تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 68 اولاول ... 949555657585960616263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

با سلام
    من یدونه ua46h7000 مصری دارم که با کنترل دست ساز اقدام به باز کردن منو مخفی کردم بعد از این کار صفحه سقید و قرمز و سبر شد و دایم صفحه رنگ عوض میکرد که حلش کردم حالا منو باز نشده به نظر اساتید مشکل کجاست
    در ضمن 51 صفحه رو خوندم
    با کسب اجازه از مهندس متین پور عزیز.سلام دوست عزیز این مدل تنها با کنترل سرویس قابل تنظیم هست و دسترسی به منوی مخفی آن (گزینه های تنظیم دیجیتال) با کنترل دست ساز امکان پذیر نیست (مهندس متین پور عزیز لطفاً به بقیه دوستان هم این مطلب رو اطلاع بدید) اگر در چابهار و یا شهر های اطراف آن هستید آدرس بدید من خودم بیام براتون فعال کنم
    در مورد رنگ به رنگ شدن صفح هم نگران نباشید.چیز مهمی نیست.با فشار دادن دکمه کنترل دستی که پشت تی وی هست این مشکل برطرف میشه و تی وی به حالت عادی بر میگرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

مهندس متین پور عزیز سلام . من دو سال هست که تو کار فعال سازی دیجیتال تلویزیون هستم. ضمنا از کنترل دست ساز شما هم قبلاً استفاده کردم . با تجربه ای که در این مدت بدست آوردم باید بگم که کلیه تلویزیون های جدید سری H سامسونگ (مثلا H6400) و البته اون هایی که محصول مصر هم هستن که غالباً همین مدل ها هستن قابلیت بازگشایی منوی مخفی از طریق کنترل دست ساز رو ندارن و تنها با استفاده از کنترل سرویس سامسونگ آن هم به روش خاص خودش که خودتون واقف هستید امکان پذیره .چون من خودم در چابهار زندگی میکنم روی این مدل تلویزیون ها شناخت بهتری دارم و خواستم این مطلب رو باتوجه به ابن که اکثر دوستان درخواست کردن به اطلاع همگی برسونم.لطفاً این مطلب رو به اطلاع همه درخواست کننده ها برسونید تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مهندس متین پور عزیز سلام . من دو سال هست که تو کار فعال سازی دیجیتال تلویزیون هستم. ضمنا از کنترل دست ساز شما هم قبلاً استفاده کردم . با تجربه ای که در این مدت بدست آوردم باید بگم که کلیه تلویزیون های جدید سری H سامسونگ (مثلا H6400) و البته اون هایی که محصول مصر هم هستن که غالباً همین مدل ها هستن قابلیت بازگشایی منوی مخفی از طریق کنترل دست ساز رو ندارن و تنها با استفاده از کنترل سرویس سامسونگ آن هم به روش خاص خودش که خودتون واقف هستید امکان پذیره .چون من خودم در چابهار زندگی میکنم روی این مدل تلویزیون ها شناخت بهتری دارم و خواستم این مطلب رو باتوجه به ابن که اکثر دوستان درخواست کردن به اطلاع همگی برسونم.لطفاً این مطلب رو به اطلاع همه درخواست کننده ها برسونید تشکر
    دوست عزیز
    برای ورود به منوی مخفی سری H در این تایپیک بطور جامع توضیح داده شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز با کسب اجازه از مهندس متین پور عزیز . دوست من بنده خودم در این زمینه فعالیت دارم.باید بگم این مدل قابلیت دریافت کانال های دیجیتالب رو نداره.دنبال هیچ چیز نگردید فقط باید تی وی تون رو عوض کنید.علی رغم اینکه جست و جوی دیجیتال داره اما قابلیت دریافت شبکه ها رو نداره و فقط نشون میده که داره جست و جوی دیجیتال رو انجام میده.در واقع بورد این تی وی برای اینکار طراحی شده اما قطعه تیونر داخلی رو نداره
    دوست عزیز
    قبل از پاسخ دادن به پست کاربران دقت کنید که پاسخ تان درستو علمی باشد قبلاً به دوستمان بابت مشگلشان پاسخ داده شده و ایشان موفق به حل مشگلشان شده است که شما می توانید به این پست آن کاربر مراجعه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لازم به ذکر است که مدل
    40es8090 هم قابلیت دیجیتال و هم رسی - ور را دارد.

نوشته شده توسط هورداد92 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام جناب متین پور
    تی وی من 40es8090 ساخت اسلواکی هست و local روی آلمان هست
    ریموت دست ساز رو طبق فرمایش جنابعالی ساختم و فایلهارو با صدای بلند از لپتاپ و با کمترین فاصله از سنسور تی وی پخش کردم (قبلش فایلها رو تست کردم مشکلی نداشت) ولی هیچ اتفاقی نمیفته و منو آنلاک نمیشه....
    آیا مشکل از ریموت منه یا تی وی که دارم این ریموت روش جواب نمیده؟؟
    و اینکه چون دیود قطب مثبت و منفی داره آیا فرقی میکنه کدوم قطب دیود به کدوم پایه فیش وصل بشه یا نه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام جناب متین پور عزیز.ببخشید حق با شماست اشتباه شده بود.بی نهایت از پاسخ های خوب و ارزشمندتون سپاسگزارم.عذرخواهی بنده رو بپذیرید.از راهنمایی های فوق العاده اثر بخش و نتیجه بخشتون مجدداً تشکر میکنم

6. این کاربر از amirhossein933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma4nafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

سلام
    تلویزیون من مدل ue55d8000 سامسونگ هستش که در اروپا خریداری کردم .

من هم نمیتونم زیرنویس فارسی را به درستی روی تصویر داشته باشم و امکان ساخت اون رموت دستی هم برام ممکن نیست . اما شنیدم از طریق infrared گوشی موبایل و رموت کنترل گوشی های اندروید میشه فعال ساز ساخت . میشه در این مورد یه توضیحی بدید و اینکه چکار کنم ؟

ممنون و سپاس

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    تلویزیون من مدل ue55d8000 سامسونگ هستش که در اروپا خریداری کردم .

من هم نمیتونم زیرنویس فارسی را به درستی روی تصویر داشته باشم و امکان ساخت اون رموت دستی هم برام ممکن نیست . اما شنیدم از طریق infrared گوشی موبایل و رموت کنترل گوشی های اندروید میشه فعال ساز ساخت . میشه در این مورد یه توضیحی بدید و اینکه چکار کنم ؟

ممنون و سپاس
    دوست عزیز
    از این تایپیک استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آقا من گیج شدم
    تل من LG 42LB552V هست.بهترین راه برای فارسی کردن منو چیه؟
    ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    آقا من گیج شدم
    تل من LG 42LB552V هست.بهترین راه برای فارسی کردن منو چیه؟
    ممنونم
    دوست عزیز
    شما در تایپیک اشتباه وارد شدید. این موارد برای تلویزیونهای سامسونگ کارایی دارد.

داره خودمونی میشه Stankovic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای Unlock تلویزیون های قبلی سامسونگ از برنامه ruSamsungTVCommunicator می شد استفاده کرد که دیگه روی سری E کار نمی کنه برای همین برای رفتن به منوی مخفی و تغییر Local Set باید از روش دیگه استفاده کرد که می خواهم به شما معرفی کنم:

وسایل مورد نیاز برای ساخت ارزان ترین ریموت کنترل دنیا:
    2 عدد دیود (LED) مادون قرمز
    1 عدد فیش استریو برای اتصال به خروجی صدای دستگاه هایی نظیر لپ تاپ، MP3 Player، موبایل و ...
    اگر هدفون یا گوشی به درد نخور دارید می تونید از فیش اون برای این کار استفاده کنید.

روش ساخت:
    طبق شکل زیر دو سر ال ای دی ها رو بر عکس (پایه بلند یکی رو به پایه کوتاه دیگری یا آند یکی رو به کاتد دیگری) به هم ببندید و به پایه های باند چپ و راست فیش استریو (دو پایه کوچکتر) وصل کنید. پایه زمین فیش استریو (بزرگترین پایه یا همون GND) مهم نیست.

دقت کنید دو تا LED ها مثل شکل زیر موازی هم باشند و با هم زاویه نداشته باشند:

فایل صوتی میکس شده را توی دستگاهتون بریزید:

فايل هاي ضميمه

فیش رو به یه دستگاه پخش صدا وصل کنید و صدای اونو بلند کنید. حالا کنترل ساخته شد و آماده پخش فایل های صوتی هست.

هنگامی که تلویزیون در حالت استندبای هست، با زدن به ترتیب این 4 تا دکمه روی ریموت، به منوی مخفی برید:
    [INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]

سپس توسط دستگاهتون در حالی که دیود های مادون قرمز رو به طرف تلویزیون گرفتید، فایل میکس شده
    fatory+3speed
    را پخش کنید.

بدین ترتیب منوی مخفی Unlock میشه و می تونید Local Set رو تغییر دهید فقط به گزینه های دیگه که ازش سر نمیارید دست نزنید که خیلی خطرناکه!

© حقوق معنوی این پست برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بنده حقیر محفوظ بیده.

سلام،ممنون بابت این آموزش

میشه بگید کجای کار من اشتباست؟

اول از همه دوتا لامپ ال ای دی مادون قرمز و یدونه فیش اسپیکر تهیه کردم
    اونها رو به شکل زیر به هم متصل کردم

بعد وارد منوی سرویس تلویزیون قسمت آپشن شدم، بعد فیش اسپیکر رو به گوشی نوکیا C7 وصل کردم و فایلی که ضمیمه کردید رو اجرا کردم(با بالاترین صدا)پخشش کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!(البته با گوشی616 HTC هم تست کردم)

دوستان لطفا راهنماییم کنید تا عیب کارم رو پیدا کنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •