تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 118 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب برنتفورد را 4-0 بردیم و به مرحله بعد جام حذفی راه پیدا کردیم

نکته جالب گلزنی مجدد لمپارد که در 6 بازی 4 گل زده و همچنین کاپیتان تری روی ضربه سر بسیار عالی

2. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شوخی شوخی داریم یکی دیگه از ستاره های تاریخ چلسی رو از دست میدیم، من که فکر میکنم مشکلی دلخوری ای چیزی پیش اومده بین سران و فرانکی، والا هیشکی حاظر نیست یه همچین بازیکنی رو بندازه دور...

4. 8 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اقا این تورس توو تیم نخودیه ؟؟؟؟ شانس آوردیم یه 3 4 تا هافبک گلزن توو تیم داریم وگرنه معلوم نبود کی میخواد گل بزنه.... کم کم باید ردش کنیم بره....

6. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اقا این تورس توو تیم نخودیه ؟؟؟؟ شانس آوردیم یه 3 4 تا هافبک گلزن توو تیم داریم وگرنه معلوم نبود کی میخواد گل بزنه.... کم کم باید ردش کنیم بره....
    این روز ها صحبت درباره رفتن تورس به تیم سابقش اتلتیکو زیاد شده . گفته میشه شاید با فالکائو معاوضه بشه ...

از اون طرف استوریجی رو که میشه گفت مفت از دست دادیم فوق العاده ظاهر شده تو لیورپول

8. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه ما باید با برنتفورد هم بازی تکراری داشته باشیم؟!
    همون بازی اول رو برده بودیم الکی یه بازی اضافه تر بازی نمی کردم!
    جالبه دور بعدی با میدلزبورو بازی داریم که در صورت برنده شدن می خوریم به برنده بازی منچستر و ردینگ.

+

معلومه اصلا چه خبره؟
    این چند وقته همش خبرهای مختلف می شنویم.
    یه روز مورینیو به چلسی نزدیک میشه یه روز پلگرینی جای اونو می گیره!
    یه روز گفته میشه با لمپارد داره مذاکره میشه برای تمدید قرارداد یه روز توی خبرا میاد که لمپارد کم کم داره رفتنی میشه!
    یه روز به خرید فالکائو نزدیک میشیم یه روز دور!
    به نظرم برای فصل بعد یه فرمول ساده هست که باعث موفقیت صد در صد تیم میشه یعنی مثلث مورینیو ، لمپارد و فالکائو که توی این خبرای مورد نظر هم بودن

لمپارد تا چند وقت دیگه رکورد رو بزنه و بعدش اگه با گالکسی قرارداد ببنده فکر کنم برای آبراموویچ خیلی سنگین باشه چون کمتر باشگاه هایی هستن که می ذارن بهترین گلزنی تاریخ باشگاه خودش رو به یه باشگاه دیگه بره!
    در مورد مورینیو چیزی مشخص نیست و باید این فصل تموم بشه و احتمالش هست فصل بعد دوباره اونو توی نیمکت چلسی ببینیم و برای اون روز لحظه شماری می کنم... فکر کنم در صورت قهرمان شدن یا نشدن رئال توی لیگ قهرمانان اروپا در هر صورت یه بهونه ای برای رفتن از رئال داشته باشه...
    اما در مورد فاکائو اگه با تورس معاوضه بشه که خیلی رویایی میشه و به با یه تیر دو نشون زدیم!
    ولی خب اینا تا قطعی نشدن نمیشه در موردشون مطمئن بود و توی فوتبال هیچ چیزی مشخص نیست...

..............................

اتلتیکو در ها را برای معاوضه تورس و فالکائو گشود

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پیشنهاد چلسی برای به خدمت گرفتن رادامل فالکائو، روند موفقیت آمیزی داشته و حتی چند خبرگزاری اعلام کردند که باشگاه با فالکائو به توافقات شخصی نیز رسیده است.

حال باشگاه اسپانیایی علاقه خود را برای به خدمت گرفتن دوباره فرناندو تورس، مهاجم نه چندان موفق چلسی ابراز کرده است. با این حال مبلغ رضایت نامه سنگین تورس و همچنین دستمزد 175 هزار پوندی (هفتگی) او، کار را برای التیکو مادرید بسیار دشوار می کند.

با این حال دیلی میرور ادعا کرد که چلسی مجبور می شود تورس را به اتلتیکو بسپارد تا بتواند رادامل فالکائو را که رضایت نامه اش 46 میلیون پوند می باشد به خدمت بگیرد.

یکی از منابع اسپانیایی دیلی میرور به این خبرگزاری گفت: "با وجود تمام مشکلات در چلسی، تورس هنوز هم دوست داران فراوانی در اتلتیکو دارد و از بازگشت او استقبال خواهد شد."

به نظر می رسد که آبی ها در این تابستان فرناندو تورس به علاوه مبلغی کمتر از 30 میلیون پوند را به مادریدی ها پرداخت می کنند و در ازای آن رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی این باشگاه را به خدمت می گیرند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ستایش سرمربی برنتفورد از اخلاق داوید لوئیز

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، سرمربی برنتفورد، اووه روزلر عنوان کرد که مدافع چلسی، داوید لوئیز پس از اتمام بازی که با پیروزی 4-0 آبی ها همراه بود، به رختکن برنتفورد آمده تا از بازیکن جوان این تیم به خاطر خطایی که در طول بازی بر روی او انجام داد عذرخواهی کند.

روزلر تایید کرد که مشکل ریوز جدی نبوده و صدمه ای به او وارد نشده است. همچنین لوئیز را به خاطر این کار تحسین کرد و حرکت او را فوق العاده دانست.

روزلر به خبرنگاران گفت: "جیک خوب است. او می خواست که بازی را ادامه دهد ولی کادر پزشکی ما گفت که بهتر است بازی نکند. اول ایمنی، با این حال او برای بازی هفته آینده هیچ مشکلی ندارد. او برای چند لحظه بی هوش شده بود."

سرمربی تیم حذف شده برنتفورد ادامه داد: "من برخورد او با لوئیز را به صورت واضح ندیده ام که بخواهم رای صادر کنم. پس از اتمام بازی لوئیز به رختکن ما آمد تا با جیک صحبت کند و من فکر می کنم که این حرکت و ژستی فوق العاده بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تري و تکذيب شايعه درگيري‌اش با بنيتس

جان تري، کاپيتان چلسي، شايعات اخير در مورد جدال لفظي اش با رافا بنيتس، سرمربي تيمش، را رد کرد.

بنيتس روز پنج شنبه گفته بود که ديگر حضور تري در ترکيب اصلي آبي ها تضمين شده نيست و امروز رسانه هاي انگليسي از درگيري اين دو در تمرينات چلسي خبر دادند.

اما تري پس از گلزني در ديدار امروز تيمش مقابل برنتفورد گفت:" اين اخبار کاملا مزخرف است.

امروز اخباري در روزنامه ها منتشر شد اما اينها همه مزخرفات ژورناليستي است. سرمربي من را به خوبي مي شناسد و مي داند که من مي خواهم بازي کنم. من براي 4-3 ماه از ميادين دور بودم و در اين مدت ايوانوويچ و گري کيهيل خوب کار کردند؛ به همين دليل رقابت زيادي در تيم وجود دارد و همه براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي بايد بجنگند.

من هيچ شکايتي از اين موضوع ندارم."

او همچنين در مورد ديدار امروز گفت:" نيمه اول، آنها شرايط را براي ما دشوار کردند. دو نفر از مدافعان آنها خيلي عقب بازي مي کردند. اما وقتي به گل اول رسيديم، مطمئن بوديم که مي توانيم به گل هاي دوم و سوم هم برسيم.

من رکورد گلزني خوبي در جام حذفي دارم و خيلي خوب است که بار ديگر در نام من هم در بين گلزنان قرار گرفت. خوشحالم که بار ديگر فرصت بازي کردن پيدا کردم زيرا هر بازيکني دوست دارد بازي کند."

12. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسی - اسپارتاپراگ

ساعت 23:35 از :

راه فردا
    Al Jazeera Sport +3
    beIN Sport 2 / HD
    Sky Sport 3 / HD
    شبکه ورزش
    دیدار رفت 0-1 چلسی

14. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب هازارد با یه گل تماشایی ما رو به مرحله بعد فرستاد

یعنی جون به لب شدم تا تونستیم گل بزنیم :| با بدبختی رفتیم مرحله بعد ...

خیلی موقعیت خراب کردیم ... تورس به تنهایی یه هت تریک + 1 تو miss از خودش به جا گذاشت و یه جا هم جلوی شوت رامیرس که داشت میرفت تو گل رو گرفت :(

این مرحله گذشت ولی تو مراحل بعد قطعآ به مشکل میخوریم چون یه مهاجم تمام کننده نداریم

+

ویرایش : خب حریف مرحله بعدیمون هم الان مشخص شد .. استوا بخارست رومانی که تو پنالتی آژاکس رو حذف کرد دو هفته دیگه میزبان ماست و بازی برگشت هم سه هفته دیگه در زمین ما خواهد بود ...

Last edited by MORINIO; 22-02-2013 at 02:23.

16. 8 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب در دقیقه 90 باز هم هازارد نجاتمون داد و خدا رو شکر تونستیم صعود کنیم

بازی که باید با اختلاف گل می بردیم اما باز هم بی توجهی و بی انگیزه بودن تورس مانع اون شد نمیدونم چرا این بازیکن انقدر بی انگیزه شده! متاسفانه دمبا با هم نبود وگرنه شاید نتیجه غیر از این بودش

کیهیل هم باز یک اشتباه بزرگ داشت که نزدیک بود مارو تا مرز حذف شدن پیش ببره

خیلی بازی هامون فشرده هست و حتما باید چرخشی از بازیکنامون استفاده کنیم

6 اسفند منچستر سیتی A (لیگ)
    9 اسفند میدلزبرو A ( اف ای کاپ )
    12 اسفند وست بروم H (لیگ)
    17 اسفند (استفا بخارست) A (یورو لیگ)
    19 اسفند منچستر یونایتد A ( اف ای کاپ )
    20 اسفند فولهام A (لیگ) ( که احتمالا به خاطر بازیه حذفی ب تعویق بیفته )
    24 اسفند (استفا بخارست) H (یورو لیگ)
    26 اسفند وستهم H (لیگ)

18. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم بنیتز توجیه نیست که دیگه جامی نمونده و باید لیگ اروپا رو جدی بگیره

تورس هم واقعا فاجعه ای بیش نبود
    دیشب بازیش رو میدیدم یاد آرش برهانی و هادی نورورزی میفتادم!

20. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •