تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 65 اولاول ... 949555657585960616263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من دارم بازی میکنم اپیزود 4 رو

محتوای مخفی: یه سوال داشتم 
    یه سوال اگه سارا را اونجا رها نمیکردیم چی میشد؟؟؟ کسی بوده مونده باشه پیش sarah؟؟ 53 درصد اونو ول کردن منم همینطور اونو رها کردم!!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 31-07-2014 at 10:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

حالا اونایی که بازی کردن:
      محتوای مخفی: سوال اول 
    من داروهای Arvo رو ندزدیدم و گذاشتم بره ولی کثافت با رفیقاش آخرش اومدن گفتن که تو دزدیدی اعصابم خورد شد... شما حالت دیگه ای رفتین؟ اتفاق دیگه ای افتاد؟

]
    من حالت دیگه ای رو رفتم

محتوای مخفی: پاسخ سوال 
    من داروها رو برداشتم..فعلا که اتفاق خاصی نیوفتاده میره پیشه ربکا و داروها رو دادم به اون

5. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من تازه با بازی The Walking Dead Season آشنا شدم. متاسفانه من بازی رو با فصل دوم شروع کردم که به نظرم بهتره ادامه بازی رو قطع کنم و فصل اول رو دنبال کنم. الان دو تا سوال داشتم،‌ممنون میشم که پاسخ بدید.

1- کسی از دوستان اگه آدرس دانلود فصل اول با تمام اپیزودها اونم با خاصیت ریکاوری رو داره، بهم بده.

2- من فصل دوم اپیزود اول رو تموش کردم. اپیزود دوم رو هم دانلود کردم که بصورت بازی کامل نیست و باید در مسیر نصب بازی کپی بشه. حالا که اپیزود دوم رو در محل نصب بازی پیست میکنم و بازی رو اجرا میدم، اپیزود دوم فعال نیستش و رو صفحش نوشته cooming soon. و یه پیغام میده که اپیزود رو باید دانلودش کنی. کسی میدونه مشکلش کجاست؟
    درباره ریکاوری نمیدونم، ولی این دو تا مال تمام فصل 1 و دی ال سی بعدش که بین فصل 1 و 2 هست... لینک مستقیم، فیض ببر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اون مورد دوم هم بهتره فقط برای اپیزود اول فایل نصبی بگیری و برای بقیه اپیزودها فقط دیتای اپیزود رو بگیری و در پوشه ی Pack کپی کنی.

من دارم بازی میکنم اپیزود 4 رو
      محتوای مخفی: یه سوال داشتم 
    یه سوال اگه سارا را اونجا رها نمیکردیم چی میشد؟؟؟ کسی بوده مونده باشه پیش sarah؟؟ 53 درصد اونو ول کردن منم همینطور اونو رها کردم!!!
    دفعه اول منظورته؟
      محتوای مخفی: جریان سارا 
    بار اول که تو خونه هستن، من موندم پیشش و یه چک زدم تو روش(آخر سر) و به خودش اومد و فرار کردیم، ولی بعدش تو راه برگشتن، Jane گفت که با این وضع سارا دوام نمیاره.
    موقعی که رفتیم تو اون اتاق که مال موزه بود، اونجا که زامبی ها حمله میکنن، اون قسمت چوبی که خراب شد، سارا افتاد پایین و چون چوب روش بود، مورد عنایت زامبی ها قرار گرفت حال کردم.

من حالت دیگه ای رو رفتم

محتوای مخفی: پاسخ سوال 
    من داروها رو برداشتم..فعلا که اتفاق خاصی نیوفتاده میره پیشه ربکا و داروها رو دادم به اون
      محتوای مخفی: آخرش؟ 
    آخرش چی شد؟ من با اینکه به اون بیشعور داروها رو پس دادم، اومد گفت این بوده داروها رو دزدیده اعصابم خورد شد.
    یعنی بازم مادر بچه(سیاهپوسته) زامبی شد با گرفتن داروها؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

درباره ریکاوری نمیدونم، ولی این دو تا مال تمام فصل 1 و دی ال سی بعدش که بین فصل 1 و 2 هست... لینک مستقیم، فیض ببر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اون مورد دوم هم بهتره فقط برای اپیزود اول فایل نصبی بگیری و برای بقیه اپیزودها فقط دیتای اپیزود رو بگیری و در پوشه ی Pack کپی کنی.

دفعه اول منظورته؟
      محتوای مخفی: جریان سارا 
    بار اول که تو خونه هستن، من موندم پیشش و یه چک زدم تو روش(آخر سر) و به خودش اومد و فرار کردیم، ولی بعدش تو راه برگشتن، Jane گفت که با این وضع سارا دوام نمیاره.
    موقعی که رفتیم تو اون اتاق که مال موزه بود، اونجا که زامبی ها حمله میکنن، اون قسمت چوبی که خراب شد، سارا افتاد پایین و چون چوب روش بود، مورد عنایت زامبی ها قرار گرفت حال کردم.

آخرش چی شد؟ من با اینکه به اون بیشعور داروها رو پس دادم، اومد گفت این بوده داروها رو دزدیده اعصابم خورد شد.
    هنوز تمومش نکردم....ببینم اخرش چی میشه!!!! فعلا از کلبه اومدیم بیرون!!

8. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخ که چی حالی داد اون دختره لوس گنده بک رو رها کردم تا زامبی ها قشنگ خدمتش برسن از اول واسم درده سر بود

Last edited by jafarr; 31-07-2014 at 14:09.

10. این کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

محتوای مخفی: نمونه 
    اخ که چی حالی داد اون دختره لوس گنده بک رو رها کردم تا زامبی ها قشنگ خدمتش برسن از اول واسم درده سر بود

عزیزم اسپویلر بذار

12. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بازیو تموم کردم....
      محتوای مخفی: اخرش 
    من که داروها رو گرفته بودم ازش بازم با دوستاش بهم حمله کردن و گفتن که من داروها رو دزدیم.....اره اخرش هم مادر بچه (ربکا) زامبی شد......و یه دفعه شلیک و بزن بزن...بعدشم که معلوم نشد چی شد....؟؟؟؟ منتظر اپیزود بعدی هستیم!!!

14. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به نظرتون این اپیزود بعدی کی از راه میرسه؟؟؟ داستان داره قشنگ میشه.....خیلی دوست دارم بدونم این آخرش کجا میرسه!!!! ضمن اینکه معمولاتو اپیزودهای قبلی وقتی تموم میشد یه سری صحنه از اپیزودهای بعدی نشون میداد ولی این اپیزود چیزی نشون نداد چرا؟

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

به نظرتون این اپیزود بعدی کی از راه میرسه؟؟؟ داستان داره قشنگ میشه.....خیلی دوست دارم بدونم این آخرش کجا میرسه!!!! ضمن اینکه معمولاتو اپیزودهای قبلی وقتی تموم میشد یه سری صحنه از اپیزودهای بعدی نشون میداد ولی این اپیزود چیزی نشون نداد چرا؟
    چون اگه نشون میداد میفهمیدیم تو این اتفاق آخر اپیزوده 4 کیا زنده موندن و کیا نه.
    الان خیلی هیجان انگیز تره. از الان مردم تا بیاد ببینم چی شده ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •