تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 59 از 402 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من ميتونم آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم با اينترنت سكوريتي Comodo؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟
    بين Aviraو Avest و Eset5 كدوم بهتر عمل ميكنه؟!!!
    Last edited by mrmostafa; 30-11-2011 at 09:12.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من ميتونم آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم با اينترنت سكوريتي Comodo؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟
    بين Aviraو Avest و Eset5 كدوم بهتر عمل ميكنه؟!!!
    در مورد سوال اولتون شما بهتره انتی ویروس کسپر با فایروال کومودو در کنار هم استفاده کنید به خاطر اینکه سویت کمودو دارای انتی ویروسه و دو انتی ویروس باعث اختلال در سیستم میشه در مورد سوال دوم شما هر کدام از این انتی ویروسها دارای ویزگیهای خاصی هستن اویرا در شناسایی خوب عمل میکنه avast امکانات خوبی داره eset دیتابیس و هوش مصنوعی خوبی داره ولی در پاکسازی ضعیف عمل میکنه من به شخصه انتی ویروس avast free رو بیشتر میپسندم

3. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تعصب؟ حداقل این کلمه برای من و دوستان اینجا، معنی نداره وقتی تست می کنیم نیازی به تعصب نیست. خوبه آخر پست نوشتم حرفم طبق تست ها هستش.
    اگر قرار به تعصب بود من کومودو رو پاک نمی کردم اوست بریزم. باگش رو هم پیدا کردم به اطلاع همه رسوندم و تا وقتی باگشو برطرف نکرد فکر نصب کردنش هم نبودم.
    سلام میخواستم ببینم باگ یا مشکل selfe defense که کومودو داشت و دوستان بهش پی برده بودن بر طرف شده در نسخه های جدید یا هنوز این مشکل پابرجاست؟
    یه چند تا سوال هم داشتم:
    1-تفاوت Complete و Comodo Internet Security Plus که پولیه با Comodo Internet Security freeدر چیه؟
    2-اگه من از Comodo Internet Security استفاده کنم آنتی ویروسش به خوبی فایروالش هست و کلن چه مزایایی آنتی ویروس کومودو نسبت به باقی آنتی ویروس ها داره؟
    3-حجم آپدیت های کومودو چجوریه و از حجم اینترنت مواقع عادی هم زیاد استفاده می کنه؟
    4-شما در حال حاضر از چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستمتون استفاده می کنید؟

شرمنده زیاد سوال کردم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید...

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم باگ یا مشکل selfe defense که کومودو داشت و دوستان بهش پی برده بودن بر طرف شده در نسخه های جدید یا هنوز این مشکل پابرجاست؟
    یه چند تا سوال هم داشتم:
    1-تفاوت Complete و Comodo Internet Security Plus که پولیه با Comodo Internet Security freeدر چیه؟
    2-اگه من از Comodo Internet Security استفاده کنم آنتی ویروسش به خوبی فایروالش هست و کلن چه مزایایی آنتی ویروس کومودو نسبت به باقی آنتی ویروس ها داره؟
    3-حجم آپدیت های کومودو چجوریه و از حجم اینترنت مواقع عادی هم زیاد استفاده می کنه؟
    4-شما در حال حاضر از چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستمتون استفاده می کنید؟

شرمنده زیاد سوال کردم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    سلام. بله پابرجاست.
    البته این سوالها مربوط به تاپیک کومودو هست ولی خب جواب میدم.
    1- در تاپیک کومودو در صفحه اول پاسخ داده شده.
    2- آنتی ویروسش جوان ولی قوی هست اما از آنتی ویروس دیگه هم استفاده کنید بجاش بد نیست.
    3- دانلود آپدیت آفلاین برای دو نسخه بصورت جداگانه:
    1- نسخه های بالای 5.8= 100 مگابایت آفلاین. و روزانه 100+ کیلوبایت آپدیت آنلاین
    2- نسخه های زیر 5.8= 227 مگابایت آفلاین. روزانه 100+ کیلوبایت آپدیت آنلاین.
    سیستم مورد استفاده من"فعلا":
    Avast Pro Antivirus 6.0.1367 + COMODO Firewall Defense=Off
    اسکنر: Malwarebytes Anti-Malware
    چون باگ Trusted Files کومودو در نسخه جدید برطرف شده، به زودی COMODO Firewall به همراه Defense نصب می کنم.

هر سوالی داشتید بپرسید. من و بقیه دوستان اینجا تا جایی که بتونیم کمک می کنیم.
    Last edited by pcsoft; 30-11-2011 at 12:09.

6. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در مورد سوال اولتون شما بهتره انتی ویروس کسپر با فایروال کومودو در کنار هم استفاده کنید به خاطر اینکه سویت کمودو دارای انتی ویروسه و دو انتی ویروس باعث اختلال در سیستم میشه در مورد سوال دوم شما هر کدام از این انتی ویروسها دارای ویزگیهای خاصی هستن اویرا در شناسایی خوب عمل میکنه avast امکانات خوبی داره eset دیتابیس و هوش مصنوعی خوبی داره ولی در پاکسازی ضعیف عمل میکنه من به شخصه انتی ویروس avast free رو بیشتر میپسندم
    ممنونم از راهنمايي. شما لينك دانلود Avast free رو دارين؟؟؟ پس من به جاي اين Avast free همون آنتي ويروس كسپر و كومودو رو بريزم. فقط بديه آنتي ويروس كاسپر اينه كه مرتب لايد رجيسترش كرد و دردسرش همونه.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از راهنمايي. شما لينك دانلود Avast free رو دارين؟؟؟ پس من به جاي اين Avast free همون آنتي ويروس كسپر و كومودو رو بريزم. فقط بديه آنتي ويروس كاسپر اينه كه مرتب لايد رجيسترش كرد و دردسرش همونه.
    به این سایت برین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله انتی ویروس کسپر بسیار قویه اما دردسر پیدا کردن کلید داره شما میتونید avast free با فایروال کمودو در کنار هم استفاده کنید که جفتش رایگان هست و همچنین اگه از avast خوشت نیومد میتونی از avira free استفاده کنی و میتونی به انتی ویروس نورتون هم فکر کنی دوستان کلیدهای 120 روزه تو تاپیک نورتون قرار میدن به نظرمن اگه وقتشو داری چندتا انتی ویروس تست کن از هر کدوم خوشت اومد میتونی استفاده کنی

9. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست در راستای رفاقت توسط خودم پاک شد
    Last edited by hootas23; 01-12-2011 at 13:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

آویرا سبک و گیچ !
    آواست هم از همه بدتر محیط کاربری مزخرف و ...
    کاملا مخالفم با نظر شما دوست عزیز
    1.اویرا ندیدم گیج بزنه !! نمی دونم شما چجوری به این قضیه پی بردین!
    2.اوست واقعا محیط کاربری کاربر پسند و عالی داره
    نود فقط تو ایران کاربر داره از نظر امنیت در برابر اوست صفر هست...
    من خودم اوست و اویرا رو میپسندم... چون:
    1. اوست امکانات عالی داره و سیستم امنیت بالا و قابلیت شناسای خیلی خوب
    2. الان از اویرا استفاده میکنم چون قابلیت تشخیص بالای داره و اورجینال هم هست ولی به پای اوست نمیرسه از نظر امکانات
    نود هم که به قول تو گیجه نا اویرا... بدون تعصب میگم چون حقیقته!

موفق باشید.

12. 3 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.اویرا ندیدم گیج بزنه !! نمی دونم شما چجوری به این قضیه پی بردین!
    یه فایل ویروس داخل سیستم داشتم که تنها نود و کاسپر(از میون این چهار تایی که در حال حاضر تست شده بودن)
    اون رو میشناختن.
    یه فایل exe بود و در چندین محل خودش رو کپی کرده بود.
    نود نسخه 4 اصلا اون رو ویروس نمیدونست
    نسخه 5 میشناخت و میزد پاک کرده اما بعد اینکه سیستم ری استارت میشد دوباره فایل وجود داشت.
    کاسپر هم خوب و سریع شناخت و هم کامل پاکش کرد.
    ولی آویرا و آواست حتی نتونستن بشناسنش !
    آویرا اون رو یک فایل کاملا سالم میدونست و براحتی میتوستی حتی اجراش کنی.
    فایل رو دیگه ندارم که آپلود کنم تا شماها هم تست کنید.(اگر میشه طوری برش گردونم بگید تا آپلودش کنم شماها هم تست کنید)
    شاید کاسپر اگر سبک بود و اینقدر منابع قوی سیستمی نمیخواست بهترین انتخاب من میشد..ولی سنگینیش طوری بود که همش حس میکرم به بلایی سر سیستم اومده.
    به قول مهندس شبکه محل کارم کاسپر خودش یه پا ویندوزه!
    2.اوست واقعا محیط کاربری کاربر پسند و عالی داره
    اتفاقا محیط کاربری چندان شیک و راحتی نداشت(البته این محیط سلیقه ایه شاید به دل خیلی ها بشینه)
    به نظرم یه آنتی ویروس باید بی سرصدا و آروم باشه تا اینکه دائم شلوغ کنه و پیام های جیگری رنگ به آدم بده آدم بترسه
    آواست دائم به هرچیزی گیر میده درسته که داخل تنظیماتش خیلی از موارد رو میشد طوری بزاری که ایده آل باشه و به کارت بیاد اما راحتیش و آرومیش به کاسپر و نود نمیرسید.
    انتخاب من ففط اینطور نبود که بگم دیتابیس فلان برنامه قویه پس بهتره.
    توی انتخابم هم دیدید نوشته بودم که برای من و کسایی که مثل من به سرعت سیستم اهمیت میدن و دنبال راحتی کاربری هستند.
    نود هم که به قول تو گیجه نا اویرا... بدون تعصب میگم چون حقیقته!
    منم قبول دارم نود واقعا عالی و کارآمد نیست اما خیلی به درد بخوره.
    میشه گفت اگر از روز اول روی سیستمت نود بریزی شاید هیچ وقت چیزی نگیری اما اگر سیستمت ویروسی باشه نود بریزی نود کاملا در پاک کردن ناتوانه.
    ولی به این هم توجه باید کرد که نود نسخه اسمارت هم آنتی ویروس قابل قبولی داره هم فایروال مناسبی داره و هم بروز کردنش راحته،فایل های آپدیت کم حجمی داره،خیلی سبکه و سرعت خوبی داره.
    تمامی اینها خودش نکات مثبته نیست؟
    و اینکه دائم هرجایی توسر نود میزنن همه، اما واقعا این توسری ها تا این حد جدیه و واقعا همینطور که همه میگن به درد نخوره؟پس چرا نزدیک به 3 ترا اطلاعات من که با نود حفاظت شده بود هیچ ویروسی نداشت؟(غیر اون یه دونه که گفتم)
    من چطور باید کوتاهی نود رو قبول کنم وقتی آنتی ویروس قوی کاسپر هم سرچ کرد و چیزی پیدا نکرد؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

یه فایل ویروس داخل سیستم داشتم که تنها نود و کاسپر(از میون این چهار تایی که در حال حاضر تست شده بودن)
    اون رو میشناختن.
    یه فایل exe بود و در چندین محل خودش رو کپی کرده بود.
    نود نسخه 4 اصلا اون رو ویروس نمیدونست
    نسخه 5 میشناخت و میزد پاک کرده اما بعد اینکه سیستم ری استارت میشد دوباره فایل وجود داشت.
    کاسپر هم خوب و سریع شناخت و هم کامل پاکش کرد.
    ولی آویرا و آواست حتی نتونستن بشناسنش !
    آویرا اون رو یک فایل کاملا سالم میدونست و براحتی میتوستی حتی اجراش کنی.
    فایل رو دیگه ندارم که آپلود کنم تا شماها هم تست کنید.(اگر میشه طوری برش گردونم بگید تا آپلودش کنم شماها هم تست کنید)
    شاید کاسپر اگر سبک بود و اینقدر منابع قوی سیستمی نمیخواست بهترین انتخاب من میشد..ولی سنگینیش طوری بود که همش حس میکرم به بلایی سر سیستم اومده.
    به قول مهندس شبکه محل کارم کاسپر خودش یه پا ویندوزه!

اتفاقا محیط کاربری چندان شیک و راحتی نداشت(البته این محیط سلیقه ایه شاید به دل خیلی ها بشینه)
    به نظرم یه آنتی ویروس باید بی سرصدا و آروم باشه تا اینکه دائم شلوغ کنه و پیام های جیگری رنگ به آدم بده آدم بترسه
    آواست دائم به هرچیزی گیر میده درسته که داخل تنظیماتش خیلی از موارد رو میشد طوری بزاری که ایده آل باشه و به کارت بیاد اما راحتیش و آرومیش به کاسپر و نود نمیرسید.
    انتخاب من ففط اینطور نبود که بگم دیتابیس فلان برنامه قویه پس بهتره.
    توی انتخابم هم دیدید نوشته بودم که برای من و کسایی که مثل من به سرعت سیستم اهمیت میدن و دنبال راحتی کاربری هستند.

منم قبول دارم نود واقعا عالی و کارآمد نیست اما خیلی به درد بخوره.
    میشه گفت اگر از روز اول روی سیستمت نود بریزی شاید هیچ وقت چیزی نگیری اما اگر سیستمت ویروسی باشه نود بریزی نود کاملا در پاک کردن ناتوانه.
    ولی به این هم توجه باید کرد که نود نسخه اسمارت هم آنتی ویروس قابل قبولی داره هم فایروال مناسبی داره و هم بروز کردنش راحته،فایل های آپدیت کم حجمی داره،خیلی سبکه و سرعت خوبی داره.
    تمامی اینها خودش نکات مثبته نیست؟
    و اینکه دائم هرجایی توسر نود میزنن همه، اما واقعا این توسری ها تا این حد جدیه و واقعا همینطور که همه میگن به درد نخوره؟پس چرا نزدیک به 3 ترا اطلاعات من که با نود حفاظت شده بود هیچ ویروسی نداشت؟(غیر اون یه دونه که گفتم)
    من چطور باید کوتاهی نود رو قبول کنم وقتی آنتی ویروس قوی کاسپر هم سرچ کرد و چیزی پیدا نکرد؟
    درباره اون پست قبلی حرف های زیادی دارم ولی چون نمی خوام بحث تاپیک وارد حاشیه بشه چیزی نمی گم.
    اما درباره این اظهاراتتون.
    طبق این پست شما و پست های قبلی، به نظر میاد شما تعریف یک آنتی ویروس خوب رو فقط در شناسایی از دیتابیس محدود کردید. در حالی که اینطور نیست.
    فرض می کنیم نود یک ویروس بسیار خطرناک رو نشناخت و کاربر اجرا کرد، در اینجا نود چه سیستم دفاعی داره؟
    شما اون ویروس خطرناک شناخته نشده رو اجرا می کنید؟
    Last edited by pcsoft; 01-12-2011 at 09:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •