(تجربه شخصی!)
یکی اینکه حالت game mode رو فعال کنی
دوم هم اینکه از setting رو آنتی ویروس کلیک کنی و on acces scanning و acive virus control رو خاموش کنی
(تجربه شخصی!)
یکی اینکه حالت game mode رو فعال کنی
دوم هم اینکه از setting رو آنتی ویروس کلیک کنی و on acces scanning و acive virus control رو خاموش کنی
دوستان الان نزدیک به 1 هفته ای میشه این آنتی را روی لپ تاپ نصبیدم.از اون موقع تاحالا 3 بار آپدیت کردم ولی هر دفعه با هزارتا دردسر شروع میکنه به آپدیت !
مثلا میزنم آپدیت شروع شه ، مینویسه Downloading و حجم کل دانلود را هم میزنه ولی شروع نمیکنه به دانلود.
الان هم 3 روزه که اخطار آپدیت داده هر دفعه که میزنم ، فقط حجم کلی دانلود را میزنه و اصلا هیچی دانلود نمیکنه !
سلام
برو تو بخش event تو گزارشهای اپدیت اونجا باید علت اپدیت نشدن ثبت شده باشه بر روی ارور کلیک کنید وعکسی از اون بزارید اینجا شاید مشخص شد مشکل چیه![]()
بیت را از مجموعه لرد نصب کردم...
اما متاسفانه غیر فعال شده! درصورتیکه بر اساس کرک ارائه شده حالا حالا باید کار بده! ()
چی کارش کنم؟
Last edited by Amir-Persian; 17-06-2013 at 14:07.
اینم عکس ها
++++
ارورهام بیشتر از نوع عکس اول هستن !
بچه ها تحریم هستیم توسط بیت دیفندر ؟ به روز رسانیش اصلا ممکن نیست . سایت رسمی این شرکتم انگار باز نمیشه .
خیر تحریم نیستیم . بیت دیفندر رو سیستم من داره اپدیت میشه و همچنین سایت این شرکت هم برای من باز میشه.
سلام
برید تو بخش settings >update تو قسمت update location سرور پیشفرض بیت دیفندر پاک کنید و به جای اون این سرور بهش بدید :
امیدوارم مشکل حل شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه این سرور هم جواب نداد
سلام
آقا من این توتال سکوریتی رو نصب کردم ولی رابط گرافیکی نرم افزار اجرا نمیشه و وقتی show میزنم مینیمایز میشه و تنها از طریق task manager باید ماکزیمایزش کنم که تمام صفحه رو میپوشونه و کلا جالب نیست. چند بار امتحان کردم همش همینطوریه!! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)