خب معتمد هم نقره گرفت کسب مدالشو به همه تبریک میگم . خیلی خوب مسابقه داد . با وجود اینکه حریفش هم تجربه بیشتری داشت و هم فک کنم رنکینگ بهتر. در کل خیلی خوب بود .
خب معتمد هم نقره گرفت کسب مدالشو به همه تبریک میگم . خیلی خوب مسابقه داد . با وجود اینکه حریفش هم تجربه بیشتری داشت و هم فک کنم رنکینگ بهتر. در کل خیلی خوب بود .
خوب یه مدال خوشرنگ دیگه برای تکواندو و بچه های ایران (نمیگم کاروان چون کاروان ایران همشون آدمای خوبی نیستن!)
بالاخره قسمت شد یه بازیهای یه مبارز ایرانی رو کامل ببینم!
تنها نکته منفی تو 4 مسابقه محمد 6 ثانیه آخر مسابقه با برزیلی بود که بی تجربگی کرد و نتونست امتیازش رو حفظ کنه با یکی دو اخطار میتونست کار رو 5-3 یا 5-4 تموم کنه
خوشبختانه داورهای انسانی (!) هم وجود داشتن و تقریبا داوری ها هیچ مشکلی نداشت و حتی تو یکی از بازیها 4-5 بار کارت قرمز و آبی رو شد یعنی داورها اشتباه می کردن و بعد بازبینی اون اشتباه رو قبول می کردن که جای امیدواری داره تو این رشته
تو فینال هم به نظر من یه مسابقه کاملا پایاپای بود شاید اگه یکی از ضربه های 2 یا 3 امتیازی معتمد می خورد برده بود که نشد و از اون طرف هم حریف ترک واقعا خوب کار کرد و معلوم بود ورزشکار با اخلاقی هست و نتیجه هم که نزدیک ترین حالت ممکن بود
به امید طلای یوسف که نوبتی هم باشه نوبت طلا گرفتنشه!
منم تبریک میگم هر چند دلم می خواست مدال طلا باشه و بعد از مسابقه هم شدیدا ناراحت شدم.
این تکواندو کار ترکی خیلی سریع بود. آخر مسابقه هم مردانگی کرد و دست معتمدی رو بالا برد.
باز هم تبریک میگم.
حرکت اخر تازگل خیلی قشنگ بود همونطور که دوستان گفتن . و همینطور تبریک گرم مربی روح الله نیک پا که باقری معتمد رو تو بغلش گرفت.
من هم اين مدال با ارزشو تبريك ميگم
واقعا بايد به ملي پوشان كشورمون افتخار كرد مجموع9 مدال تا حالا واقعا دست مريزاد داره
همين المپيك پكن رو به ياد بياريد فقط وفقط 2 مدال گرفتيم
بايد به ايران وايراني افتخار كرد فقط كافيه حدول مدالها رو نگاه كنيد ببينيد چه كشور هايي رو جا گذاشتيم.
معتمد امشب خوب جنگيد ولي رقيبش بهتر وباهوش تر بود و طلا گرفت. معتمد هم به اندازه طلا تلاش كرد نقره اي هم كه گرفت ارزشش از طلا كمتر نيست
براي يوسف كرمي هم ارزوي موفقيت ميكنم گويا يوسف تمام رقياي اصليشو مثل لوپز امريكايي بايد قبل فينال زيارت كنه! يوسف يه فينال بره طلا گرقته به اميد خدا
اول اولین مدال تکواندو تبریک
ولی چرا این آقاب معتمدب ضربه سر نمی زد. اصلا یه ذره کند بود. تو فینال آخرش که چیزی برای از دست دادن نداشت چرا هی حمله نمی کرد شاید می برد. نمی دونم شاید خسته بود![]()
سلام.
تبریک میگم مدال نقره باقری معتمد رو.خوب مبارزه کرد.حریفش فقط یه کم سریع تر بود.
خوب ما به خاطر داوری بد خیلی ضربه خوردیم.به همین خاطر خدا رو شکر میکنم که داورای تکواندو واقعا خوب و بی غرض قضاوت کردن.
تکواندو کارها هم با اخلاق بودن و این خیلی لذتبخش و دلچسب بود.
من کاری به حریفای یوسف ندارم که چقدر قوی هستن.... یوسف باید طلا رو بگیره!![]()
منم تبریک میگم .
ولی باقری معتمد 30 ثانیه آخر که باید خودشو به آب و آتیش میزد تا امتیاز بگیره ولی انگار به نقره راضی شده بود .
بر خلاف حریف برزیلیش که تا آخرین ثانیه داشت میجنگید که نهایتا یه ضربه 4 امتیازی زد .
باقری هم باید مثل اون خیلی تلاش میکرد .
متاسفانه بازی و ندیدیم
الان متوجه شدم باخت
حریفش از قبل مشخص بود خیلی سر تره
خیلی دوست داشتم طلا بگیریم
چون بازی و ندیدم از نظر تکنیکی نمی تونم بگم چه طور بود ولی از نتیجه مشخصه نزدیک بود بازیشون
ولی نقره هم کم ارزش نیست چون ما چند روز طلا گرفیتم نقره برامون کم میاد
به امیدموفقیت یوسف کرمی و خانم سوسن حاجی پور
و تیم پر امید کشتی آزاد
دوستان تو جه داشته باشيد اگه نتونيم طلا بگيريم ديگه بالاتر از 14 نميريم حتي پايينتر هم مياييم و در اون صورت بايد 24 تا نقره بگيريم تا بيام بالا كه غير ممكنه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)