تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 124 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان نمیشه برای رفتن به یک مسابقه برای بار اول مستقیم به مسابقه رفت ؟ حتما باید تا مقصد رانندگی کنیم ؟
    اگه قبلا اون مسیر رو رفته باشی دیگه نیازی نیست دوباره بری، میری رو مسابقه مورد نظر enter میزنی دوتا گزینه برات میاد ، که دومی یعنی start race رو میزنیو دیگه نیازی نیست مسافت رو طی کنی (البته قبلا باید اون مسیر رو با ماشین های دیگه حداقل یکبار رفته باشی)

2. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شد 94%

دوستانی که میگن هندلینگ ماشین بد هست خداوکیلی audi R8 رو تیونینگ کنن بعد بگن هندلینگ بده ( اصلا نیازی به ترمز هم نداره )

4. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Short Review

Need For Speed Burn Persuit !

از NFSMW2005 تا به حال هیچ کدوم از سری های محبوب NFS واقعا نتونسه بودن معادله سبک Racing منو ارضا کنن تا این که نوبت به NFSMW2012 رسید ، که باید بگم واقعا در خیلی از جهات برتریای زیادی نسبت به سریای قبلی داره

گیم پلی بازی تقریبا میتونم بگم اصن انتظارشو نداشتم ، یه گیم پلی نو و جدید که باس بش عادت کرد و خیلی م عالی کار شده ، اول نکته این که همه ی ماشین ها از همون اول وجود

دارن که فقط باس پیداشون کرد هر ماشین Race های مخصوص به خودشونو داره که واقعا پر تنوع و پر جزئیاتن که خیلی دیر حس تکراری بودن به گیمر دست میده ، با جمع کردن Speed

Point ها توسط مسابقه دادن ،شکستن بیلبورد های تبلیغاتی که اتفاقا تبلیغات خود شرکتای EA هسن !! ، در رفتن از دست پلیس و ...،میتونید با Most Wanted ها مسابقه بدید و درا

آخر خودتون Most Wanted شید ! Tuning متاسفانه اصن خوب کار نشده ، میتونس خیلی پر جزئیات باشه که حالا زیاد روش مانور نداده Criterion !

هندلینگ فوق العاده و Realistic ! قوانین فیزیک همگی خیلی خوب به کار اومدن دریفت ها Jump ها Crash ها و ... در کل فیزیک بازی حرف نداره !

گرافیک بازی هم یکی از بهترین گرافیکای سبک Racing رو داشته ، واقعا شاهکاره ، فیزیک بازی هم همونطور ک گفتم بی عیب ! طراحی مراحل ماشین ها و ...همگی پرجزئیات و

عالی ! شهر Fairheaven هم گستردگی و تنوع زیادی داره !

موسیقی و صداگزاری بازی هم بازم عالی کار شده ، Track های Metal n Rock واقعا هیجان مسابقات رو دوچندان کردن ! صدای انجین موتور ماشین ها ، Crash هایی ک رخ میده و... عالین !

داستان....سبک بازی چیه ؟ ! ؟ !

The Verdict

+ گیم پلی پرتنوع همراه با هیجان دیوانه کننده !

+صداگزاری و موسیقی در سطح بالا

+گرافیک عالی و طراحی فوق العاده

- Tuning ضعیف !

9.5
    Last edited by mjorh; 06-11-2012 at 00:04.

6. 10 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب من هم بازی رو گرفتم...
    اول از همه به دوستانی که کنسول و pc رو با هم دارند به شدت توصیه میکنم برید سراغ نسخه کنسولی چون من یکی که روی pc هر کاری کردم نتونستم بفهمم این خراب شده به چی گیری داده(cpu یا گرافیک) چون با یه X4 640 فرقی نمیکنه که از دو یا سه یا هر چهار هسته cpu استفاده کنه به هر حال فریم تفاوت خیلی زیادی نمیکنه گرافیکم هم با اینکه 5970 هست ولی مجبور شدم جزئیات رو تا ته بکشم پایین تا بتونم بین 30 تا 40 فریم بگیرم..............یعنی ببین چه پشمکی برای نسخه pc دادن بیرون
    اما در مورد خود بازی داستان که هیچی نداره کنترل فرمون بازی هم تعریفی نداره نه واقعیه(مثل shift)ونه فانتزی(مثل HP)فقط داغونه همین!!
    گرافیک بازی هم خیلی خوبه ولی شاهکار نیست یعنی بیشترین چیزی که توش بهش توجه شده نورپردازی هست که با توجه به قدرت موتور FB2 توی این زمینه به شدت گمانه زنی رو نسبت به استفاده از این موتور بالا میبره(حتی با وجود تکذیب Criterion )....
    خلاصه چیز خاصی ندارم که بگم ولی اگه pc باز هستید و مثل من خمار یه سبک racing که خوب چاره ای ندارید ولی اگه کنسولی هستنید تا وقتی بازیهایی نظیر forza وجود داره این بازی چیز خیلی خاصی براتون نداره!!!
    Last edited by mehdy.z; 05-11-2012 at 23:51.

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اما در مورد خود بازی داستان که هیچی نداره کنترل فرمون بازی هم تعریفی نداره نه واقعیه(مثل shift)ونه فانتزی(مثل HP)فقط داغونه همین!!
    نه قبول ندارم با تمام احترام ...به علاوه نظر شخصیم :

Gamespot

• Terrific handling makes driving a pleasure
    • IGN

PERFECT HANDLING !

+

داستان ....نمیدونم فک کنم این فقط تو کشور ما وجود داره که میگن Racing باید داستان داشته باشه ! هیچ جای دنیا همچین چیزی نیس !

به قدرت موتور FB2 توی این زمینه به شدت گمانه زنی رو نسبت به استفاده
    این حرفتنوم از پایه و اساس اشتباهه آقا مهدی، اولا شرکت و سازنده به این مهمی نمیاد اعتبار خودشو با انجینو اینجور چیزار ....ثانیا یه نگا به حجم بازی بندازین و مقایسش کنین با NFSRUN !
    Last edited by mjorh; 06-11-2012 at 00:19.

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیرو صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بازی از اول ارتباط برقرار کردن باهاش سخته و یه جوری ادم رو زده میکنه(من خودم اول ناامید شدم) ولی کافیه دستت به بازی بیفته ازش دل نمیکنی.
    کلا بازی یه جوری هست که ادم رو مجذوب خودش میکنه ، مسابقاتش طوری هست که اگر هر چند بار اونا رو انجام بدی بازم بهت میچسبه چون گیم پلیش عالی هست ، ولی تو hp مسابقات اینجوری نبود و تکراری میشد

یه نکته دیگه اینکه وقتی حریف تصادف میکنه مثل شبه بهت نمیرسه و عقب میفته

من که خیلی بازی رو پسندیدم
    مسابقات اگه طولانی بود و تیونینگ کامل داشت لایق نمره 10 از 10 بود

12. 3 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کلا عاشقه NFS هستم
    از ورژن 1 که تحت ویندوز 95 بازیش میکردم دوسش داشتم تا الان
    اما واقعا هنوز که هنوزه بهترین سری کل تاریخ NFS همون موست وانتد سال 2005 بود
    این بازی هم جزو 5 تا میشه به حساب اوردش.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

از NFSMW2005 تا به حال هیچ کدوم از سری های محبوب NFS واقعا نتونسه بودن معادله سبک Racing منو ارضا کنن تا این که نوبت به NFSMW2012 رسید ، که باید بگم واقعا در خیلی از جهات برتریای زیادی نسبت به سریای قبلی داره

گیم پلی بازی تقریبا میتونم بگم اصن انتظارشو نداشتم ، یه گیم پلی نو و جدید که باس بش عادت کرد و خیلی م عالی کار شده ، اول نکته این که همه ی ماشین ها از همون اول وجود

دارن که فقط باس پیداشون کرد هر ماشین Race های مخصوص به خودشونو داره که واقعا پر تنوع و پر جزئیاتن که خیلی دیر حس تکراری بودن به گیمر دست میده ، با جمع کردن Speed

Point ها توسط مسابقه دادن ،شکستن بیلبورد های تبلیغاتی که اتفاقا تبلیغات خود شرکتای EA هسن !! ، در رفتن از دست پلیس و ...،میتونید با Most Wanted ها مسابقه بدید و درا

آخر خودتون Most Wanted شید ! Tuning متاسفانه اصن خوب کار نشده ، میتونس خیلی پر جزئیات باشه که حالا زیاد روش مانور نداده Criterion !

هندلینگ فوق العاده و Realistic ! قوانین فیزیک همگی خیلی خوب به کار اومدن دریفت ها Jump ها Crash ها و ... در کل فیزیک بازی حرف نداره !

گرافیک بازی هم یکی از بهترین گرافیکای سبک Racing رو داشته ، واقعا شاهکاره ، فیزیک بازی هم همونطور ک گفتم بی عیب ! طراحی مراحل ماشین ها و ...همگی پرجزئیات و

عالی
    ! شهر Fairheaven هم گستردگی و تنوع زیادی داره !

موسیقی و صداگزاری بازی هم بازم عالی کار شده ، Track های Metal n Rock واقعا هیجان مسابقات رو دوچندان کردن ! صدای انجین موتور ماشین ها ، Crash هایی ک رخ میده و... عالین !

دوست عزیز ممنون از نظر شما.
    یه سری نکات رو که بولد کردم می خوام توضیح بدم:
    *بنظر من گیمر نباید مجبور باشه که هرچیزی که شرکت سازنده میسازه،خودش رو با اون تطبیق بده.استفاده از فیدبکها و پرداختن به علاقه مندیهای گیمر،از نکاتیست که باعث رضایت بیشتر گیمر و بالطبع فروش بیشتر محصول میشه.این رو کلی گفتم و نظری ندادم که گیم پلی این بازی چطوره.اصلا شاید منظور شما این نبود که من برداشت کردم.
    *در رابطه با مسابقات،تکراری بودن برخی مسابقات برای اتومبیلهای متفاوت جالب نبود و میتونست با تنوع بیشتری از چیزی که الان دیدیم صورت بگیره و اون حس تکراری بودن که شما اشاره کردید کمی زودتر به گیمر منتقل میشه!
    *تعقیب و گریز با پلیس فقط به درد امتیاز میخوره و در صورت بازداشت شدن،شما هیچ چیز از دست نمیدید!!این اصلا قابل توجیه نیست اونهم برای بازی ای که هویتش دقیقا همین گریزهاست و غیر قانونی بودن مسابقات...در توضیحی تکمیلی تر باید بگم که این مورد رو میشه کنار نبود داستانی خطی برای مراحل ذکر کرد که عدم وجود هردو مورد،"انگیزه رقابت" رو تا حدود زیادی از گیمر میگیره.
    *تیونینگ که تقریبا هیچ کاربری رو ارضاء نکرد.بخصوص اینکه همه توقع داشتن این بازی نسل جدید نسخه 2005 باشه و تبلیغات هم با همین ترفند پیشرفت ولی چیز دیگری ارائه شد.
    *نکته قوت این بازی همین طراحی ها و صداگذاریهای عالیست.جزئیاتی که شما هم بهش اشاره کردید در خیلی جاها به چشم میخوره.مثلا شخصیت اصلی،در حین رانندگی دنده عوض میکنه،موقع دنده عقب کاملا برمیگرده پشت رو نگاه میکنه،جزئیات گرافیکی روی ماشینها فوق العاده ست و... البته یه سری موارد هم هست که گاهی تو ذوق میزنه.مثلا وقتی کلی با ماشین به در و دیوار خوردید و بدنه له شده،می بینید که چراغها کاملا سالم هستند.
    *شهرها و گستردگی اونها هم از نکات مثبت بازیه.اینکه هیچ محدودیتی در جاده ندارید و با موانع مصنوعی فلش مانند که در سریهای قبل در جاده ها بودند،روبرو نمیشیم لذت رو بیشتر میکنه.
    *صداهای انجین ها که فوق العاده ست.موقع استارت،توی تونل،موقع تعویض دنده و...
    --------------------------------
    در کل این همه توجه به این نسخه تا حدودی برمیگرده به نامگذاری اون و استفاده از عنوانی که شاید محبوبترین عنوان nfs باشه.اما همین استفاده تبلیغاتی،تا حدود زیادی باعث شد نکات ضعف و قوتش رو با mw 2005 بسنجند.اکثر گیمرها انتظار یک mw با همون قابلیتها ولی با گرافیک مدرن و جذابیت بیشتر داشتند.ولی یک بازی تقریبا متفاوت با اون نسخه ارائه شد که باعث نارضایتی برخی از گیمرها شد.
    البته نباید این مسئله که mw تکرار نشد باعث بشه که نکات مثبت این نسخه کاملا زیر سوال بره.نوآوریها و باز هم پیشرفت گرافیک رو در این نسخه کاملا دیدیم.نسخه ای که فاقد تم داستانیه ولی با هیجانات خاص خود،طرفداران nfs رو راضی نگه داشت.
    در آخر بنده به عنوان یک گیمر نمره 8 از 10 رو به این عنوان میدم.

15. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نه قبول ندارم با تمام احترام ...به علاوه نظر شخصیم :

Gamespot

• Terrific handling makes driving a pleasure
    • IGN

PERFECT HANDLING !

+

داستان ....نمیدونم فک کنم این فقط تو کشور ما وجود داره که میگن Racing باید داستان داشته باشه ! هیچ جای دنیا همچین چیزی نیس !

بله منم خیلی طرفدار بازیهای racing داستانی نیستم....ولی میدونید چیه بد زده توی ذوقم مخصوصا با این فریم دادنش،سه ماهه منتظر یه racing هستم سر آخر این گیرمون اومدضمن اینکه اگه نظر منتقد IGN کنترل این بازی که نصف گیمرها ازش انتقاد کردند(علف باید به ذهن بزه شیرین باشه) perefct هست پس در مورد کنترلهای reality نظیر grid و forza چی میخواد باشه!!!
    این حرفتنوم از پایه و اساس اشتباهه آقا مهدی، اولا شرکت و سازنده به این مهمی نمیاد اعتبار خودشو با انجینو اینجور چیزار ....ثانیا یه نگا به حجم بازی بندازین و مقایسش کنین با NFSRUN !
    این حرف رو فقط از نظر فنی زدم چون موتور از خیلی از جهات گرافیکی توانایی ها به FB2 و RUN شباهت داره ولی به طور خاص منظورم این نبود که دقیقا FB2 هستش فقط تا حد زیادی حدس میزنم خیلی از امکاناتش رو ممکنه از اون قرض گرفته باشه...دلیل اصلی انم که روی pc درست کار نمکینه فکر کنم به خاطر اینه که موتور کلا از پایه مشکلات اساسی داره(به قول خودمون پدر و مادر درست وحسابی نداره)

17. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کلا عاشقه NFS هستم
    از ورژن 1 که تحت ویندوز 95 بازیش میکردم دوسش داشتم تا الان
    اما واقعا هنوز که هنوزه بهترین سری کل تاریخ NFS همون موست وانتد سال 2005 بود
    این بازی هم جزو 5 تا میشه به حساب اوردش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •