سلام من تازه این بازیو واسه تعطیلات عید گرفتم اما دو تا نسخه مختلف خریدم اما اجرا نشد,کرک اسکیدرو هم آخریشو دانلود کردم باز هم نشد, میشه راهنمایی کنین؟
سلام من تازه این بازیو واسه تعطیلات عید گرفتم اما دو تا نسخه مختلف خریدم اما اجرا نشد,کرک اسکیدرو هم آخریشو دانلود کردم باز هم نشد, میشه راهنمایی کنین؟
فایل پچ رو از این سایت دانلودکردم،نمیدونم شاید فایل پچ مشکل داره.شما از کجا دانلود کردن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سایت دانلود ها)
[
مسیر سیو بازی - برای v1.00
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\orbit\40
مسیر سیو بازی - برای v1.01 و v1.02
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\c2tpZHJvdw==\40
xxxxx >> یوزر[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
من هر دو مسیری رو که شما گفتید رو دنبال کردم ولی تو اولیش خود قسمت orbit و بعد از اون نبود(ورژن بازی من 1.0 هست) ولی برای اطمینان اون یکی مسیر رو هم امتحان کردم که همون مسیر سیو نسخه های اخیر Assasins بود ولی اونجا هم از قسمت app data نداره اگه راه دیگه ای هم برای گرفتن سیو بازی وجود داره لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
من هر دو مسیری رو که شما گفتید رو دنبال کردم ولی تو اولیش خود قسمت orbit و بعد از اون نبود(ورژن بازی من 1.0 هست) ولی برای اطمینان اون یکی مسیر رو هم امتحان کردم که همون مسیر سیو نسخه های اخیر Assasins بود ولی اونجا هم از قسمت app data نداره اگه راه دیگه ای هم برای گرفتن سیو بازی وجود داره لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
مشکل حل شد
Last edited by zavf; 13-03-2012 at 14:24.
میشه پسورد بازی رو بنویسید
پسوردی وجود نداره پسوردو باید خودت بدی!![]()
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو خیلی وقته گرفتم ولی تو اجراش مشکل دارم
کامپیوتر من رم 2 گیگ و گرافیک 1 داره. nvidia.
در ضمن بازی رو روی لپتاپ داداشم با همین مشخصات ولی کارت گرافیک ATi اجرا کردم.
وقتی بازی رو میارم، یوبی سافت گیم لانچر میاد و بعد بازی رو میاره. ولی هیچ تصویری و صدایی نیست و صفحه سیاه سیاه می مونه.
آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم
آخرین ورژن nvidia physx هم نصبه
واقعا نمی دونم باید چیکار کنم.
اگه کمکم کنید می تونم تو تعطیلات عید بازی کنم. از وقتی تو لپتاپ دیدم بازی رو عاشقش شدم!!!!
کارت گرافیک: nvidia geforce 9400 GT
در ضمن همه نسخه های قبلی assassin's رو بازی کردم بدون عیب و نقص.
ممنون
مدتها پیش وقتی بازی تازه اومده بود من این مشکلو داشتم
خیلی تلاش کردم ولی نتونستم راه حلی واسش پیدا کنم
الان 4 ماهی هست که دی وی دی بازی داره اون گوشه خاک میخوره![]()
سلام یه سوال
تو گیم لانچر من به جای force offline زده start luncher in offline mod
وقتی تیک اون رو روشن میکنم میگه که باید یوزر و پس رو آنلاین وارد کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)