روت کردن رو برای hajoo جان توضیح دادم. خوب اگه حق انتخاب نداری فکر میکنم چون هنوز تو بازار ایران نیومده باید کمیسلام.
آرش جان گوشی رو دارن از اون ور برام میارن.
اینه که حق انتخاب ندارم.
ضمنا من در مورد آنلاک کردن گوشی سوال پرسیدم نه روت کردن.
تا اون جا که من میدونم روت کردن برای دستیابی به فایل و فولدرهای سیستمی برای نصب و استفاده بعضی نرم افزارهاست.
صبر کنی که وارد بازار اینجا هم بشه و بعدش 100 درصد راه آنلاک کردنش برای ایران رو پیدا میکنن. منم تو نت گشتم ولی
چیزی پیدا نکردم. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره, کمی صبر کنی اونم آنلاک میشه.
شما اول باید ورژن رامتو پیدا کنی. از اینجا: setting - about phone - build numberدوستان برای روت کردن نیاز داره کرنل رام رو بدونین.از کدوم قسمت گوشی میشه این اطلاعات رو بدست آورد؟ ممنون
4 حرف آخر مهمه. در ضمن ورژن کرنلتم تو همون قسمت تو kernel version نوشته.
شما از نت فایل روت مخصوص رام خودتو دان میکنی و بعد با برنامه odin رو گوشی نصب میکنی.
که البته قبل درایور گوش رو هم باید نصب کنی. گوشی هم باید رو دانلودینگ مود باشه موقع نصب.
کلی برات توضیح دادم, که موقع خوندن آموزش ها زیاد سردرگم نشی و دید کلی داشته باشی.
راستش صفحه بزرگش برای من نه تنها اذیت نمی کنه بلکه خیلی هم حال میدهسلام
دوستان من میخوام گوشیم رو عوض کنم (حالا i9000 دارم)!
بین note , galaxy nexus, S2 موندم!
از طرفی از صفحه بزرگ خوشم میاد! ولی از طرفی هم میترسم note خیلی بزرگ باشه و تو جیب راحت نباشه!
nexus هم چیپ گرافیکش ضعیفتره!
کلا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
درضمن note سفید هم هست؟ حدود قیمت؟
البته من براش یه کیف چرم لپ تاپی گرفتم که کلا دیگه نره تو جیب, من عادت دارم گوشی رو دستم بگیرم.
در مورد چیپ گرافیکی نکسوس خبر ندارم ولی در مورد نوت فقط اینو بگم که رو هیچ بازی تا حالا منو ناامید نکرده.
به عنوان مثال به بازی مثل shadow Gun رو مثل هلو اجرا میکنه, لامصب این بازی کپه گیرز آو وار 360, فوق العلادس.
من خودم 100 درصد نوت رو پیشنهاد میکنم, البته اگه مشکلی با سایزش نداری. این اندازه گوشی رو بین تبلت و گوشی
قرار میده و به خاص بودنش واقعا اضافه میکنه. قلمشم که یکی از بخشای جالبشه, برخلاف سایر قلم ها یه چیزه تبلیغاتی
بی مصرف نیست و یه وسیله کاربردیه. قابلیت های جالبی هم داره.[COLOR="Silver"]