تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 103 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

راستی محمد رضا جان به نظرت ویندوزشو عوض کنم ؟!
    یه 8.1 64 که جدید اومده رو دانیدم ( از دانلود ها دانیدم )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرت عوض کنم ؟! اخه پارتیشناشم مسخرست :| میخوام یه 100 گیگ واسه وین بقیش تو یه درایو واسه بقیه چیزا
    اکل یه بکاپ ب،یر ک ویندکز ارجینالنو لاقل از دس ندی چون پولشو دادی،تینام اکثرا دی وی دی ویندوز روشون نیس
    برای اینکه جواب سوالتو درباره تغیرر ویندوز بصورت قاطع بدم:تسک منجر رو باز کن و ببین در حالت عادی 2.5 گیگ رمو اشغال کرده!! من روی لپتاپ msi وین8 کلا 700 مگ رم پرکرده.نتیجش اینه ک ایسوس یه عالمه نرم افزار روش ریخته ک اکثرا بدرد نخوره وتسه ما یا اینکه ما از نمونه های قویتر و مشابهشون ک کپی هم هستن استفاده میکنیم. پس بله ویندوزو عوض کن اما قبلش بکاب بگیر.
    درباره لپتاپ صداشو چک کن،کابل اچ دی ام آی رو ب نلویزیون بزن و فیلم تجرا کن تا تاخیر نداشته باشه.تاچ پدو کامل تست کن،میزان روشنایی کیبوردو چک کن،تصویرو از نظر روشنایی و یکدستی رنگ و رنگپریدگی ها چک کن،اون سابشو کامل چک کن هرچند زیاد قوی نیست،میزان رم سیستمتو مگاه کن هارد سیستمو هم میتونی با نرم افزار و هم با جابجای فایل از فلش چک کنی نا مشکلی نباشه،و... ک الان حظور ذهن ندارم.امیدوارم همه چیزش درست باشه و خیرشو ببینی
    راستی من اگر لپتاپم مورد نداشت تمام برچسباشو میکندم و ب تو هم همین توصیه رو میکنم،خیلی شیک میشه
    بازم سوالی بود در خدمتم داداش، موفق باشی

Sent from my GT-P3100

2. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HOMAYOON1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام الان یادم اومد. دیویدی ویندوز داخلش نیست کلا اگه میخوای باید بک آپ بگیری از ویندوزت.منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده این مشکل محمد رضا حالمو گرفت.شما چه روزی سفارش دادی؟ کی به دستت رسید؟ پست چه قدر گرفت
    من شنبه سفارش دادم دیروز رسید دستم
    هزینه پستم 35000 تومن ویژه :|
    پیکسل های من مشکل نداشت نگران نباش خداییش بسته بندی آل خیلی خوب بود ایشالا که مشکلی پیش نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من شنبه سفارش دادم دیروز رسید دستم
    هزینه پستم 35000 تومن ویژه :|
    پیکسل های من مشکل نداشت نگران نباش خداییش بسته بندی آل خیلی خوب بود ایشالا که مشکلی پیش نمیاد
    به من گفتن با پست تیپاکس میفرستند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اکل یه بکاپ ب،یر ک ویندکز ارجینالنو لاقل از دس ندی چون پولشو دادی،تینام اکثرا دی وی دی ویندوز روشون نیس
    برای اینکه جواب سوالتو درباره تغیرر ویندوز بصورت قاطع بدم:تسک منجر رو باز کن و ببین در حالت عادی 2.5 گیگ رمو اشغال کرده!! من روی لپتاپ msi وین8 کلا 700 مگ رم پرکرده.نتیجش اینه ک ایسوس یه عالمه نرم افزار روش ریخته ک اکثرا بدرد نخوره وتسه ما یا اینکه ما از نمونه های قویتر و مشابهشون ک کپی هم هستن استفاده میکنیم. پس بله ویندوزو عوض کن اما قبلش بکاب بگیر.
    درباره لپتاپ صداشو چک کن،کابل اچ دی ام آی رو ب نلویزیون بزن و فیلم تجرا کن تا تاخیر نداشته باشه.تاچ پدو کامل تست کن،میزان روشنایی کیبوردو چک کن،تصویرو از نظر روشنایی و یکدستی رنگ و رنگپریدگی ها چک کن،اون سابشو کامل چک کن هرچند زیاد قوی نیست،میزان رم سیستمتو مگاه کن هارد سیستمو هم میتونی با نرم افزار و هم با جابجای فایل از فلش چک کنی نا مشکلی نباشه،و... ک الان حظور ذهن ندارم.امیدوارم همه چیزش درست باشه و خیرشو ببینی
    راستی من اگر لپتاپم مورد نداشت تمام برچسباشو میکندم و ب تو هم همین توصیه رو میکنم،خیلی شیک میشه
    بازم سوالی بود در خدمتم داداش، موفق باشی

Sent from my GT-P3100
    اره خودم هم واسه همین میخوام عوض کنم ویندوزشو
    از نرم افزارای ایسوس ( اختصاصی) کدومشو نصب کنم خوبه ؟
    پس دی وی دی ویندوز ارجینال نداره ؟ درسته ؟
    از تستایی که گفتی روشنایی کیبوردو وهاردو و ساب ( که خوب بیتز نیست که :| ) تست کردم مشکل نداشت ولی بقیه تستا رو تا شب انجام میدم ببینم چی میشه
    واسه تست صدای لپ تاپ
    بازی نصب کنم ببینم چقدر صدا میده ؟ یا حالت عادی ؟
    دمت گرم که ج میدی

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به من گفتن با پست تیپاکس میفرستند
    جدی ؟!!!!
    چند گرفتن ؟
    البته فکر نکنم زیر سه روز برسه :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

جدی ؟!!!!
    چند گرفتن ؟
    البته فکر نکنم زیر سه روز برسه :|
    هنوز نرسیده من یک شنبه سفارش دادم.سایت گفت پنج شنبه میرسه . حالا هم منتظرم که برسه
    در مورد پست با من حرف نزدن همین طور گفتن با تیپاکس میفرستیم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

دوستان نگران نباشید مال من یکی شانسی اینجوری شد،اینایی هم ک میگم واس اینه ک شاید 10 درصد مشکلی باشه و سریعتر بفهمید.
    آره همایون جان دی وی دی ویندوز روی لپتاپ نیست،نه این بلکه همه لپتاپای ایران(تکو توکی شاید باشه)
    آل کارش درسته ولی آدم نباس پاشو پس بذاره.
    تست صدارو با یه آهنگ با کیفیت 320 و بیس مناسب انجام بده
    تست گرافی و پردازنده رو با موتور های بنچمارک مثل heaven و یا کراسیس بنچمارک(بازی نیست فقط بنچمارک) انجام بدید
    یه بازی سنگین مث مترو یا کرایسیس نصب کنید و نیم ساعت با آخرین تنظیمات(بحدی ک گیر کنه) بازی کنید تا دما و صدای لپتاپو متوجه بشید.
    وایرلسو چک کنید مثلا برید توی اتاق یا پشت موانع و..، ببینید آنتن قوی هست
    کلیدای کیبوردو امتحان کنید درست باشن.پخلاصه باهاش کار کنید تا اگر خدایی نکرده موردی باشه خودشو نشون بده در 48 اول تا مرجوع کنید.

بازم در خدمتم

Sent from my GT-P3100

9. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان نگران نباشید مال من یکی شانسی اینجوری شد،اینایی هم ک میگم واس اینه ک شاید 10 درصد مشکلی باشه و سریعتر بفهمید.
    آره همایون جان دی وی دی ویندوز روی لپتاپ نیست،نه این بلکه همه لپتاپای ایران(تکو توکی شاید باشه)
    آل کارش درسته ولی آدم نباس پاشو پس بذاره.
    تست صدارو با یه آهنگ با کیفیت 320 و بیس مناسب انجام بده
    تست گرافی و پردازنده رو با موتور های بنچمارک مثل heaven و یا کراسیس بنچمارک(بازی نیست فقط بنچمارک) انجام بدید
    یه بازی سنگین مث مترو یا کرایسیس نصب کنید و نیم ساعت با آخرین تنظیمات(بحدی ک گیر کنه) بازی کنید تا دما و صدای لپتاپو متوجه بشید.
    وایرلسو چک کنید مثلا برید توی اتاق یا پشت موانع و..، ببینید آنتن قوی هست
    کلیدای کیبوردو امتحان کنید درست باشن.پخلاصه باهاش کار کنید تا اگر خدایی نکرده موردی باشه خودشو نشون بده در 48 اول تا مرجوع کنید.

بازم در خدمتم

Sent from my GT-P3100
    دمت گرم

به نظرت کول پد بخرم ؟
    n8 ultra خوبه ؟ یا چیزی اگه میدونی بهتره بگو
    واسه فارسی کردن کیبورد برچسب شفاف خوب تو بازار هست ؟!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

دمت گرم

به نظرت کول پد بخرم ؟
    n8 ultra خوبه ؟ یا چیزی اگه میدونی بهتره بگو
    واسه فارسی کردن کیبورد برچسب شفاف خوب تو بازار هست ؟!!!
    خواهش میکنم داداش
    نه کول پد بدرد نمیخوره و نیازی نیست.من این لپتاپو تست کردم در کار سنگین بسیار کم صدا هست و دماشم از 42 درجه رد نمیکنه.این عالیه
    برچسب هم نخر و ب همین هادت کن.کمتر از 5 روز باش کار کنی راه میوفتی.

راستی یه خبر خوب...آل بام تماس گرفت و گفتم دسگاهو بفرستم براشون تا با یکی دیگه عوضش کنن برام.خداییش حالم جا اومد

Sent from my GT-P3100

12. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خواهش میکنم داداش
    نه کول پد بدرد نمیخوره و نیازی نیست.من این لپتاپو تست کردم در کار سنگین بسیار کم صدا هست و دماشم از 42 درجه رد نمیکنه.این عالیه
    برچسب هم نخر و ب همین هادت کن.کمتر از 5 روز باش کار کنی راه میوفتی.

راستی یه خبر خوب...آل بام تماس گرفت و گفتم دسگاهو بفرستم براشون تا با یکی دیگه عوضش کنن برام.خداییش حالم جا اومد

Sent from my GT-P3100
    خوب خدا رو شکر
    فکر کنم نوشته منو تو آل خوندن احساسی شدن خخخخ
    راستی با چی بک آپ بگیرم از ویندوز بهتره ؟!
    ولی خداییش کیفیت صدای خیلی خووبه

سابشم خوبه ولی خوب فقط سابه دیگه زیاد به درد نمیخوره

پیکسل سوخته یه چیزه مشخصه یا باید خیلی دقیق نگاه کنی ؟ من یه سطحی نگاه انداختم چیزی نبود :| ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •