سلام
با تنظیمات الترا اگه1080 بازی کنید حدود 20 فریم میگیرید با fxaa البته حتما درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید ولی برای فریم بیشتر نیاز دارید کمی تنظیمات رو پایین تر بیارید
موفق باشید
سلام
با تنظیمات الترا اگه1080 بازی کنید حدود 20 فریم میگیرید با fxaa البته حتما درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید ولی برای فریم بیشتر نیاز دارید کمی تنظیمات رو پایین تر بیارید
موفق باشید
سلام این بازی رو میشه مثل gta ..اپن ورد بازی کزد؟؟
یعنی بدون ماموریت سوار ماشین شد و گشت زد"؟
بله، میشه...
منم بازیو به زور تموم کردم. این ubisoft ول کن نیست ، همه بازیاش عینه هم :| فقط خوب بلد جو بده و تبلیغ کنه قبل بازی .... ولی گول farcry 4 ش رو نمیخورم دیگه.... این ubiart framework هم که درست کردن واسه کپی پیست های بیشتر.
بازی ، بازی سالمیه و کار میکنه ، مشکلی نداره، شیک هم هست تا حدودی و اولش یکم جذبت میکنه ولی یهو دوزاریت میوفته که چقدر تکراریه و فقط ظاهر همه چی رو عوض کردن و در آخر نتیجه میشه این :
و نمیدونمم چرا .... تکراری بودن کل حس بازی ، جو الکی .... داستان تیکه پاره .... مراحل به شدت تکراری ....!!!!
نظر شخصی بود ، ناراحت نشه کسی![]()
Last edited by brain; 30-07-2014 at 05:37.
بالاخره بازی رو تموم کردم ( نسخه 360 )
اوایل که بازی رو شروع کردم به شدت توی ذوقم خورد ، هم گرافیک هم گیم پلی ، همه و همه دست به دست هم دادن تا بزارمش کنار و بعد از اینکه یه سری بازی دیگه انجام دادم باز رفتم سراغش و تمومش کردم .
ولی بعد از یه مدت هم به گرافیک عتدن کردم ، هم گیم پلی و فیزیک بد ماشین ها هم قابل توجه بود .
البته بازی به هیچ عنوان با بازی ای مثل جی تی ای 5 قابل مقایسه نبود ولی در کل به عنوان یه بازی محیط باز قابل قبول بود ، داستان بازی هم هر چی جلوتر رفتیم بهتر شد ،
بازی جالبی بود،بالاخره تموم شد،مرحله اخر که چندصدتا هدف مشخص میکنه و ویروس را باید روی شبکه آپلود کنی خیلی سخت بود،
در کل بازی جالبی بود
از همون اولی که نصبش کردم اول با کلی دردسر نصب کردم و اوردمش بالا بعدش وقتی وارد بازی شدم کلا خوشم نیامد پکش کردم ای کاش بازی اویل میامد عجب بازیه البته نه در محیط باز بلکه ترسناک
بعد از مدتها که دست به بازی نزده بودم دیروز این رو خریدم امروز تمومش کردم
بسی قشنگ ، زیبا و خفن پفن بود.
محتوای مخفی: مخفی
Last edited by sonixax; 18-08-2014 at 03:03.
عجب ! استفاده از تگ spoiler بد نیست ها ! ...
Last edited by ALt3rnA; 18-08-2014 at 04:29.
حواسم نبوددرستش کردم شما هم درستش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)