تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 79 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه چند روزی هست ipad new خریدم ، امروز رفتم به یک فروشگاه و روش اسکرین پروتکتور انداختم ، یارو گفت اینجا به دلیل جریان هوا نمیتونم روش بندازم باید ببرم جای دیگه بندازم روش ، گفت یه 6 دقیقه دیگه بر می گردم ، رفت حدود 15 یا 20 دقیقه دیگه برگشت ، اون موقع اصلاً متوجه این موضوع نبودم ...
    آیا امکانش هست که قطعات داخلیش رو عوض کرده باشه ؟! آیا راهی وجود داره که بشه فهمید چیزی از داخلش کم یا عوض شده یا اصلاً باز شده یا نه ؟! اصلاً میتونن همچین کاری بکنن یا تا حالا شده کسی همچین کاری کرده باشه ؟! اصلاً دلیلی داره همچین کاری بکنن ؟!
    یارو می گفت چون اینو زدم روش فعلاً امروز جای گرم نزارش ... ممکنه به این موضوع ربطی داشته باشه ؟!
    من خیلی نگرانم ... ، دارم دیوونه میشم ... لطفاً یکی از نگرانی درم بیاره ... ، میترسم باتری یا یکی از قطعات داخلیشو عوض کرده باشه ...
    ممنون
    من هنوز در مورد اون موضوعی که گفتم نگرانم ...
    آخه یارو کارش تنها فروشندگی نبود ، تعمیراتم میکنه ، بعد یارو از این فروشندگان کوچیک خورده پا هم نبود که ، یه فروشگاه بزرگه محصولات مارک دار الکترونیکیه همراه با تعمیرات تخصصی !
    بد جارفتگی و خش و ... رو بدنه ندیدم ... ولی حس میکنم خیلی سریع باطری کم میکنه ... ، نمیدونم ، من پیش از این تبلت نداشتم ... ، برای شما هم باطریش سریع خالی میشه ؟! ممکنه باطریشو عوض کرده باشه ؟! اصلاً میشه باطریشو عوض کرد ؟! یه جا خونده بودم که باطری new ipad غیر قابل تعویضه ! ... درسته ؟!
    بعد آیا نرم افزاری وجود داره که دستگاهو یه چک آپ کامل بکنه و اطلاعاتی در مورد سلامت سخت افزاریه دستگاه بده ؟! یه بنچمارک ... ؟! که اطلاعاتی در مورد سلامت باطری و عملکرد Cpu و رم و ... بده !؟!
    Last edited by star Walker; 17-07-2012 at 19:03.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان ، من کارم یه جوریه که به باید به یک سری محتوای الکترونیکی دسترسی داشته باشم که اجرای اونا نیاز به Flash player داره ... ، آیا برنامه یا روشی هست که بشه این نرم افزارو به Web browsers های آیپد اضافه کرد ؟! یا Web browser ای وجود داره که این نرم افزارو پیش فرض رو خودش داشته باشه ؟! خیلی از Web browser هارو امتحان کردم ، ولی هیچ کدوم جواب نداد : مثل Photon , Skyfire , Chrome هیچ کدوم جواب نداد و فقط ISwifter تونست اجرا کنه ، که اونم خیلی خیلی آهسته و بی کیفیت اجرا می کرد ، دائماً هم قطع می شد ...
    متاسفانه راهی وجود نداره... Flash Player در دنیای Post PC جایی نداره و کلا همیشه کند اجرا میشه، در اندروید هم در جدیدترین نسخه کنار گذاشته شد و دیگه پشتیبانی نمیشه. تنها کاری که میشه کرد اینه که صبر کنید این محتوا ها تبدیل به HTML5 بشن، یا از جایگزین ها استفاده کنید.

من هنوز در مورد اون موضوعی که گفتم نگرانم ...
    آخه یارو کارش تنها فروشندگی نبود ، تعمیراتم میکنه ، بعد یارو از این فروشندگان کوچیک خورده پا هم نبود که ، یه فروشگاه بزرگه محصولات مارک دار الکترونیکیه همراه با تعمیرات تخصصی !
    بد جارفتگی و خش و ... رو بدنه ندیدم ... ولی حس میکنم خیلی سریع باطری کم میکنه ... ، نمیدونم ، من پیش از این تبلت نداشتم ... ، برای شما هم باطریش سریع خالی میشه ؟! ممکنه باطریشو عوض کرده باشه ؟! اصلاً میشه باطریشو عوض کرد ؟! یه جا خونده بودم که باطری new ipad غیر قابل تعویضه ! ... درسته ؟!
    بعد آیا نرم افزاری وجود داره که دستگاهو یه چک آپ کامل بکنه و اطلاعاتی در مورد سلامت سخت افزاریه دستگاه بده ؟! یه بنچمارک ... ؟! که اطلاعاتی در مورد سلامت باطری و عملکرد Cpu و رم و ... بده !؟!
    نگران نباشید عوض کردن باتری آیپد به این سادگی نیست. اصلا باتری تقلبی برای آیپد جدید وجود نداره که بخواد عوض کنه، اپل تکنولوژی های امنیتی زیادی داره برای اینکه محصولاتش فقط با قطعات مد نظرش کار کنن، به علاوه تعویضش هم تخصص و تجهیزات زیاد و گرون قیمتی داره که فوق العاده بعیده اون شخص داشته باشه، و کسی که اون تجهیزات و تخصص رو داشته باشه "باتری دزد" نمیشه!

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lover_Football's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

سلام دوستان ...

یک سؤال فنی :

میشه به آیپد فلش مموری وصل کرد ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان ...

یک سؤال فنی :

میشه به آیپد فلش مموری وصل کرد ؟!
    بله از طریق تبدیل های USB فقط یادتون باشه کارهایی که با USB می تونید انجام بدید محدوده (مثل PC دسترسی کامل به فایل سیستم فلش مموری ندارید).

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

8. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فوق العاده بعیده.. از اون شایعه هایی بود که یک بار اومد و هیچ وقت هم خبر دیگه ای ازش نشد. آیپد مشکل خاصی نداره که نیاز به همچین به روز رسانی ای باشه.

11. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کلا سایت نارنجی معتبره؟
    تو بعضی از همین تاپیک ها دیدم گفتن بحث با کسی که نارنجی رو معتبر بدونه ارزش نداره...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا سایت نارنجی معتبره؟
    تو بعضی از همین تاپیک ها دیدم گفتن بحث با کسی که نارنجی رو معتبر بدونه ارزش نداره...
    نباید سیاه و سفید دید.. همین که روزانه اکثر خبرهای مهم (و البته گاهی وقتی خبرهای بیخود) رو مانور می دن و چند سالیه فعالیت دارن خودش بسیار چیز خوب و با ارزشیه، ولی بعضی وقت ها خبرهاشون رو درست انتخاب نمی کنن (مثل همین خبر که دوستمون لینک داد)، سایت های معتبری مثل Verge, Engadget, TechCrunch, ... اگه این خبر رو پوشش دادن، روزانه بیشتر از صد خبر دیگه رو هم منتشر می کنن، نارنجی وقتی روزانه 3-4 خبر می نویسه یکم لازمه روی صحت منابع و احتمال واقعیت خبرها بیشتر دقت کنه، نه صرفا چون اسم اپل و گوگل و مایکروسافت توی خبرهاست و طرفدارهاشون زیاده.

البته اصولا نظرات تحلیلی که در متن خبرها اضافه می کنن ناآگاهانه و غیر حرفه ایه، که البته یه چیز بسیار عادی در روزنامه نگاری فارسی است و نمیشه خرده ای به نارنجی گرفت.

14. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته اصولا نظرات تحلیلی که در متن خبرها اضافه می کنن ناآگاهانه و غیر حرفه ایه، که البته یه چیز بسیار عادی در روزنامه نگاری فارسی است و نمیشه خرده ای به نارنجی گرفت.
    اخبار نارنجی فقط و فقط به هدف بالا بردن بازدید و جذب تبلیغات نوشته میشن. از هر جای سایت که امکانش وجود داشته تبلیغات گرفته، کم مونده بک گراند متن هم تبلیغات بزنه.
    مثلاً امشب کنفرانس گوگله، اول پوشش زنده و بعدش هم تا فردا شب فقط از گوگل مینویسن، بعد که میبینن اپلی ها بدشون اومده یه چرت و پرتی از آیفون 4 اینچ پیدا میکنن و منتشر میدن که همه رو راضی نگه دارن. کلاً سایت خبری نیست سایت ترولیه

16. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •