ممنون ولی لینک دانلودش خرابه فکر کنم
میشه رو یه سرور دیگه بزارید؟![]()
ممنون ولی لینک دانلودش خرابه فکر کنم
میشه رو یه سرور دیگه بزارید؟![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
من خیلی وقت نداشتم توی سایت جستجو کنم واسه همین اگه سئوالم تکراری منو ببخشید.
می خواستم بدونم چه جوری میشه آیفون 4S رو آنلاک کرد؟
با تشکر پیشاپیش
سلام دوستان
در قسمت software update گوشی من نوشته که آپدیت ورژن 5.1 ارائه شده و حجم اونم 189مگ بود و برای دانلود گذاشته بود
ولی تو سایت اپل چیزی ندیدم
ورژن 5.1 چند مدتی میشه ارائه شده، اگر نگران جیلبریک و مسائل مربوط به اون نیستید میتونید آپدیت کنید، اگر هم که جیلبریک براتون مهه دست نگهدارید، چون در اینصورت جیلبریک شما از کار میافته.
درود ...
دوستان خواهر بنده گوشیش [ iPhone 4S ] رو برد که واسش برنامه بریزن ، یعنی وقتی خریده بود فروشنده ـه نه برنامه ریخت و نه چیزی گوشی کلا برنامه خاصی نداره ... حالا میخواد واسه گوشیش برنامه و اینا بریزه طرف گفت 60 تومن میشه ، بالا نگفته یارو ؟
ضمنا اگر کسی جای خوبی رو تو شیراز میشناسه واسه این چیزا بگه لطفا ، مرسی ...
باو جیل بریک کاری نداره
خودتون انجام بدید و یک پک آیفون بخرید
اپل استور تو ستارخاندرود ...
دوستان خواهر بنده گوشیش [ iPhone 4S ] رو برد که واسش برنامه بریزن ، یعنی وقتی خریده بود فروشنده ـه نه برنامه ریخت و نه چیزی گوشی کلا برنامه خاصی نداره ... حالا میخواد واسه گوشیش برنامه و اینا بریزه طرف گفت 60 تومن میشه ، بالا نگفته یارو ؟
ضمنا اگر کسی جای خوبی رو تو شیراز میشناسه واسه این چیزا بگه لطفا ، مرسی ...
برنامه فری نمیریزه برات همه برنامه ها پولی هستن و کاملا مناسب
تازه گارانتی نرم فزاری هم میکنه
من اصلا جیلبریک نکردمورژن 5.1 چند مدتی میشه ارائه شده، اگر نگران جیلبریک و مسائل مربوط به اون نیستید میتونید آپدیت کنید، اگر هم که جیلبریک براتون مهه دست نگهدارید، چون در اینصورت جیلبریک شما از کار میافته.
برنامه ها رو همین اپل استور برام ریخته البته گارانتی هم داره ک دوباره ببرم دوباره برام بریزن ولی میخوام اگه بشه یه بک آپ ازشون داشته باشم و بک آپ رو هنگامی که آپگرید کردم برگردونم که برنامه ها هم باشن
آخه خواهرم دانشگاه درس میخونه و من نیستم که واسش کاری بکنم ، از طرفی خودش هم اصلا این کاره نیستباو جیل بریک کاری نداره
خودتون انجام بدید و یک پک آیفون بخریدالان بهش زنگ زدم گفتم راحته و خودت میتونی انجام بدی و اینا گفت نه ... [ Jailbreak ]
بعدش هم گفت فروشنده ـه بهش گفته فعلا کدهای اصلی و اینا نیومدن ، الان واست فلان کار میکنم ولی باید مواظب باشی گوشیت خاموش نشه ، بعد هم هفته ی دیگه بیار یک کار دیگه میکنم و اینا ، الان طرف چرت گفته آیا ... ؟
مرسی .
OK ممنون .اپل استور تو ستارخان
برنامه فری نمیریزه برات همه برنامه ها پولی هستن و کاملا مناسب
تازه گارانتی نرم فزاری هم میکنه
Last edited by falax; 08-04-2012 at 21:51. دليل: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)