تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 421 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر مثلا شما یک دختر جوان و مجرد باشید و استادتون یک آقای جوان را به شما معرفی کنه شما چی میگید؟
    مثلا سری قبل رفتم اتاق استادم یک خانم رو بهم معرفی کرد و من هم گفتم خوشبختم و موقع خداحافظی گرم و صمیمی گفتم خوشحال شدم با اجازتون . اما فکر کردم اگر یک آقای جوان یا حتی میانسال بود من چی باید میگفتم تا قضیه لوس نشه؟
    هیچی اصلا جنسیت اون انسان نباید برات مهم باشه . رفتار عادی داشته باش .

2. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هیچی اصلا جنسیت اون انسان نباید برات مهم باشه . رفتار عادی داشته باش .
    ممنونم از جوابتون اما من نمیتونم با جنس مخالف مثل یک خمجنسام رفتار کنم و میخوام یکم رسمتر باشه.در واقع سختمه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر مثلا شما یک دختر جوان و مجرد باشید و استادتون یک آقای جوان را به شما معرفی کنه شما چی میگید؟
    مثلا سری قبل رفتم اتاق استادم یک خانم رو بهم معرفی کرد و من هم گفتم خوشبختم و موقع خداحافظی گرم و صمیمی گفتم خوشحال شدم با اجازتون . اما فکر کردم اگر یک آقای جوان یا حتی میانسال بود من چی باید میگفتم تا قضیه لوس نشه؟
    شما احتمالا با جنس مخالفتون برخورد کمی داشتید .اما شاید به این نکاتی که اشاره میکنم عمل کنید بهتر باشه

به نظرم بهرته تو این برخوردها آقایون به سمت خانمها برن ...کار خوبی نیست که شما رو برای معرفی صدا زدن که تشریف ببرید اتاقشون
    تو این رفتاهای اجتماعی رسمی حتما زا نام خانوادگی طرف مقابل استفاده کیند

همینکه از جمله "خوشبختم" استفاده کردید خوبه .اما میشه از جمله " از ملاقات شمکا خوشبختم" و ...استفاده کرد
    یه احوالپرسی کوچیک در حد "خوب هستید" هم بشه بد نیست

5. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما احتمالا با جنس مخالفتون برخورد کمی داشتید .اما شاید به این نکاتی که اشاره میکنم عمل کنید بهتر باشه

به نظرم بهرته تو این برخوردها آقایون به سمت خانمها برن ...کار خوبی نیست که شما رو برای معرفی صدا زدن که تشریف ببرید اتاقشون
    تو این رفتاهای اجتماعی رسمی حتما زا نام خانوادگی طرف مقابل استفاده کیند

همینکه از جمله "خوشبختم" استفاده کردید خوبه .اما میشه از جمله " از ملاقات شمکا خوشبختم" و ...استفاده کرد
    یه احوالپرسی کوچیک در حد "خوب هستید" هم بشه بد نیست
    ممنونم از راهنماییتون؛اما این قضیه برام پیش نیومده و فقط من فکر کردم اگر جای این خانم یک آقا بود چه میکردم و اینکه من تو اتاق استاد بودم و اون خانم هم بود بعد من و اون خانم بهم معرفی شدیم

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان اداب معاشرتی
    +
    دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه

یه جایی داخل یه جایی (اموزشگاه - بیمارستان - مطب - دانشگاه - فروشگاه و... یا هرجای عمومی دیگه ) میبینی یکی یا چند نفر زل زدن بهت تو این مواقع نمیدونم چیکار کنم ! حتی شده اینقد ادامه پیدا کرده که اعتماد به نفس هم دیگه جواب نداده و بلند شدم رفتم جای دیگه اخه این چه موضوعیه بعضی ها اینجور قفل میکنن تو حلق ادمی(از رو فوضولیه یا مرضه یا هرچیزه دیگه ای ...) کسی راه حلی برا این مشکل سراغ داره !؟ مثلا به این جور ادما میشه حرفی زد و چیزی پرسید ؟! من روم نمیشه چی بگم اخه ؟! چرا بهم اینقد نگاه میکنی خانوم یا بعضآ اقای محترم ؟! خو دلش میخواد

نکته :

این موضوع که میگم ربطی به اون موضوع عامیانه ی جلب توجه و ... برا یکی با مدل موی فلان و فلان تیپو هیکل ! یا دختر خانومی زیبا چهره با ارایش فلان و لباس قشنگو یا حتی برعکسش زشت و عجوزه بودن و اینا نداره !! و منظورم چیز دیگه ایه ! این اتفاق و قفل کردنی که دارم ازش صحبت میکنم ! ممکنه برا یه پیمرد 60 ساله ساده و سر به زیر هم مثلا تو اتوبوس شرکت واحد رخ بده !
    .
    امیدوارم متوجه منطورم شده باشید !
    کلا خیلی از این دست قضایا پیش اومده ! و سعی کردم بی تفاوت باشم و با خودم بگم بزا اینقد نگاه کنه چشاش حلقه شه ! اما خوب یه جا چند نفر باشن روت زوم کنن ادم اعتماد به نفسشو از دست میده و عصبی میشه
    .
    شناختی از همچین ادمایی دارید ؟! و بنظرتون بهترین و منطقی ترین چاره کار در صورت برخورد با همچین افراد ادمی چیه ؟!
    Last edited by SA.JJ.AD; 15-03-2013 at 16:42.

8. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

نگاه کردن به شکل زل زدن به مدت طولانی ، به نظر من کار زشتیه . و کسی که اینکارو میکنه باید باهاش برخورد بشه . البته افراد مسن استثنا هستند و بعضی افراد که خودتون می تونید تشخیص بدید که آدم های ضعیفی هستند از نظر اعتماد به نفس . به اونا هم گیر ندید اگه زل زدن به شما .

به غیر از این دو قشر هرکسی بهتون زل زد دلیل این نگاه کردن طولانی ـشون رو بپرسید .

10. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بنظرم چیزی بهشون نگید ، فقط شمام زل بزنید به چشماشون تا خودشون از رو برن

12. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ببین سجاد جان فکر نمیکنم این مشکل بزرگی باشه

نگاه دیگران و همچنین کنترل نگاهشون ک دست ما نیست.اگه قرار باشه هر کی بهتون نگاه کرد برید بهش تذکر بدید که نصف وقتتون صرف این موضوع میشه
    به نظرم شما داری حساسیت بیش از حد از خودت نشون میدید و حالی وسواسی پیدا کردی.بهتر تمرکزت رو تو مراکزی که نمونه هاشو نام ببری روی مسائلی بزاری که برای اونا به اون مراکز مراجعه کردی

14. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نگاه کردن به شکل زل زدن به مدت طولانی ، به نظر من کار زشتیه . و کسی که اینکارو میکنه باید باهاش برخورد بشه . البته افراد مسن استثنا هستند و بعضی افراد که خودتون می تونید تشخیص بدید که آدم های ضعیفی هستند از نظر اعتماد به نفس . به اونا هم گیر ندید اگه زل زدن به شما .

به غیر از این دو قشر هرکسی بهتون زل زد دلیل این نگاه کردن طولانی ـشون رو بپرسید .

سلام بنظرم چیزی بهشون نگید ، فقط شمام زل بزنید به چشماشون تا خودشون از رو برن
    تست کردم ! شاید اون لحظه برگرده طرف ! اما بعد 2 مین برمیگردی میبینی باز =

ببین سجاد جان فکر نمیکنم این مشکل بزرگی باشه

نگاه دیگران و همچنین کنترل نگاهشون ک دست ما نیست.اگه قرار باشه هر کی بهتون نگاه کرد برید بهش تذکر بدید که نصف وقتتون صرف این موضوع میشه
    به نظرم شما داری حساسیت بیش از حد از خودت نشون میدید و حالی وسواسی پیدا کردی.بهتر تمرکزت رو تو مراکزی که نمونه هاشو نام ببری روی مسائلی بزاری که برای اونا به اون مراکز مراجعه کردی
    احتمال میدادم یه همچین جوابی هم بگیرم از یکی از دوستان ببین حمید جان ! میدونم که این مسئله تا حدیش عادیه و ممکنه هر روز اتفاق بیفته برا هرکسی !اما بعضی اوقات اوضاع غیر طبیعی میشه !! و بعضی ها کلا بلا نصبت مریضن انگار اما این مسئله وقتی رو اعصاب میره که به حدی برسه که ادم احساس راحتی دیگه نکنه و مجبور به عکس العمل های عجیب شه !! که مطمئنا قسمتی از این موضوع بر میگرده به اعتماد به نفس شاید ناکافی شخص خودم !! چرا که رفیق دارم 4000 نفر هم با چشم بخورنش هم انگار نه انگارکه متاسفانه یا خوشبختانه ! من تا یه حدی میتونم بیخیالی طی کنم ! و بعدش عصبی میشم

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان اداب معاشرتی
    +
    دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه

یه جایی داخل یه جایی (اموزشگاه - بیمارستان - مطب - دانشگاه - فروشگاه و... یا هرجای عمومی دیگه ) میبینی یکی یا چند نفر زل زدن بهت تو این مواقع نمیدونم چیکار کنم ! حتی شده اینقد ادامه پیدا کرده که اعتماد به نفس هم دیگه جواب نداده و بلند شدم رفتم جای دیگه اخه این چه موضوعیه بعضی ها اینجور قفل میکنن تو حلق ادمی(از رو فوضولیه یا مرضه یا هرچیزه دیگه ای ...) کسی راه حلی برا این مشکل سراغ داره !؟ مثلا به این جور ادما میشه حرفی زد و چیزی پرسید ؟! من روم نمیشه چی بگم اخه ؟! چرا بهم اینقد نگاه میکنی خانوم یا بعضآ اقای محترم ؟! خو دلش میخواد

نکته :

این موضوع که میگم ربطی به اون موضوع عامیانه ی جلب توجه و ... برا یکی با مدل موی فلان و فلان تیپو هیکل ! یا دختر خانومی زیبا چهره با ارایش فلان و لباس قشنگو یا حتی برعکسش زشت و عجوزه بودن و اینا نداره !! و منظورم چیز دیگه ایه ! این اتفاق و قفل کردنی که دارم ازش صحبت میکنم ! ممکنه برا یه پیمرد 60 ساله ساده و سر به زیر هم مثلا تو اتوبوس شرکت واحد رخ بده !
    .
    امیدوارم متوجه منطورم شده باشید !
    کلا خیلی از این دست قضایا پیش اومده ! و سعی کردم بی تفاوت باشم و با خودم بگم بزا اینقد نگاه کنه چشاش حلقه شه ! اما خوب یه جا چند نفر باشن روت زوم کنن ادم اعتماد به نفسشو از دست میده و عصبی میشه
    .
    شناختی از همچین ادمایی دارید ؟! و بنظرتون بهترین و منطقی ترین چاره کار در صورت برخورد با همچین افراد ادمی چیه ؟!

من کلا ادمی نیستم که زل بزنم ولی بعضی چیزها واقعا حس کنجکاوی ادم رو تحریک میکنه.ادم نمیتونه نگاه نکنه
    مثلا یه وقتایی ممکنه شما چیزی داشته باشی که به نظر خودت معمولیه ولی برای طرف جلب توجه کرده.مثلا گردنبند یا ریش (مدل خاص) و..

گاهی هم چهره ی شما به نظر طرف مقابل اشنا میاد.خب طبیعیه 2ساعت زل میزنه.هی فکر میکنه که من اینو کجا دیدم .یادش نمیاد ولی نمیاد جلو .بپرسه.چون میترسه ضایع بشه.

گاهی هم برای من پیش امده مثلا یک نفر رو میبینم جلوم نشسته.یهو تو دلم میگم ااااااا این چقدر شبیه فلانیه.بعد میرم تو فکر.یک دفعه به خودم میام میبینم سهوا زل زدم به طرف(در صورتی که فکر جای دیگه هست)

نمیشه ادم با هر کسی بره دعوا کنه که وای اقا چرا زل زدی به من.طرف هم خیلی راحت میگه برو بابا دیوونه شدی!!!
    این جور مواقع بهتره به یک جای دیگه نگاه کنید.مثلا با موبایل بازی کنید.یا سرتون رو بذارید روی صندلی و چشمانتون رو ببندید.خلاصه حواستون رو جای دیگه پرت کنید

17. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •