تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 59 از 328 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این قضیه برای من خیلی تعجب آوره که چطور یک دختر طی 2 یا 3 جلسه خاستگاری فردی رو که هرگز ندیده تشخیص میده به دردش می خوره یا نه.
    منظورم اینه که من به عنوان یک پسر بعد از 2 سال دوستی با یک پسر دیگه هنوز نمی تونم مطمئن باشم که آیا این فرد همه جوره قابل اعتماد هست یا نه. یا یک توانایی خاص در خانومها وجود داره در مورد پیدا کردن زوج یا اینکه اینکار یک اشتباه عجیبه از طرف جامعه زنها.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

این قضیه برای من خیلی تعجب آوره که چطور یک دختر طی 2 یا 3 جلسه خاستگاری فردی رو که هرگز ندیده تشخیص میده به دردش می خوره یا نه.
    منظورم اینه که من به عنوان یک پسر بعد از 2 سال دوستی با یک پسر دیگه هنوز نمی تونم مطمئن باشم که آیا این فرد همه جوره قابل اعتماد هست یا نه. یا یک توانایی خاص در خانومها وجود داره در مورد پیدا کردن زوج یا اینکه اینکار یک اشتباه عجیبه از طرف جامعه زنها.

دوست عزيز اگر از بعد ديگري نگاه كنيد ميفهميد يكي از اهداف ازدواج شناختن فرد در طول زندگيهو گرنه شما اگر كسي رو ميخواي باهاش ازدواج كني قبلش به طور كامل بشناسيش به نظر من شيرينيه زندگي از بين ميره و زندگيت هيچ گونه بالا و پاييني نداره......

3. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این سوال شما میتونه دوطرفه باشه نه؟
    یعنی اون آقا هم که پاشده اومده چجوری میتونه در چندساعت و چندجلسه شناخت حاصل کنه؟!
    نه دوست گرامی این نیستش! اون جلسه و جلسات یک شناخت خیلی کلی به شما(شمای نوعی) میده که بدونید طرفتون خیلی هم پرت نیست از موضع شما!
    یک وقتی بعضی ها زمین تا اسمون متفاوتن! این دیگه توی چند جلسه قابل تشخیصه بنظرم!
    اما میشه رو حساب چندملاقات در یک اصولی مطمئن شد
    شناخت بیشتر و کاملتر(نه دیگه خیلی دقیق و کامل که اینیکی هیچوقت نمیشه) منوط به ادامه رابطه با عناوینی مثل نامزدی هست!

5. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم این روش درسته یا غلط
    اما من خودم اونجور نیستم که همینجوری مثلا برم به یکی پیشنهاد بدم بعد صحبت کنیم ببینیم به کجا میرسیم. باید مدتی طرفو دیده باشم و تحت نظرم باشه تا شناخت و علاقه حاصل بشه با ابینکه ممکنه خود فرد ندونه اما من شناختمو بدست اووردم بعدش پا پیش میگذارم.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

عزیز دوستان شما این موارد رو ناب میدونن صحیح اما صحبت من اینه ازدواجی که به دل بشینه و بقولی درست حسابی باشه واسه اون خانم مطلقه آیا همینه که میگی؟! که کلا هدف از ازدواج موفق چی باشه!
    بله اگه صرف شوهرکردن باشه که اون خانم مطلقه با خیلی کیس های غیر معقول(مرد پولدار متاهل-مرد مجرد طالب پول- و....) اما ایا این برای اون خانوم مطلوبه؟
    من شخصا حرفم در مورد امکان اتفاق افتادن یک ازدواج مناسب برای یک خانوم مطلقه هست
    یعنی در شرایط برابر یک مرد مطلقه میتونه به خودش جرات بده دنبال دختر مجرد مناسبی باشه!
    اینه تفاوت دید به زن و مرد در جامعه ما!
    ببخشید اما حرف قبلیتون چیز دیگه ای بود که من این جواب رو دادم اما در این مورد این که معقول باشه یا نه رو هم نه من میتونم بگم نه شما و ... خود شخص انتخاب میکنه حتی غیر معقول رو

بله یک مرد مطلقه میتونه در صورت داشتن شرایط مالی نسبتا خوب با هر خانومی مجرد و ... ازدواج کنه کاری هم نداریم معقول هست یا نه

بله این اتفاق ها همه توی جامعه ماست اگر کسی بتونه تغییرش بده حداقل برای ما که نه نسل های بعد از ما من و دیگر دوستان ازش ممنون میشیم و دعاش هم میکنیم !!!!

8. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببخشید اما حرف قبلیتون چیز دیگه ای بود که من این جواب رو دادم اما در این مورد این که معقول باشه یا نه رو هم نه من میتونم بگم نه شما و ... خود شخص انتخاب میکنه حتی غیر معقول رو

بله یک مرد مطلقه میتونه در صورت داشتن شرایط مالی نسبتا خوب با هر خانومی مجرد و ... ازدواج کنه کاری هم نداریم معقول هست یا نه

بله این اتفاق ها همه توی جامعه ماست اگر کسی بتونه تغییرش بده حداقل برای ما که نه نسل های بعد از ما من و دیگر دوستان ازش ممنون میشیم و دعاش هم میکنیم !!!!
    قضیه ازجایی شروع شد که یک بنده خدایی گفت مهریه لازمه واسه زن چون اگه مطلقه بشه امکان ازدواجش غیرممکن میشه
    شما گفتی چرا غیرممکن؟
    *من گفتم منظور اون دوستمون اینه که احتمالش پایین میاد(چی بعید میشه؟اینکه یک فرد نرمال از لحاظ شرایط بیاد سراغ زن مطلقه واسه ازدواج)
    شما برگشتی درجواب من گفتی هستند مردهای کم سن که به دلایل مالی میان و اقدام میکنن
    **من هم گفتم که اون ازدواج مطلوب نیست(ببین اتفاق هم بیفته ته دل اون خانوم حتم بدونید مطلوبتر بود با یک فرد مجرد همسن ازدواج کنه تا یک مرد متاهل پولدار یا مجرد پول دوست!)
    الان کجای حرف من تفاوت داره با حرف قبلم؟
    در واقع *=**
    پ.ن:ایجاد کننده تاپیک عمرااا اگه میدونست اینقدر ادامه پیدا کنه

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

پ.ن:ایجاد کننده تاپیک عمرااا اگه میدونست اینقدر ادامه پیدا کن
    ایشون الان ازدواج کردن و احتمالا در شرف ازدواج دوم خودشونن

به این میگن یک مرفه بی درد

12. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

ایشون الان ازدواج کردن و احتمالا در شرف ازدواج دوم خودشونن

به این میگن یک مرفه بی درد
    سلام من هنوز هستم و این تاپیک رو میخونم اتفاقا هنوزم ازدواج نکردم در ضمن منظورتون رو از مرفه بی درد نفهمیدم؟
    ولی اعتراف میکنم فکرشو نمیکردم این تاپیک اینقدر کله گنده بشه

14. 5 کاربر از negar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ای کاش تاپیک بره برو دور +
    از هرکی بپرسی میدونه مشکلات چیــــ ن ؛ ولی هر کسی نمیدونه که راه حل چیه
    هنر خوب زندگی کردن هم همینه دیگه؛ اینکه مشکلات رو بشناسی رو بگردی دنبال راه حل
    اینطوری 100 سال هم پیش بریم به جایی نمی رسیم
    دروغ میگم؟

16. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ای کاش تاپیک بره برو دور +
    از هرکی بپرسی میدونه مشکلات چیــــ ن ؛ ولی هر کسی نمیدونه که راه حل چیه
    هنر خوب زندگی کردن هم همینه دیگه؛ اینکه مشکلات رو بشناسی رو بگردی دنبال راه حل
    اینطوری 100 سال هم پیش بریم به جایی نمی رسیم
    دروغ میگم؟
    میدونید اتفاقا هنوز خیلی ها مشکلات رو نمیدونن! یعنی به اشتباه میگیرند! ولی حق باشماست دیگه کم کم داره میشه تکرار مکررات
    ولی میدونید؟ مطمئن باشید راه حل خیلی درست و حسابی بفکر هیچکی نمیرسه که اگه میرسید اوضاع این نبود!

18. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •