و کلش رو بریزم تو جایی که بازی نصب شده ؟
به آپدیت های قبلی هم که نیازی نیست ؟! نسخه کرک شده rld.dll رو دارم
منظورم اینه که کرکم همون کرک اولیه است که تو خود بازی بود . کرک جدیدی هم باید بگیرم؟
Last edited by joopiter23; 22-01-2013 at 23:01.
یعنی تا حالا هر کی نصب کرده تونسته این کلیدا را تنظیم کنه تو کنترل؟ هیچ کس این مشکلو نداشته تاحالا؟
خیلی عجیبه ... چرا یه سری مشکلات رو دقیقاً همون نسخه ای که ما می گیریم فقط باید داشته باشه آخه...
آخه مشکل خاصی نداره که دوست من!!
شما در قسمت تنظیمات کیبورد هر کلیدی رو که میخوای عوض کنی روش دوبار کلیک میکنی بعد کلید مورد نظر رو میزنی و سیو و خارج....
البته در قسمت buttonDataSetup.ini موجود توی my document هم می تونی کلیدها رو عوض کنی ولی به نظر من اصلا احتیاجی نیست که اونجا بری!
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که
این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم و راحت اجراش میکنم
اما روی pc که چندین و چند برابر قوی تر از لپ تاپه نمیتونم بیارمش
یعنی تا صفحه انتخاب لباس و اینا میره
اما زمانی که میزنم Play Match یهو از بازی میپره بیرون
ایراد از کجاست
orgin همخ نصب هستش
سلام...من تو کریر (لیگ انگلستان) و جام حذفی یا همون FA Cup با تیم آرسنال، با استوک سیتی مساوی کردم 3-3 و بازی مجدد هم 2-1 بردم...اما استوک سیتی جای من میره بالا
چن بار دیگه هم بازی رو تکرار کردم...اما فایده نداره با این که بازی مجدد رو میبرم بازم استوک میاد بالا...چرااااااا؟؟؟
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟؟؟یعنی باگه؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)