کشتزارهای اطراف شیراز
دوربین: Canon 960IS
لطفا در مورد کادر بندی و در کل ایرادات و اشکالات فنی این عکس بحث کنید.
کشتزارهای اطراف شیراز
دوربین: Canon 960IS
لطفا در مورد کادر بندی و در کل ایرادات و اشکالات فنی این عکس بحث کنید.
Last edited by knight110; 13-02-2013 at 20:11.
عزیز این چه سایزیه اخه !! شما که ماشالا کم عکس نمیزاری داخل این تاپیک همینجور پیش بری برا هر صفحه باید 7.8 مگ بزاریم کنارلطفا عکس ها رو تغییر سایز و کم حجم قرار بدید و یا اگه خیلی دوست دارید با حجم بالا به نمایش بزارید !
! به صورت لینک قرار بدید ! این چندمین باره داره این اتفاق میفته !
و دوستان قبلا هم در این مورد تذکراتی داده بودن ... اما ...
+
در مورد یه سری عکس های به ظاهر خبری در مورد اب پیمایی و راه پیماییو کوه پیماییو منزل پیمایی و... !صفحه ی قبل هم بهتره ا تو تاپیک مربوط به خودش قرار بگیره یعنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SA.JJ.AD; 13-02-2013 at 19:58.
شما به نظرم بهتره به جای اینکه حسی و غریزی یه عکسی بگیرید ... یه مقدار راجع به مبانی عکاسی اول مطالعه کنید که کادر بندی چی هست ترکیب بندی چی هست زیبایی شناسی چیه ، چه چیزی در عکس زیباست چه چیزی نا زیباست ....
برای مثال شما مثلا در این عکس خواستی چی رو نشون بدی ؟ درخت ؟ کوه ؟ چمن ؟ یا آسمان ؟ خب این ها ضمن اینکه موضوعاتی بسیار تکراری هستند و همه ی ما هم در روز داریم بار ها و بار ها از همین زاویه ای که شما عکس رو گرفتی این چیزها رو میبینیم ، اجرای اون هم نادرست هست ..
مثلا کادرتون بسیار پر ایراد از بالا ، سمت راست و سمت چپ قطع شده . سوژه مشخصی در عکس نیست .. ترکیب بندی خاصی نیست در عکس و .....
هر عکسی رو که میگیرید به فکر این باشید که چیزی رو به مخاطب نشون بدید که در درجه اول یا تا حالا ندیده یا کم دیده . یا اگرم دیده از زاویه ی دیگه این شما اون موضوع رو نمایش بدی
آفرین. خوبه . دارم کم کم چیزایی یاد میگیرم.در ارتباط با این مطالبی که گفتید آیا فایل آموزشی ذر اختیار دارید؟ بالاخره هر چی باشه خیلی از دوستان دانشجو و یا فارغ التحصیل رشته عکاسی هستند.
دراین عکس ترکیبی از سبزی کاج و سرو و از طرفی بی برگی سایر درختها که کنار هم بودند نظر مرا جلب کرد.اگر نگاهی به درختای سبز بیاندازید می بینید که نزدیک به هم به عبارتی من تو من و به شکلی منظم در یک ردیف هستند. اما درختان بی برگ از هم جدا ،پراکنده و تا حدودی بد قواره هستند. میدونی یک جورایی مفهوم قشنگی برام داشت. این مفهوم که همیشه با همرنگی و همکاری می توانیم موفق باشیم و شاداب اما با جدایی و تک روی معمولا آن نتیجه ای که میخواهیم به دست نمیاد و خیلی وقتها زحماتمان به بار نمیشینه و این در حالیه که همه درختان در یک محیط هستند و از شرایط آب و هوایی و خاک یکسان استفاده می کنند. اما تعدادی سبز و تعدادی دیگر خشک و بی ثمر. میخاستم اینو به مخاطب تیز بین بگم که با همکاری، همیشه پایدار و پر ثمر هستیم اما با تک روی و انفرادی ممکن است هیچگاه فعالیت ها مون به نتیجه دلخواه نرسه. پس همه دور هم جمع بشیم.
Last edited by knight110; 14-02-2013 at 00:23.
من دقيقا با مهر فيلم جان موافقم. شايد سينا جان (Knigt110) دليل گذاشتن عكساش تشكر كاربراس پس حداقل حرفه اي عمل كنيم و عكسي كه ساده ترين مباني رو رعايت نكرده تشكر نكنيم. بهتر نيست؟
ببينيد سينا جان،عزيزم، اينكه 4 تا درخت رو داخل كادر قرار بديد طوري كه از دورو برش كات نشه بخدا كاره سختي نيست و فقط خودتون ميتونيد انجامش بديد. انقدر آسونه كه لازم به آموزش دادن نداره. فقط براي شروع كار سوژه اي كه ازش عكس ميگيريد رو داخل كادر قرار بديد. بريد سايت 1x.com تازه ميفهميد عكاسي يني چي. بابا ما داريم با دوربينمون بازي ميكنيم تا عكاسي. عكساي شما كه ماشالا تاپيك عكاسي رو تركوندهآفرین. خوبه . دارم کم کم چیزایی یاد میگیرم.در ارتباط با این مطالبی که گفتید آیا فایل آموزشی ذر اختیار دارید؟ بالاخره هر چی باشه خیلی از دوستان دانشجو و یا فارغ التحصیل رشته عکاسی هستند.
دراین عکس ترکیبی از سبزی کاج و سرو و از طرفی بی برگی سایر درختها که کنار هم بودند نظر مرا جلب کرد.
نماي رو به شهر منزل ما خيلي زيباه انصافا و از ميرداماد تا كوه هاي بومهنو شرق تهرانم معلومه ولي اصلا نميشه كادر مناسبي بست. از يطرف سيم برق مياد توكادر يه طرف ساختمون نصفه مياد ساختمون در حال ساخت نمارو بهم ميريزه و خلاصه، حالا چون ويو عاليه من هر روز بيام صد تا عكس بگيرم از اين نما؟ اول بايد كادرو در نظر بگيري سينا جان.
مثل این که مرغ برای شما دوستان یک پا داره نه؟
هر چی من میگم آماتورم شماها باز بر می گردید سر حرف اولتان و تهاجمی برخورد می کنید. دوستان عزیزان واقعا شما تحصیلات آکادمیکی دارید؟!!! وقتی شما سر کلاس درس و بحث می نشستید و از اساتید خودتان کسب دانش می کردید اینطوری به شما جواب می دادن؟ فکر نکنم.
به جای لحن تهاجمی. دست افرادی را که برای یادگیری به سوی شما دراز شده را گرفته و گام به گام او را راهنمایی کنید. هنوز یک نظر تخصصی جامع و کامل در این فرام ندیده ام. بله دوست خوبم آقا مهدی عزیز من هم سالها پیش سایت Photo.net را مرور می کردم. و مایلم بودم از کار اساتید بزرگ ایده بگیرم. خود شما اصرار داشتید که من از بقیه تشکر کنم. نه؟ یادتان رفت که اعتراض کردید که چرا از بقیه تشکر نمیکنم. نه عزیزم برای جلب تشکر بقیه دوستان وقت صرف نمیکنم بلکه وقت گذاشتم ام تا از افرادی مثل شما یاد بگیرم.این همه عکسها با سوژه های مختلف لود شده مثلا دوستی عکسهایی از قطره و سینک ظرفشویی گذاشت. خب که چی؟ آیا واقعا عکسی جذاب و حرفه ای بود؟ نور فلش در یکی از اونها بسیار نمایان و بیش از حد بود.ندیدم اعتراض های زیادی باشه از این که این عکس چه ربطی به این فرام داره و یا کادر بندی و نوردهی اون اصلا خوب نیست. و یا عکسی از یک میدان در شب. خب در همه شهرها میدانهایی هست به مراتب زیباتر از آن میدان و با مناظر بی نظیر.
دوستان خوبم اگر من هم سر کلاس درس انتظارم از دانشجویان و شاگردام در سطح خودم باشه که ...
به هر حال من اهل جا زدن نیستم. این جا محلیه برای یادگیری و من هم با این هدف اومدم. پس لطفا فقط اظهار نظر فنی دقیق. اگر کادر بندی درست نیست بگید به این
دلائل درست نیست و باید به این شیوه عمل می شد.
چند بار هم هست که به کنایه از تعداد عکسهایی که میذارم صحبت میشه. شاید هم دلیل همین تعداد عکسها باشه. فرهنگ ایرونیه دیگه نمیشه کاریش کرد. تا زمانی که ایستادی کسی کار به کارت نداره اما همین که حرکت کردی سنگه که به سمتت پرتاب میشه.
یه پیشنهاد دارم. از این به بعد وقتی خواستید فردی مثل منه آماتور را راهنمایی کنید جمله خودتان را با این عبارت شروع کنید که: اگر جای شما بودم...(بعد شما نقدتان و پیشنهادات خودتان را بیاورید) .
موافقید؟
Last edited by knight110; 14-02-2013 at 01:20.
سينا جان ببين. اولا من از مدير عزيزمون مهران و احسان درخواست ميكنم تاپيكي با عنوان اسنپ شات و عكس هاي آماتور بزاره و هر كسي تشخيص داد كه عكسش آماتوره و نياز به كمك و راهنمايي داره بياد و بزاره تو تاپيكه خودش. بايد فروم رو به جلو پيش بره. خيلي از كاربراي عكاسي تو فروم akkasee.com هم هستن و ميدونن اونجا چه خبره. تاپيكي هست كه توسط مديران تاييد ميشه و سطح عكسا بالاه تاپيك آزاد هست و تاپيك آماتور ها. من به شخصه وقتي تاپيكي كه عكس ها توسط مديران تاييد ميشه و تاپيك آزاد (براي حرفه اي و نيمه حرفه اي ها) عكساشون رو ميديدم واقعا واقعا لذت ميبردم و حرفي براي گفتن باقي نمي موند.
شما هر عكسي دستتون مياد ميزاريد و ميگيد نظر! خوب بايد بپذيريد كه كاربرا اشتياق به نقد عكستون پيدا نميكنن. من ازتون معذرت مي خوام ببخشيد اما كسي كه يه درخت رو بعد از اين همه درگيري در انجمن و چيكار كنو و چيكار نكن نميتونه تو كادر قرار بده از آماتور هم يه پله پايين تره. آيا اين اولين باري بود كه پست داديد و انتظار نقد و راهنمايي براي پيشرفت داشتيد؟ خوب نه. دها بار عكس گذاشتيد و كاربرا گفتن چيكار كن چيكار نكن اما باز شما ميايد و اين عكس رو ميذاريد كه بي تعاروف افتضاحه!
عزيز خوب يخورده دقت كن اينجوري كه نميشه. بهترم هست كه از آرشيوت عكس نذاري و طبق اون چيزايي كه ياد گرفتي بري عكس بگيري و بذاري.
چاكريم - مهدي
پارك ساعي♥
![]()
Last edited by Amateِur; 14-02-2013 at 01:12.
خب حالا چه چیز این عکس قشنگه؟ یک صندلی خالی . هدفت از این عکس چی بوده؟ چیز خارق العاده ای درش نمیبینم. آخه شماهایی که ادعای حرفه ای بودن می کنید باور کنید اندک عکسهایی دیده ام که جالب باشه. مخصوصا عکسهای شما.شما خودت میای ایراد میگیری که عکسهای پرتره نذارید بعد میای عکس از میدان فاطمی میذاری. تشکر نکنیم میگی تشکر کن. عکس بذاریم میگی برای تشکر کردن دیگرانه. گل میذارم میگی یک چیز دیگه بذار تکراریه. آکواریوم میذارم میگی این که جالب نمیشه. عزیز دل برادر لطفا از جانب سایرین اظهار نظر نکن. اگر شما عزیز اجازه بدهی حتما کسانی هستند که نظر فنی بدهند.از طرفی جایی ندیدم که نوشته باشه این فرام مخصوص حرفه ای هاست(تا حالا که انچنان حرفه ای به نظر نمی رسد).دوست خوبم این فرام ناظر داره اجازه دهید تذکرات لازم را ایشان بدهند. لطفا این بحث را نیز ادامه ندهید. چون هیچ پاسخی به شما نداده و کار خودم را انجام میدم. ممنون
Last edited by knight110; 14-02-2013 at 01:36.
سينا جان شما لطف كن بحث رو ادامه نده نه من!
ببينيد اولا من كي گفتم پرتره نزار؟ لينك همچين پستي كه دادم رو بديد ببينم! من نگفتم عكس نذار فقط گفتم و ميگم كيفيت كارتو بالا ببر همين. مشكلات و سوالاتتو بپرس تا كمكت كنم.
انگار چیزی به نام نقد دوستانه، نقد محترمانه
قراره همیشه به عنوان یه حرف شعاری باقی بمونه
دوستان، توقع من بیشتر از اینها بود...
لطفا این روند نقد به تاپیک های دیگه تعمیم پیدا نکنه
تاپیک موقتا قفل میشه !
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)