تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 91 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض پروژه دک DAC با TDA1541A

لینک پروژه‌ای رو که در پست قبل مطرح کردم تونستم پیدا کنم.
    این کل فایل‌های پروژه است که در یک فایل ZIP قرار داده شده و بسیار هم شسته و رفته هست همراه با PCB:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوشم اومده از این پروژه!
    امیدوارم یه روز بتونم انجامش بدم ...
    Last edited by BraveKnight; 23-12-2012 at 16:02.

2. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چی شد یه دفعه؟!!

4. 3 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان این انجمن فقط جنبه راهنمایی , مشاوره و به اشتراک گذاری اطلاعات رو داره , ارائه هر محصولی برای فروش در تاپیکهای عمومی نقض قوانین انجمن بوده و با کاربران خاطی برخورد میشه.
    لطفا با مشاهده پستهایی که دارای مضامین تبلیغاتی هستن (که بعضا ظاهر علمی هم دارن) و کاربران رو به خرید محصول یا محصولات ارائه شده توسط شخص پست دهنده سوق میدن مدیریت رو برای بررسی بیشتر در جریان قرار بدین.
    مسائل عنوان شده به معنی محدود کردن فعالیتها نیست بلکه در جهت ایجاد محیطی برای راهنمایی دیگران بدون در نظر گرفتن منافع شخصی و چشم داشت مالی هست.

با تشکر از شما
    تیم مدیریت انجمن لوازم صوتی و تصویری

6. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجبه pioneer todoroki چیه؟

8. این کاربر از ariayii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. دوستانی به بنده جواب داده بودن من چند روزی نبودم عذر میخوام.
    ممنون می شم اگه دوستان بفرمایند این سه تا ست خوبه یا نه؟ و کجا می تونم تهیه کنم؟ [مخصوصاً اسپیکر]

amp :Yamaha A-S500 + speaker : Monitor Audio Bronze BX2

amp : Marantz M-CR603 + speaker : Monitor Audio Bronze BX2

amp
    : Denon PMA510 + speaker : Tannoy Mercury V1
    Last edited by mikaeil1238; 27-12-2012 at 20:15. دليل: اضافه کردن مطلب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستانی به بنده جواب داده بودن من چند روزی نبودم عذر میخوام.
    ممنون می شم اگه دوستان بفرمایند این سه تا ست خوبه یا نه؟ و کجا می تونم تهیه کنم؟ [مخصوصاً اسپیکر]

amp :Yamaha A-S500 + speaker : Monitor Audio Bronze BX2

amp : Marantz M-CR603 + speaker : Monitor Audio Bronze BX2

amp
    : Denon PMA510 + speaker : Tannoy Mercury V1

با سلام خدمت شما دوست خوبم
    اسپیکرهای مانیتور آدیو رو که میتونید از راستین تهیه کنید ولی معمولا توصیه نمیشه مخصوصا سری برنز به قول یکی از دوستان انگار پتو انداختی رو اسپیکر
    آمپ یاماها رو که هم استریو داوود داره هم آوای سمفونی
    603 بسیار دستگاه خوبیه اما موجود نیست 503 رو ارمغان داره .اینا با اون دوتای دیگه فرق دارند اینا مینی های فای هست اون دوتا آمپ
    دنون هم باید فروشگاه های جمهوری داشته باشند.
    تنوی رو هم اون مدل رو نشنیدم .... مدل های بالاش رو تعریف میکنند اما مرکوری رو نمیدونم. صدای یه مدلش رو با آدیونت و سورس consonance شنیدم . یه مدلی بود که تا 65khz جواب میداد .... صدای ووکال بی نظیری داشت ولی اصلا فرکانس پایین پخش نمیکرد کلا سلیقه موسیقیایی خاص خودش رو می طلبید.
    توی این رده محصولات فوکال یا Dynaudio بیشتنر توصیه میشه .... اگه بتونی فوکال 806 بگیری که خیلی خوبه .... فکر کنم حدود 1.300-1.500 باشه
    برای آمپ هم اگه 603 پیدا کردی که چه بهتر ... اگه ورودی اپتیکال و شبکه واسط مهم نیست 503 هم گزینه خوبیه ... اینا خودشون پلیر هم دارند
    کلا مینی های فای بهتر از این ست ها گاها جواب میده .... ceol دنون هم هست با ارتباطات تقریبا کامل فکر کنم با اسپیکرهاش حدود 2.5-2.7 در بیاد نکیسا داره میتونی تست بگیری
    اگه نه به نظرم سراغ یاماها و دنون نرو .... بگرد ببین creek جایی پیدا میکنی
    Last edited by kindlinessangel; 30-12-2012 at 08:36. دليل: ارمغان به جای ارغوان

11. 4 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم، واقعا چه سایت خوبی هستش ، تشکر می‌کنم از همه دوستانی که این سایت رو پشتیبانی‌ می‌کنن و جواب همه رو میدان.

دوستان من می‌خوام یه سیستم نسبتا حرفه‌ای بخرم این برند بلندگو مّد نظرم هستش Cerwin vega model XLS 28 و یه مدل دیگه Cerwin vega XLS 12 قیمتشون رو می‌خواستم و اینکه آیا این برند و مدل رو تائید می‌کنید یا خیر، و از کجا می‌شه تهیه کرد ؟ و اینکه چه برند و مدلی‌ امپیلی فایر بخرم که پاسخگو این بلندگو باشه ؟ و یه سوال دیگه اینکه کدوم صداش قویتر هستش ؟ با توجه به ۴ ووفر ۸ اینچ و مدل دیگه ۲ ووفر ۱۲ اینچ !

قیمت رو هم اگه می‌شه بگید دوستان ممنون میشم، منتظر نظرتون هم هستم اگه به غیر از این مدل برندی مّد نظرتون هست لطفا مدل رو هم ذکر کنید، من نهایتان تا ۱ الی‌ ۱.۲۰۰ بتونم خرج کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

kindlinessangel گرامی از راهنمایی شما ممنونم.
    راستش من می خوام نهایتا با هزینه 3 تومن یک امپ و یک اسپیکر تهیه کنم.
    این ستها را با توجه به قیمت و توصیه های سایت whathifi.com لیست کردم.
    تا امروز تا قبل از خوندن مطالب شما رسیده بودم به این :
    speaker: monitor audio bronze bx2
    amp:
    1- yamaha a-s500
    2- marantz pm6004

14. این کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از اساتید فروم عذر خواهی میکنم که با این سواد کمم جواب دوستان رو میدم
    اما چون این سوالات سوالاتی بوده که تو این دوساله خودم به کرات پرسیدم و دنبالش رفتم گفتم شاید بتونم به دوستان یه کمکی بدم

با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم، واقعا چه سایت خوبی هستش ، تشکر می‌کنم از همه دوستانی که این سایت رو پشتیبانی‌ می‌کنن و جواب همه رو میدان.

دوستان من می‌خوام یه سیستم نسبتا حرفه‌ای بخرم این برند بلندگو مّد نظرم هستش Cerwin vega model XLS 28 و یه مدل دیگه Cerwin vega XLS 12 قیمتشون رو می‌خواستم و اینکه آیا این برند و مدل رو تائید می‌کنید یا خیر، و از کجا می‌شه تهیه کرد ؟ و اینکه چه برند و مدلی‌ امپیلی فایر بخرم که پاسخگو این بلندگو باشه ؟ و یه سوال دیگه اینکه کدوم صداش قویتر هستش ؟ با توجه به ۴ ووفر ۸ اینچ و مدل دیگه ۲ ووفر ۱۲ اینچ !

قیمت رو هم اگه می‌شه بگید دوستان ممنون میشم، منتظر نظرتون هم هستم اگه به غیر از این مدل برندی مّد نظرتون هست لطفا مدل رو هم ذکر کنید، من نهایتان تا ۱ الی‌ ۱.۲۰۰ بتونم خرج کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام دوست من .... اگه اشتباه نکنم بلندگوهای سروین رو راستین میاره یه سر بزن صدا بگیر ببین کدوم رو دوست داری
    راجع به سروین نظر غیر کارشناسانه من اینه که ( سواد کارشناسی ندارم ) فقط حجم داره اگه حجم صدا برات مهمه برند خوبیه یه آمپ بگیری که صدای اینو در بیاره کافیه فقط فکر کنم در کل بدجه ات کم باشه

kindlinessangel گرامی از راهنمایی شما ممنونم.
    راستش من می خوام نهایتا با هزینه 3 تومن یک امپ و یک اسپیکر تهیه کنم.
    این ستها را با توجه به قیمت و توصیه های سایت whathifi.com لیست کردم.
    تا امروز تا قبل از خوندن مطالب شما رسیده بودم به این :
    speaker: monitor audio bronze bx2
    amp:
    1- yamaha a-s500
    2- marantz pm6004
    قربان شما
    ریویوهای سایت ها خوبن ولی زیاد نباید جدیشون گرفت
    مثلا ای وی رسیورهای پایونیر کلی جایزه می گیرند در صورتی که هممون میدونیم ای وی های یاماها و دنون بسیار بهتره
    اونها همه شرایط رو در نظر میگیرند مثلا امکانات به قیمت .... پس تعجب نکن اگه دیدی ال جی و سامسونگ هم جایزه بردند
    شما پلیر داری؟ آخه فقط آمپ و اسپیکر رو نوشتی
    فضای مورد استفاده ات چند متره؟ طول عرض ارتفاع
    اگه فضایی که میخوای استفاده کنی کوچیکه و نمیخوای با سیستمت پارتی بگیری یه می نی دنون بگیر m39 هم اومده که ورودی اپتیکال هم داره با یه مدیا پلیر میتونی flac هم بخونی . قیمتش فکر کنم 1.5 باشه ..... دستگاه فوق العاده ایه و همه تایید میکنند فقط حجم صداش پایینه و به درد سالن نمیخوره
    یه کم قوی تر و با امکانات بیشتر میتونی با حدود 2.6 یه می نی دنون بگیری ceol که هم یکم وات بیشتری داره هم امکاناتی مثل شبکه بی سیم و توانایی پخش اکثر فایلهای صوتی
    اگه نه توی اون دوتا امپی که نوشتی از نظر من مارانتز بهتره صداش رو با kef q300 شنیدم میتونی اون رو بگیری فقط قیمتش رو نمیدونم
    برای اسپیکر KEF Q300 خوبه focal 806V هم خوبه من فوکال رو بیشتر دوست دارم قیمت جفت اشون هم فکر کنم یکیه تقریبا
    در کل من میگم تا صدای ست رو نشنیدی نخر
    اول یه کامپوننت رو انتخاب کن ترجیحا اسپیکر
    بعد سعی کن صداش رو با آمپ های مورد نظرت بشنوی

یه توصیه هم آقای اکبری داشت فقط نقل قول میکنم البته برداشت خودم رو از صحبت های ایشون
    "لذت بردن از آهنگ با لذت بردن از صدا متفاوته برای لذت بردن از آهنگ نیازی به سیستم های چند ده میلیونی نیست پس خودتون رو در گیر کامپوننت ها نکنین و فقط به موزیک گوش یدین"

اون موقع که دلار هزار تومن بود ایشون نظرشون این بود حداقل هزینه برای صدای های فای 5 میلیون تومنه .... الآن که دیگه هیچی

موفق و پیروز باشید

16. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خرید از راستین باید به کجا مراجعه کنم داداش ؟

درسته بودجم کمه، اینم خیلی‌ سعی‌ کردم تا جور کنم، شانس من دلار گرون شد، و این پول من خیلی‌ بی‌ ارزش شد !
    داداش تو خودت چی‌ پیشنهاد میکنی‌ با این بودجه من؟ کیفیت واسم مهمه ولی‌ حجم صدای زیاد رو هم دوست دارم. راستی‌ داداش من اینو می‌خوام به کامپیوتر وصل کنم از خروجی AUX می‌خوام جایگزین اسپیکر کنم

18. این کاربر از featit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •