تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 75 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خب بازی بی عیب نداریم

اتفاقا چه خوب شد گفتی مراد , دقیقا مسئله هوش مصنوعی افراد برام جالب و هیجان انگیز بود تا اونجا که وارد Capital Building شدم و Hunter ها عین محافظان موزه رژه میرفتن ! Elie به صورت خیلی ساده از اطراف این موجودات با سرعت زیاد عبور میکرد .

در صورتی که من حتی روی نور چراغ قوه خودم حساس بودم روشون نیوفته

اما کاری به هیچ بحث و نقدی ندارم , به جرات میگم TLOU بعد از مدت زمان طولانی (MGS4) اون حس قدیم که در بازی ها بدون تلاش خاصی بعد از 1 ساعت خودم رو جای کارکتر اول حس میکردم رو در من تداعی کرد !!

2. 11 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب بازی بی عیب نداریم

اتفاقا چه خوب شد گفتی مراد , دقیقا مسئله هوش مصنوعی افراد برام جالب و هیجان انگیز بود تا اونجا که وارد Capital Building شدم و Hunter ها عین محافظان موزه رژه میرفتن ! Elie به صورت خیلی ساده از اطراف این موجودات با سرعت زیاد عبور میکرد .
    نه ديگه شما نبايد انتقاد كني چون هم از شما بعيد نيس و هم اينكه چون انحصاريه انتقاد مي كني وگرنه الان اواتارت بود اين بازي

واقعا درود به طرفداراي بايوشاك كه اينهمه از بازي انتقاد كردم هيچوقن همچين جوابايي ندادن مخصوصا يك نفر كه خودش ميدونه....درود بهش

.

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
    اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......

تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون

حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه
    +
    اورجينالم كجا بود
    باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)

.
    والله علت ابراز نظر من تو اين تاپيك اين بود كه با هم تبادل نظر كنيم و ساعتي خوش باشيم وگرنه ميتونستم هيچي نگم يا مثه بعضي دوستان برم تو فروماي ديگه در مورد بازي ساعتها بنويسم .....
    اين انتقاد هوش مصنوعي رو من به بايوشاك هم گرفتم كه نه اون بازي نه اين يكي نفع و ضرري به من نميرسونن......
    مراد ، بالا بردن و پايين آوردن (که من تا حالا مورد دومي رو انجام ندادم) به ضرر يا نفع ما هم نيست ...
    اين وسط افرادي عاشق يه سري عناوين هستند که با ديدن ترول کردن ، در جواب ترولر ها بر ميخيزند ، و ترولر ها رو به هدفشون ميرسونن ، يه سري هم
    ساکت ميشينن تا اون فرد با بي محلي روبرو بشه و محيط رو ترک کنه(مخاطبم شما نيستيد نعوذبالله )
    تو بخش مخفي كاري يارها تقريبا هيچ كاري نمي كنن....كمك كه اصلا نمي كنن و به هنگام مخفي شدن هم تلاش مي كنن كه مخفي بشن ولي به طرز شوك آوري گاها جا ميمونن و قشنگ پشتشون به دشمن ميشه يا از جلوشون ميدون كه دشمن اصلا نمي بينتشون
    دليلش رو گفتم ... به شخصه به عمرم پارتنر يا همون دستيار (تو بازي Ellie و ... ) ـي با اين هوش مصنوعي بالا نديده بودم ، اغلب تو بازي هاي ديگه
    نقش تماشاگر ، حامل اسلحه
    هم صحبت و ... بوده ولي ناتي داگ قسمت پارتنر رو چند پله بالا برد ... با همه ي ضعف هايي که اشاره شد ولي باز هم بهترين پارتنر Partner ميدونمش .
    حالا شايد به قول محسن به خاطر بضاعت سخت افزارهاي اين نسل بوده و تقريبا هم درسته ولي بهرحال يكم تو ذوق ميزنه و اون لحظه حس همذات پنداري رو كم مي كنه
    قطعا همينه شک نکن حس همزاد پنداري (!) هم بماند واسه نسل بعد
    اورجينالم كجا بود
    باگاش مثه بقيه كاراي ناتي داگ ديگه و تو بازيهاي ناتي داگ نسبت به كيفيت بقيه قسمتاي بازي به چشم ميان(تو اين بازي هم شامل فرورفتن دست و پاي كاراكترا تو كاور و همديگه يا رد شدن از داخل چمنا ميشه ولي خيلي نيس)
    مثل مرد اوريجينال ميخريدي تا هيچکدوم ازين باگ هارو نبيني
    البته اغراق ميکنم تو نسخه ي اصلي ولي بسياري از باگ ها ناشي از سخت افزار هستش ، حتي در شرايط مساوي با من هم خيلي ها به يه سري باگ
    ها برخورده بودند که من تو 4 بار که بازي رو بازي کردم ، اون موارد رو نديدم ...
    پيدا کردن باگ واسه يه سري ها به معني هاردکور بودن تلقي ميشه /
    موفق باشيد ///
    دقيقا حرف دل خيلي ها رو زدي ؛ يه سري فقط هدفشون کوبيدن يه سري بازي هاست و ازين کار لذت ميبرند ...

جالبته بعضی از دوستان میرن نظر 2 3 تا ... توی بازی سنتر رو سند و ملاک برای صحبتهاشون قرار میدن !!! والا من نمیدونم 37 تا نمره ی 10 و IGN و EDGE و اینهمه سایتی که بعد از مدت ها به یه بازی نمره 10 دادن ( که این خودش یه رکورده برای بازی ) هیچکدوم توی نقداشون از هوش مصنوعی چیزی ننوشتن و همه نمره ی کامل دادن اون وقت چندتا کاربر بازی سنتر این موضوع رو کشف کردن !

بازی سنتری که مدتی بعضیا اسمشو دیوانه سنتر گذاشته بودن و سعی داشتن فضای اینجا رو مثل اونجا خراب نکنن ( به گفته ی خودشون , اون زمان که میخواستن از این انجمن برن !!!) حالا شده ملکه ی نقد و بررسی بین سایتهای بین المللی !

===============================================

آقا در کل این بحث ها فایده نداره . بازی وقتی خودشو ثابت میکنه که اینهمه نمره ی کامل داره و متاش هم تا اینجا خارق العادس . سایتهای معتبر هم 90% از هوش مصنوعی حرفی نزدن و نمره ی کامل رو بهش دادن حالا هر کی ناراضیه موردی نداره عدد 95 و گوتیه امسال یادش نره

من این پست رو در نقل و قول ادامه نمیدم اما جواب به دوستانی که نقل میگیرن . 2 تا نکته در جواب ندادن من به پستاشون نهفتس . یا جواب ابلهان خاموشیست یا سکوت علامت رضاسحالا بیاید یاهو پی ام بدید تا بهتون بگم جواب ندادن من کدوم یکی از اون 2 مورده . متا مهم نیست . 10 مهم نیست . نمره مهم نیست . گوتی مهم نیست . فقط نظر شخصیه خود طرف مهمه

تشکر از پستای بعضی دوستان هم باحالهاصلا یه سری کاربرا که تو عمرش توی تالار گیم دیده نشدن و تمام یوزرا ساختگیه اسمشون به عنوان تشکر زیر پست بعضیاسباو ملت که خر نیستن منم بخوام الان 32 تا کاربر میتونم از بخش ورزش بیارم واسه تشکر . زشته نکنید اینکارارو
    Last edited by Mohammad.F.M; 06-07-2013 at 20:36.

6. 6 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مرسي ديگه...پس از ما بعيد نيس؟؟؟دستت درد نكنه
    تو قسمت نظرات هم فقط فنهاي بازي هستن ديگه همه يا مثه قديس بالا مي برن بازي رو يا مثه چي بهش توهين مي كنن

+

از كسايي مثه شما هم كه با تعصب شديد بازي رو انجام ميدين حق ميدم كه اينچنين و با اين لحن صحبت كني......وقتي صفحه. قبل از بازي اينهمه تعريف كردم همه خوشحال شدند و لذت بردند.......ولي وقتي اشكال بازي رو از زبان يكي ديگه اينجا مي نويسيم شديم اخ و تف

+

ببخشيد كه به جز تعريف از بازي پستايي هم در مورد انتقاد از بازي نوشتم.....غلط كردم....فقط اميدوارم وقتي خودتون هم در خلوت بازي رو انجام ميدادين و اين مسايل رو ديدين و اگه كس ديگه اي اومد گفت(كه با اين وضع عمرا كسي بياد اين تاپيك)ما هم يادتون بيفته

اون ناظر هم منظورم اين بود كه"يكم رعايت ناظريتو كن"

خلاصه واقعا متاسفم و غلط كردم كه ديگه همچين انتقادي كردم و پست دادم

.

من تا حالا از twd تعريف كردم ؟؟؟؟هر اندازه كه از hr انتقاد كردم از اونم انتقاد كردم.....خدا رو شكر كه بچه ها نظرمو در مورد twd ميدونن

مرسي مرسي

.
    خدای نکرده منظور این ینست که بهت بی احترامی کنیم اصلا این طور نیست برداشت ها کمی سنگین تر شده ، بحث سر ( بازی سنتره ) که یک موقعی خودت بهشون میگفتی دیوانه سنتر

تو هر روز بیا بگو هوش مصنوعی بازی فلانه مطمئن باش هیشکی چیزی نمیگه یا نظرت رو رد نمی کنه
    بین این همه سایت خارجی که این همه که یک صدا گفتن بهترین بازی نسل هستن سایت هایی معتبری که به هوش مصنوعی ایراد گرفتن
    مثلا همین گیم اینفور خب به جای این که بری از اونجا نقل بیاری و بگی اقا این مرجع این حرف رو زده و با من و شایان هم عقیدست
    مطمئن باش اون پست صد افرین هم داره اما دیگه بازی سنتر اونم از تو ؟ اونم به شکلی که انگار ما چند ساله از اونجا منبع میاریم

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه ديگه شما نبايد انتقاد كني چون هم از شما بعيد نيس و هم اينكه چون انحصاريه انتقاد مي كني وگرنه الان اواتارت بود اين بازي

واقعا درود به طرفداراي بايوشاك كه اينهمه از بازي انتقاد كردم هيچوقن همچين جوابايي ندادن مخصوصا يك نفر كه خودش ميدونه....درود بهش

.
    قضیه بعید چیه حالا ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خدای نکرده منظور این ینست که بهت بی احترامی کنیم اصلا این طور نیست برداشت ها کمی سنگین تر شده ، بحث سر ( بازی سنتره ) که یک موقعی خودت بهشون میگفتی دیوانه سنتر
    نه اصلا بي احترامي نبوده كه...حتما شوخي بوده مثه دفعات قبل

بله ديوانه سنتر هست ولي انجمنش با اون كاربراي متعصبش.......اين نقد يك بازي بود و قسمت نقد بازيش چه ربطي به انجمن و بحثاش داره؟؟؟؟؟تازه مگه من گفتم اين نقد اونا معتبر؟؟؟؟؟گفتم اين نشون ميده به غير از ما هم بقيه اين مشكلو ديدن همين.....همونطور كه سعيدم ميگه در مورد اين مشكل .....حرفم حرف بدي بوده؟؟؟؟

اگه بري gameinformer هم نوشته در مورد AI اش و مشكلش.......ولي تو بازيسنتر توضيح طولاني داشت و خوب و كامل نوشته شده بود(حتي مثلا با اليزابتم مقايسه كرده همون موارد قابل بحث خود مارو)

+

بهرحال بعد از اين پست من متوجه شدم كه اينكارا از من بعيد نيس و البته من TWD رو هم دوست دارم(عنواني كه شب و روز ازش بد گفتم)

+
    بازي هم كه خودم ادعا مي كنم امسال گوتي خواهد شد رو هم ميخوام بكوبمخودم كردم كه لعنت بر خودم باد.......موفق باشيد

.
    Last edited by halflife g; 06-07-2013 at 00:55.

11. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جالبترین مدل منطق :

هوش مصنوعی بازی ایراد داره. اینجاش فلانه اونجاش فلان و ...
    جواب فن ها

والا من نمیدونم 37 تا نمره ی 10 و IGN و EDGE و اینهمه سایتی که بعد از مدت ها به یه بازی نمره 10 دادن ( که این خودش یه رکورده برای بازی ) هیچکدوم توی نقداشون از هوش مصنوعی چیزی ننوشتن و همه نمره ی کامل دادن اون وقت چندتا کاربر بازی سنتر این موضوع رو کشف کردن !
    آقا در کل این بحث ها فایده نداره . بازی وقتی خودشو ثابت میکنه که اینهمه نمره ی کامل داره و متاش هم تا اینجا خارق العادس . سایتهای معتبر هم 90% از هوش مصنوعی حرفی نزدن و نمره ی کامل رو بهش دادن حالا هر کی ناراضیه موردی نداره عدد 95 و گوتیه امسال یادش نره
    بابا به جانه خودم سایت حسن عبدل الحسین به بازی 10 داده... بابا برو نگاه کن عمم به بازی 10 داده... 10... 10 every Where...
    یعنی ما عوضی میبینیم که هوش مصنوعی مشکل داره دیگه تازه خوبه تو خیلی از نقدها هم این مورد ذکر شد. همین نقد GS رو برین ببینین.
    تا وقتی که بحث ها متعصبانه باشه و بدون هیچ دلیلی بیان فقط پست بدن "نه شما اشتباه میگین"، به نظر من ارزش بحث وجود نداره. مراد به نظر من بحث نکنی بهتره چون باز پست بعدی میان میگن "این همه 10 رو نمیبینین؟" یا فلان و ... هیچوقت جواب درست بهت نمیدن.
    درصد فن بودن به جایی رسیده که بازی رو طرف بازی نکرده بعد میاد میگه هرکی زیر بگه Overrate اصلا گیمر نیست طرف... خوب این معلومه دیگه یعنی متا و ... مهم تر از شخص خودش هست طوریکه بازی نکرده میزنه Best game of generation
    تازه از نظر من که خیلی مشکلات دیگه ای هم داره از جمله تکراری شدن بازی یا اصلا سبک بازی که هویت خاصی نداره و ... اما خوب دلیل نمیشه بازی مثلا 10 نگیره. هربازی ای یک سری مشکلات داره من خودم به Bioshock Infinite 9.8 میدم اما اگه بخوای فنی نگاه کنی و همه جوانب رو در نظر بگیری به 8 هم نمیرسه.

13. 12 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تا وقتی که بحث ها متعصبانه باشه و بدون هیچ دلیلی بیان فقط پست بدن "نه شما اشتباه میگین"، به نظر من ارزش بحث وجود نداره. مراد به نظر من بحث نکنی بهتره چون باز پست بعدی میان میگن "این همه 10 رو نمیبینین؟" یا فلان و ... هیچوقت جواب درست بهت نمیدن.
    درصد فن بودن به جایی رسیده که بازی رو طرف بازی نکرده بعد میاد میگه هرکی زیر بگه Overrate اصلا گیمر نیست طرف... خوب این معلومه دیگه یعنی متا و ... مهم تر از شخص خودش هست طوریکه بازی نکرده میزنه Best game of generation
    This
    +
    متاسفانه بعضی جاها هنوز ظرفیت انتقاد فنی رو نداریم، کسی که میاد به بازی 9.5 میده مطمئنا طرفدار بازی هست، اما همون شخص تا کوچکترین انتقادی رو داشته باشه، ولو نادرست، به خاطر ظرفیت کم انتقاد مثل یک شخص رندمی که قصد ترول داره باهاش برخورد میشه. وقتی کیفیت بازی تا این حد خوبه(که شکی درش نیست)، این خودش رو در عمل نشون میده و اینجور برخوردهای غیر منطقی به جای دفاع با دلیل و منطق، فقط تاثیر عکس داره، به جز دلخوری هایی که در کنارش پیش میاد.

15. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا گیم اینفورمر هم دقیقا به این نکته رو گفته حالا هی بگید وجود نداره
    .
    The companion AI is, for the most part, adequate. If in combat, they will fight, shoot, and kill infected alongside you. If you're grabbed by a scavenger, Ellie will run up and stab him
    in the neck repeatedly with her knife to save you. If you're low on health or ammo, Ellie will search for supplies and give them to you. Some level of suspension of disbelief must be administered, however, since your companions won't be seen by infected or other humans when you are hidden. For a game so focused in realism in its gameplay, it may irk some gamers to see Ellie run directly in front of an enemy and the enemy reacting in any way. For me, though, I find that this was a necessary sacrifice in order to keep the game from being too frustrating. If a companion risked being seen every time they moved from cover, then you would be found out too many times by enemies based on actions that you had no fault in.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ببینید همونطور که گفته شد ، تا دید متعصبانه وجود داشته باشه ، هیچ بحثی جلو نمیره ! و چیزی جز کدورت باقی نمیزاره ، الان کاملا مشخصه بچه های انجمن گیم تقسیم شدن ، گنگستر بازیه !دی! یکی نظر میده هر چی باشه دوستان حزبش میان یا علی لایک لایک و همینطور حزب دیگه ...من البته بی طرفم و طرفدار بازیه خوب ...
    بازی که بدون مشکل نمیشه ، تو تاپیک بایوشاک انتقاد شد که بعضا بجا بود بدون هیچ دعوایی و تیکه پروندنی بحث کردیم تموم شد ، اینجا تا میایی بگی AI یه کم ایراد داره ملت انگار وای به ناموسشون ...EH! طرفدار و فن خفن سونی و ناتی(خارجی هم هست خودم ازش شنیدم) که میگه این بازی از بایوشاک هم بهتره ، قبول داره که AI یه کم ایراد داره ، میگه مثلا الی میاد جلوت وا میسه یه چن ثانیه ای و نمیره ....چیزای مشابه این ، به نظر هم دیگه احترام بزاریم اگه کسی تیکه پروند اعتنا نکنیم بش خودش آدم میشه و قشنگ بحث کنید .
    موفق یاشید .

+

الان پست قبلی محسن خان رو ببینید ، بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده ، به قول معروف Don't Feed The Fuckin Troll
    حالا همینطور ادامه بدید ببینیم تهش کجا رو فتح میکنید .
    Last edited by mjorh; 06-07-2013 at 10:34.

19. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •