خب اینجوری باید اول انتخاب کنی بین رشته، اگه دندون دوست داری که میرزه بری جای دیگه، چون واقعن رشته خیلی مهم تره نسبت به دانشگاه
خب اینجوری باید اول انتخاب کنی بین رشته، اگه دندون دوست داری که میرزه بری جای دیگه، چون واقعن رشته خیلی مهم تره نسبت به دانشگاه
سلام دوستان
لطفا به من کمک کنید. من رتبم شده 20622 !!!!!!!!!!
بدجوری اعصابم خورده. بومی اراکم. به نظرتون میتونم شبانه تو اراک مهندسی قبول شم؟؟
اصلا رتبم در حد مهندسی هست؟؟؟؟؟
جواب پیام نور هم با دولتی میاد؟
بعد برای پیام نور هم مثل دولتی فقط یک رشته رو خودشون انتخاب میکنن یا میتونیم بین چند رشتۀ مجاز انتخاب رشته کنیم؟
مي خواستم ببينم توي رشته برق رنك اين دانشگاه ها از نظر قدرت علمي و امكانات چجورياس؟(رتبه 1103 منطقه 2) خواهشا به دور از تعصب جواب بديد ... از صبح دارم سايتو زير و رو ميكنم هر كي يه چيزي گفته!!!
خواجه نصير شهيد بهشتي صنعتي اصفهان
اون ۱۶۰۰ حتما با سهمیه ای چیزی بوده
امکان نداره ۱۶۰۰ چون عمرانش رو ۱۷۰۰ بسته شده ...
تو ۴ ۵ صفحه پیش یه نفر یه فایل پی دی اف گذاشته در مورد دانشگاه ها
تو اون که یه سازمان زیر نظر سازمان ملل تهیه کرده رتبه ی صنعتی اصفهان از خواجه نصیر و بهشتی بهتر بود
میتونید خودتون ببینید :
اولش بگم که آدم هرجایی می تونه پیشرفت کنه.
دوری از خونه سختی های خودشو داره مخصوصا یه شهر جدید(وقتی فکرشو میکنم 1.5 ماه دیگه باید برم اسداباد دلم می خواد خود کشی کنم)
ولی لذت های خاص خودشو داره!! تجربه هایی هم کسب میکنی که شاید هیچوقت تو زندگیت نتونی تجربش کنی...
دانشگاه های غیر انتفاعی هم زیاد جالب نیستند ( خیلی خر تو خره...)
یکی از راه هایی که می تونی بفهمی ارزشش رو داره یا نه سایماگو هست یکی از معتبر ترین رتبه بندی های دانشگاه های جهان که بودجش از سازمان ملل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با تغییر آی پی دانلود کنی چون ایران رو تحریم کرده
با 10 هزار هم به نظرم دانشگاه های بهتری می تونی قبول بشی در مورد رشتت هم بیشتر تحقیق کن...
یه توصیه دیگه هم اینکه حتما شهر هایی رو انتخاب کن که مرکز استان باشه حتی اگه دانشکده باشه و مدرک یه دانشگاه خوب بده ارزشش رو نداره علاوه بر اون معلوم نیست تا زمانی که مدرک میگیری دانشکده بمونه!
خلاصه که خیلی دقت کن من که به گه خوردم افتادم...
ممنون بابت جوابتون ... ولي من ترجيح ميدم يكي از دانشگاه هاي تهران برم بين خواجه و شهيد بهشتي كسي ميدونه توي برق كدوم قويتره؟
Last edited by Werner; 13-09-2012 at 12:35.
سلام .
دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
تو مهندسی نرم افزار
بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .
خیلی خیلی ممنون
تو یادگار ماندگار هم آخرین قبولی برق کانون تو صنعتی اصفهان 1550 بوده رتبش، از نزدیک میشناسمش سهمیه ای نبوده.
پارسال عمران صنعتی خیلی خوبها زدنش، حتی یکی از دوستای من با 260 رفت عمران صنعتی برای همین تقریبن عمران و مکانیک و برق صنعتی اصفهان تو یه حول و حوش بود نفر آخرشون
دوستان خدارو شکر دارم به انتخابم نزدیک میشم فقط چندتا سوال:
1-دانشگاه شاهد تهران به صورت آزاد هم دانشجو میگیره؟یعنی من که هیچ سهمیه ای ندارم میتونم برم؟ دانشگاه خوبیه؟برا پزشکی میگم
2-اینو اونور هم پرسیدم یکی از دوستان پاسخ داد اما میخوام با جزییات بدونم.چون حیاتیه...من اگه پزشکی اصفهان قبول بشم (نیمسال دوم)بعد از مدتی ببینم نمیتونم اصفهان دوام بیارم میتونم برگردم کرمانشاه؟ انتقالی میدن؟ظوابطش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)