آقا پس با این حساب این هدفون هایی که معرفی کردید رو فقط میتونم تو کامپوتر گوش کنم با کارت صوتی creative X-fi 5.1 میشه دیگه؟؟؟؟؟
از بین اونایی که معرفی کردید و مدل سونی که خودم گفتم کودومو بگیرم؟؟؟؟؟
آقا پس با این حساب این هدفون هایی که معرفی کردید رو فقط میتونم تو کامپوتر گوش کنم با کارت صوتی creative X-fi 5.1 میشه دیگه؟؟؟؟؟
از بین اونایی که معرفی کردید و مدل سونی که خودم گفتم کودومو بگیرم؟؟؟؟؟
من یک هدفون با باس خوب میخوام ، دوپس دوپس دوپس
ارزون باشه (همه چیزش معمولی و متوسط باشه) ولی باسش قانع کننده باشه
من خودم عاشق این شدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون باسش خوبه؟ آخه قبلا یدونه هدفون کریتیو گرفتم کلا حتی 1% هم باس نداشت،احتمالا تقلبی بوده
نکته: لطفا مدل هایی رو پیشنهاد بدید که توی سایت "چاره" موجود باشه،چون میخوام از چاره خرید کنم،شهرستانیم واسه همین
لینک هدفون های چاره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ezzat5700; 22-07-2012 at 01:02.
سلام.
به نظر من صدای Audio-Technica M50 از همه این مدلها به مفهوم مونیتور نزدیک تر است. بعد از آن Sennheiser HD449 خوب خواهد بود. هر دو مدل را با کارت صدایتان می تونید استفاده کنید.(به خصوص HD449)
موفق باشید.
سلام.
این مدل را تست نکرده ام ولی اگر هدفونی با بیس قوی می خواهید Creative EP-630 کاملا" جوابگو خواهد بود. این مدل بیس بومی دارد(بوووووم بوووووووم).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
این مدلی که معرفی کردید داخل گوش میره
من شبیه هدست میخوام ولی بدون میکروفون
باسش هم اغراق آمیز نباشه ولی خیلی خوب باشه
سلام.
در این رده قیمت مدلی با مشخصات مورد نیاز شما پیدا نمی شود و شاید تنها گزینه همین EP-550 باشد. اما EP-630 بهترین مدل در این رده قیمت می باشد و از خرید آن پشیمان نخواهید شد.
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه هدفون بلوتوث خوب می خوام
بیشتر واسه دیدن فیلم تو pc و گوش دادن به موزیک از طریق ایپاد یعنی قابلیت وصل شدن به کامپیوتر به عنوان هدفون داشته باشه
تا 200 تومن می خوام هزینه کنم
خودم یه دونه هندزفری بلوتوث beats solo hd درجه 2 پیدا کردم به قیمت 170 تومن نظرتون در موردش چیه؟
هدفون بلوتوثی وجود داره که کابل 3.5 هم بخوره؟یعنی هم با سیم هم بدون سیم بشه موزیک گوش داد؟!
چون این هدفون بیتس روش کابل 3.5 هم بود!!
اگه می شه راهنمایی کنید
با تشکر
حالا یکم گرونم بود عیبی نداره (جهنم ضرر)
سلام
من یک هدست برای گوشی htc one x از نوع beats audio میخوام
چه قیمته؟ ارزش خرید داره؟ مدل خاهای خاصی داره یا یک نوع مدله؟
ممنون که جواب دادید
از نظر صدا و کارایی بنظرتون تو گوشی بگیرم یا فول سایز؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید
ممنون که جواب دادید
از نظر صدا و کارایی بنظرتون تو گوشی بگیرم یا فول سایز؟؟؟؟؟؟
یکی هم اینکه هیچ فول سایزی نمیتونم بگیرم که تو گوشی آیفون 4 هم جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی درست و حسابی باشه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)