تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 146 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست گلم از حرفم بد برداشت نکنید
    من با توجه به قیمت الان نکسوس و ادونس و قیمت نزدیکی که به هم دارن اینو گفتم که ادونس به نسبت نکسوس حرفی برای گفتن نداره
    در حال حاضر نکسوس تقریبا 50 تومن گرون تر از ادونس هست ولی در مقابل رزلوشن بیشتر صفحه .فیلم برداری فول اچ دی.کلاک بیشتر سی پی یو {اینو نمیشه مزیت دونست ولی برا کسی که اهل اور کلاک نیست مزیت هست} طراحی بهتر{البته سلیقه ای هست ولی به نظر من نکسوس خیلی قشنگ تره}.رم بیشتر .اندروید 4 .همچنین اندروید بعدی و .... خیلی چیزای دیگه با خرید نکسوس به دست میاره...
    گزینه های بالا معیار کمی برای انتخاب گوشی نیستند
    ولی بازم میگم همون طورم که در پست قبلی گفتم اگه قیمتش زیر 550 بیاد که حتما هم میاد گزینه خیلی خیلی خوبی هست ادونس و همچنین بدون رقیب
    قیمت های ایران رو زیاد جدی نگیر! قیمت این گوشی از s2 حدود 80دلار کمتره که به پول ما حدودا 150-160 یعنی همون 500تومنه
    اما پارسا جون مهندس عزیزم کسی حرف از بنجماک نزد! به این دلیل میاد پایین که سعی میشه از حداکثر قدرت در تمام زمینه ها استفاده بشه و برای همین قدرت اسمی میاد پایین
    گوشی Cpu نیست Gpu نیست صفحه نمایشم نیست پس چیه ؟ قابلیت 2G؟ بگذزیم .. اینجا جاش نیست
    تو پروفایل خواستی ادامه میدیم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط یه سوال من رام رسمی 4.0.4 رو روش نصب کردم سرعتش همه جا خوبه - فقط تو ورود و خروج از منوی اصلی app سرعتش خیلی میاد پایین و کند این کارو میکنه تو فیلم هایی هم که از این گوشی تو نت دیده بودم اونجا هم همینطوره الیته فقط موقع ورود و خروج این جوریه اگه نه مثلا موقع حرکت بین صفحه ها عالیه
    راهش چیه درسته بشه ؟ لانچرش رو باید عوض کنم ؟
    رام AOKP یا LiquidSmooth یا FoxHound بریز (AOKP رو من از همه بیشتر خوشم میاد) ، خود AOKP لانچرش Nova ــه ، دیگه چنین مشکلی نباید باشه قاعدتا.

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پارسا این رام AOKP مزایاش نسبت به رسمی 4.0.4 چیه ؟
    --------------------------------------------------
    راستی قسمت sms این گوشی چرا اینقدر ساده هست ؟ یعنی حتی مثل سامسونگ های s و S2 هم نیست ! نه رنگی نه چیزی ! نمیشه یه کاریش کرد ؟
    Last edited by MOHAMMAD2010; 22-05-2012 at 20:27.

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یعنی این گوشی تا یه چند ماه دیگه به 500 تومن هم می رسه؟

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

شما صبر کن اول ببین نتیجه نشست فردا چی میشه!
    ضمنا بیاد پایین به اون قیمت یا باید منتظر معجزه بشی یا اینکه صبر کنی یه حداقل 7 - 8 ماهی اونم شاید......

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارسا این رام AOKP مزایاش نسبت به رسمی 4.0.4 چیه ؟
    --------------------------------------------------
    راستی قسمت sms این گوشی چرا اینقدر ساده هست ؟ یعنی حتی مثل سامسونگ های s و S2 هم نیست ! نه رنگی نه چیزی ! نمیشه یه کاریش کرد ؟
    امکانات شخصی سازی فوق العاده زیاد ، فیکس شدن باگ های رام رسمی ، اضافه شدن یه سری توییک و ...

8. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

شما صبر کن اول ببین نتیجه نشست فردا چی میشه!
    ضمنا بیاد پایین به اون قیمت یا باید منتظر معجزه بشی یا اینکه صبر کنی یه حداقل 7 - 8 ماهی اونم شاید......

این نشست هم واسه همه شده زندگی ها!!!!!!!!!!فقط جو روانی اونه که باعث بالا یا پایین شدن دلار می شه وگرنه هیچ ربطی به نشست مشست نداره.گرونی دلار واسه یه مسائل دیگست که نمی تونم اینجا بگم.

در ضمن الان اگه از خارج از ایران بخری همون اطراف 500 تومن در میاد.پس این طوری نیست که 7-8 ماه صبر کنی.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

این نشست هم واسه همه شده زندگی ها!!!!!!!!!!فقط جو روانی اونه که باعث بالا یا پایین شدن دلار می شه وگرنه هیچ ربطی به نشست مشست نداره.گرونی دلار واسه یه مسائل دیگست که نمی تونم اینجا بگم.

در ضمن الان اگه از خارج از ایران بخری همون اطراف 500 تومن در میاد.پس این طوری نیست که 7-8 ماه صبر کنی.
    آخه وقتی وضعیت مدیریت بازار این قدر خراب باشه که وقتی دلار میاد پایین انگار نه انگار چی میشه گفت؟!
    من خودم منتظر فردام که دلار باز نره بالا! حالا بیاد پایین هم فرضا مگه اثر زیادی داره! :|

اونی هم که شما میگی آره ولی یه شرط میخواد! یه آدمی باید پیدا بشه که این کارو بکنه منصفانه! من که ندارم!

11. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که فردا صبح میرم میخرم... میترسم مثل دو ماه پیش قیمتا دو برابر شه. مثلا ممکه شنبه صبح نکسوس بشه 4 میلیون تومن

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که فردا صبح میرم میخرم... میترسم مثل دو ماه پیش قیمتا دو برابر شه. مثلا ممکه شنبه صبح نکسوس بشه 4 میلیون تومن
    امیر خان نه صبح بری بخریا!!!
    صبر کن تا حداقل بعد از ظهر
    چه مذاکرات خوب باشه چه بد تقریبا تا 2 3 ظهر{اگه صبح برگزار بشه} مشخص میشه تقریبا و خبراش میاد بیرون به طور دست و پا شکسته
    اگه دیدی که خوبه یه چند روز دیگه صبر میکنی ولی اگه دیدی بده همون بد از ظهر اقدام به خرید کن....اگه مذاکرات بدم باشه حداقلش اینه تا فردا بعد از ظهر قیمتا تغییر نمیکنه و از صبح 5شنبه تغییر میکنه
    منم دقیقا میخوام همین کارو کنم....
    منم سپردم به چند تا از رفیقام که مغازه دارن چیزایی رو که میخوام مثل گوشی فردا برام کنار بذارن موقتا تا بعد از ظهر که اگه بد شد عصر برم بیارم اگه بدم نشد که هیچ بعدا سر فرصتی با قیمت مناسبتر میرم میگیرم
    Last edited by amin n & i series; 23-05-2012 at 00:54.

14. این کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •