خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما بالاخره باید چند تا مثال آورد. بنظرم حرفتون خیلی کلیه و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد. اگه چندتا مثال بیارید ممنون می شم.
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما بالاخره باید چند تا مثال آورد. بنظرم حرفتون خیلی کلیه و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد. اگه چندتا مثال بیارید ممنون می شم.
مهمترین بحث بحث موتوره. موتور این خودرو موتور پیکان هستش. یعنی HOV که موتوری هست بسیار پر مصرف و کم بازده. از جمله مشکلات دیگه گیربکس این خودرو هست که بعد یه مدت به صدا میوفته و به هیج وجه درست نمیشه. مشکل بعدی دیفرانسیل هستش. که خرابی های بسیاری داره و تعمیر و تعویضش خیلی هزینه بره. مشکل دیگه کشش پایین و قدرت کم موتور هست که واقعا آدمو آزار می ده. ترمز ضعیف (بخاطر بدنه سنگین و نا مناسب پژو بر روی موتور قدیمی پیکان) روغن ریزی از موتور و دیفرانسیل جزء مشکلات شایع و تقریبا رفع نشدنی این خودرو هست. هر 10000 کیلومتر باید جلوبندی بازدید و تعمیر بشه. یکی از مشکلات شایع این خودرو خرابی مکرر جلوبندی هستش و اینکه به صدا میوفته. بعد یه مدت سوپاپها خورده میشن و صدای موتور زیاد می شه و متعاقبا قدرت کم می شه. باید سوپاپها تعویض بشن که هزینه بره. گرمای تولیدی خودرو خیلی زیاده بصورتی که شما اگه دستتون رو وقتی خودرو ایستاده از پنجره بیرون بیارید گرما رو حس می کنید که از زیر ماشین بیرون میزنه. و ....
البته بعضی از این موارد توی روای سال برطرف شده از جمله مصرف کمتر (بصورت قابل ملاحظه) قدرت و کشش بیشتر، سیستم ترمز و کلاج بهتر و ....
اما در کل تولید این ماشین متوقف شده و صفرش به سختی گیر میاد. چند جا هم سرچ کردم روای سال دوگانه سوز قیمتی بالاتر از 10 میلیون داره .
سلام بین 8 تا 9 تومن بودجمه چه مدل پراید تمیز میتونم بگیرم ؟؟ با چقدر کارکرد؟؟اگر پراید تمیز و بیخرج و هیدرولیک بخام حداقل چقدر پول بیارم؟؟
با 9 میلیون تومان پراید مدل 88 با ABS و هیدرولیک میتونی پیدا کنی
البته مدل های 88 با هیدرولیک کمیاب ترن اما پیدا میشه
کارکردش رو هم دیگه خودتون موقع جستجو در نمایشگاه ها یا هرجای دیگه باید ببینید.
ما نمیتونیم بگیم ماشین با این مقدار کارکرد چون مشخص نیست
تا 7ملیون چی پیشنهاد می کنید که کم خرج باشه روا سال پراید ویا پژو 405 از این مدل ماشین ها چه ملدی می شه خرید کرد؟
7 میلیون تومن برای خرید پراید مدل 87 مناسبه.
405 مدل 82 شاید گیر بیاد که خریدش پیشنهاد نمیشه.
سلام
یه جایی دیدم اپل کورسا مدل 94 و دوو سیلو 1377 هر دو قبمت هاشون 7 میلیون . این ماشینا خوبه واسه خرید یا پراید ؟
بستگی به شرایط فنی و موتوریون داره
این مدل ها از نظر بدنه دیگه رنگی یا تصادفی رو دارن بیشتر باید دقت کرد از نظر فنی سالم باشن.
خرید پراید که به صرفه تره چون پراید دیگه همه جوره لوازمش گیر میاد و قیمتش هم ارزونه و ماشین مناسب تریه
اما خوب اگر علاقه به اپل کورسا دارین یا سیلو تو این رنج قیمت موارد فنیش رو حتما در نظر بگیرید که سالم باشن
با تشکر از شما استاد و دوست عزیزمهمترین بحث بحث موتوره. موتور این خودرو موتور پیکان هستش. یعنی HOV که موتوری هست بسیار پر مصرف و کم بازده. از جمله مشکلات دیگه گیربکس این خودرو هست که بعد یه مدت به صدا میوفته و به هیج وجه درست نمیشه. مشکل بعدی دیفرانسیل هستش. که خرابی های بسیاری داره و تعمیر و تعویضش خیلی هزینه بره. مشکل دیگه کشش پایین و قدرت کم موتور هست که واقعا آدمو آزار می ده. ترمز ضعیف (بخاطر بدنه سنگین و نا مناسب پژو بر روی موتور قدیمی پیکان) روغن ریزی از موتور و دیفرانسیل جزء مشکلات شایع و تقریبا رفع نشدنی این خودرو هست. هر 10000 کیلومتر باید جلوبندی بازدید و تعمیر بشه. یکی از مشکلات شایع این خودرو خرابی مکرر جلوبندی هستش و اینکه به صدا میوفته. بعد یه مدت سوپاپها خورده میشن و صدای موتور زیاد می شه و متعاقبا قدرت کم می شه. باید سوپاپها تعویض بشن که هزینه بره. گرمای تولیدی خودرو خیلی زیاده بصورتی که شما اگه دستتون رو وقتی خودرو ایستاده از پنجره بیرون بیارید گرما رو حس می کنید که از زیر ماشین بیرون میزنه. و ....
البته بعضی از این موارد توی روای سال برطرف شده از جمله مصرف کمتر (بصورت قابل ملاحظه) قدرت و کشش بیشتر، سیستم ترمز و کلاج بهتر و ....
اما در کل تولید این ماشین متوقف شده و صفرش به سختی گیر میاد. چند جا هم سرچ کردم روای سال دوگانه سوز قیمتی بالاتر از 10 میلیون داره .
من مدتها RD دستم بوده(چند مدل مختلف) والانم یه RD مدل 81 دارم . گفتم بد نیس چیزایی رو راجبش به کسایی که قصد خریدشو دارن بگم
در اول از گیرباکس فرمودید بعد دیفرانسیل ... صحیح می فرمایید واقعا اکثرشون بعد دو تا چهار سال و بعضا 6 سال استفاده گیرباکس و دیفرانسیلشون به صدا افتادن ولی همون موقع پژو 405 هم داشتم و باورکنید خرج 405 من بیشتر از تعویض کل دیفرانسل RD با مدل تویتایی میشد هیچ مدلمم گیرباکسشو عوض نکردم و نهایتا یه تعمیر کارشو راه مینداخت که بعد چند سال استفاده زیاد بنظر نمی اومد ولی درو عوض هزینه ی دیگه ای واسم نداشتن
الان یه RD کابراتوری دارم دلم نمیاد بفروشمش شما گفتی جلو بندیش زود بهم میخوره ... منکر نمیشم ولی باید بگم فقط از تنظیم خارج میشه و توی سرعت بالای 110 فرمون کمی میلرزه ولی باور کنید عین حقیقته که من 4 ساله که جلو بندیشو باز نکردم و دست بهش نزدم و فقط همون لرزش بالای 110 رو دارم و این درحالیه که جاده های بسیار بد باهاش رفتم و این بگم که شک ندارم جلو بندیش از پراید خیلی خیلی بهتره
صداشم زیاده حرفی توش نیست ولی آدم با صدای بلندشم حال میکنه. (راستی سوپاپ هارو عوض کنم صداش کم میشه؟)
روغن ریزی اصلا نداشتم تو هیچکدم از RD هام(و ROA)
کشش و قدرتشم بسته به رانندشه . اهل RD باشی کم نمیاری! ولی شکی توش نیست ضعیفه
ولی با همه اینا میگم ماشین بدی نیست دوسش دارم تنها هزینش واسم یه تعویض روغنه و یه بنزین (وای مصرفش کمی زیاده)
ولی اتاقش عالیه . کولرش مناسبه. بخاریش حرف نداره . رانندگیش (برای افراد عادی توی شهر و یا جاده عادی) مناسبه .موتورش پیچیده نیست خودتم میتونی بازش کنی . خیلی مقاومتر و سرسختر از پرایده . باور کنید جدی میگم بجز کلاچ سفتش( ;-( )زیاد فرقی احساس نمیکنم وقتی از پشت RD می رم پشت 405 و یا پرشیا فرق قطعا هست ولی واسه کسی که فقط 6 تومان میده به ماشین مناسبه)
دوست عزیزمن 5 سال RD i داشتم
با تمام مواردی که شما فرمودید موافق هستم ولی موردی که گفتید موتورش مقاومتر از پراید هست اینطوری نیست چون واشر سر سیلندرش را حدودا باید هردوسال یبار عوض کنی و سرسیلندر و ... را هم باید هر سری بفرستی تراشکاری و ... . ولی همونطور که گفتم تو بقیه موارد همونطور که شما فرمودید هست و خیلی سرتر از پراید هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)