بابا یعنی اینقد واجبه که شماها اینهمه عجله دارید؟نون شب نیست که.همچین اش دهن سوزی هم نیست که بخوایم عجله کنیم اگه بخواد عین همین دمو رو بده بیرون ارزش حتی خریدنم نداره
بابا یعنی اینقد واجبه که شماها اینهمه عجله دارید؟نون شب نیست که.همچین اش دهن سوزی هم نیست که بخوایم عجله کنیم اگه بخواد عین همین دمو رو بده بیرون ارزش حتی خریدنم نداره
من دموی اول رو فقط بازی کردم ، اگه مثل اون بده و هیچ تعییر دیگه ای هم نداشته باشه ، به نظر من عالی هست ...
کجاش عالیه؟اشتباهات داوری دهن ادمو اسفالت میکنه حالا اون هیچی مهاجب حریف توپو برمیداره همرو مثل پشکل دریبل مییکنه حالا اینم هیچی جالب اینجاست بازیکنای حریف انگار روح تشریف دارن از داخل بازیکنام رد میشن.حالا میشه بگی کجای اینا عالیه ؟گیم پلی بازی در حد ابتداییه منی که تا سال پیش pes باز شدید بودم امسال به ناچار باید برم سمت فیفا چون واقعا یه سرو گردن از pes بالاتره کسی که فوتبالو حرفه ای دنبال میکنه میفهمه من چی میگم گیم پلی فیفا واقعا عالیه شما یه بار دموی فیفارو بازی کن دیگه سمت pes نمیری متاسفم واسه pes که روز به روز داره طرفداراشو از دست میده
خوب مثل اینکه سایت skidrowgames بلاخره همه ی پارت ها رو گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
======================
RAR PASS
:Serial
V7TV-W3JX-6CC3-3DUU-Y3W7
داداش من فیفا 10 ، 11 ، 12 رو همشون رو کلی بازی کردم ، ولی بازم از ساکر بیشتر خوشم میاد و فیفا 13 هم حتماً بازی خواهم کرد ...
داداش تو دیگه کیی ، امسال که بازی خیلی بهتر از سالهای قبل شده میخوای ولش کنی ...منی که تا سال پیش pes باز شدید بودم امسال به ناچار باید برم سمت فیفا
مشکلاتی رو هم که تو پستت گفتی ، همرو تقریباً قبول دارم ، ولی بازم به نظر من بهتر از فیفا پر باگ هست ...
یادش بخیر تا همین دو سال پیش قبل از ریلیز شدن نسخه نهایی چنان شور و هیجانی بین بچه ها ایجاد میشد که حد و حساب نداشت ، خاطرم هست شبی که پی ای اس 2010 اومد و اولین نفر یکی از کاربرای همین سایت خریداریش کرد تا فیدبک بازی رو به سایرین بگه بیش از 70 نفر تو تاپیک پی ای اس 2010 بودند و خیلیها از یک ماه مونده به اومدن بازی شمارش معکوس مینداختند ، امیدوارم همین شور و هیجان بین فن های پی ای اس برقرار بشه ، ضمن اینکه شخصا" وقت زیادی روی دمو فیفا 13 گذاشتم ولی به هیچ عنوان متقاعد نشدم برای بازی بیشتر و معتقدم پی ای اس 13 خیلی جلوتر از فیفاست ( البته این یک نظر شخصیه )
چندین ساله دارم پی ای اس بازی میکنم و روی تمام نسخه ها تا اومدن نسخه بعدی در روز بیش از 3 ساعت وقت میگذارم ، چیزی که مشخصه پی ای اس 13 جهش خوبی نسبت به نسخه های قبلی داشته و امیدوارم تو نسخه نهایی شاهد رفع نواقص موجود باشیم.
بدون هیچ پیش داوری بیشتری از نسخه جدید هیجان زیادی برای پی ای اس 13 دارم
75 عکس از بخش های مختلف بازی:
من که گذاشتم برای دانلود
دوستان یه نکته هم بگم اگه این نسخه درست باشه و کامل باشه
70 % dvd های رایت شده تو بازار از فردا از همین نسخه هست
دوستانی که صبر میکنن تا 21 خودشون دانلود کنن ( با اینکه میدونم هیچ فرقی نداره )
نگاه کنید نسخه که الان روی نت ریلیز شده نسخه آزمایشی نیست - نسخه کامل هست که در اسراییل ریلیز شده
پس خیالتون راحت تنها فرق این نسخه با 21 ممکنه تو زبونشون باشه که اون هم ربطی به ما نداره چون ما دنبال زبون انگلیسی هستیم
یا علی
در پاسخ به این دوست عزیز و بقیه دوستان عزیزم تو این فروم. این حرفا و وعده های که شرکت ساخت بازی میدن همه ش یه جورایی چرنده. شما اینجا سر فیفا و pes دعوا میکنید همونجوری که سال 2007 سر بازیهای سال 2008 بچه ها بحث میکردن و من شاهدش بودم.
یه چیز جالب راجع به این بازیها اینه که هر سال تو بخش معرفی بازی سعی کردن بگن که :امسال دیگه خیلی بحث فرق میکنه. امسال بازی خیلی واقعی تر شده و مثل پارسال نیست
هر سال همین جملات تکراری رو میگن در حالی که توی pes از پایه مشکل هست. من 2011 بعد از 15 سال که از سگا بازی میکردم تا پلی استیشن 1 و 2 و ایکس باکس ! وقتی بازی با فیفا11 که بهترین بازی ورزشی سال2011 هم شد بازی کردم برای همیشه pes رو گذاشتم کنار و این حرفا رو گذاشتم به پای تبلیغات. من خواهش میکنم از دوستان برن توی آرشیو ببینن که هرسال کونامی گفته : امیدوارم مثل pes6 بشیم و بازی بازها رو برگردونیم... ولی بازم همون آش و همون کاسه چون موتور گرافیکی و رویه خوبی رو انتخاب نکردن. جالب اینه که هر سال فیفا نامزه بهترین بازی ورزشی سال هست ولی پارسال که واسه pes این همه تبلیغ شد جز 4تا بازی ورزشی هم نشد. pes از نظر من یه بازی واسه سرگرمیه ، نه واسه شبیه سازی فوتبال
من از بچگی سری بازیهای فوتبال کونامی رو دنبال میکنم و از سال 2007 بخاطر همین بازی عضو همین فروم شدم و پست هام قابل رویت هست تو آرشیو فروم که از هواداران دو آتیشه pes بودم. ولی واقعیت یه چیز دیگه ست دوستان ! دوستانی که فوتبالیست باشن و کنسول هم داشته باشن میفهمن طعم واقعی فوتبال توی fifa هست و بس.
برای اینکه ببینید هرسال این وعده وعید های توخالی رو سه تاپیک رو براتون میزارم یه مطالعه کوتاه بفرمائید :
pes 2010: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pes2012: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2013: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تاپیک های قدیمی تر هم دوست داشتن یه سرچ بزنن و نگاه کنن که هرسال وعده ها رو ببینن که چقدر شبیه هم هستن و اسم pes6 هم هرسال میاد که : بالاخره امسال دیگه هواداران خود رو برمیگردانیم
امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد ولی ما با تجربه ایمبا این وعده ها هیچیمون تکون نمیخوره ! شاید تو بازیهای نسل بعد که ایکس باکس 720 و پلی استیشن 4 مدیر پروژه pes عوض بشه یا انتخاب درستی کنه در انتخاب موتور بازی موفق بشن ... وگرنه زیاد به این pes امیدوار نیستم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)