من همین الان آپدیت کردم.هیچ فرقی نکرد ریتینگ !!!!
رو ویندوز 8 می داد 6.9 الان هم همون 6.9 !
من همین الان آپدیت کردم.هیچ فرقی نکرد ریتینگ !!!!
رو ویندوز 8 می داد 6.9 الان هم همون 6.9 !
واسه خودم 6.8 بود...
آپدیت کردم شد 7.2
![]()
یک ریقریش بکن.
کردم دوست عزیز
سلام دوستان برا اولین بار یه مشکل جدی با 580 ام پیدا کردم
امروز که روشنش کردم تقریبا قسمت پایین سمت راست مانیتورم رنگش ( نورش ) از بقیه مانیتور کم تره
بعد دیدم که مشکل از ویندوز نیست ،
به هیچ جایی هم نخورده ،(ضربه )
غیر اینکه ببرمش سازگار راه دیگه ای هست پیشنهاد بدین به روال عادی برگرده ؟
دوستان لینک دانلود مستقیم درایور کارت گرافیک y580 رو که جدید اومده اینجا بذارید.من هرچی تو سایتش خواستم دانلود کنم نشد.نسخه قدیمی ویندوز 7 رو میشه دانلود کرد اما نسخه جدید ویندوز 8 نمیشه!!!!!!!!!!!!
اگه کسی میتونه لینک دانلود رو بذاره.....................
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشید که برای هر سه ویندوز یک فایل هست.
اقا گارانتي سازگار هم خراب شد رفت ، لپ تاپ نو گرفتم خراب بود بردم گارانتي بعد از 2 هفته كه نتونستن درستش كنن ميگن يه لب تاپ دسته 2 ديگه ولي سالم بهتون ميديم برين حال كنين !!!!!!! اخه چي بگم به تو ، مگه من 3،000،000 پول دستگاه تعميري دادم؟!!!
Last edited by hosein-p30; 21-10-2012 at 23:37.
همین مدل بهتون میده؟
منم با گارانتی سریر داشتم مدل y480 که دکمه اش وقتی پلمپ جعبه باز شد همون اول خراب بود میدونی چی بهم گفتن:
گفتن به ما ربطی نداره . ما برجسب گارانتی رو به فروشنده ها میدیم اونا خودشون میزنند!!!
خدا ازشون نگذره 2.600 براش پول دادم آخر دست خالی از شرکت گارانتی برگشتم به شهرستان.................
( البته یک لیوان چای بما هم دادن ).![]()
Last edited by MRG66; 21-10-2012 at 23:42.
من لپ تاپم خراب شد بردم تعمیر. بعد یک ماه گفتن ردیفه بیا ببر. فقط یه مشکل کوچولو داره! گفتم خب چیه.گفتش(با لحن ریلکس) کارت گرافیک ATI کار نمیکنه. میتونی از اینتل استفاده کنی. مشکلی که نیست؟.(در اینجا بنده سکته خفیفی رو زدم) گفتم تعمیرش چقدر میشه گفت باید مادربرد عوض بشه! گفتم قبلا که درست بوده کارت گرافیکش. یهو خراب شد؟ گفتش نه حتما قبلا درایورشا نصب نمیکردی!
گفت 800 تومن آب میخوره.
دو روز بنده سلول های بدنم رو نابود کردم که لپ تاپ نازنین من چی شده. این که چیزیش نبود! رفتم مرکز گارانتی سر موعد. دیدم ورداشته با Driver Pack Solution درایور کارت گرافیک لپ تاپ رو نصب کرده لپ تاپ هم قاطی کرده بوده! بنازم به این فهم و شعور! زدم درایور اصلی لنوو رو ریختم مثل هلو نصب شد. هر دو کارت گرافیک سالم و تا همین لحظه داره کار میکنه. مال حروم تا کجا! اومدیم مشتری نمیفهمید. بازم 800 میگرفتی؟ خدایا....
Last edited by pcsoft; 21-10-2012 at 23:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)