تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 59 از 325 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من با کلی ذوق و شوق رفتم 21 مهر آزمون قلم چی دیدم رشتمو اون بالای پاسخ نامه زده ریاضی به جای تجربی.بعد بهم گفتن فعلا عمومیا رو بزن.عمومی تموم شد رفتند دنبال دفترچه اختصاصی گشتن و بعد از حدود 10 دقیقه اومدن دفترچه دادن.وقت برای بقیه تموم,گفتن تو وقت بیشتری داری اما من از اول آزمون حالم گرفته شده بود با بقیه تحویل دادم.بعد گفتن بیا سوالا رو توی این پاسخ نامه که سوراخ بود وارد کن (یعنی یه جاهایی نمی شد گزینه ی خاصی رو زد چون سوراخ بود !!!!!!!!!).جالبه الان توی سایت قلم چی هنوز رشته رو اشتباه زده و آزمون اول رو نوشته غایب!

امروز هم که گزینه ی دو بود که تو مدرسمون اجباریه و من کلا بهش اهمیت زیادی نمی دم و برنامم رو بر مبنای قلم چی جلو می برم و فقط درسایی رو می زنم که معلما با اون نمره ی مستمر می دن.

اینم درصدای اختصاصی هام تو گزینه ی دو:

زیست شناسی پیش دانشگاهی مشترک=82%
    زیست شناسی پیش دانشگاهی اختیاری=84%
    ریاضی=73%
    شیمی=48%
    فیزیک سر این آزمون چون معلممون نگفته بود نمره میده نزدم.

کلا فقط قلم چی.گزینه ی دو فقط برای نمره ی مستمر .

منطقه 3 هستم.

راستی من تو شیمی با بدست آوردن عدد نهایی توی این آزمون مشکل داشتم.
    دوستان بعضی موقع ها احساس می کنم شیمی مبتکران تستاش بعضی تیپ های تست رو نداره و اومده روی چند تیپ خاص تاکید کرده.
    نظرتون کلا در رابطه با درصد های آزمون و این شیمی چیه؟

ممنون.
    از این مشکلات تو قلمچی دیده میشه...احتمال میدم در روز های نزدیک به آزمون ثبت نام کرده بوده باشید....
    شیمی رو ضعیف زدید/...به عدد رسیدن در شیمی به ویژه در بخش استوکیومتری فقط و فقط با تمرین بسیار ب دست میاد...میتونید تست زمان دار بزنید تا پیشرفت کنید....مبتکران از یه سری جنبه ها بسیار خوبه و بعضی وقتا خیلی روی یه موضوع گیرمیده....برای یاد گیری بسیار کتاب خوبیه اما برا تمرین زیاد میتونید از کتاب های طبقه بندی شده مثل گاج استفاده کنید......
    البته این ملاک نیست شما فیزیک نزدید در نتیجه احتمالا وقت زیادی اضافه آوردید که رفتید زیست و ریاضی زدید....در نتیجه نمیشه در مورد اون درصد هاتون قضاوت کرد....
    والبته بگم که این نمره مستمر و اینا همش کشکه...شما روی یه آزمون تمرکز کن....

2. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با کلی ذوق و شوق رفتم 21 مهر آزمون قلم چی دیدم رشتمو اون بالای پاسخ نامه زده ریاضی به جای تجربی.بعد بهم گفتن فعلا عمومیا رو بزن.عمومی تموم شد رفتند دنبال دفترچه اختصاصی گشتن و بعد از حدود 10 دقیقه اومدن دفترچه دادن.وقت برای بقیه تموم,گفتن تو وقت بیشتری داری اما من از اول آزمون حالم گرفته شده بود با بقیه تحویل دادم.بعد گفتن بیا سوالا رو توی این پاسخ نامه که سوراخ بود وارد کن (یعنی یه جاهایی نمی شد گزینه ی خاصی رو زد چون سوراخ بود !!!!!!!!!).جالبه الان توی سایت قلم چی هنوز رشته رو اشتباه زده و آزمون اول رو نوشته غایب!

امروز هم که گزینه ی دو بود که تو مدرسمون اجباریه و من کلا بهش اهمیت زیادی نمی دم و برنامم رو بر مبنای قلم چی جلو می برم و فقط درسایی رو می زنم که معلما با اون نمره ی مستمر می دن.

اینم درصدای اختصاصی هام تو گزینه ی دو:

زیست شناسی پیش دانشگاهی مشترک=82%
    زیست شناسی پیش دانشگاهی اختیاری=84%
    ریاضی=73%
    شیمی=48%
    فیزیک سر این آزمون چون معلممون نگفته بود نمره میده نزدم.

کلا فقط قلم چی.گزینه ی دو فقط برای نمره ی مستمر .

منطقه 3 هستم.

راستی من تو شیمی با بدست آوردن عدد نهایی توی این آزمون مشکل داشتم.
    دوستان بعضی موقع ها احساس می کنم شیمی مبتکران تستاش بعضی تیپ های تست رو نداره و اومده روی چند تیپ خاص تاکید کرده.
    نظرتون کلا در رابطه با درصد های آزمون و این شیمی چیه؟

ممنون.
    سلام ببين به نظره من گزينه 2 سوالاش بهتره ها...؟؟!!!
    بيخيال
    در مورده درصد ها كه به من مربوط نيست
    در مورده شيمي:اين مشكله خيليا هست....خيلي پيش مياد راهو كامل بلدي ولي عدد ها بدجوري با مخت بازي ميكنه......برايه رفع اين مشكل هم من چاره اي به جز تمرين سراغ ندارم/(از اين چاره هايه كليشه اي بود)

4. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از این مشکلات تو قلمچی دیده میشه...احتمال میدم در روز های نزدیک به آزمون ثبت نام کرده بوده باشید....
    شیمی رو ضعیف زدید/...به عدد رسیدن در شیمی به ویژه در بخش استوکیومتری فقط و فقط با تمرین بسیار ب دست میاد...میتونید تست زمان دار بزنید تا پیشرفت کنید....مبتکران از یه سری جنبه ها بسیار خوبه و بعضی وقتا خیلی روی یه موضوع گیرمیده....برای یاد گیری بسیار کتاب خوبیه اما برا تمرین زیاد میتونید از کتاب های طبقه بندی شده مثل گاج استفاده کنید......
    البته این ملاک نیست شما فیزیک نزدید در نتیجه احتمالا وقت زیادی اضافه آوردید که رفتید زیست و ریاضی زدید....در نتیجه نمیشه در مورد اون درصد هاتون قضاوت کرد....
    والبته بگم که این نمره مستمر و اینا همش کشکه...شما روی یه آزمون تمرکز کن....
    سلام ببين به نظره من گزينه 2 سوالاش بهتره ها...؟؟!!!
    بيخيال
    در مورده درصد ها كه به من مربوط نيست
    در مورده شيمي:اين مشكله خيليا هست....خيلي پيش مياد راهو كامل بلدي ولي عدد ها بدجوري با مخت بازي ميكنه......برايه رفع اين مشكل هم من چاره اي به جز تمرين سراغ ندارم/(از اين چاره هايه كليشه اي بود)
    شیمی مبحث سینتیک شیمیایی هستش که بیشترش محاسباتیه.من تو خونه به راحتی تست های سراسری و تالیفی مبتکران رو می زنم اما سر این 2 آزمون اعداد و ریزه کاری ها بازی در اوردن.
    حالا سعی می کنم مسلط تر شم روی شیمی برم برای درصدای عالی توی آزمون بعدی.

واقعا به نظرم آزمون های آزمایشی مهم ترین بخش برنامه ریزی درسی هستش.حتما خیلی شنیدید که میگن خیلی توی یه مبحث خوب بودن اما سر آزمون فلان شد بهمان شد.آزمون های آزمایشی اینا رو مشخص و بر طرف می کنه.

ممنون.

6. 2 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تغییرات کتب نسبت به چاپ 89-90 چیا بوده در رشته تجربی؟
    سلام دوست من
    کتاب دین و زندگی
    ادبیات فراسی(حذف و اضافه چند درس)
    ریاضی
    و اندکی هم شیمی
    برای موقف از منابع جدید استفاده کنید
    خصوصا در دروسی که تغییرات زیاد بوده
    موفق باشید

8. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا پارسال بجز حسابان و ریاضی 1 و 2 کتابی تغییر کرد؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا پارسال بجز حسابان و ریاضی 1 و 2 کتابی تغییر کرد؟
    حسابان كه پارسال تغيير كرده و رياضي 2 هم گمانم از سال 88!رياضي 1 هم كه مهم نيست تغييراتش!البته براي رياضي و تجربي بعد هم كه ديني 3 تغيير كرده البته ببخشيدا من هي اينجا ميام در مورد تغييرات نظر ميدمده بيست بار در مورد تغيرات نظر دادم!

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جریان این چیه؟

عبدالامیرعرفی، درباره آخرین جلسه مشترک مرکز سنجش آموزش و پرورش و سازمان سنجش در خصوص درج اطلاعات اولیه داوطلبان کنکور ۹۲ گفت: در این جلسه مقرر شد اصلاحات جزئی در خصوص نحوه ثبت سوابق تحصیلی داوطلبان مشمول و همچنین روند اجرایی سایت ساهت ایجاد شود.
    وی افزود: بر این اساس مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها به عنوان روسای ستاد کنکور در استان‌ها فعالیت خود را آغاز کرده‌اند تا روند ثبت‌نام برای کنکور ۹۲ مهیا شود. رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش تصریح کرد: سایت ساهت که مربوط به ثبت سوابق تحصیلی و دریافت کد تحصیلی برای دانش آموزانی است که از سال ۸۴ تا بهمن ۹۱ دیپلم خود را دریافت می‌کنند، از اول آبان ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند، لذا دانش‌آموزان مشمول کد سوابق تحصیلی باید تا قبل از ۱۶ آذرماه و آغاز ثبت‌نام رسمی برای کنکور ۹۲ نسبت به تایید و اصلاح سوابق تحصیلی و اخذ کد تحصیلی اقدام کنند. عرفی گفت: همزمان با آغاز فعالیت سایت ساهت، سازمان سنجش نیز در سایت خود شرایطی را فراهم می‌کند تا دانش آموزان با درج مشخصات فردی خود بتوانند به طور همزمان با سایت ساهت اطلاعات خود را اصلاح و تایید و کد تحصیلی دریافت کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    کتاب دین و زندگی
    ادبیات فراسی(حذف و اضافه چند درس)
    ریاضی
    و اندکی هم شیمی
    برای موقف از منابع جدید استفاده کنید
    خصوصا در دروسی که تغییرات زیاد بوده
    موفق باشید
    توی کدوم مقاطع ؟کجا میتونم دقیقا بدونم چیا حذف و اضافه شده؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی نمیشه که بشینم همش رو بخونم
    ببینم کدوم کتاب تغییر کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •