دوستان من ميتونم آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم با اينترنت سكوريتي Comodo؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟
بين Aviraو Avest و Eset5 كدوم بهتر عمل ميكنه؟!!!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان من ميتونم آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم با اينترنت سكوريتي Comodo؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟
بين Aviraو Avest و Eset5 كدوم بهتر عمل ميكنه؟!!!
Last edited by mrmostafa; 30-11-2011 at 09:12.
در مورد سوال اولتون شما بهتره انتی ویروس کسپر با فایروال کومودو در کنار هم استفاده کنید به خاطر اینکه سویت کمودو دارای انتی ویروسه و دو انتی ویروس باعث اختلال در سیستم میشه در مورد سوال دوم شما هر کدام از این انتی ویروسها دارای ویزگیهای خاصی هستن اویرا در شناسایی خوب عمل میکنه avast امکانات خوبی داره eset دیتابیس و هوش مصنوعی خوبی داره ولی در پاکسازی ضعیف عمل میکنه من به شخصه انتی ویروس avast free رو بیشتر میپسندم
سلام میخواستم ببینم باگ یا مشکل selfe defense که کومودو داشت و دوستان بهش پی برده بودن بر طرف شده در نسخه های جدید یا هنوز این مشکل پابرجاست؟
یه چند تا سوال هم داشتم:
1-تفاوت Complete و Comodo Internet Security Plus که پولیه با Comodo Internet Security freeدر چیه؟
2-اگه من از Comodo Internet Security استفاده کنم آنتی ویروسش به خوبی فایروالش هست و کلن چه مزایایی آنتی ویروس کومودو نسبت به باقی آنتی ویروس ها داره؟
3-حجم آپدیت های کومودو چجوریه و از حجم اینترنت مواقع عادی هم زیاد استفاده می کنه؟
4-شما در حال حاضر از چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستمتون استفاده می کنید؟
شرمنده زیاد سوال کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنید...
سلام. بله پابرجاست.
البته این سوالها مربوط به تاپیک کومودو هست ولی خب جواب میدم.
1- در تاپیک کومودو در صفحه اول پاسخ داده شده.
2- آنتی ویروسش جوان ولی قوی هست اما از آنتی ویروس دیگه هم استفاده کنید بجاش بد نیست.
3- دانلود آپدیت آفلاین برای دو نسخه بصورت جداگانه:
1- نسخه های بالای 5.8= 100 مگابایت آفلاین. و روزانه 100+ کیلوبایت آپدیت آنلاین
2- نسخه های زیر 5.8= 227 مگابایت آفلاین. روزانه 100+ کیلوبایت آپدیت آنلاین.
سیستم مورد استفاده من"فعلا":
Avast Pro Antivirus 6.0.1367 + COMODO Firewall Defense=Off
اسکنر: Malwarebytes Anti-Malware
چون باگ Trusted Files کومودو در نسخه جدید برطرف شده، به زودی COMODO Firewall به همراه Defense نصب می کنم.
هر سوالی داشتید بپرسید. من و بقیه دوستان اینجا تا جایی که بتونیم کمک می کنیم.
Last edited by pcsoft; 30-11-2011 at 12:09.
ممنونم از راهنمايي. شما لينك دانلود Avast free رو دارين؟؟؟ پس من به جاي اين Avast free همون آنتي ويروس كسپر و كومودو رو بريزم. فقط بديه آنتي ويروس كاسپر اينه كه مرتب لايد رجيسترش كرد و دردسرش همونه.
به این سایت برین
بله انتی ویروس کسپر بسیار قویه اما دردسر پیدا کردن کلید داره شما میتونید avast free با فایروال کمودو در کنار هم استفاده کنید که جفتش رایگان هست و همچنین اگه از avast خوشت نیومد میتونی از avira free استفاده کنی و میتونی به انتی ویروس نورتون هم فکر کنی دوستان کلیدهای 120 روزه تو تاپیک نورتون قرار میدن به نظرمن اگه وقتشو داری چندتا انتی ویروس تست کن از هر کدوم خوشت اومد میتونی استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست در راستای رفاقت توسط خودم پاک شد
Last edited by hootas23; 01-12-2011 at 13:30.
کاملا مخالفم با نظر شما دوست عزیزآویرا سبک و گیچ !
آواست هم از همه بدتر محیط کاربری مزخرف و ...
1.اویرا ندیدم گیج بزنه !! نمی دونم شما چجوری به این قضیه پی بردین!
2.اوست واقعا محیط کاربری کاربر پسند و عالی داره
نود فقط تو ایران کاربر داره از نظر امنیت در برابر اوست صفر هست...
من خودم اوست و اویرا رو میپسندم... چون:
1. اوست امکانات عالی داره و سیستم امنیت بالا و قابلیت شناسای خیلی خوب
2. الان از اویرا استفاده میکنم چون قابلیت تشخیص بالای داره و اورجینال هم هست ولی به پای اوست نمیرسه از نظر امکانات
نود هم که به قول تو گیجه نا اویرا... بدون تعصب میگم چون حقیقته!
موفق باشید.
یه فایل ویروس داخل سیستم داشتم که تنها نود و کاسپر(از میون این چهار تایی که در حال حاضر تست شده بودن)1.اویرا ندیدم گیج بزنه !! نمی دونم شما چجوری به این قضیه پی بردین!
اون رو میشناختن.
یه فایل exe بود و در چندین محل خودش رو کپی کرده بود.
نود نسخه 4 اصلا اون رو ویروس نمیدونست
نسخه 5 میشناخت و میزد پاک کرده اما بعد اینکه سیستم ری استارت میشد دوباره فایل وجود داشت.
کاسپر هم خوب و سریع شناخت و هم کامل پاکش کرد.
ولی آویرا و آواست حتی نتونستن بشناسنش !
آویرا اون رو یک فایل کاملا سالم میدونست و براحتی میتوستی حتی اجراش کنی.
فایل رو دیگه ندارم که آپلود کنم تا شماها هم تست کنید.(اگر میشه طوری برش گردونم بگید تا آپلودش کنم شماها هم تست کنید)
شاید کاسپر اگر سبک بود و اینقدر منابع قوی سیستمی نمیخواست بهترین انتخاب من میشد..ولی سنگینیش طوری بود که همش حس میکرم به بلایی سر سیستم اومده.
به قول مهندس شبکه محل کارم کاسپر خودش یه پا ویندوزه!
اتفاقا محیط کاربری چندان شیک و راحتی نداشت(البته این محیط سلیقه ایه شاید به دل خیلی ها بشینه)2.اوست واقعا محیط کاربری کاربر پسند و عالی داره
به نظرم یه آنتی ویروس باید بی سرصدا و آروم باشه تا اینکه دائم شلوغ کنه و پیام های جیگری رنگ به آدم بده آدم بترسه
آواست دائم به هرچیزی گیر میده درسته که داخل تنظیماتش خیلی از موارد رو میشد طوری بزاری که ایده آل باشه و به کارت بیاد اما راحتیش و آرومیش به کاسپر و نود نمیرسید.
انتخاب من ففط اینطور نبود که بگم دیتابیس فلان برنامه قویه پس بهتره.
توی انتخابم هم دیدید نوشته بودم که برای من و کسایی که مثل من به سرعت سیستم اهمیت میدن و دنبال راحتی کاربری هستند.
منم قبول دارم نود واقعا عالی و کارآمد نیست اما خیلی به درد بخوره.نود هم که به قول تو گیجه نا اویرا... بدون تعصب میگم چون حقیقته!
میشه گفت اگر از روز اول روی سیستمت نود بریزی شاید هیچ وقت چیزی نگیری اما اگر سیستمت ویروسی باشه نود بریزی نود کاملا در پاک کردن ناتوانه.
ولی به این هم توجه باید کرد که نود نسخه اسمارت هم آنتی ویروس قابل قبولی داره هم فایروال مناسبی داره و هم بروز کردنش راحته،فایل های آپدیت کم حجمی داره،خیلی سبکه و سرعت خوبی داره.
تمامی اینها خودش نکات مثبته نیست؟
و اینکه دائم هرجایی توسر نود میزنن همه، اما واقعا این توسری ها تا این حد جدیه و واقعا همینطور که همه میگن به درد نخوره؟پس چرا نزدیک به 3 ترا اطلاعات من که با نود حفاظت شده بود هیچ ویروسی نداشت؟(غیر اون یه دونه که گفتم)
من چطور باید کوتاهی نود رو قبول کنم وقتی آنتی ویروس قوی کاسپر هم سرچ کرد و چیزی پیدا نکرد؟
درباره اون پست قبلی حرف های زیادی دارم ولی چون نمی خوام بحث تاپیک وارد حاشیه بشه چیزی نمی گم.
اما درباره این اظهاراتتون.
طبق این پست شما و پست های قبلی، به نظر میاد شما تعریف یک آنتی ویروس خوب رو فقط در شناسایی از دیتابیس محدود کردید. در حالی که اینطور نیست.
فرض می کنیم نود یک ویروس بسیار خطرناک رو نشناخت و کاربر اجرا کرد، در اینجا نود چه سیستم دفاعی داره؟
شما اون ویروس خطرناک شناخته نشده رو اجرا می کنید؟
Last edited by pcsoft; 01-12-2011 at 09:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)